10+ najboljih dodataka za plaćanje putem WooCommerce plaćanja

Bavite se poslom ne samo zato da opslužujete svoje kupce, zar ne? Naravno, želite dovesti i do veće prodaje. Važno je da odaberete najbolji način plaćanja za svoje poslovanje. Zbog toga ću vas u ovom postu provesti kroz najbolje WooCommerce dodatke za gateway za vaše web mjesto WordPress.


WooCommerce vam omogućuje izradu internetske trgovine s web stranicom WordPress. Možete dodati svoje fizičke proizvode, digitalne proizvode i pretplate. Ali, samo je nekoliko zadanih opcija plaćanja integrirano s WooCommerceom. Ne brinite, jer postoji mnogo besplatnih i vrhunskih WooCommerce dodataka za plaćanje koji možete odabrati.

Što je pristupnik plaćanja i kako se odlučiti o njemu?

Pristupnik plaćanja jednostavno je web-program koji vam omogućuje da, kao vlasnik tvrtke, prihvaćate i obrađujete plaćanja poput debitnih i kreditnih kartica. Dakle, ako imate internetsku trgovinu, potreban vam je pristupnik plaćanja. No, ako samo želite prihvatiti plaćanja u svojoj fizičkoj trgovini, tada vam ne treba pristupnik plaćanja.

Postoje dvije glavne vrste pristupnika plaćanja:

 • Pristup za preusmjeravanje
 • Izravni ulaz

Kad kupac prilikom plaćanja mora napustiti vašu web stranicu, a zatim se preusmjerava na web mjesto tvrtke koja upravlja gatewayom plaćanja, što se naziva gateway preusmjeravanjem. Najbolja je opcija ako ne želite biti odgovorni za rukovanje osobnim podacima i kreditnim karticama svojih kupaca.

S druge strane, kada korisnik plaća direktno na vašoj web stranici, to se naziva izravni pristupnik. To je najbolja opcija za većinu poduzeća jer je profesionalnija i pomaže u izgradnji povjerenja među kupcima. Ali, budite sigurni da je sigurnost vaše web stranice uvijek ažurirana.

Još jedna važna stvar koja se mora napomenuti je da vaš pristupnik plaćanja mora biti u mogućnosti prihvatiti transakcije iz vaše zemlje i zemlje podrijetla vaših klijenata kako ne bi došlo do sukoba. Najbolje rješenje kako se to spriječiti je ako pokušate pomiješati i uskladiti svoje pristupnike. Možete postaviti i pristupnik koji pokriva većinu vaših kupaca i možete ponuditi alternativne pristupnike.

Koji su najbolji dodaci za plaćanje WooCommerce gatewaya?

1. Gateway za plaćanje putem WooCommerce Stripe

Ako se vaše poslovanje bavi različitim zemljama svijeta, onda je WooCommerce Gateway za plaćanje pruga savršen za vašu WordPress web stranicu. Vodi tvrtke u 32 zemlje. To je gotovo bilo gdje u svijetu, točno?

Prihvaća plaćanje kreditnom karticom izravno u vašoj trgovini. Prihvaća kartice Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club, pa čak i bitcoin. Također ima integraciju API-ja za Web Payments gdje kupci mogu lako platiti putem podataka o plaćanju postavljenih na svojim mobilnim uređajima ili preglednicima koji podržavaju API za web plaćanja.

Slobodno je. Naplaćujete samo kada zaradite novac, a ta se zarada prenese u vašu banku u roku od 7 dana.

2. WooCommerce Paypal Payment Gateway

Kada je u pitanju obrada plaćanja, PayPal je među najpouzdanijim i široko korištenim pristupom plaćanja.

Plaćanje putem PayPal-a omogućuje vam prodaju svojih proizvoda i pretplata putem interneta putem svog dodatnog računa u usluzi Checkout. Ovaj dodatak pomaže vam ispuniti sigurnosne zahtjeve za vaše web mjesto e-trgovine bez promjene teme vaše web lokacije.

Koristi modalni prozor koji se nalazi na poslužiteljima PayPala, ali vaši će se kupci preusmjeriti natrag na vašu web stranicu nakon odjave.

Ne trebaju vam nikakvi API ključevi jer je povezivanje na PayPal vrlo jednostavno uz integrirani PayPal Setup (Jednostavno postavljanje).

3. Amazon Pay WooCommerce Gateway plaćanja

Ako vaši kupci naručuju i od Amazona, tada možete dodati i Amazon Pay na svoju web stranicu WooCommerce. Amazon Pay omogućava milijunima korisnika Amazona da naruče s vaše web stranice koristeći informacije koje imaju na svom Amazonovom računu.

S dodatkom za Amazon Pay WooCommerce možete imati sljedeće značajke:

 • Prilagođena stranica “Hvala” kada vaš kupac završi transakciju
 • ID transakcije Amazon Pay
 • ID za narudžbu prodavatelja
 • Dnevnik povijesti transakcija
 • Način rada Pješčanik transakcije i Live

4. Trg WooCommerce

Kvadrat je najbolji za mala poduzeća koja prodaju putem interneta i u fizičkoj trgovini. Obrađuje glavne kreditne kartice, Apple Pay i Android Pay.

Sa WooCommerce Squareom možete sinkronizirati svoj inventar između WooCommercea i Square POS-a. Omogućuje vam i direktno plaćanje putem interneta.

Jedna stvar koju treba uzeti u obzir prije upotrebe ovog dodatka je da vaša web stranica treba imati SSL certifikat.

5. PayPal za WooCommerce

PayPal za WooCommerce dodatak omogućuje vam dodavanje opcija plaćanja PayPal na vaše web mjesto WooCommerce. Uz bešavnu integraciju PayPal-a s WooCommerceom, svi vaši podaci o transakcijama prijavljeni su u PayPal i WooCommerce, što olakšava upravljanje transakcijama bilo putem PayPal-a, bilo iz povijesti WooCommerce naloga.

Također podržava WooCommerce tokene za plaćanje tako da vaši kupci imaju mogućnost spremanja podataka o plaćanju radi lakšeg i bržeg pregledavanja nakon ponovne narudžbe iz vaše trgovine.

Ako ste ostvarili prodaju od oko 1000 USD mjesečno, tada ćete dobiti besplatnu nadogradnju na PayPal Payments Pro.

6. WorldPay za WooCommerce

Dodatak WorldPay for WooCommerce omogućuje vam prihvaćanje plaćanja kreditnom karticom preko sigurne stranice plaćanja s hostovima, čak i ako vaša web stranica nema SSL certifikat. Prihvaća glavne debitne i kreditne kartice poput MasterCard, Visa, Amex, JCB i Diners.

Ovo je vrsta gateway-a za preusmjeravanje gdje se vaši kupci prebacuju u WorldPay kako bi izvršili sigurnu transakciju plaćanja. Nakon završetka plaćanja oni će biti preusmjereni na stranicu sa zahvalnicama na vašoj web lokaciji.

7. Mollie plaćanja za WooCommerce

Pomoću Mollie Payments za WooCommerce dodatak podržani su glavni načini plaćanja. To uključuje kreditne kartice (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires Francuske i CartaSi iz Italije), debitne kartice (V Pay i Maestro), europske, lokalne i međunarodne načine plaćanja, pa čak i plaćanje nakon isplate.

Također podržava puni i djelomični povrat sredstava. Također možete konfigurirati svoje isplate za dnevne, tjedne, mjesečne ili prilagođene isplate. Također podržava WordPress multisite i WPML.

Besplatno je korištenje. Naplaćujete samo kupce.

8. Braintree za WooCommerce

Braintree za WooCommerce razvio je Payment Plugins koji je službeni partner Braintree i PayPal. Ovaj dodatak prihvaća kreditne kartice, PayPal, PayPal kredit, Apple Pay i Google Pay.

Potpuno je besplatno i možete odabrati ili čak izraditi vlastite prilagođene obrasce.

9. WooCommerce USAePay Gateway plaćanja

Pomoću WooCommerce USAePay dodatka možete prihvatiti standardna plaćanja, pretplate i tekuća plaćanja.

Vaši kupci mogu sigurno plaćati izravno s vaše web stranice. Oni također imaju mogućnost spremanja podataka o svojim karticama radi bržeg pregleda u budućnosti. Dobra stvar je što se osjetljivi podaci o kartici ne pohranjuju na vašoj web stranici.

Također možete stvoriti i upravljati proizvodima koji imaju redovita plaćanja.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq je WordPress dodatak koji vam omogućuje primanje kripto valuta kao plaćanja. Podržava 4 popularne kripto kovanice kao što su BTC, ETH, LTC i Doge. Dakle, ako su vaši klijenti u kripto valutama, možda biste to željeli dodati kao opciju plaćanja.

Koristi decentralizirani način plaćanja gdje jednostavno dodate adrese svog novčanika na ploču s mogućnostima i kupci će vam ih poslati izravno na vašu adresu. To znači da je plaćanje izravno i da vam nije potrebna nikakva usluga treće strane. Također, ne postoje naknade za povlačenje.

11. Gateway za plaćanje WooCommerce Pesapal

Dodatak WooCommerce Pesapal Payment Gateway omogućuje prihvaćanje plaćanja putem e-novčanika i mobilnog novčanika poput M-Pesa, Airtel Money i mVisa.

Zapravo podržava afričke zemlje poput Kenije, Ugande, Zambije, Zimbabvea, Ruande, Tanzanije i Malavija. Ako ste iz ovih zemalja, možda biste trebali isprobati ovaj dodatak. Valuta je zadano postavljena u vašu zemlju.

Zaključak

Dodaci za pristupni način plaćanja izvrsni su za instaliranje, pogotovo ako imate internetsku trgovinu i želite prihvatiti online plaćanja. A najbolji način plaćanja ovisi o načinu poslovanja vašeg poduzeća.

Odaberite između dodataka koje sam gore spomenuo na temelju onoga što vam je stvarno potrebno za vaše poslovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map