10+ Bästa WooCommerce Payment Gateway-plugins

Du är i branschen inte bara för att betjäna dina kunder, eller hur? Naturligtvis vill du få mer försäljning. Det är viktigt att du väljer den bästa betalningsmetoden för ditt företag. Därför kommer jag i det här inlägget att leda dig genom de bästa WooCommerce-betalnings gateway-plugins för din WordPress-webbplats.


Med WooCommerce kan du bygga en onlinebutik med din WordPress-webbplats. Du kan lägga till dina fysiska produkter, digitala produkter och prenumerationer. Men bara få standardbetalningsalternativ är integrerade med WooCommerce. Oroa dig inte för det finns många gratis och premium WooCommerce-gateway-plugins som du kan välja mellan.

Vad är en betalningsport och hur man fattar beslut om det?

En betalningsport är helt enkelt ett webbaserat program som gör att du som företagare kan acceptera och behandla betalningar som betalkort och kreditkort. Så om du driver en onlinebutik behöver du en betalningsport. Men om du bara vill acceptera betalningar i din fysiska butik behöver du inte någon betalningsport.

Nu finns det två huvudtyper av betalningsportar:

 • Omdirigering gateway
 • Direkt gateway

När en kund måste lämna din webbplats när han betalar och sedan omdirigeras till företagets webbplats som hanterar betalningsportalen, så kallas omdirigeringsgateway. Det är det bästa alternativet om du inte vill vara ansvarig för att hantera dina kunders personliga och kreditkortsinformation.

Å andra sidan, när en kund betalar direkt på din webbplats kallas det direkt gateway. Det är det bästa alternativet för de flesta företag eftersom det är mer professionellt och det hjälper till att skapa förtroende bland dina kunder. Men se till att din webbplatssäkerhet alltid är uppdaterad.

En annan viktig sak att notera är att din betalnings gateway måste kunna acceptera transaktioner från ditt land och ditt kunders ursprungsland så att det inte kommer att bli någon konflikt. Den bästa lösningen för att förhindra att detta händer är om du försöker blanda och matcha dina gateways. Du kan också ställa in en gateway som täcker de flesta av dina kunder och du kan erbjuda alternativa gateways.

Vilka är de bästa WooCommerce-gateway-plugins?

1. WooCommerce Stripe Payment Gateway

Om ditt företag vänder sig till olika länder i världen är WooCommerce Stripe Payment Gateway perfekt för din WordPress-webbplats. Det bedriver företag i 32 länder. Det är nästan var som helst i världen, rätt?

Det accepterar kreditkortbetalningar direkt i din butik. Det accepterar Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club-kort och till och med Bitcoin. Den har också integrering av webbbetalningar API där dina kunder enkelt kan betala via betalningsinformation som ställts in på sina mobila enheter eller webbläsare som stöder webbbetalnings-API.

Det är gratis. Du debiteras endast när du tjänar pengar och dessa intäkter överförs till din bank inom sju dagar.

2. WooCommerce Paypal Checkout Payment Gateway

När det gäller betalningsbearbetning är PayPal bland de mest betrodda och mest använda betalningsportarna.

Med PayPal-kassan kan du sälja dina produkter och prenumerationer online via dess tilläggskontroll i sammanhang. Detta tillägg hjälper dig att uppfylla säkerhetskraven för din e-handelswebbplats utan att ändra webbplatsens tema.

Den använder ett modalfönster som är värd på PayPal-servrar men dina kunder kommer att omdirigeras tillbaka till din webbplats efter deras kassa.

Du behöver inte några API-nycklar eftersom det är väldigt enkelt att ansluta till PayPal med den integrerade PayPal-installationen (Easy Setup).

3. Amazon Pay WooCommerce Payment Gateway

Om dina kunder också beställer från Amazon, kan du också lägga till Amazon Pay på din WooCommerce-webbplats. Amazon Pay tillåter miljontals Amazon-kunder att beställa från din webbplats med hjälp av den information de har på sitt Amazon-konto.

Med Amazon Pay WooCommerce-plugin kan du ha följande funktioner:

 • En anpassad “Tack” -sida när din kund slutför transaktionen
 • Amazon betalningstransaktion ID
 • Referens-ID för säljarens order
 • Transaktionshistoriklogg
 • Läge för transaktion Sandbox och Live

4. WooCommerce Square

Square är bäst för små företag som säljer online och i fysisk butik. Det bearbetar stora kreditkort, Apple Pay och Android Pay.

Med WooCommerce Square kan du synkronisera ditt lager mellan WooCommerce och Square POS. Det låter dig också ta betalningar direkt i din onlinebutik.

En sak att notera innan du använder detta plugin är att din webbplats ska ha ett SSL-certifikat.

5. PayPal för WooCommerce

PayPal för WooCommerce-plugin låter dig lägga till PayPal-betalningsalternativ till din WooCommerce-webbplats. Med den sömlösa PayPal-integrationen med WooCommerce loggas alla möjliga transaktionsdata in i både PayPal och WooCommerce, vilket gör det enklare att hantera transaktioner från antingen PayPal eller WooCommerce orderhistorik.

Den stöder också WooCommerce-betalningstoken så att dina köpare har möjlighet att spara sin betalningsinformation för enklare och snabbare utcheckning när de beställer igen från din butik.

Och om du har fått en försäljning på cirka 1 000 dollar per månad så får du en gratis uppgradering till PayPal Payments Pro.

6. WorldPay för WooCommerce

WorldPay för WooCommerce-plugin kan du acceptera kreditkortsbetalningar via en säker värdbetalningssida även om din webbplats inte har ett SSL-certifikat. Det accepterar stora betalkort och kreditkort som MasterCard, Visa, Amex, JCB och Diners.

Det här är en typ av omdirigeringsport där dina kunder tas till WorldPay för att de ska kunna göra en säker betalningstransaktion. När de är klar med betalningen kommer de att omdirigeras tillbaka till webbplatsens tacksida.

7. Mollie-betalningar för WooCommerce

Med Mollie Betalningar för WooCommerce-plugin stöds stora betalningsmetoder. Dessa inkluderar kreditkort (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires i Frankrike och CartaSi i Italien), betalkort (V Pay och Maestro), europeiska, lokala och internationella betalningsmetoder och till och med betalning efter betalningssätt.

Det stöder också återbetalningar för hela och delvis. Du kan också konfigurera dina utbetalningar till dagliga, veckovisa, månatliga eller anpassade utbetalningar. Det stöder också WordPress multisite och WPML.

Det är gratis att använda. Det finns bara en avgift när dina kunder checkar ut.

8. Braintree för WooCommerce

Braintree for WooCommerce är utvecklat av Payment Plugins som är en officiell partner för Braintree och PayPal. Denna plugin accepterar kreditkort, PayPal, PayPal-kredit, Apple Pay och Google Pay.

Det är helt gratis och du kan välja eller till och med skapa dina egna formulär.

9. WooCommerce USAePay Payment Gateway

Med WooCommerce USAePay-plugin kan du acceptera standardbetalningar, prenumerationer och återkommande betalningar.

Dina kunder kan säkert betala direkt från din webbplats. De har också möjlighet att spara sin kortinformation för snabbare kassa i framtiden. Det bästa med det är att den känsliga kortinformationen inte lagras på din webbplats.

Du kan också skapa och hantera dina produkter som har återkommande betalningar.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq är ett WordPress-plugin som låter dig ta emot cryptocurrencies som betalningar. Det stöder fyra populära kryptomynt som BTC, ETH, LTC och Doge. Så om dina kunder använder kryptokurser, kanske du vill lägga till detta som ett betalningsalternativ.

Den använder en decentraliserad betalningsmetod där du helt enkelt lägger till dina plånbokadresser i alternativpanelen och dina kunder skickar direkt till din adress. Detta innebär att betalningen är direkt och att du inte behöver någon tjänst från tredje part. Dessutom finns det inga uttagskostnader.

11. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

Med WooCommerce Pesapal Payment Gateway-plugin kan du acceptera betalningar via e-plånbok och mobil plånbok som M-Pesa, Airtel Money och mVisa.

Det stöder faktiskt afrikanska länder som Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania och Malawi. Så om du är från dessa länder kanske du vill prova det här plugin. Valutan är som standard inställd på ditt lands valuta.

Slutsats

Betalnings gateway-plugins är bra att installera, speciellt om du driver en onlinebutik och du vill acceptera betalningar online. Och den bästa betalningsportalen beror på hur du driver ditt företag.

Välj bland de plugins som jag har nämnt ovan baserat på vad du verkligen behöver för ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map