Kako nastaviti WooCommerce v WordPressu

Prodaja izdelkov na spletu se začne s spletnim mestom. Če želite uspeti v svojem spletnem poslu, morate biti na tekočem z najnovejšimi trendi in strategijami upravljanja svoje virtualne trgovine. Vzpostavitev spletnega mesta WooCommerce je zlati standard pri e-trgovini, zato mu ne moremo dati večje teže, kot da bi pripravili popoln vodič o pravilni nastavitvi storitve WooCommerce..


Preden začnemo, malo malenkosti. Ali ste vedeli, da bo do leta 2040 na spletu približno 95% transakcij nakupov? Torej, to je zelo odlična priložnost, da se vrvi naučiš, ko imaš še vedno priložnost. Dolgo je brati, če pa imate radi video vodič, nadaljujte naš vodnik za leto 2018 o tem, kako ustvariti trgovino za e-trgovino.

Kaj je WooCommerce?

WooCommerce je brezplačni vtičnik WordPress, ki ga potrebujete, če želite na svoje spletno mesto WordPress dodati funkcijo e-trgovine. Z nekaj kliki lahko svojo spletno stran spremenite v popolnoma funkcionalno spletno trgovino.

Že ima več kot 67 milijonov prenosov in več kot 4 milijone aktivnih namestitev, zaradi česar je nešteto spletnih trgovin najbolj priljubljen in najbolj zaupanja vreden vtičnik..

WooCommerce je odlična izbira za vas, če nameravate prodati fizične in digitalne izdelke ter hkrati upravljati zaloge, pošiljanje, zavarovanje plačil in davkov samodejno.

Kako nastaviti WooCommerce?

Pred čim drugim morate na svoje spletno mesto namestiti WordPress in dodati temo. Zelo priporočam uporabo teme Astra. Je lahek in popolnoma prilagodljiv. Objavljali smo celo an poglobljen pregled Astre plus a Video recenzija 2019 Astra da moraš odjaviti. Predvsem pa se brezhibno integrira z WooCommerce, zaradi česar je popolna tema za namestitev vaše spletne trgovine.

Obiščite Astro

Korak 1. Namestite vtičnik WooCommerce

Na nadzorni plošči WordPress pojdite na meni Vtičniki in kliknite »Dodaj novo«. Poiščite WooCommerce in kliknite gumb »Namesti zdaj«. Ko je nameščen, kliknite »Aktiviraj«.

Korak 2. Shranite namestitev

Zdaj je čas, da svojo trgovino postavite tako, da odgovorite na obrazec. Ko končate, kliknite »Pojdimo!« gumb.

Korak 3. Nastavitev plačila

Zdaj lahko izberete prehod za plačila, ki ga boste uporabljali. Ko končate, kliknite »Nadaljuj«.

Korak 4. Nastavitev dostave

Zdaj izberite način pošiljanja svojih izdelkov. Lahko nastavite pavšalno ceno ali brezplačno pošiljanje. Prav tako imate možnost doma natisniti svoje nalepke in izbrati enoto za težo in dimenzije izdelka, ki jo boste uporabljali.

Ko končate, kliknite »Nadaljuj«.

Korak 5. Nastavite druge priporočene funkcije

Vaša spletna trgovina je skoraj končana! Na naslednjem zavihku boste videli druge funkcije, ki jih podpira WooCommerce za izboljšanje funkcionalnosti vaše spletne trgovine. Lahko jih vse označite ali pustite brez nadzora. Ko končate, kliknite »Nadaljuj«.

Na naslednjem zavihku boste morali trgovino povezati z Jetpackom, varnostnim vtičem. Raje samo, da preskočim ta korak.

Korak 6. Začnite s prodajo

In vaša WooCommerce je popolnoma nastavljena. Zdaj lahko začnete ustvarjati ali uvoziti svoje izdelke.

Osnove WooCommerce

Kratke kode

Če želite svoje izdelke dodati v svoje objave in strani, lahko s tem računate na WooCommerce. Vsak vaš izdelek WooCommerce ima kratko kodo, ki jo lahko vstavite kamor koli na svojem spletnem mestu.

Uporabite lahko tudi kratke kode WooCommerce za dodajanje podatkov o uporabniških računih, sledenje naročil, urejanje uporabniških računov, spreminjanje gesel in prikaz predstavljenih izdelkov.

Enostavnost uporabe

WooCommerce, integriran v WordPress, je zelo enostaven za uporabo. Veste, WooCommerce smo namestili v desetih minutah ali celo manj, kajne?

Dodajanje izdelkov in upravljanje trgovine je zelo enostavno.

Prilagodljivost v oblikovanju in funkcionalnosti

Nekatere platforme so glede dizajna in funkcionalnosti omejene. Toda z WooCommerce lahko preprosto prilagodite postavitve strani in druge sloge, ki jih želite.

Imate popoln nadzor nad funkcijami in funkcijami vaše spletne trgovine. Izbirate lahko tudi med različnimi temami WooCommerce, da izboljšate izgled vaše spletne trgovine.

Da, WooCommerce skrbi za vas vse.

Razširitve funkcionalnosti

Torej želite razširiti funkcionalnost vaše spletne trgovine? Super! WooCommerce vam ponuja to priložnost s številnimi vtičniki, ki so na voljo za vas.

Od posodabljanja trgovine do vsakodnevnih varnostnih kopij vaše trgovine v SEO do Google Analytics, lahko naredite skoraj vse tako, da namestite druge vtičnike in jih integrirate z WooCommerce.

Kakšne so prednosti in slabosti trgovine WooCommerce?

Prednosti

 • Veliko brezplačnih in plačljivih tem, ki jih lahko izbirate
 • Popoln nadzor nad vašo spletno trgovino
 • Napredne lastnosti in funkcionalnosti
 • Shranite skrbniške in strankine račune
 • Velika podpora na internetu

Slabosti

 • Mogoče bi bilo malo zapleteno, če ste novinec
 • Vaša odgovornost je, da kot lastnik vzdržujete svojo trgovino
 • Pogoste posodobitve
 • Ločeni stroški za domeno in gostovanje
 • Nekoliko težko izvajati več valute

Nastavitve storitve WooCommerce

Dodajanje kuponov

Če želite svojim kupcem omogočiti popuste s kuponi, lahko to storite z WooCommerce.

Preprosto pojdite na meni WooCommerce na nadzorni plošči WordPress. Nato kliknite na “Kuponi.” Kliknite gumb »Dodaj kupon«.

Zdaj lahko dodate ime za svoj kupon in na zavihku Splošno lahko izberete vrsto popusta, ki jo boste uporabili, vrednost kupona, brezplačno pošiljanje in datum veljavnosti kupona..

Na kartici Uporaba omejitve lahko nastavite najmanjšo in največjo dovoljeno porabo za uporabo kupona. Nastavite lahko tudi, kateri izdelki in kategorije izdelkov so dovoljeni.

Na zavihku Omejitev uporabe lahko nastavite čase dovoljenja za uporabo kupona ter omejitev artiklov in uporabnikov za vsak kupon.

Nastavitve

Če želite na spletno mesto WooCommerce dodati še nekaj prilagoditev ali sprememb, lahko preprosto pojdite na razdelek Nastavitve WooCommerce na nadzorni plošči WordPress..

Od tam lahko uredite naslov trgovine, možnosti valute in splošne možnosti, kot so lokacije za prodajo in pošiljanje ter privzeta lokacija stranke.

Najboljši vtičniki za WordPress WooCommerce

Zdaj, kot sem že omenil, lahko razširite funkcionalnost in funkcije svoje trgovine WooCommerce z dodajanjem in integracijo drugih vtičnikov. Tu so najboljši vtičniki, ki jih morate preveriti v trgovini WooCommerce. Iščete vtičnike za prehod plačila? Pravkar sem imel to pokrito.

? CartFlow

Z CartFlowom, nameščenim na vašem spletnem mestu WooCommerce, lahko preprosto prodajate izdelke in storitve z gladkim ustvarjanjem prodajnih tokov. S svojimi prodajnimi tokovi z enim klikom lahko ustvarite in prilagodite stran za odjavo, stran z zahvalo in še več.

Med ključne značilnosti CartFlow so:

 • Pripravljeni za uvoz predlog za visoko pretvarjanje
 • Združljivo z vsemi ustvarjalci strani
 • Stran z visokim pretvarjanjem blaga, ki nadomešča tradicionalni in zapleten postopek odjave
 • Funkcija strani po zaslugi po meri za vodenje kupcev pri naslednjih korakih

CartFlows je popolnoma brezplačen. Če želite več možnosti stila, predloge, nadzor polja, naročila in še več, lahko kupite različico profesionalne različice.

Obiščite CartFlow

? WooCommerce Vtičnik za opuščanje vozička

Vtičnik za opustitev obnovitvene košarice WooCommerce je popoln za zajemanje e-poštnih naslovov uporabnikov, ki so prišli na stran za odjava in nato zapustili stran ali niso opravili nakupa. Lahko pošljete obvestila po e-pošti, da jih spomnite in pošljete nadaljnja spremljanja.

Izterjajte izgubljeni prihodek z namestitvijo tega popolnoma brezplačnega vtičnika na vaše spletno mesto.

Obiščite obnovitev opuščanja opuščanja WooCommerce

WooCommerce Direct Checkout

Ali ste vedeli, da je stopnja konverzije višja, če je postopek nakupa bolj poenostavljen? Torej vam vtičnik WooCommerce Direct Checkout pomaga poenostaviti postopek nakupa tako, da v vsak izdelek doda gumb »Dodaj v košarico«, tako da lahko vaši kupci preskočijo stran nakupovalnih košaric in se preusmerijo na stran za nakup.

To pomeni, da se lahko vaši kupci neposredno odjavijo na strani izdelka. Poleg tega jih spodbuja k nakupu več. Tako kul!

Obiščite WooCommerce Direct Checkout

WooCommerce MailChimp

Ko imate spletno trgovino, je ohranjanje strank enako pomembno kot pridobivanje novih. Torej, eden najboljših načinov, kako ohraniti trenutne stranke in vas opozoriti, da vaša trgovina obstaja, je, da pošiljate e-pošto.

Če je vaš ponudnik e-poštnih storitev trženje MailChimp, je ključ WooCommerce MailChimp.

Vtičnik WooCommerce Mailchimp vam pomaga, da stranke samodejno naročite na svoj seznam MailChimp, ko izpolnijo naročila. Lahko jih dodate tudi v svoje interesne skupine MailChimp.

Tako lahko s pomočjo tega vtičnika zberete e-poštne naslove svojih kupcev in jim nato pošljete e-poštna sporočila o vaših najnovejših izdelkih in promocijah. Prav tako lahko ustvarite obrazce, tako da se uporabniki, ko jih izpolnijo, samodejno dodajo na vaš poštni seznam.

Obiščite WooCommerce MailChimp

YITH WooCommerce Ajax filter izdelkov

YITH WooCommerce Ajax Filter Filter je močan vtičnik WooCommerce, ki vam omogoča, da dodate filtre svojim izdelkom, ker želite, da imajo kupci bolj enostavno nakupno pot, kajne?

Večina strank bi raje takoj videla izdelke, ki jih iščejo, zato jim bo dodajanje filtrov pomagalo. Dodate lahko seznam, spustni meni, barve in nalepke, da lahko stranke najdejo tisto, kar potrebujejo.

Obiščite YITH WooCommerce Ajax filter izdelkov

WooCommerce večjezičnost

Če načrtujete, da bo vaša spletna trgovina odprta za vse na svetu, boste morda želeli razmisliti o večjezični funkcionalnosti za prevajanje svojih izdelkov in obdržati isti jezik na svojem spletnem mestu glede na jezik vaše stranke..

Omogoča tudi sledenje zalogam, ne da bi vaše izdelke razdelili na jezike in strankam in skrbnikom pošiljali e-poštna sporočila glede na njihov jezik.

Obiščite WooCommerce večjezičnost

SlideDeck

Če dodate privlačne elemente, kot je drsnik, lahko privabite več strank. V drsniku lahko prikažete svoje najnovejše izdelke in svoje stranke priklenete. SlideDeck vam omogoča dodajanje slikovnih in video diapozitivov.

Poleg tega je odziven in SEO prijazen.

Drsnik lahko celo prilagodite glede na svoje specifikacije.

Obiščite SlideDeck

Zaključek

Z znanjem, kako postaviti trgovino WooCommerce, bo vaše podjetje zagotovo daleč. Ne morete ustvariti samo profesionalne spletne trgovine, temveč lahko svojim strankam omogočite tudi zelo dobro izkušnjo spletnega nakupovanja.

Če ste poslovno idejo spletne trgovine postavili na zadnji gorilnik, je zdaj čas, da začnete s spletno prodajo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector