10+ najboljših vtičnikov za plačila WooCommerce

Poslujete ne samo zato, da bi stregli strankam, kajne? Seveda želite prinesti več prodaje. Pomembno je, da izberete najboljši način plačila za vaše podjetje. Zato vas bom v tej objavi vodil po najboljših vtičnikih za plačilni prehod WooCommerce za vaše spletno mesto WordPress.


WooCommerce vam omogoča, da s spletnim mestom WordPress zgradite spletno trgovino. Dodate lahko svoje fizične izdelke, digitalne izdelke in naročnine. Vendar je le nekaj privzetih možnosti plačila integriranih z WooCommerce. Brez skrbi, ker lahko izbirate med številnimi brezplačnimi in vrhunskimi vtičniki za plačilni prehod WooCommerce.

Kaj je prehod za plačilo in kako se zanj odločiti?

Prehod za plačila je preprosto spletni program, ki vam kot lastniku podjetja omogoča sprejemanje in obdelavo plačil, kot so debetne in kreditne kartice. Če torej upravljate spletno trgovino, potrebujete prehod za plačilo. Če pa želite samo sprejemati plačila v svoji fizični trgovini, potem ne potrebujete prehodov za plačila.

Zdaj obstajata dve glavni vrsti prehodnih plačil:

 • Preusmeritveni prehod
 • Neposredni prehod

Ko mora stranka pri plačilu zapustiti vaše spletno mesto in se nato preusmeri na spletno mesto podjetja, ki upravlja prehod za plačila, ki se imenuje prehod preusmeritve. Najboljša možnost je, če ne želite biti odgovorni za ravnanje z osebnimi podatki strank in kreditnih kartic.

Ko pa stranka plača neposredno na vašem spletnem mestu, se imenuje neposredni prehod. To je najboljša možnost za večino podjetij, saj je bolj profesionalna in pomaga graditi zaupanje med strankami. Prepričajte se, da je varnost vašega spletnega mesta vedno posodobljena.

Pomembno je opozoriti tudi na to, da mora biti vaš plačilni prehod sposoben sprejemati transakcije iz vaše države in države porekla vaših strank, da ne bi prišlo do konfliktov. Najboljša rešitev za preprečitev tega je, če poskusite mešati in se ujemati s svojimi prehodi. Prav tako lahko nastavite prehod, ki zajema večino vaših strank in lahko ponudite nadomestne prehode.

Kateri so najboljši vtičniki za plačilni prehod WooCommerce?

1. Gateway za plačilo WooCommerce Stripe

Če vaše podjetje skrbi za različne države sveta, je WooCommerce Gateway za plačilo s črtami kot nalašč za vaše spletno mesto WordPress. Vodi podjetja v 32 državah. To je skoraj kjerkoli na svetu, kajne?

Plačilo s kreditno kartico sprejema neposredno v vaši trgovini. Sprejema kartice Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club in celo Bitcoin. Ima tudi integracijo API-ja za spletna plačila, kjer lahko stranke enostavno plačujejo prek plačilnih podatkov, nastavljenih na svojih mobilnih napravah ali brskalnikih, ki podpirajo API za spletna plačila.

Brezplačno je. Znesek vam bo zaračunan šele, ko zaslužite in se ta zaslužek v 7 dneh nakaže na vašo banko.

2. WooCommerce Paypal Gateway Checkout

Kar zadeva obdelavo plačil, je PayPal med najbolj zaupanja vrednimi in široko uporabljenimi prehodi za plačila.

Plačilo preko PayPal vam omogoča prodajo izdelkov in naročnin prek spleta prek dodatka In-Context Checkout. Ta dodatek vam pomaga izpolniti varnostne zahteve za spletno mesto e-trgovine, ne da bi spremenili temo svojega spletnega mesta.

Uporablja modalno okno, ki se nahaja na strežnikih PayPala, vendar bodo vaše stranke po nakupu preusmerjene nazaj na vaše spletno mesto.

Ne potrebujete nobenih ključev API-ja, saj je zelo enostavno povezati PayPal z integrirano namestitvijo PayPal (Easy Setup).

3. Amazon Pay WooCommerce Gateway za plačilo

Če vaše stranke naročajo tudi pri Amazonu, lahko na svoje spletno mesto WooCommerce dodate tudi Amazon Pay. Amazon Pay omogoča milijonom strank Amazon naročiti s svojega spletnega mesta s pomočjo informacij, ki jih imajo na svojem računu Amazon.

Z vtičnikom Amazon Pay WooCommerce lahko imate naslednje funkcije:

 • Prilagojena stran »Hvala«, ko stranka zaključi transakcijo
 • ID transakcije Amazon Pay
 • Referenčna ID naročila prodajalca
 • Dnevnik zgodovine transakcij
 • Način peskovnika in v živo

4. Trg WooCommerce

Kvadrat je najboljši za mala podjetja, ki prodajajo na spletu in v fizični trgovini. Obdeluje glavne kreditne kartice, Apple Pay in Android Pay.

Z WooCommerce Square lahko svoje zaloge sinhronizirate med WooCommerce in Square POS. Omogoča tudi plačevanje neposredno v spletni trgovini.

Pred uporabo tega vtičnika morate upoštevati, da mora vaše spletno mesto imeti SSL certifikat.

5. PayPal za WooCommerce

Vtičnik PayPal za WooCommerce vam omogoča, da na svoje spletno mesto WooCommerce dodate možnosti plačila PayPal. Z brezhibno integracijo PayPal z WooCommerce se vsi vaši podatki o transakcijah prijavijo v PayPal in WooCommerce, kar olajša upravljanje transakcij bodisi s PayPal bodisi z WooCommerce zgodovino naročil.

Prav tako podpira plačilne žetone WooCommerce, tako da imajo vaši kupci možnost, da shranijo svoje podatke o plačilu za lažjo in hitrejšo nakazilo, ko ponovno naročijo iz vaše trgovine.

In če že prejmete prodajo za približno 1000 USD na mesec, potem dobite brezplačno nadgradnjo na PayPal Payments Pro.

6. WorldPay za WooCommerce

Vtičnik WorldPay for WooCommerce omogoča sprejemanje plačil s kreditno kartico prek varne plačilne strani s gostovanjem, tudi če vaše spletno mesto nima potrdila SSL. Sprejema glavne debetne in kreditne kartice, kot so MasterCard, Visa, Amex, JCB in Diners.

To je vrsta preusmeritvenega prehoda, na katerega se stranke odpeljejo na WorldPay, da opravijo varno plačilno transakcijo. Po opravljenem plačilu jih bomo preusmerili nazaj na stran z zahvalo za vaše spletno mesto.

7. Mollie Plačila za WooCommerce

Z vložkom Mollie Plačila za WooCommerce vtičnik so podprti glavni načini plačila. Sem spadajo kreditne kartice (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires iz Francije in CartaSi iz Italije), debetne kartice (V Pay in Maestro), evropska, lokalna in mednarodna plačilna sredstva in celo plačilo po povzetju..

Prav tako podpira polna in delna povračila plačil. Izplačila lahko konfigurirate tudi na dnevna, tedenska, mesečna ali prilagojena izplačila. Prav tako podpira WordPress multisite in WPML.

Brezplačna uporaba. Naročilo kupcev je na voljo samo, če kupci plačajo.

8. Braintree za WooCommerce

Braintree za WooCommerce razvijajo plačilni vtičniki, ki so uradni partner Braintree in PayPal. Ta vtičnik sprejema kreditne kartice, PayPal, PayPal Credit, Apple Pay in Google Pay.

Popolnoma brezplačno in lahko izberete ali celo ustvarite svoje obrazce po meri.

9. WooCommerce USAePay plačilni prehod

Z vtičnikom WooCommerce USAePay lahko sprejemate standardna plačila, naročnine in ponavljajoča se plačila.

Vaše stranke lahko varno plačujejo neposredno z vašega spletnega mesta. Imajo tudi možnost, da shranijo podatke svojih kartic za hitrejše izplačilo v prihodnosti. Dobra stvar pri tem je, da občutljivi podatki o kartici niso shranjeni na vašem spletnem mestu.

Prav tako lahko ustvarite in upravljate svoje izdelke, ki imajo ponavljajoča se plačila.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq je vtičnik WordPress, ki vam omogoča prejemanje kripto valut kot plačila. Podpira 4 priljubljene kripto kovance, kot so BTC, ETH, LTC in Doge. Če so vaše stranke v kripto valutah, boste morda želeli to dodati kot možnost plačila.

Uporablja decentralizirano plačilno sredstvo, kjer naslove denarnice preprosto dodate na ploščo z možnostmi in stranke bodo poslane neposredno na vaš naslov. To pomeni, da je plačilo neposredno in ne potrebujete nobene tretje storitve. Prav tako ni dvigov.

11. Gateway za plačilo WooCommerce Pesapal

Vtičnik WooCommerce Pesapal Payment Gateway omogoča sprejemanje plačil prek e-denarnice in mobilne denarnice, kot so M-Pesa, Airtel Money in mVisa.

Pravzaprav podpira afriške države, kot so Kenija, Uganda, Zambija, Zimbabve, Ruanda, Tanzanija in Malavi. Če ste iz teh držav, boste morda želeli preizkusiti ta vtičnik. Valuta je privzeto nastavljena na valuto vaše države.

Zaključek

Vtičniki za prehod na plačilo so odlični za namestitev, še posebej, če imate spletno trgovino in želite sprejemati spletna plačila. In najboljši prehod za plačilo je odvisen od vašega poslovanja.

Izberite med vtičniki, ki sem jih omenil zgoraj, glede na to, kaj resnično potrebujete za svoje podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map