Dropshipping Made Easy: Komplet trin for trin guide til WordPress

Hvis du tror, ​​at dropshipping er det, der er skrevet i stjernerne for dig, så løft din vogn til vores forsøg på en ultimativ WooCommerce-baseret dropshipping-guide til at hjælpe e-handels-rookies, der kæmper for denne satsning. Vi er her for at bane din vej mod opbygning af en rentabel e-handelsbutik.


Lad os starte din WordPress-webside til et e-handelswebsted ved hjælp af plug-ins WooCommerce og AliDropship. Du ved muligvis ikke det, men dette er den bedste kombination, hvis du vil gå ind på WooCommerce Dropshipping.

Spekulerer på hvad der gør WooCommerce overlegen til dropshipping over Shopify?

 1. Det er den mest populære måde at oprette en eCommerce-butik på.
 2. Hvis du er en nybegynder og meget bevidst om budgettet, har WooCommerce de laveste postomkostninger eller endda freemium-planer.
 3. Det har ingen begrænsninger og begrænsninger for de produkter, du gerne vil sælge (Shopify-butikker beder brugerne om at følge deres servicevilkår og betalingsbetingelser, eller du skal betale et ekstra gebyr på 2% for alle dine transaktioner).

Da dette er en lang og detaljeret dropshipping-guide, har vi opdelt den i forskellige sektioner, som du kan navigere til ved hjælp af navigationen nedenfor:

Contents

Hvad er Dropshipping?

Lad os først tale om det grundlæggende. Hvad er dropshipping?

Dropshipping er en metode til styring af forsyningskæder, hvor en sælger ikke opbevarer et lager af det specifikke produkt i deres butik. I stedet overfører sælgere kundeordren til en tredjepart eller andre grossister, som derefter direkte sender varerne til kunden.

Så hvordan vil du tjene som drop-shipper eller detailhandler?

Du tjener fortjeneste fra forskellen mellem engrosprisen og detailprisen. Nogle gange kan du tjene på provision baseret på deres aftale med grossisten.

Dropshipping mindsker bekymringerne ved at have et lager eller købe lager i bulk.

Hvad er de største fordele ved dropshipping?

Der er mange fordele ved at nedlægge dropshipping-forretningen sammenlignet med den traditionelle forretningsordning. I det traditionelle system lagrer sælgeren sine produkter i sit lager, opretter et websted, og når en kunde køber fra sin hjemmeside, får sælgeren produktet på lageret og sender det til kunden. Når du går med dropshipping, her er frynsegoder:

 • Kræver lave investeringer og omkostninger – i modsætning til den traditionelle forretning, der kræver betydelig kapital for at begynde at købe de lagre, der skal sælges, andre gebyrer såsom opbevaringsgebyrer, skiltning og andre krav.
 • Let at komme i gang – opbygningen af ​​et e-handelswebsted er meget lettere end traditionelle. Du behøver ikke at bekymre dig om lejekontrakter i din butik, forsendelsesudbydere, sporingsbeholdning til regnskabsmæssige formål og mange flere.
 • Fleksibel placering – som dropshipping-virksomhed med e-handel behøver du ikke bekymre dig om at blive låst fast på forretningssteder. Du kan overføre når du foretrækker det.
 • Skalerbarhed – det eneste, du skal skalere, er din evne til at tilbyde kundesupport og tilfredshed.

Hvad er ulemperne ved dropshipping?

Den største ulempe ved denne type forretning er fortjeneste og margin, som kan målrette dig på to måder:

 • Din leverandør opkræver muligvis en højere pris, da de håndterer produktopfyldelsen.
 • Hvis dit produkt ikke er for unikt og let at sælge, kan du finde en masse konkurrenter i denne branche, og de kan tilbyde lavere priser til kunderne. Denne faktor kan også skade dine marginer.

Forsendelsesproblemer, leverandørfejl og lagerproblemer hører også til ulemperne ved dropshipping. Hvis din leverandør har rodet ordren, er du som dropshipper ansvarlig for skylden og fejlen.

Elementer, som du har brug for for at starte dropshipping

Dropshipping er ikke den perfekte forretning, men det er godt for iværksættere, der ønsker at starte en online sælgende virksomhed.

Så hvad er de ting, du har brug for for at starte dropshipping-forretningen?

Element nr. 1: Dropshipping-produkter og leverandører

Selvfølgelig skal du altid begynde med at finde de kvalitetsprodukter, du kan dropship. Nu er der to ting, du skal overveje:

 1. Selve produktet – Du skal tænke og finde produkter, der er efterspurgt på dit nichemarked. Find et produkt, som folk ønsker, men som ikke har mange konkurrerende sælgere.
 2. En pålidelig leverandør – Leverandøren har en enorm indflydelse på din virksomhed. Du er nødt til at finde den rigtige leverandør ikke bare fordi han tilbyder produkterne, men han skal også være pålidelig, når det kommer til levering og aktualitet.

Element nr. 2: Din eCommerce-butik

Når du har fundet den rigtige leverandør og produkt til din virksomhed, skal du starte en eCommerce-butik, hvor du kan vise og sælge dine produkter.

De fleste sælgere driver deres dropshipping-forretning på Amazon eller eBay, men konkurrencen der er hård. Så jeg kan ikke anbefale det.

Du kan bare oprette din eCommerce-butik med dit eget personlige præg af unikhed. Du mister det indbyggede publikum hos Amazon, men det har bestemt flere fordele:

 1. Du kan have dit eget branding – Med din egen butik behøver du ikke at konkurrere direkte med sælgerne for at tilbyde de samme produkter i modsætning til i Amazon eller eBay.
 2. Du kan opbygge langsigtede aktiver – Med din egen e-handelsmarkedskanal kan du oprette din e-mail-liste, der betragtes som et af de højeste afkast på investeringen.
 3. Du har kontrol – Du behøver ikke at bekymre dig, da du ejer butikken, og du tager fuld kontrol over den. Så problemer med Amazon eller eBay påvirker ikke dig.

Hvorfor WooCommerce over Shopify

Shopify er for kommercialiseret, hvilket betyder, at de har et kvalitetsmarketingsteam betalt gennem provision. Deres provision dækkes, når du betaler for tilmeldingsgebyret på denne platform.

WooCommerce er på den anden side et gratis værktøj, som du kan bruge til at opbygge din eCommerce-butik. Det er en indbygget platform på WordPress og et af de mest populære eCommerce-plugins i WordPress.

Selv hvis du er en nybegynder, kan du oprette og drive en unik, professionel online butik fra dit WordPress-websted, da det ikke kræver teknisk viden, og det er næsten ubesværet at bruge. Gå over til vores trin-for-trin-guide til opsætning af et WooCommerce-websted, hvis du vil vide mere.

Hovedårsager til, at WooCommerce er bedre

1. Prissætning

WordPress og WooCommerce er bestemt gratis! Alt hvad du skal gøre for at drive en WooCommerce-butik er at købe din egen webhosting, som skal afspejles som en investering. Det tager kun $ 5 pr. Måned afhængigt af den pakke, du har brug for.

Hvis budgettet er for stramt lige nu, behøver du ikke at bekymre dig, da WooCommerce er et gratis plugin. Du kan starte en online butik med mindre end $ 100. Bedre hosting og en opgradering til WooCommerce premium-versionen kan komme senere, når din virksomhed begynder at samle op.

På den anden side kræver Shopify $ 29 pr. Måned. Shopify har ikke noget imod, om din virksomhed lige er begyndt, eller dit salg ikke vokser; de tager stadig $ 29 pr. måned. Premium Shopify-temaer starter ved $ 140 pr. Måned.

Hvis du vil have flere funktioner, der skal placeres i din butik, vil de helt sikkert opkræve en sats for den app, du vil tilføje til forbedringen af ​​din butik. Så hvis du leder efter en billigere opstart, er WooCommerce det bedste for dig.

2. Fleksibilitet

Billig? Ja, WooCommerce er måske populært at blive kaldt billig, men når det kommer til dens funktioner, er det bomben!

WooCommerce tilbyder mere fleksibilitet end Shopify. Hos Shopify kan du kun gøre, hvad de vil have dig til at gøre med minimal adgang. Men på WooCommerce kan du gøre hvad du vil med en bred vifte af adgang på denne platform.

Du behøver ikke at bekymre dig om at være teknisk kyndig for at være fleksibel. WooCommerce og WordPress tilbyder en masse plugins, som du kan vælge imellem, uanset om det er gratis eller premium. Du kan vælge så mange plugins, som du vil. Eventuelle plugins, du kan tænke på, kan du anvende for at gøre din online shop værre end hvad dine konkurrenter har.

3. Ingen produktbegrænsninger

WooCommerce er ikke kun gratis når det kommer til betaling, men det giver dig også friheden til at sælge de produkter, du ønsker.

Shopify beder dig om at overholde deres servicevilkår, hvilket betyder, at nogle varer ikke må sælges på denne platform. Shopify har også et indbygget betalingssystem, men de begrænser dig ikke til ikke at bruge det. En anden ting er, hvis du foretrækker at bruge en anden betalingsgateway, de vil opkræve dig 2% for hver transaktion, du udfører.

Nogle produkter, der er forbudt i Shopify, er hårforlængelser, sexlegetøj, e-cigaretter osv.

Når du vælger at bruge Shopify, skal du huske, at du skal overholde en andens regler, og hvis de beslutter at ændre deres bestemmelser, er du skruet fast og fast.

Sammenlignet med WooCommerce er det open source-software. Du er den, der opretter dine egne regler uden nogen begrænsning på de produkter, du gerne vil sælge. Du kan endda vælge mellem a forskellige betalingsgateway-plugins.

Hvad du har brug for for at oprette en WooCommerce Dropshipping Store

Nu er her de ting, du har brug for, hvis du beslutter at oprette din dropshipping-butik med WooCommerce.

1. Hosting og domænenavn

Et domænenavn er typisk den permanente adresse, der identificerer dig på internettet. For eksempel mydropshipstore.com.

Her er tip. Dit domænenavn skal være:

 • Relevant
 • Memorable
 • brandable

Hvis du nu ejer et domænenavn, er den næste ting på listen webhosting. Find en pålidelig hostingudbyder, der gemmer dine filer på deres servere. En kraftfuld hosting-service vil få dit WordPress / WooCommerce-sted til at køre uden problemer.

Hvis du endnu ikke har bestemt dig for webhosting, skal du tjekke SiteGround, fordi de tilbyder:

 • Overkommelig pris – for hele året skal du kun betale $ 70.
 • Fantastisk ydelse – hvem ville ikke have en hurtig sideindlæsning? Nå, SiteGround tilbyder det også!
 • Gratis SSL-certifikat – et af de vigtigste elementer i opbygningen af ​​en eCommerce-butik er et SSL-certifikat. Med SiteGround tilbyder de det gratis til deres abonnenter.
 • Nem WordPress-installation – du kan begynde at bygge din butik efter din egen bekvemmelighed.
 • Fremragende support via live chat og telefon – i tilfælde af problemer, er deres supportteam altid der for at hjælpe dig.

SiteGround giver dig også en mulighed for at købe dit domænenavn for kun $ 15 pr. År. Ikke dårligt, ikke?

Besøg SiteGround

2. WordPress og WooCommerce Plugin

WordPress og WooCommerce Plugin kan downloades gratis på WordPress.org. Du skal downloade begge software på din vært, men hvis du vælger SiteGround som din webhosting, vil de gøre alt for dig.

3. Et konverteringsorienteret WordPress / WooCommerce-tema

Procentdelen af ​​besøgende på webstedet, der foretager et køb, er din butiks konverteringsfrekvens. Hvis du vil have en højere konvertering, skal du overveje at købe et WooCommerce-tema, der kan hjælpe dig med det.

Premium-temaer kan købes fra $ 60 til $ 100, men hvis du har et stramt budget, er der masser af gratis WooCommerce-temaer at vælge imellem.

4. Valgfrit: Et dedikeret WooCommerce Dropshipping-plugin

Denne afhænger af den type virksomhed, du vil opbygge med dine leverandører. Hvis du vil udvide din butik med større produkter, skal du vælge et dedikeret WooCommerce-plugin, der direkte forbinder dig til AliExpress-leverandørerne.

Men hvis du kun sælger et par produkter hos en enkelt leverandør, kan du holde dig til den normale WooCommerce-funktionalitet.

Sådan finder du DropShipping-leverandører og produkter

Her er nogle ting, du skal overveje ved at finde den rigtige leverandør og produkter, der maksimerer din fortjeneste.

Hvordan man ved, om et produkt er godt at dropship

Enhver forhandler er på udkig efter et produkt, der er godt at dropship. To relevante tip til valg af et produkt, der har potentialet til at få succes med dropshipping:

 • Produkter, der er ret velkendte på markedet, men som har få konkurrenter.
 • Produkter, der har konkurrencedygtige priser, så du kan tilføje nok margener til at vokse din virksomhed.

Hvis du er en nybegynder i dropshipping-branchen, er det, jeg anbefaler, at sælge i en niche, som du er vant til. Det er meget lettere, fordi du allerede forstår markedet.

Overvej produkter, der er under $ 200

Begynd med at forske på produkter, der er under $ 200. Hvorfor? Fordi denne prisinterval er meget lettere at sælge. Du vil hellere betale $ 200 for et produkt i stedet for at betale omkring $ 600, ikke? Det vil tage meget mere tid og kræfter at overbevise købere til at købe et dyre produkt.

Overvej også refusionerne. Hvis du sælger dine produkter, der er lavere end $ 200, vil nogle købere, der har modtaget et defekt produkt, bede om refusion. At give restitutioner under $ 200 er ikke for smertefuldt for en sælger.

Vær også opmærksom på produkter med MAP (mindst annonceret pris). Dette betyder, at du er begrænset til at indstille dine egne omkostninger for dette produkt.

Vær opmærksom på produktets størrelse

Det er vigtigt at overveje dimensionerne på de produkter, du vil sælge. De fleste af produkterne er fra Kina, hvilket vil tage flere dage, før de ankommer til kunden.

Hvis du vælger et stort produkt, vil forsendelsesgebyret være meget højere. Nogle af leverandørerne af forsendelse giver en grænse for størrelsen og vægten af ​​produkterne. Ligesom ePacket-forsendelse, kan de kun sende maksimalt 2 kg (4,4 pund), afhængigt af målene.

Hvis du planlægger at købe produkter fra AliExpress eller andre kinesiske dropshipping-leverandører, skal du overveje vægten og dimensionen af ​​de produkter, du vil sælge, inden for målevejledningen til ePacket.

Hvor skal man søge efter produkter

Hvis du har brug for nogle ideer til produkter, der skal droppe, kan du tjekke nogle anbefalinger her:

 • Gå til Amazon.com og kig efter produktideer. Det er et godt sted at starte, da Amazon tager 50% af forbrugernes produktsøgninger, nu dominerer Google.
 • Du kan også se på de trending produkter på sociale shopping-steder som Wish, Massdrop og Fab.
 • Overvej at bruge søgeordsundersøgelsesværktøjer som Nøgleordsplanlægger og KWFinder for at vide, hvilke produkter der oftest søges i Google. Hvis du vil se et produkts efterspørgselsændringer, kan du prøve at bruge Google Trends.

Find leverandører til Dropshipping på de produkter, du vælger

Når du er færdig med at beslutte det produkt, du vil sælge, skal du begynde at søge efter de bedste leverandører af dine produkter til din dropshipping-butik.

Her er nogle anbefalinger:

AliExpress – Det er den mest populære online kilde til leverandører fra Kina. Du kan finde et dedikeret WooCommerce-plugin, der direkte forbinder dig til leverandørerne i AliExpresss.

SaleHoo – hjælper dig med at undersøge gode leverandører af dine produkter gennem deres leverandørkatalog.

Google – selvfølgelig! Google har det hele. Det eneste er, at det måske viser en ikke så pålidelig leverandør. Det er bedre at gennemse grundigt for at finde den rigtige leverandør til dig.

WorldWide-mærker – Det er et stort bibliotek med certificerede grossister og dropshippers. Du er nødt til at tilmelde dig medlemskab for $ 224 livstilgang til biblioteket.

Lokale messer – At deltage i messer er også en god mulighed for at møde forskellige leverandører og producenter.

Når du vælger den bedste leverandør, skal du sørge for, at de er dedikerede til tidslinjen for forsendelsen, opretholder en sund kommunikation, og at kvaliteten af ​​produktet sikres, da det giver kunderne tilfredshed.

Trin-for-trin-guide til oprettelse af din Dropshipping-butik ved hjælp af WooCommerce

1. Tilmeld dig hosting

Hvis du stadig er i planlægningsfasen af ​​din dropshipping-forretning og endnu ikke har en hosting, er SiteGround en, som jeg anbefaler.

I tilmeldingsprocessen kan du begynde at registrere dit domænenavn til din eCommerce-butik kun koster dig for $ 15,95 pr. År. Hvis du allerede har et domæne, kan du blot vælge muligheden “Jeg har allerede et domæne”.

Udfyld de grundlæggende kontooplysninger og betalingsinformationsformularen for at afslutte registreringsprocessen.

Når du er færdig, kan du nu begynde at installere WordPress og WooCommerce plugin. Da du bruger SiteGround som din vært, er det meget let at installere WordPress og WooCommerce. Bare et par klik, og du er færdig med det første trin.

Besøg SiteGround

2. Konfigurer WooCommerce

På dette tidspunkt, hvor WordPress og WooCommerce-plugin allerede er installeret, kan du nu konfigurere din WooCommerce fra dit WordPress-dashboard. Gå blot til WooCommerce-opsætningsguiden og

Gem opsætningsfane

Dette trin indtaster de grundlæggende detaljer i din butik som adressen eller placeringen, den valuta, du accepterer som betaling og typen af ​​produkter, du vil sælge. Vælg fysiske produkter, da du er i dropshipping.

Betalingsfane

I dette afsnit skal du konfigurere, hvilket betalingssystem du vil blive enige om. Som standard har de Stripe og PayPal som en betalingsgateway.

Hvis du vil bruge Stripe, kan WooCommerce oprette en Stripe-konto til dig. Marker afkrydsningsfeltet og indtast din e-mail-adresse.

En anden ting, når du bruger WooCommerce, kan du vælge en hvilken som helst betalingsport uden at betale ekstra gebyrer sammenlignet med Shopify.

Forsendelsesfane

For nybegynder kan du vælge enten Live priser eller en fast sats på forsendelsen. Efterhånden som din virksomhed vokser, skal du etablere dine forsendelsesmuligheder, da hver dropshipping-leverandør er forskellig.

På denne fane foreslår jeg, at du markerer de fleste af indstillingerne, da der er meget bedre muligheder, som du kan bruge til din online butik.

Aktivér fanen

Hvis du valgte de automatiserede afgiftsberegninger og live forsendelsespriser, bliver du bedt om at aktivere Jetpack. Men hvis du ikke ønsker, at dette skal installeres på dit websted, kan du klikke på linket Spring over dette trin.

Når du er færdig med at konfigurere din WooCommerce, får du en successkærm, og du kan nu gå videre til at vælge et tema til din online butik.

Besøg WooCommerce

3. Valg af dit DropShipping-tema

At vælge et stort tema vil have en monumental indflydelse på konverteringsfrekvensen på dit websted. Det vil tiltrække flere kunder og webstedets seere. Jeg anbefaler at bruge Astra tema. Det er kendt som det hurtigste og mest pålidelige gratis WordPress-tema. Som held ville have det, har vi en omfattende gennemgang af Astra-temaet du måske ønsker at bladre igennem.

Brug af Astra som dit webstedstema sparer din tid på at tilpasse dit websted. Det giver masser af layouts, som du kan administrere med dit personlige præg. Astra betragtes som det mest lette tema på markedet, der gør webstedets ydeevne endnu bedre og pålidelig.

Det er et brugervenligt tema, at du ikke behøver at knække koder for at gøre din butik professionelt udført. Du kan tilpasse det let og problemfri. Det giver præbyggede webstedseksempler, som du kan vælge imellem og tilpasse det på den måde, du vil have det til.

Besøg Astra

4. Begynd at tilføje dine produkter på din side

Når du er færdig med at konfigurere dit websted og vælge det rigtige tema til dig. Det er tid til at føje dine produkter til din online butik!

Tilføjelse af produkter afhænger hovedsageligt af, hvilken type produkt du sælger.

 • Hvis du kun sælger et par produkter, kan du bruge WooCommerce-systemet til at administrere dine produkter.

Gå bare til Produkter og tilføj derefter nyt i dit dashboard og start med at udfylde produktinformationen.

I det nederste afsnit af produktsiden ser du afsnittet Produktdata, hvor du kan vælge produkttype, prisfastsættelse, forsendelse og andre muligheder.

Når du er færdig, skal du klikke på knappen Publicer. Hvis du vil tilføje flere produkter, skal du blot gentage den samme proces.

Jeg vil anbefale at bruge WooCommerce Dropshipping Leverandører Pro for at hjælpe dig med at administrere dine produkter, primært når du hentede varerne fra forskellige leverandører. Du kan oprette en liste over alle dine leverandører samt tildele dem til tilsvarende produkter, som de sender til dig. Du kan også sende automatiske underretninger til dine leverandører, når nogen køber produktet fra dit websted. Du kan endda importere rapporter om din produktbeholdning.

 • Hvis du får dine produkter fra AliExpress, kan du overveje et WooCommerce dropshipping-plugin, der giver dig mulighed for at køre din dropshipping-butik på autopilot.

Du kan prøve WooDropship plugin gratis i 7 dage. Efter prøveperioden starter priserne på $ 14 pr. Måned.

Hvad gør den? Du kan godt tilføje AliExpress-produkter automatisk til din WooCommerce-butik og bestemme din egen pris. Du modtager også automatiske underretninger, når det produkt, du køber, har en prisændring eller nul på lager, så du straks kan opdatere din butik. Du får produktbillederne fra AliExpress og rediger dem ved hjælp af billededitoren i appen.

Ordreudførelse automatiseres også, hvilket betyder, at når din kunde køber af dig, tilføjes produktet automatisk til AliExpress-indkøbsvogn med kundedetaljerne, og det sendes til dig.

5. Andre WooCommerce-plugins, der kan hjælpe dig

Du har allerede en fuldfunktionel dropshipping-butik. Men da du bruger WordPress og WooCommerce, kan du installere nogle flere plugins til at hjælpe dig med at skyrockete din virksomhed.

Find plugins, der kan hjælpe dig:

 • Optimer SEO-rangeringen af ​​din butik ved hjælp af plugins som f.eks Yoast SEO
 • Opret forskellige formtyper
 • E-mail kunder, der har forladt deres vogne
 • skab E-mail-liste

Hvad er AliDropship?

Et andet plugin, som du kan bruge til at integrere med AliExpress med din WooCommerce-butik, er AliDropship. WooDropship og AliDropship har få fælles funktioner, men AliDropship fungerer både i WordPress og WooCommerce, mens WooDropship kun er til WooCommerce.

Det er også et af de mest kendte e-handelsplugins til AliExpress Dropshipping forretningsmodel. AliDropship giver en mulighed for enhver iværksætter at sælge produkter baseret på AliExpress. Det er et WordPress-plugin, der forvandler dit websted til en dropshipping-butik, der direkte importerer produkter fra AliExpress.

Det tilbyder en bred vifte af funktioner, såsom ubegrænset produktimport, ubegrænset automatiseret ordreopfyldelse, prisautomation, auto-opdateringer af produktinformation og meget mere.

Besøg AliDropship

Prisfastsættelse

AliDropship har et engangsgebyr for medlemskab, der starter fra $ 89. Dette inkluderer indbyggede temaer, produkttilpasning, ubegrænset antal produkter, produktvariationer og WooCommerce support.

Du kan stadig vælge tonsvis af temaer på WooCommerce ved at vælge WooCommerce-versionen af ​​AliDropship-plugin. Engangsgebyret for medlemsskabsafgift inkluderer alle funktioner uden begrænsninger for, hvad du vil bruge.

AliDropship Bedste funktioner:

 • Som nybegynder kan du blot starte din dropshipping-butik med dens forudbyggede temaer. Du kan også integrere WooCommerce til mere open source og system, der kan tilpasses.
 • Chrome Extension – AliDropship er en kromudvidelse, hvor du automatisk kan importere AliExpress-produkter direkte til din online butik.
 • Det giver automatiseret indtastning af data til udførelse af ordrer.
 • Nem installation – du kan installere dette plugin ved blot at downloade zip-filen og uploade plugin til dit WordPress-websted.
 • 100% butiksejerskab – i modsætning til andre plugins er AliDropship butiks ejerskab garanteret, da det køres gennem brug af WordPress-websted.
 • Import af produktanmeldelser – denne funktion er fantastisk, især som bevis på, at det produkt, du sælger, har en god kvalitet. For nogle plugins har de ikke denne form for funktion, eller du skal betale ekstra for dette.

Sådan installeres AliDropship Plugin

Når du har købt AliDropship-plugin, kan du gå til dit WordPress-dashboard. Klik på Tilføj nyt og upload plugin i menuen Plugins. Gennemse zip-filen, og klik på Installer nu.

Når det er installeret, kan du nu aktivere plugin.

Bemærk, at dette plugin ikke fungerer med WooCommerce-temaer, så du er nødt til at skifte til AliDropship indbyggede temaer. Der er gratis temaer, som du blot kan downloade og installere på dit websted.

Når temaet er konfigureret, kan du nu indtaste din licensnøgle og aktivere.

Konklusion

WooCommerce og AliDropship er begge gode plugins at bruge. Men hvis du er en begynder med begrænset kapital, foreslår jeg, at du bruger WooCommerce, da det er et gratis og funktionsrige plugin.

AliDropship-plugin fungerer godt til at administrere din nye dropshipping-butik, direkte koordinering med AliExpress-leverandører er uvurderlig for virksomhedsejere. Hvis du ønsker at være problemfri med at administrere uploads af produkter og koordinere med AliExpress-leverandører, kan du investere i AliDropship-plugin. Deres brede vifte af funktioner og temaer er den uimodståelige bonus til denne investering.

Dens engangsbetalingsmulighed kan være en potentiel deal-breaker for nye butikkejere, men det vil være det hele værd på grund af dets top-notch-funktioner.

Så gå videre og få din dropshipping-forretning i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector