Slik konfigurerer du WooCommerce i WordPress

Å selge produkter på nettet starter med et nettsted. For å lykkes i din online virksomhet, bør du holde deg oppdatert på de nyeste trender og strategier for hvordan du administrerer din virtuelle butikk. Å sette opp et WooCommerce-nettsted er gullstandarden i eCommerce, og vi kan ikke gi mer vekt på det enn å komme med en komplett guide for hvordan du konfigurerer WooCommerce riktig.


Før vi begynner, en liten trivia. Visste du at innen 2040 er det omtrent 95% kjøpstransaksjoner som kommer til å skje på nettet? Så dette er en veldig fin mulighet for deg å lære tauene når du fremdeles har sjansen. Det er lenge lest, men hvis du foretrekker en videoguide, så ta turen til vår 2018-guide for hvordan du oppretter en e-handelsbutikk.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en gratis WordPress-plugin som du trenger hvis du vil legge til en eCommerce-funksjonalitet til WordPress-nettstedet ditt. Med noen få klikk kan du transformere nettstedet ditt til en helt funksjonell nettbutikk.

Den har allerede mer enn 67 millioner nedlastinger og mer enn 4 millioner aktive installasjoner, noe som gjør det til det mest populære og mest pålitelige programtillegget av utallige nettbutikker..

WooCommerce er et perfekt valg for deg hvis du planlegger å selge fysiske og digitale produkter, og samtidig administrere varelager, frakt, sikre betaling og skatt automatisk.

Hvordan sette opp WooCommerce?

Før noe annet, må du installere WordPress på nettstedet ditt og legge til et tema. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke Astra Theme. Den er lett og fullstendig tilpassbar. Vi har til og med publisert en grundig Astra gjennomgang pluss a 2019 Astra videoomtale at du må sjekke ut. Fremfor alt integreres det sømløst med WooCommerce, noe som gjør det til det perfekte temaet for å huse din nettbutikk.

Besøk Astra

Trinn 1. Installer WooCommerce Plugin

Gå til Plugins-menyen på WordPress-oversikten, og klikk deretter på “Legg til nytt.” Søk etter WooCommerce og klikk på “Installer nå” -knappen. Når det er installert, klikker du på “Aktiver.”

Trinn 2. Lagre oppsett

Nå er det på tide å sette opp butikken din ved å svare på skjemaet. Når du er ferdig, klikker du på “La oss gå!” knapp.

Trinn 3. Betalingsoppsett

Du kan nå velge betalingsporten du skal bruke. Klikk “Fortsett” når du er ferdig.

Trinn 4. Fraktoppsett

Velg nå leveringsmetoden for produktene dine. Du kan enten sette opp en fast pris eller gratis frakt. Du har også muligheten til å skrive ut forsendelsesetikettene dine hjemme og velge hvilken enhet for vekt og produktdimensjoner du skal bruke.

Når du er ferdig, klikker du på Fortsett.

Trinn 5. Konfigurer andre anbefalte funksjoner

Nettbutikken din er nesten ferdig! I neste fane ser du andre funksjoner som støttes av WooCommerce for å forbedre funksjonaliteten til nettbutikken din. Du kan merke av for alle eller la dem ikke være avmerkede. Når du er ferdig, klikker du på Fortsett.

I den neste fanen blir du bedt om å koble butikken din til Jetpack, en sikkerhetsplugin. Jeg foretrekker bare å hoppe over dette trinnet.

Trinn 6. Begynn å selge

Og din WooCommerce er fullstendig konfigurert. Du kan nå begynne å opprette eller importere produktene dine.

Essentials of WooCommerce

kortkoder

Hvis du vil legge til produktene dine i innleggene og sidene dine, kan du stole på WooCommerce med det. Hvert av WooCommerce-produktene har en kortkode som du kan sette inn hvor som helst på nettstedet ditt.

Du kan også bruke WooCommerce-kortkoder for å legge til brukerkontodata, spore bestillinger, redigere brukerkontoer, endre passord og vise kjente produkter.

Brukervennlighet

WooCommerce integrert med WordPress er veldig enkel å bruke. Du skjønner, vi har installert WooCommerce på ti minutter eller enda mindre, ikke sant?

Å legge til produkter og administrere butikken din er i tillegg veldig enkelt å gjøre.

Fleksibilitet i design og funksjonalitet

Noen plattformer er begrenset med tanke på design og funksjonalitet. Men med WooCommerce kan du enkelt tilpasse sideoppsett og andre stiler du ønsker.

Du har full kontroll over funksjonene og funksjonene i nettbutikken din. Du kan også velge mellom forskjellige WooCommerce-temaer for å forbedre hvordan nettbutikken din ser ut.

Ja, WooCommerce tar seg av alt for deg.

Utvidelser av funksjonalitet

Så vil du utvide funksjonaliteten til nettbutikken din? Flott! WooCommerce gir deg den muligheten med mange tilgjengelige plugins for deg.

Fra å holde butikken oppdatert til daglige sikkerhetskopier av butikken din til SEO til Google Analytics, kan du gjøre nesten alt ved å installere andre plugins og integrere dem med WooCommerce.

Hva er fordeler og ulemper med WooCommerce?

Pros

 • Mange gratis og betalte temaer å velge mellom
 • Full kontroll over nettbutikken din
 • Avanserte funksjoner og funksjonaliteter
 • Lagre administrator- og kundekontoer
 • Stor støtte på internett

Ulemper

 • Kan være litt vanskelig, hvis du er en nybegynner
 • Det er ditt ansvar som eier å opprettholde butikken din
 • Hyppige oppdateringer
 • Separat kostnad for domene og hosting
 • Litt vanskelig å implementere flervaluta

WooCommerce-innstillinger

Legge til kuponger

Hvis du vil gi kundene dine rabatter ved å bruke kuponger, kan du gjøre det med WooCommerce.

Bare gå til WooCommerce-menyen fra WordPress-oversikten. Klikk deretter på “Kuponger.” Klikk på knappen “Legg til kupong”.

Du kan nå legge til et navn på kupongen din, og i kategorien Generelt kan du velge hvilken rabattype du skal bruke, verdien på kupongen, gratis frakt og kupongens utløpsdato..

Du kan angi minimums- og maksimumsforbruk som er tillatt for å bruke kupongen i fanen Bruksbegrensning. Du kan også angi hvilke produkter og produktkategorier som er tillatt.

I kategorien Bruksgrense kan du angi tidspunktene for kupongen som skal brukes, samt grensen for elementer og brukere for hver kupong.

innstillinger

Hvis du vil legge til litt mer tilpasning eller endringer på WooCommerce-siden din, kan du ganske enkelt gå til WooCommerce-innstillingsdelen på WordPress-dashbordet.

Derfra kan du redigere butikkadressen, valutaalternativer og generelle alternativer som salg og fraktsted og standard kundeplassering.

Beste WordPress WooCommerce-plugins

Nå, som jeg har nevnt, kan du utvide funksjonaliteten og funksjonene i WooCommerce-butikken din ved å legge til og integrere andre plugins. Her er de beste programtilleggene du trenger å sjekke ut for WooCommerce-butikken din. Ser du etter plugins for betaling gateway? Jeg hadde akkurat det dekket.

? CartFlows

Med CartFlows installert på WooCommerce-nettstedet ditt, kan du enkelt selge produkter og tjenester ved å lage salgstrakter. Med salgstraktene med ett klikk kan du opprette og tilpasse utsjekkingssiden, takkesiden og mer.

Blant de viktigste funksjonene i CartFlows er:

 • Klar til å importere maler med høy konvertering
 • Kompatibel med alle sidebyggerne
 • Høykonverterende kasseside som erstatter den tradisjonelle og kompliserte kasseprosessen
 • Egendefinert takkesidefunksjon for å veilede kjøpere om de neste trinnene

CartFlows er helt gratis. Hvis du vil ha flere valgmuligheter for utsjekking, maler, kontroll av felt i kassen, bestillingshumper med mer, kan du kjøpe pro-versjonen.

Besøk CartFlows

? WooCommerce Cart Abandonment Plugin

WooCommerce Cart Abandonment Recovery-plugin er perfekt for å fange e-postadressen til brukerne som nådde kassen siden og deretter forlot siden eller ikke fullførte kjøpet. Du kan sende e-postvarsler for å minne dem og sende oppfølginger.

Gjenvinne tapte inntekter ved å installere denne helt gratis plugin på nettstedet ditt.

Besøk WooCommerce Cart Abandonment Recovery

WooCommerce Direct Checkout

Visste du at hvis kasseprosessen er mer forenklet, er konverteringsfrekvensen høyere? Så, WooCommerce Direct Checkout-plugin hjelper deg med å forenkle kasseprosessen ved å legge til knappen “Legg til i handlevogn” i hvert produkt, slik at kjøperne dine kan hoppe over handlekurv-siden og bli omdirigert til kassen siden..

Dette betyr at kjøperne dine direkte kan sjekke ut fra selve produktsiden. I tillegg hjelper det å oppmuntre dem til å kjøpe mer. Så kult!

Besøk WooCommerce Direct Checkout

WooCommerce MailChimp

Når du driver en nettbutikk, er det like viktig å beholde kundene dine som å skaffe nye. Så en av de beste måtene å få dine nåværende kunder til å bli og bli påminnet om at butikken din eksisterer, er å sende ut e-post.

Hvis leverandøren av e-postmarkedsføringstjenester er MailChimp, er WooCommerce MailChimp nøkkelen.

WooCommerce Mailchimp-plugin hjelper deg å automatisk abonnere kundene dine på MailChimp-listen når de har fullført ordrene. Du kan også legge dem til i interessene i MailChimp.

Så med hjelp av denne plugin kan du samle e-postadresser til kjøperne dine og deretter sende dem e-poster om de nyeste produktene og kampanjene dine. Du kan også opprette skjemaer slik at når brukere fyller dem ut, blir informasjonen automatisk lagt til på adresselisten din.

Besøk WooCommerce MailChimp

YITH WooCommerce Ajax produktfilter

YITH WooCommerce Ajax produktfilter er et kraftig WooCommerce-plugin som lar deg legge til filtre til produktene dine fordi du vil at kjøperne skal ha en enklere kjøpsreise, ikke sant?

De fleste kunder foretrekker å se produktene de leter etter med en gang, så å legge til filtre vil hjelpe. Du kan legge til liste, rullegardin, farger og etiketter for å hjelpe kundene dine med å finne det de trenger.

Besøk YITH WooCommerce Ajax produktfilter

WooCommerce flerspråklig

Hvis du planlegger å ha nettbutikken din åpen for alle i verden, kan det være lurt å vurdere å legge til en flerspråklig funksjonalitet for å oversette produktene dine og beholde det samme språket på nettstedet ditt basert på språket til kunden din..

Det lar deg også spore lagerbeholdningen din uten å dele produktene dine på språk og sende e-post til dine klienter og administratorer basert på deres språk.

Besøk WooCommerce flerspråklig

Lysbilde

Å legge til attraktive elementer, for eksempel en glidebryter, kan bidra til å tiltrekke flere kunder. Du kan vise de nyeste produktene dine i en glidebryter og holde kundene hekta. SlideDeck lar deg legge til bilde- og videobilder.

I tillegg er det responsivt og SEO-vennlig.

Du kan til og med tilpasse glidebryteren i henhold til spesifikasjonene dine.

Besøk SlideDeck

Konklusjon

Å vite hvordan du setter opp en WooCommerce-butikk vil definitivt få virksomheten til å gå langt. Du kan ikke bare opprette en profesjonell nettbutikk, men du kan også gi kundene dine en veldig god online shoppingopplevelse.

Så hvis du har lagt nettbutikkens forretningsidé på bakbrenneren, er det nå på tide å få nettbutikken din i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map