10+ Bedste WooCommerce Payment Gateway-plugins

Du er i forretning ikke kun for at betjene dine kunder, ikke? Selvfølgelig ønsker du at få mere salg. Det er vigtigt, at du vælger den bedste betalingsmetode til din virksomhed. Derfor vil jeg i dette indlæg føre dig gennem de bedste WooCommerce-betalingsgateway-plugins til dit WordPress-websted.


WooCommerce giver dig mulighed for at opbygge en online butik med dit WordPress-websted. Du kan tilføje dine fysiske produkter, digitale produkter og abonnementer. Men kun få standardbetalingsmuligheder er integreret med WooCommerce. Bare rolig, for der er mange gratis og premium WooCommerce-betalingsgateway-plugins, som du kan vælge imellem.

Hvad er en betalingsport og hvordan man beslutter det?

En betalingsgateway er simpelthen et webbaseret program, der giver dig som virksomhedsejer mulighed for at acceptere og behandle betalinger såsom betalingskort og kreditkort. Så hvis du driver en online butik, har du brug for en betalingsgateway. Men hvis du kun vil acceptere betalinger i din fysiske butik, behøver du ikke en betalingsgateway.

Nu er der to hovedtyper af betalingsgateways:

 • Omdirigeringsport
 • Direkte gateway

Når en kunde skal forlade dit websted, når han betaler og derefter omdirigeres til virksomhedens websted, der administrerer betalingsgateway, kaldes det omdirigeringsgateway. Det er den bedste mulighed, hvis du ikke ønsker at være ansvarlig for håndtering af dine kunders personlige oplysninger og kreditkortoplysninger.

På den anden side, når en kunde betaler direkte på dit websted, kaldes det direkte gateway. Det er den bedste mulighed for de fleste virksomheder, da det er mere professionelt, og det hjælper med at opbygge tillid hos dine kunder. Men sørg for, at dit websteds sikkerhed altid er ajour.

En anden vigtig ting at bemærke er, at din betalingsgateway skal kunne acceptere transaktioner fra dit land og dit kundes oprindelsesland, så der ikke er nogen konflikt. Den bedste løsning til at forhindre, at dette sker, er, hvis du prøver at blande og matche dine gateways. Du kan også oprette en gateway, der dækker de fleste af dine kunder, og du kan tilbyde alternative gateways.

Hvad er de bedste WooCommerce-gateway-plugins?

1. WooCommerce Stripe Payment Gateway

Hvis din virksomhed henvender sig til forskellige lande i verdenen, er WooCommerce Stripe Payment Gateway perfekt til dit WordPress-websted. Det udøver virksomheder i 32 lande. Det er næsten overalt i verden, ikke?

Det accepterer kreditkortbetalinger direkte i din butik. Det accepterer Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club-kort og endda Bitcoin. Det har også Web Betalinger API-integration, hvor dine kunder nemt kan betale via de betalingsoplysninger, der er konfigureret på deres mobile enheder eller browsere, der understøtter Web Payments API.

Det er gratis. Du bliver kun debiteret, når du tjener penge, og disse indtægter overføres til din bank inden for 7 dage.

2. WooCommerce Paypal Checkout Payment Gateway

Når det kommer til betalingsbehandling, er PayPal blandt de mest pålidelige og mest anvendte betalingsgateway.

PayPal-checkout giver dig mulighed for at sælge dine produkter og abonnementer online gennem dens tilføjelse til In-Context Checkout. Denne tilføjelse hjælper dig med at opfylde sikkerhedskravene til dit e-handelswebsted uden at ændre dit websteds tema.

Det bruger et modalvindue, der er vært på PayPal’s servere, men dine kunder vil blive omdirigeret tilbage til dit websted efter deres kasse.

Du har ikke brug for nogen API-nøgler, da det er meget let at oprette forbindelse til PayPal med den integrerede PayPal-opsætning (Easy Setup).

3. Amazon Pay WooCommerce Payment Gateway

Hvis dine kunder også bestiller fra Amazon, kan du også tilføje Amazon Pay til dit WooCommerce-websted. Amazon Pay giver millioner af Amazon-kunder mulighed for at bestille fra dit websted ved hjælp af de oplysninger, de har på deres Amazon-konto.

Med Amazon Pay WooCommerce-plugin kan du have følgende funktioner:

 • En tilpasset “tak” -side, når din kunde afslutter transaktionen
 • Amazon-betalingstransaktion-id
 • Reference ID til sælgerordre
 • Transaktionshistoriklog
 • Mode of Transaction Sandbox and Live

4. WooCommerce Square

Square er bedst til små virksomheder, der sælger online og i fysisk butik. Det behandler større kreditkort, Apple Pay og Android Pay.

Med WooCommerce Square kan du synkronisere din beholdning mellem WooCommerce og Square POS. Det giver dig også mulighed for at tage betalinger direkte i din online butik.

Én ting at være opmærksom på, før du bruger dette plugin er, at dit websted skal have et SSL-certifikat.

5. PayPal til WooCommerce

PayPal til WooCommerce-plugin giver dig mulighed for at tilføje PayPal-betalingsmuligheder til dit WooCommerce-websted. Med den sømløse PayPal-integration med WooCommerce logges alle dine mulige transaktionsdata i både PayPal og WooCommerce, hvilket gør det lettere at administrere transaktioner fra enten PayPal eller WooCommerce ordrehistorik.

Det understøtter også WooCommerce-betalingstokener, så dine købere har mulighed for at gemme deres betalingsoplysninger for lettere og hurtigere checkout, når de bestiller igen fra din butik.

Og hvis du har fået et salg på ca. $ 1.000 om måneden, får du en gratis opgradering til PayPal Payments Pro.

6. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce-plugin giver dig mulighed for at acceptere kreditkortbetalinger via en sikker hostet betalingsside, selvom dit websted ikke har et SSL-certifikat. Det accepterer større betalingskort og kreditkort såsom MasterCard, Visa, Amex, JCB og Diners.

Dette er en type omdirigeringsgateway, hvor dine kunder føres til WorldPay for at de kan foretage en sikker betalingstransaktion. Når de er færdig med betalingen, vil de blive omdirigeret tilbage til dit websteds takkeside.

7. Mollie-betalinger for WooCommerce

Med Mollie Payments for WooCommerce-plugin understøttes vigtige betalingsmetoder. Disse inkluderer kreditkort (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires fra Frankrig og CartaSi fra Italien), betalingskort (V Pay og Maestro), europæiske, lokale og internationale betalingsmetoder og endda betaling efter betalingsmetoder for levering.

Det understøtter også fuld og delvis betalingsrestitution. Du kan også konfigurere dine udbetalinger til daglig, ugentlig, månedlig eller tilpasset udbetaling. Det understøtter også WordPress multisite og WPML.

Det er gratis at bruge. Der er kun et gebyr, når dine kunder tjekker.

8. Braintree til WooCommerce

Braintree til WooCommerce er udviklet af Payment Plugins, som er en officiel partner af Braintree og PayPal. Dette plugin accepterer kreditkort, PayPal, PayPal-kredit, Apple Pay og Google Pay.

Det er helt gratis, og du kan vælge eller endda oprette dine egne tilpassede formularer.

9. WooCommerce USAePay Payment Gateway

Med WooCommerce USAePay-plugin kan du acceptere standardbetalinger, abonnementer og tilbagevendende betalinger.

Dine kunder kan sikkert betale direkte fra dit websted. De har også muligheden for at gemme deres kortoplysninger for hurtigere betaling i fremtiden. Den gode ting ved det er, at de følsomme kortoplysninger ikke gemmes på dit websted.

Du kan også oprette og administrere dine produkter, der har tilbagevendende betalinger.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at modtage cryptocurrencies som betalinger. Det understøtter 4 populære kryptomønter såsom BTC, ETH, LTC og Doge. Så hvis dine kunder er i kryptokurser, kan du tilføje dette som en betalingsmulighed.

Den bruger en decentral betalingsmetode, hvor du blot tilføjer dine tegnebogadresser til indstillingspanelet, og dine kunder sender direkte til din adresse. Dette betyder, at betalingen er direkte, og at du ikke har brug for nogen tredjeparts service. Der er heller ingen tilbagetrækningsgebyrer.

11. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

WooCommerce Pesapal Payment Gateway-plugin giver dig mulighed for at acceptere betalinger via e-tegnebog og mobil tegnebog som M-Pesa, Airtel Money og mVisa.

Det støtter faktisk afrikanske lande som Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania og Malawi. Så hvis du kommer fra disse lande, kan du prøve dette plugin. Valutaen er som standard indstillet til dit lands valuta.

Konklusion

Plugins til betaling gateway er dejlige at installere, især hvis du kører en online butik, og du ønsker at acceptere online betalinger. Og den bedste betalingsgateway afhænger af, hvordan du driver din virksomhed.

Vælg mellem de plugins, jeg har nævnt ovenfor, baseret på hvad du virkelig har brug for din virksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map