10+ beste WooCommerce Payment Gateway-plugins

Du er i virksomhet, ikke bare for å betjene kundene dine, ikke sant? Selvfølgelig vil du få inn mer salg. Det er viktig at du velger den beste betalingsmåten for din virksomhet. Derfor vil jeg i dette innlegget lede deg gjennom de beste WooCommerce-betalingsgateway-plugins for WordPress-nettstedet ditt.


WooCommerce lar deg bygge en nettbutikk med ditt WordPress-nettsted. Du kan legge til fysiske produkter, digitale produkter og abonnement. Men bare få standard betalingsalternativer er integrert med WooCommerce. Ikke bekymre deg fordi det er mange gratis og premium WooCommerce-gateway-plugins som du kan velge mellom.

Hva er en betalingsport og hvordan du bestemmer det?

En betalingsgateway er ganske enkelt et nettbasert program som lar deg som bedriftseier godta og behandle betalinger som debet- og kredittkort. Så hvis du driver en nettbutikk, trenger du en betalingsport. Men hvis du bare vil godta betalinger i din fysiske butikk, trenger du ikke en betalingsport.

Nå er det to hovedtyper av betalingsportaler:

 • Omdirigeringsgateway
 • Direkte inngangsport

Når en kunde trenger å forlate nettstedet ditt når han betaler, og deretter blir omdirigert til selskapets nettsted som administrerer betalingsporten, kalles det omdirigeringsgateway. Det er det beste alternativet hvis du ikke vil være ansvarlig for å håndtere kundenes personlige og kredittkortinformasjon.

På den annen side, når en kunde betaler direkte på nettstedet ditt, kalles det direkte gateway. Det er det beste alternativet for de fleste virksomheter, da det er mer profesjonelt og det hjelper til med å bygge tillit hos kundene dine. Men sørg for at nettstedets sikkerhet alltid er oppdatert.

En annen viktig ting å merke seg er at betalingsporten din må kunne godta transaksjoner fra ditt land og hjemlandet til kundene dine, slik at det ikke blir noen konflikt. Den beste løsningen for å forhindre at dette skjer er hvis du prøver å blande og matche portene dine. Du kan også sette opp en gateway som dekker de fleste av kundene dine, og du kan tilby alternative gateways.

Hva er de beste WooCommerce-gateway-plugins?

1. WooCommerce Stripe Payment Gateway

Hvis bedriften henvender seg til forskjellige land i verden, er WooCommerce Stripe Payment Gateway perfekt for ditt WordPress-nettsted. Det driver virksomheter i 32 land. Det er nesten hvor som helst i verden, ikke sant?

Den aksepterer kredittkortbetalinger direkte i butikken din. Den godtar Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club-kort og til og med Bitcoin. Den har også Web Payments API-integrasjon der kundene dine enkelt kan betale via betalingsdetaljene som er satt opp på deres mobile enheter eller nettlesere som støtter Web Payments API.

Det er gratis. Du blir bare belastet når du tjener penger, og disse inntektene blir overført til banken din innen 7 dager.

2. WooCommerce Paypal Checkout Payment Gateway

Når det gjelder betalingsbehandling, er PayPal blant de mest pålitelige og mest brukte betalingsportene.

Med PayPal-kassen kan du selge produktene og abonnementene dine online gjennom tilleggsutstyret i kontekst. Dette tillegget hjelper deg å oppfylle sikkerhetskravene for eCommerce-nettstedet ditt uten å endre nettstedets tema.

Den bruker et modalvindu som er vert på PayPal-serverne, men kundene dine vil bli omdirigert tilbake til nettstedet ditt etter kassen.

Du trenger ikke noen API-nøkler, da det er veldig enkelt å koble til PayPal med integrert PayPal-oppsett (Easy Setup).

3. Amazon Pay WooCommerce Payment Gateway

Hvis kundene dine også bestiller fra Amazon, kan du også legge Amazon Pay til nettstedet WooCommerce. Amazon Pay lar millioner av Amazon-kunder bestille fra nettstedet ditt ved å bruke informasjonen de har på deres Amazon-konto.

Med Amazon Pay WooCommerce-plugin, kan du ha følgende funksjoner:

 • En tilpasset “Takk” -side når kunden din fullfører transaksjonen
 • Amazon-betalingstransaksjon-ID
 • Referanse-ID for selgerordre
 • Transaksjonshistorisk logg
 • Mode of Transaction Sandbox and Live

4. WooCommerce Square

Square er best for små bedrifter som selger online og i fysisk butikk. Den behandler store kredittkort, Apple Pay og Android Pay.

Med WooCommerce Square kan du synkronisere varelageret ditt mellom WooCommerce og Square POS. Det lar deg også ta betalinger direkte i nettbutikken din.

Én ting å merke seg før du bruker denne pluginen er at nettstedet ditt skal ha et SSL-sertifikat.

5. PayPal for WooCommerce

PayPal for WooCommerce-plugin lar deg legge til PayPal-betalingsalternativer på WooCommerce-nettstedet. Med den sømløse PayPal-integrasjonen med WooCommerce logges alle mulige transaksjonsdata inn i både PayPal og WooCommerce, noe som gjør det enklere å administrere transaksjoner fra enten PayPal eller WooCommerce ordrehistorikk.

Den støtter også WooCommerce-betalingstokener, slik at kjøperne dine har muligheten til å lagre betalingsinformasjonen sin for enklere og raskere kasse når de bestiller igjen fra butikken din.

Og hvis du har fått et salg på rundt $ 1000 per måned, så får du en gratis oppgradering til PayPal Payments Pro.

6. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce-plugin lar deg godta betaling med kredittkort gjennom en sikker betalingsside, selv om nettstedet ditt ikke har et SSL-sertifikat. Den godtar større debet- og kredittkort som MasterCard, Visa, Amex, JCB og Diners.

Dette er en type viderekoblingsport der kundene dine blir ført til WorldPay for å foreta en sikker betalingstransaksjon. Når de er ferdig med betalingen, vil de bli omdirigert tilbake til nettstedets takkside.

7. Mollie-betalinger for WooCommerce

Med Mollie Payments for WooCommerce-plugin støttes viktige betalingsmetoder. Disse inkluderer kredittkort (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires of France, og CartaSi fra Italia), debetkort (V Pay og Maestro), europeiske, lokale og internasjonale betalingsmetoder, og til og med betaling etter betalingsmetoder for levering.

Den støtter også full og delvis refusjon av betaling. Du kan også konfigurere utbetalingene til daglig, ukentlig, månedlig eller tilpasset utbetaling. Det støtter også WordPress multisite og WPML.

Det er gratis å bruke. Det er bare et gebyr når kundene dine kassa.

8. Braintree for WooCommerce

Braintree for WooCommerce er utviklet av Payment Plugins som er en offisiell samarbeidspartner av Braintree og PayPal. Denne pluginen godtar kredittkort, PayPal, PayPal-kreditt, Apple Pay og Google Pay.

Det er helt gratis, og du kan velge eller til og med lage dine egne tilpassede skjemaer.

9. WooCommerce USAePay Payment Gateway

Med WooCommerce USAePay-plugin kan du godta standardbetalinger, abonnement og tilbakevendende betalinger.

Kundene dine kan betale trygt direkte fra nettstedet ditt. De har også muligheten til å lagre kortinformasjonen sin for raskere utsjekking i fremtiden. Det fine med det er at den sensitive kortinformasjonen ikke lagres på nettstedet ditt.

Du kan også opprette og administrere produktene dine som har gjentatte betalinger.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq er en WordPress-plugin som lar deg motta cryptocururrency som betaling. Den støtter 4 populære kryptomynter som BTC, ETH, LTC og Doge. Så hvis kundene dine bruker cryptocururrency, kan det være lurt å legge til dette som et betalingsalternativ.

Den bruker en desentralisert betalingsmetode der du bare legger til lommebokadressene i alternativpanelet og kundene dine vil sende direkte til adressen din. Dette betyr at betalingen er direkte og at du ikke trenger noen tredjeparts tjenester. Det er heller ingen uttaksgebyrer.

11. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

Med WooCommerce Pesapal Payment Gateway-plugin kan du akseptere betaling via e-lommebok og mobil lommebok som M-Pesa, Airtel Money og mVisa.

Den støtter faktisk afrikanske land som Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania og Malawi. Så hvis du er fra disse landene, kan det være lurt å prøve denne plugin-modulen. Valutaen er satt til ditt lands valuta som standard.

Konklusjon

Plugins for betaling gateway er flotte å installere, spesielt hvis du driver en nettbutikk og ønsker å godta betalinger på nettet. Og den beste betalingsporten avhenger av hvordan du driver virksomheten din.

Velg mellom pluginene jeg har nevnt ovenfor, basert på hva du virkelig trenger for bedriften din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map