Dropshipping Easy: Izvedite korak za korakom navodila za WordPress

Če verjamete, da je “dropshipping” tisto, kar je napisano v zvezdah za vas, potem se s svojim vagonom spotaknite v naš poskus vrhunskega vodnika Dropshippinga, ki temelji na WooCommerce-u, da bi pomagal novim uporabnikom, ki se borijo pri tem podvigu. Tu smo, da si utiramo pot k izgradnji donosne trgovine za e-trgovino.


Za začetek pretvorimo vaše spletno mesto WordPress v spletno mesto za e-trgovino s pomočjo vtičnikov WooCommerce in AliDropship. Morda ga ne poznate, vendar je to najboljši kombinacija, če se želite lotiti WooCommerce Dropshippinga.

Se sprašujete, kaj naredi WooCommerce boljši za dropshipping preko Shopifyja?

 1. To je najbolj priljubljen način gradnje trgovine z e-trgovino.
 2. Če ste novinec in zelo dobro poznate proračun, ima WooCommerce najnižje vstopne stroške ali celo brezplačne načrte.
 3. Ni omejitev in omejitev za izdelke, ki jih želite prodati (Trgovine Shopify od uporabnikov zahtevajo, da upoštevajo njihove pogoje storitve in plačilne pogoje, ali pa morate plačati dodatno 2% pristojbino za vse svoje transakcije).

Ker je to dolg in podroben vodnik po drobovju, smo ga razdelili na različne odseke, do katerih lahko krmarite s pomočjo spodnje navigacije:

Kaj je Dropshipping?

Najprej se pogovorimo o osnovah. Kaj je dropshipping?

Dropshipping je način upravljanja dobavne verige, pri katerem prodajalec ne hrani zalog določenega izdelka v svoji trgovini. Namesto tega prodajalci naročilo kupca prenesejo na tretjo osebo ali druge trgovce na debelo, ki nato blago neposredno odpremijo stranki.

Kako boste torej kot pošiljatelj kapljic ali prodajalec zaslužili?

Dobiček ustvarite iz razlike med veleprodajno ceno in maloprodajno ceno. Včasih lahko zaslužite na podlagi provizije na podlagi njihovega soglasja s prodajalcem na debelo.

Dropshipping zmanjšuje skrbi, da imate skladišče ali kupujete zaloge v razsutem stanju.

Katere so glavne prednosti dropshippinga?

Obstaja veliko prednosti za pokroviteljstvo Dropshipping poslovanja v primerjavi s tradicionalno poslovno shemo. V tradicionalnem sistemu prodajalec svoje izdelke skladišči v svojem skladišču, ustvari spletno stran, in ko kupec kupi s svojega spletnega mesta, prodajalec izdelek dobi v skladišču in ga pošlje kupcu. Ko greš s dropshippingom, so tu še perke:

 • Zahteva majhne naložbe in režijske stroške – za razliko od tradicionalnih poslov, ki zahtevajo znaten kapital, da začnejo kupovati zaloge za prodajo, druge pristojbine, kot so pristojbine za skladiščenje, vpisi in druge zahteve.
 • Enostaven začetek – izdelava spletnega mesta za e-trgovino je veliko lažja od tradicionalnih. Ni vam treba skrbeti za najemne pogodbe trgovine, ponudnikov dostave, sledenje zalog za računovodske namene in še veliko več.
 • Prilagodljiva lokacija – kot podjetje za e-trgovino, ki je drobno vkrcati, vam ni treba skrbeti, da boste zaprti na poslovne lokacije. Prenos lahko kadar koli želite.
 • Prilagodljivost – edino, kar morate doseči, je vaša sposobnost nudenja podpore in zadovoljstva strank.

Katere so pomanjkljivosti dropshippinga?

Glavna pomanjkljivost te vrste poslovanja je dobiček in marža, ki se lahko usmerite na dva načina:

 • Vaš dobavitelj lahko zaračuna višjo ceno, saj ravna z izpolnitvijo izdelka.
 • Če vaš izdelek ni preveč edinstven in ga je enostavno prodati, boste morda našli veliko konkurentov v tej panogi in lahko kupcem ponudijo nižje cene. Tudi ta dejavnik lahko škoduje vašim maržam.

Težave s pošiljanjem, napake dobaviteljev in težave z zalogami so prav tako pomanjkljivosti drophippinga. Če se je vaš dobavitelj zmešal z naročilom, boste kot kapljar ​​odgovarjali za krivdo in napako.

Elementi, ki jih potrebujete za začetek dropshippinga

Dropshipping ni popoln posel, vendar je odličen za podjetnike, ki želijo začeti spletno prodajo.

Torej, kakšne so stvari, ki jih potrebujete za začetek tega Dropshippinga?

Element št. 1: Dropshipping izdelki in dobavitelji

Seveda bi morali vedno začeti z iskanjem kakovostnih izdelkov, ki jih lahko izpustite. Zdaj je treba upoštevati dve stvari:

 1. Sam izdelek – Morate razmišljati in najti izdelke, ki so povpraševani na vašem nišnem trgu. Poiščite izdelek, ki ga želijo ljudje, vendar nima veliko konkurenčnih prodajalcev.
 2. Zanesljiv dobavitelj – Dobavitelj ima ogromen vpliv na vaše podjetje. Najti morate pravega dobavitelja, ne samo zato, ker ponuja izdelke, ampak bi moral biti tudi zanesljiv, ko gre za pošiljanje in pravočasnost.

Element št. 2: Vaša trgovina e-trgovine

Ko najdete pravega dobavitelja in izdelek za svoje podjetje, morate zagnati trgovino za e-trgovino, kjer lahko prikazujete in prodajate svoje izdelke.

Večina prodajalcev posluje s Dropshippingom na Amazonu ali eBayu, toda konkurenca je huda. Torej, ne priporočam.

Svojo osebno noto edinstvenosti lahko ustvarite samo v trgovini e-trgovine. Izgubili boste vgrajeno občinstvo Amazona, vendar ima zagotovo več prednosti:

 1. Lahko imate svojo blagovno znamko – s svojo lastno trgovino vam ni treba konkurirati prodajalcem, da bi ponudili enake izdelke za razliko od Amazon ali eBay.
 2. Lahko ustvarite dolgoročno premoženje – Z lastnim trženjskim kanalom za e-trgovino lahko ustvarite svoj e-poštni seznam, ki velja za enega najvišjih donosov naložb.
 3. Obvladujete – ni vam treba skrbeti, ker imate trgovino in v celoti nadzorujete. Tako težave z Amazonom ali eBayom ne bodo vplivale na vas.

Zakaj WooCommerce prek Shopifyja

No, Shopify je preveč komercializiran, kar pomeni, da imajo kakovostno marketinško ekipo plačano prek provizije. Njihova provizija se krije, ko na tej platformi plačate pristojbino za prijavo.

WooCommerce je na drugi strani brezplačno orodje, ki ga lahko uporabite za izdelavo vaše trgovine e-trgovine. Gre za vgrajeno platformo v programu WordPress in enega najbolj priljubljenih vtičnikov za e-trgovino v WordPressu.

Tudi če ste novinec, lahko ustvarite in zaženete edinstveno, profesionalno spletno trgovino s svojega spletnega mesta WordPress, saj za to ne potrebujete tehničnega znanja in je skoraj brez težav. Pojdite na naš vodnik po korakih o nastavitvi spletnega mesta WooCommerce, če želite vedeti več.

Glavni razlogi, zakaj je WooCommerce boljši

1. Cene

WordPress in WooCommerce sta vsekakor brezplačna! Vse, kar morate storiti za vodenje trgovine WooCommerce, je nakup lastnega spletnega gostovanja, kar naj bi se odražalo kot naložba. Potrebuje le 5 USD na mesec, odvisno od paketa, ki ga boste potrebovali.

Če je proračun zdaj preozek, vam ni treba skrbeti, saj je WooCommerce brezplačni vtičnik. Spletno trgovino lahko zaženete z manj kot 100 dolarjev. Boljše gostovanje in nadgradnja premijske različice WooCommerce lahko prideta pozneje, ko se začne vaše podjetje začeti.

Po drugi strani Shopify zahteva 29 dolarjev na mesec. Shopify nima nič proti, če se vaše podjetje šele začenja ali prodaja ne raste; še vedno bodo vzeli $ 29 na mesec. Teme Premium Shopify se začnejo pri 140 USD na mesec.

Če želite imeti v svoji trgovini še več funkcij, bodo zagotovo zaračunali ceno za tiste aplikacije, ki jih želite dodati na izboljšanje trgovine. Če iščete zagon z manj stroški, je WooCommerce najboljši za vas.

2. Prožnost

Poceni? Da, WooCommerce se lahko imenuje poceni, toda ko gre za njegove lastnosti, je to bomba!

WooCommerce ponuja večjo prilagodljivost kot Shopify. V storitvi Shopify lahko z minimalnim dostopom počnete le tisto, kar želijo. Na WooCommerce-u lahko na tej platformi počnete karkoli želite.

Ni vam treba skrbeti, če boste tehnično usposobljeni, da boste prilagodljivi. WooCommerce in WordPress ponujata veliko vtičnikov, med katerimi lahko izbirate, bodisi brezplačne ali premium. Izberete lahko toliko vtičnikov, kot želite. Vse vtičnike, ki se jih domislite, lahko uporabite svojo spletno trgovino, ki postane bolj robljiva od tiste, ki jo imajo vaši konkurenti.

3. Brez omejitev izdelkov

WooCommerce ni samo brezplačen, ko gre za plačilo, ampak vam daje tudi svobodo pri prodaji izdelkov, ki jih želite.

Shopify vas prosi, da upoštevate njihove pogoje storitve, kar pomeni, da nekaterih artiklov na tej platformi ni dovoljeno prodati. Shopify ima tudi vgrajen plačilni sistem, ki pa vas ne omejuje, da ga ne uporabljate. Druga stvar je, če raje uporabite drug prehod za plačilo, vam bodo zaračunali 2% za vsako transakcijo, ki jo opravite.

Nekateri izdelki, ki so v Shopify prepovedani, so podaljški za lase, spolne igrače, e-cigarete itd.

Ko se odločite za uporabo Shopify, upoštevajte, da morate upoštevati pravila nekoga drugega in če se bodo odločili spremeniti svoje določbe, ste zajebani in obtičali.

V primerjavi z WooCommerce je programska oprema z odprto kodo. Vi ste tisti, ki bo ustvaril svoja pravila, brez omejitev glede izdelkov, ki jih želite prodati. Izbirate lahko celo med različni vtičniki za plačilni prehod.

Kaj potrebujete, da ustvarite Trgovino Dropshipping WooCommerce

Zdaj so tu stvari, ki jih potrebujete, če se boste odločili, da boste z WooCommerce ustvarili svojo prodajalno dropshippinga.

1. Gostovanje in ime domene

Ime domene je običajno stalni naslov, ki vas identificira v internetu. Na primer, mydropshipstore.com.

Tukaj je nasvet. Ime vaše domene mora biti:

 • Ustrezno
 • Nepozabno
 • Brandable

Če imate zdaj ime domene, je naslednja stvar na seznamu spletno gostovanje. Poiščite zanesljivega ponudnika gostovanja, ki bo datoteke shranjeval v njihove strežnike. Z zmogljivo gostovalno storitvijo bo vaše spletno mesto WordPress / WooCommerce brez težav delovalo.

Če se še niste odločili za spletno gostovanje, si oglejte SiteGround, ker ponuja:

 • Ugodna cena – za celo leto morate plačati le 70 dolarjev.
 • Odlična zmogljivost – kdo ne bi želel hitrega nalaganja strani? No, SiteGround ponuja tudi to!
 • Brezplačno SSL potrdilo – ena bistvenih elementov pri gradnji trgovine e-trgovine je SSL potrdilo. S SiteGround ga svojim naročnikom ponujajo brezplačno.
 • Enostavna namestitev WordPress-a – lahko začnete graditi svojo trgovino po lastnih pogojih.
 • Odlična podpora prek klepetanja v živo in telefona – če imate težave, je njihova ekipa za podporo vedno na voljo.

SiteGround vam daje tudi možnost nakupa imena vaše domene za samo 15 dolarjev na leto. Ni slabo, kajne?

Obiščite SiteGround

2. WordPress in WooCommerce Vtičnik

WordPress in WooCommerce Plugin lahko brezplačno prenesete na WordPress.org. Na strežnik morate prenesti obe programski opremi, če pa za spletno gostovanje izberete SiteGround, bodo naredili vse za vas.

3. Tema WordPress / WooCommerce, usmerjena k pretvorbi

Odstotek obiskovalcev spletnega mesta, ki opravi nakup, je stopnja konverzije vaše trgovine. Če želite večjo konverzijo, morate razmisliti o nakupu teme WooCommerce, ki vam pri tem lahko pomaga.

Premium teme lahko kupite že od 60 do 100 dolarjev, če pa imate tesen proračun, je na voljo veliko brezplačnih tem WooCommerce..

4. Izbirno: Namenski vtičnik WooCommerce Dropshipping

Ta je odvisna od vrste podjetja, ki ga želite graditi skupaj z dobavitelji. Če želite svojo trgovino razširiti na večje izdelke, raje izberite poseben vtičnik WooCommerce, ki vas neposredno poveže z dobavitelji AliExpress.

Če pa z enim dobaviteljem prodajate le nekaj izdelkov, se lahko držite običajne funkcionalnosti WooCommerce.

Kako najti dobavitelje in izdelke DropShipping

Tu je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri iskanju pravega dobavitelja in izdelkov, ki bodo povečali vaš dobiček.

Kako vedeti, ali je izdelek dober za odpremo

Vsak trgovec išče izdelek, ki je dober. Dva pomembna kazalca pri izbiri izdelka, ki je lahko uspešen pri dropshippingu:

 • Izdelki, ki so na trgu dokaj dobro znani, vendar imajo malo konkurentov.
 • Izdelki, ki imajo konkurenčne cene, tako da lahko dodate dovolj rezerv za rast svojega podjetja.

Če ste novinec v industriji dropshippinga, priporočam prodajo v niši, ki ste je navajeni. Veliko lažje je, ker trg že razumeš.

Razmislite o izdelkih, ki so nižji od 200 USD

Začnite raziskovati izdelke, ki so manjši od 200 dolarjev. Zakaj? Ker je ta cenovni razred veliko lažje prodati. Raje bi plačali 200 dolarjev za izdelek, kot pa da bi plačali približno 600 dolarjev, kajne? Potrebno bi bilo veliko več časa in truda, da bi kupce prepričali o nakupu dragega izdelka.

Upoštevajte tudi povračila. Če prodajate izdelke, ki so nižji od 200 dolarjev, bodo nekateri kupci, ki so prejeli pokvarjen izdelek, zahtevali vračilo. Dajanje vračila, nižjega od 200 dolarjev, za prodajalca ni preveč boleče.

Poleg tega bodite pozorni na izdelke z MAP (najnižja oglaševana cena). To pomeni, da ste omejeni pri določanju lastnih stroškov za ta izdelek.

Bodite pozorni na velikost izdelka

Ključno je upoštevati dimenzije izdelkov, ki jih boste prodali. Večina izdelkov je iz Kitajske, kar bo trajalo več dni, preden pride do kupca.

Če izberete izdelek velike velikosti, bo cena dostave precej višja. Nekateri ponudniki pošiljanja omejujejo velikost in težo izdelkov. Tako kot ePacket pošiljanje lahko pošljejo največ 2 kilograma (4,4 kilograma), odvisno od dimenzij.

Če nameravate kupiti izdelke od AliExpress ali katerega koli drugega kitajskega dobavitelja dropshippinga, upoštevajte, da je teža in dimenzija izdelkov, ki jih boste prodali, v skladu z merilnimi smernicami ePacket.

Kje iskati izdelke

Če potrebujete nekaj idej za izdelke, ki jih lahko kupite na ladjo, si lahko ogledate nekaj priporočil tukaj:

 • Pojdite na Amazon.com in poiščite ideje za izdelke. To je dobro mesto za začetek, saj Amazon prevzame 50% potrošniških iskanj izdelkov, ki zdaj prevladujejo v Googlu.
 • Trendi izdelkov si lahko ogledate tudi na spletnih mestih za družbena nakupovanja, kot so Wish, Massdrop in Fab.
 • Če želite vedeti, katere izdelke večinoma iščete v Googlu, uporabite orodja za raziskovanje ključnih besed, kot sta Načrtovalnik ključnih besed in KWFinder. Če želite spremeniti povpraševanje izdelka, poskusite uporabiti Google Trends.

Iskanje dobaviteljev za odkup na izdelke, ki jih izberete

Ko se odločite za izdelek, ki ga boste prodali, začnite iskati najboljše dobavitelje izdelkov za prodajalno Dropshipping.

Tu je nekaj priporočil:

AliExpress – To je najbolj priljubljen spletni vir dobaviteljev iz Kitajske. V AliExpresss lahko najdete namenski vtičnik WooCommerce, ki vas neposredno poveže z dobavitelji.

SaleHoo – vam pomaga raziskovati dobre dobavitelje vaših izdelkov prek njihovega imenika dobaviteljev.

Google – seveda! Google ima vse. Edina stvar je, da bo morda pokazal ne tako zanesljivega dobavitelja. Bolje je, da brskamo poiščete pravega dobavitelja za vas.

Blagovne znamke WorldWide – To je velik imenik certificiranih trgovcev na debelo in drobilnih trgovcev. Članstvu se morate pridružiti za življenjski dostop do imenika za 224 $.

Lokalne trgovine – udeležba na sejmih je tudi dobra pot za srečanje z različnimi dobavitelji in proizvajalci.

Ko izberete najboljšega dobavitelja, se prepričajte, da je le-ta namenjen časovni pošiljki, vzdržuje zdravo komunikacijo in kakovost izdelka, saj prinaša zadovoljstvo kupcem.

Vodnik po korakih pri ustvarjanju trgovine Dropshipping z uporabo WooCommerce

1. Prijavite se za gostovanje

Če ste še vedno v fazi načrtovanja svojega Dropship poslovanja in še nimate gostovanja, vam priporočam SiteGround..

V postopku prijave lahko začnete registrirati svoje ime domene za svojo trgovino z e-trgovino, pri čemer vas bo stalo le 15,95 USD na leto. Če domeno že imate, lahko preprosto izberete možnost »že imam domeno«.

Izpolnite osnovne podatke o računu in obrazec za podatke o plačilu, da dokončate postopek registracije.

Ko končate, lahko zdaj začnete nameščati vtičnik WordPress in WooCommerce. Ker kot gostitelj uporabljate SiteGround, je namestitev WordPressa in WooCommerce zelo enostavna. Samo nekaj klikov in že ste končali s prvim korakom.

Obiščite SiteGround

2. Konfigurirajte WooCommerce

Na tej stopnji, ko sta WordPress in WooCommerce vtičnik že nameščena, lahko zdaj konfigurirate WooCommerce z nadzorne plošče WordPress. Preprosto pojdite na čarovnika za nastavitev WooCommerce in

Zavihek Store Setup

Ta faza je vnos osnovnih podatkov vaše trgovine, kot sta naslov ali lokacija, valuta, ki jo sprejmete kot plačilo in vrsta izdelkov, ki jih boste prodali. Ker se ukvarjate s dropshippingom, izberite fizične izdelke.

Kartica za plačilo

V tem razdelku morate konfigurirati, za kateri plačilni sistem se želite dogovoriti. Privzeto imajo Stripe in PayPal kot prehod za plačilo.

Če želite uporabiti Stripe, lahko WooCommerce za vas vzpostavi račun Stripe. Samo potrdite polje in vnesite svoj e-poštni naslov.

Ko uporabljate WooCommerce, lahko izberete kateri koli prehod za plačilo, ne da bi plačevali dodatne pristojbine v primerjavi s Shopifyjem.

Kartica za pošiljanje

Za novorojenčke lahko na pošiljki izberete možnost Live Rates ali Flat Rate. Ker pa vaše podjetje raste, morate določiti možnosti za ceno dostave, saj je vsak dobavitelj dropshippinga drugačen.

Na tem zavihku predlagam, da počistite večino možnosti, saj obstajajo veliko boljše možnosti, ki jih lahko uporabite za svojo spletno trgovino.

Aktivirajte Tab

Če izberete samodejni izračun davka in stopnje dostave v živo, boste morali aktivirati Jetpack. Če pa ne želite, da se to namesti na vašo spletno stran, lahko kliknete povezavo Preskoči ta korak.

Ko končate s konfiguriranjem WooCommerce-a, boste dobili zaslon za uspeh in zdaj lahko izberete temo za svojo spletno trgovino.

Obiščite WooCommerce

3. Izbira teme DropShipping

Izbira odlične teme bo imela ogromen vpliv na stopnjo konverzije vašega spletnega mesta. Privabilo bo več kupcev in gledalcev spletnih strani. Priporočam uporabo Astra tema. Znana je kot najhitrejša in najbolj zanesljiva brezplačna WordPress tema. Kot bi imeli srečo, imamo celovit pregled teme Astra boste morda želeli prelistati.

Uporaba Astre kot teme vašega spletnega mesta vam prihrani čas pri prilagajanju spletnega mesta. Ponuja na tone postavitev, ki jih lahko upravljate z osebnim dotikom. Astra velja za najbolj lahko temo na trgu, zaradi katere je delovanje spletnega mesta še boljše in zanesljivo.

Uporabniku je prijazna tema, da vam ni treba zlomiti kod, da bi trgovina postala profesionalno narejena. Lahko ga prilagodite enostavno in brez težav. Ponuja vnaprej izdelane vzorce spletnih strani, ki jih lahko izbirate in jih prilagodite tako, kot želite.

Obiščite Astro

4. Začnite dodajati svoje izdelke na svoji strani

Ko končate s konfiguriranjem spletnega mesta in izbiro prave teme za vas. Čas je, da svoje izdelke dodate v svojo spletno trgovino!

Dodajanje izdelkov je v glavnem odvisno od vrste izdelka, ki ga prodajate.

 • Če prodajate le nekaj izdelkov, lahko za upravljanje svojih izdelkov uporabite privzeti sistem WooCommerce.

Preprosto pojdite na izdelke in nato na nadzorni plošči dodajte novo in začnite izpolnjevati podatke o izdelku.

Na spodnjem delu strani izdelka boste videli razdelek Podatki o izdelku, kjer lahko izberete vrsto izdelka, ceno, dostavo in druge možnosti.

Ko končate, kliknite gumb Objavi. Če želite dodati več izdelkov, preprosto ponovite isti postopek.

Priporočam uporabo WooCommerce Dropshipping Dobavitelji Pro da bi vam pomagali pri upravljanju svojih izdelkov, predvsem pri nabavi blaga pri različnih dobaviteljih. Lahko ustvarite seznam vseh svojih dobaviteljev in jih dodelite ustreznim izdelkom, ki jih dobavijo za vas. Svojim dobaviteljem lahko pošljete tudi samodejna obvestila, ko nekdo kupi izdelek z vašega spletnega mesta. Lahko celo uvozite poročila o svojem popisu izdelkov.

 • Če izdelke kupujete pri AliExpressu, lahko razmislite o vtičniku WooCommerce dropshipping, ki vam omogoča, da svojo prodajalno Dropshippinga vodite na avtopilotu.

Lahko poskusite WooDropship vtičnik brezplačno 7 dni. Po poskusnem obdobju se cene začnejo pri 14 USD na mesec.

Kaj to naredi? No, izdelke AliExpress lahko samodejno dodate v svojo trgovino WooCommerce in sami določite svoje cene. Prejeli boste tudi samodejna obvestila, ko ima izdelek, ki ga nabavljate, spremembo cene ali ničelno zalogo, tako da lahko svojo trgovino takoj posodobite. Slike izdelka boste dobili od AliExpress in jih uredili s pomočjo urejevalnika slik v aplikaciji.

Izpolnitev naročila je tudi avtomatizirana, kar pomeni, da ko izdelek kupi od vas, se izdelek samodejno doda v voziček AliExpress s podatki o stranki in ga dostavi za vas.

5. Drugi vtičniki WooCommerce, ki vam lahko pomagajo

Že imate polno funkcionalno Dropship trgovino. Ker pa uporabljate WordPress in WooCommerce, lahko namestite še nekaj vtičnikov, s katerimi boste lahko hitro povečali svoje podjetje.

Poiščite vtičnike, ki vam lahko pomagajo:

 • Optimizirajte SEO razvrstitev vaše trgovine s pomočjo vtičnikov, kot so Yoast SEO
 • Ustvarite različne vrste obrazcev
 • Kupcem po e-pošti, ki so opustili svoje vozičke
 • Ustvari Seznam e-poštnih sporočil

Kaj je AliDropship?

Drug vtičnik, ki ga lahko uporabite za integracijo v AliExpress s svojo trgovino WooCommerce, je AliDropship. WooDropship in AliDropship imata nekaj skupnih lastnosti, vendar AliDropship deluje tako v WordPressu kot v WooCommerce, medtem ko je WooDropship samo za WooCommerce..

Je tudi eden najbolj znanih vtičnikov e-trgovine za poslovni model AliExpress Dropshipping. AliDropship daje vsakemu podjetniku priložnost, da prodaja izdelke, ki temeljijo na AliExpress. To je vtičnik WordPress, ki vaše spletno mesto spremeni v prodajalno dropshipping, ki neposredno uvaža izdelke iz AliExpress.

Ponuja široko paleto funkcij, kot so neomejen uvoz izdelkov, neomejeno samodejno izpolnjevanje naročil, avtomatizacija cen, samodejno posodabljanje informacij o izdelkih in še veliko več.

Obiščite AliDropship

Cenitev

AliDropship ima enkratno članarino, ki se začne od 89 dolarjev. Sem spadajo vgrajene teme, prilagajanje izdelkov, neomejeno število izdelkov, različice izdelka in podpora za WooCommerce.

Na WooCommerce lahko še vedno izberete na tone tem, če izberete različico WooCommerce vtičnika AliDropship. Članarina za enkratno plačilo vključuje vse funkcije brez omejitev, kaj želite uporabiti.

Najboljše lastnosti AliDropship:

 • Kot novinec lahko preprosto začnete prodajalno dropshippinga z vnaprej izdelanimi temami. WooCommerce lahko vključite tudi za bolj odprtokodni in prilagodljiv sistem.
 • Razširitev za Chrome – AliDropship je kromirana razširitev, kamor lahko izdelke AliExpress samodejno uvozite neposredno v svojo spletno trgovino.
 • Ponuja avtomatizacijo vnosa podatkov za izpolnjevanje naročil.
 • Enostavna namestitev – ta vtičnik lahko namestite tako, da preprosto naložite zip datoteko in jo naložite na svoje spletno mesto WordPress.
 • 100-odstotno lastništvo trgovine – za razliko od vseh drugih vtičnikov je lastništvo trgovine AliDropship zagotovljeno, saj se vodi s pomočjo spletnega mesta WordPress.
 • Uvoz pregledov izdelkov – ta funkcija je odlična, še posebej kot dokaz, da ima izdelek, ki ga prodajate, dobro kakovost. Pri nekaterih vtičnikih nimajo te funkcije ali pa morate za to doplačati.

Kako namestiti AliDropship vtičnik

Ko kupite dodatek AliDropship, se lahko odpravite na nadzorno ploščo WordPress. V meniju Vtičniki kliknite Dodaj novo in naloži vtičnik. Brskajte po .zip datoteki in kliknite Namestite zdaj.

Ko je enkrat nameščen, lahko vtičnik vklopite.

Upoštevajte, da ta vtičnik ne deluje s temi WooCommerce, zato morate preklopiti na AliDropship vgrajene teme. Obstajajo brezplačne teme, ki jih lahko preprosto prenesete in namestite na svoje spletno mesto.

Ko je tema nastavljena, lahko zdaj vnesete licenčni ključ in aktivirate.

Zaključek

WooCommerce in AliDropship sta odlična vtičnika. Če pa ste začetnik z omejenim kapitalom, predlagam, da uporabite WooCommerce, saj je brezplačen in z bogatimi funkcijami vtičnik.

Vtičnik AliDropship dobro deluje pri upravljanju vaše nove prodajalne dropov, neposredno usklajevanje z dobavitelji AliExpress pa je za lastnike podjetij neprecenljivo. Če želite brez težav pri upravljanju prenosov izdelkov in usklajevanju z dobavitelji AliExpress, lahko investirate v vtičnik AliDropship. Njihova široka paleta funkcij in tem so nepremagljiv bonus tej naložbi.

Njegova možnost enkratnega plačila je morda potencialni prestop za nove lastnike trgovin, vendar se bo zaradi svojih vrhunskih funkcij vse splačalo.

Torej, pojdite naprej in zaženite svoj dropshipping posel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map