Webhely áttekintése

A SiteGround az elmúlt néhány évben továbbra is az egyik legfontosabb weboldal-választási lehetőségünk volt.


Ezek egyike azon kevés cégeknek a webtárhely új generációjában, amelyek elsősorban az ügyfelekkel foglalkoznak.

Ez magában foglalja az átlag feletti szerver teljesítményét, ingyenes frissítéseket és sok gazdaoldalon kezelt funkciót.

Az egyik első dolog, amelyet az SG felhasználók először észlelnek, az őrült támogatás. 24/7 támogatás készenléti állapotban készen áll arra, hogy szó szerint segítsen bármiben, ami a tárhelyéhez kapcsolódik.

Néhány blogger és vállalkozástulajdonos számára ez azt jelenti, hogy órákat takarít meg, és kitalál a műszaki részleteket arról, hogyan módosíthatja a tárhely egyes elemeit..

Árképzés bölcs A SiteGround havi 3,95 dollárba kerül kedvezményes ár, mint a szokásos 11,95 USD ár. Más házigazdákhoz képest ez nagyon sokat jelent.

Ebben az útmutatóban a fentebb említett néhány funkcióval foglalkozunk.

Ugorjunk bele a rendetlen dolgokba. ��

Hogyan tanultuk meg először a webhelyről

2013-ban még egy thaiföldi konferencián vettem részt, és pár srácmal beszélgettem. Kiderült, hogy néhányan a Siteground-nál dolgoztak, miután egy ideig beszélgettek a webes ügynökségemről és az általam felállított whitelabel csapatról, javasolták szolgáltatásaikat, hogy megoldást találjanak néhány olyan tárhely-problémára, amelyet a helyi ügyekkel vettem fel. Ausztrál házigazdák.

Meséltek nekem a hatalmas szingapúri adatközpontról, amelyet éppen bérbe adtak.

Egy hónappal később több mint 20 webhelyet áttelepítettem a Sitegroundra, és azóta még soha nem néztem vissza.

A webhely sok időt takarított meg, gondot okozott, és sokkal jobb szolgáltatást nyújtott. A következő néhány szakaszban I.’Meg fogom magyarázni néhány műszaki szempontot, amelyek miatt szolgáltatásaik legyőzik a versenyt.

A SiteGround szolgáltatásának nyomon követése

Az ajánlások nem jelentenek semmit, jó és megbízható adatokkal. Szerencsére az integrált rendszerünkkel, amelyet az összes tárhely / ügyfélfiók kezelésére használunk, évek óta állunk rendelkezésére az uptimes és leállási időkről. Láthatjuk mi a SiteGround élő követése itt.

Lehet, hogy nem tudja, mit jelent ez, így hadd magyarázzam meg …

Az állásidő az az idő, amely alatt a webhely nem működik, vagy nem tud hozzáférni. Ez általában a szerver problémájának tudható be.

Az Uptime az az idő, ameddig a webhely hibátlanul működik és működik. A magasabb üzemidő jó.

SiteGround Uptime

Átlagosan a SiteGround működési idejét számítottuk 99,92% ami ahogy kitalálhatja…. őrülten magas.

Ezt szingapúri adatközpontjukon tesztelik. Ez nagyon jó, tekintve, hogy az elmúlt 24 hónapban csak 5 áramkimaradás történt. Ez nagyon alacsony, tekintve, hogy a Panthur és a Melbourne IT több mint 173 volt (igen, ezt helyesen olvastad)

Leállási idő

 • 2015.04.28. – 154 másodperc
 • 2015.10.4. – 561 másodperc
 • 2016.11.11. – 431 másodperc
 • 2017.02.03. – 331 másodperc
 • 2/4 2017 – 430 másodperc

Íme néhány feljegyzés a 2017-es üzemidő jelentéseinkről. Az összes tartomány 100-99,9% között látható.

Ez a teszt kifejezetten Sydney-ből származik. Ezt tesztelték 2016.12.29-én, amint az a jobb felső sarokban látható. Láthatjuk, hogy az ilyen rendelkezésre állási idővel a webhelyének lefagyása alapvetően soha nem jelent problémát.

üzemidő Sydney-ben

Egy újabb képernyőképe, amely megmutatja, hogy az irányítópult hogyan követi nyomon az egyes webhelyek / hostok működési idejét. Minden adatunk történelmileg nyomon követhető. Nagyon jó igaz?

kép a siteground uptime-ről

A helyszín sebessége

Erről beszéltünk az ausztrál házigazdák vs. tengerentúli adatközpontok áttekintésében, az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy miért’srácok, javasolsz néhány helyi házigazdát, és az okok nagyon egyszerűek. Elnézést kérek, ha sértek minden olyan ausztrál embert, aki a webszolgáltatási iparban dolgozik.

kép Ausztrália internetes sebességét mutatja

Az ausztrál adatközpontok megbízhatatlan, olcsó és elavult szoftvert használnak. Az internetet biztosító száloptikai kábelek hiányával együtt receptje van a nagyon lassú és megbízhatatlan internethez.

Az ausztrál adatközpontok folyamatosan nagyon rosszul helyezkednek el az internetes sebesség és a webhelyek teljesítményének világméretű tesztein.

Gondolhatja, hogy az internet sebessége nem áll kapcsolatban a web teljesítményével, de az nem’t pontos. Az adatközpontok információkat küldnek a látogatóknak, tehát ha ez az adatközpont’Az Internet maga lassú ahhoz, hogy csökkentse a teljes teljesítményt. Kattintson ide, hogy megtudja, mennyire rossz Az ausztrál Internet szar. Az előző évben # 56-nál voltunk ��

SiteGround’Az adatközpontok gyorsak, és bár az ausztráliai alapú internetszolgáltatója lassú lehet, legalább az adatok gyorsan megvilágítanak az adatközpontokon keresztül.

Íme néhány teszt eredményünk Sydney és Melbourne.

a helyszín sebességének képe

Meg lehet mondani, hogy fasttttttt?

Ez volt a miénk E-kereskedelmi webhely váltás előtt és után. Figyelje meg a terhelési idő jelentős csökkenését, és ez a “prémium” fogadó található Sydney-ben (nyertünk’t névnevek).

helyszíni váltás az ügyféltől

Abban az esetben, ha nem’Meggyőződve arról, hogy 2017-ben még néhány tesztidő létezik Ausztrália szerte, 5 különféle helyszínen.

 • Július átlagsebesség: 314ms
 • Június átlagos sebesség: 302ms
 • Május átlagos sebessége: 283ms
 • Április átlagos sebesség: 333ms
 • Március átlagos sebessége: 312ms

Bármely webgazda legjobb támogatása

A siteground büszke arra, hogy támogatja őket. Ez önmagában miatt távol tartja magát sok más szolgáltatótól. Csapatuk nagyon jól ismeri a gyors segítséget minden felmerülő kérdésben.

Sok más internetes házigazda elhanyagolta a támogató csapatait, és kiszervezte más országokba, ahol a támogató személyzet lelkiismeretes és sokszor nem is érti meg, hogy miről beszél. Mind a Siteground, mind az A2 az egyedüli házigazdák, akik kiképzik a támogató személyzetét, hogy válaszoljon a kérdéseire.


 • Támogatási lehetőségek a webhelyhez

  1. Élő csevegés (24/7)
  2. Jegyrendszer (általában 1 nap alatt válaszolnak)

  Itt található egy gyors kép a csevegőablakról. Csak 10–15 másodperc van a csevegés megkezdésének. Még értékelheti a támogató személyzetet is, ha nem boldog.

 • A webhely támogatási csevegési képe

Frissítik webhelyét

Az egyik legnagyobb biztonsági gyengeség, amelyet a hackerek és más rossz fiúk kihasználnak, a beépülő modulok, témák vagy a régebbi verziók WordPress maga. Az újabb vileralabilitások vannak “folt” mivel ezeket a programokat a fejlesztők frissítik és javítják.

Ha nem’t frissítse webhelyét’Ez az elsődleges cél a hackerek számára, akik botokkal keresik az internetet az idősebb webhelyek felkutatására. Gondolj bele egy biztonsági rendszerre, és ha te is’újra használsz egy régi zárat’Jó esély, hogy valaki be fog lépni.

A Siteground automatikusan frissíti az összes webhelyet a wordpress használatával (Tudjon meg többet a WordPress tárhelyéről). Ez azt jelenti, hogy már nem kell aggódnia, hogy webhelye naprakész legyen.

Ha te’egy kisvállalkozás, amit szó szerint beállíthat és elfelejthet.

Helyszíni Supercachcer és CDN

Ezenkívül egy teljesen ingyenes optimalizálási funkciót is kínálnak, amely az Ön webhelyét készíti’A felhasználói élmény még jobb gyorsabb betöltési idő. Felhőelosztó hálózat vagy CDN terjeszti a fájljait 34 helyszínen világszerte, hogy gyorsabb letöltési időt biztosítson attól függően, hogy a látogatók hol férnek hozzá a tartalomhoz..

Ezek olyan szolgáltatások, amelyekért általában havi díjat kell fizetni. A CDN funkciói drasztikusan növelik az internetes biztonságot, a böngészési élményt és a sebességet.

  Ingyenes SSL tanúsítvány (70-100 USD megtakarítást)

  kép az SSL védett webhelyről

  A siteground teljesen ingyenes SSL-t kínál.  

  Ha nem biztos benne, hogy mi az SSL, akkor azt jelenti: Biztonságos socket réteg. Ha valaha is láttad a zöld http: // szöveget egy SSL URL elején. A gondolat az, hogy a látogató böngészője és a házigazda titkosított alagutat készítettek az információ oda-vissza cseréjére. Ez oda-vissza lehetővé teszi a teljes adatvédelmet és biztonságot

  Ha azt tervezi, hogy bármit elad a webhelyén, vagy szeretné, hogy webhelye megjelenjen a Google organikus keresésében, akkor SZÜKSÉGÜNK kell az SSL-re. A Siteground szerencsére ingyenes.

  Egy kattintással telepíthető kezdőknek

  A Siteground egyedülálló kattintással telepíti a WordPress programot. A belépés után megjelenik a WordPress vagy a használni kívánt CMS egy kattintással történő telepítésének lehetősége.

  Állítsa be a jelszavát / bejelentkezési adatait, és jó, ha néhány perc alatt elmész. Szó szerint néhány perc alatt beállíthatja webhelyét, és ha ez túl bonyolult támogatás, akkor az meg fogja csinálni.

  Ingyenes weboldalátutalások

  Ha azt tervezi, hogy a webhelyet egyik gazdagépről áthelyezi, az átváltás néha nagy gondot okozhat. Gondoskodni szeretne arról, hogy minden jól működjön, és a fájlok másolásakor ne legyen gond.

  Ezt általában biztonsági másolat készítésével, vagy manuálisan, az FTP és a cPanel segítségével hajtják végre. A Siteground ingyenesen elvégzi az új feliratkozásokat, azaz ha van egy meglévő webhelyed, akkor pontosan úgy fogják áthelyezni, mint 1-2 napon belül..

  Nincs külön díj. 

  A webhely tárhelyének hátránya

  A legtöbb házigazda egy nagyon alacsony áron, például 2-5 dollár áron hirdet, azonban ennek enyhe feltétele van. 2-3 évre regisztrálnia kell.

  A Siteground segítségével ugyanazt nézi, bár egyéves feliratkozásuk van. Ez normális, mivel egyetlen sem 4 vagy 5 hónapig nem állítja be a webhelyet.

  Az eredeti regisztrációs csomaggal sem a szoftverek, sem a biztonság nem rejtett díjakat vagy eladási díjakat tartalmaz.

  Honlap-tárhely-tervek

  Különböző helyszíni tervek

  Közös tárhely

  Val vel megosztott tárhely Ön IP-címet oszt meg sok más webhellyel. A megosztott tárhely logikája az, hogy senki sem igényli az összes hozzárendelt merevlemez-területet vagy sávszélességet. A megosztott házigazdák a legtöbb weboldal számára a legolcsóbb lehetőséget kínálják.

   Indítási terv

   • Költség – $ 3.95 / hó
   • Egy webhely és 10 GB HD terület
   • Nagyszerű azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek napi 10 000 kevesebb látogatóval rendelkeznek
   • Ingyenes biztonsági mentések és néhány kiegészítő
   Grow Big Plan

   • Költség – $ 5.95 / hó
   • Több webhely
   • 20GB
   • Akár 25 ezer napi látogató
   • Ingyenes SSL
   • Ingyenes biztonsági mentések
   GoGeek terv

   • Költség – $ 11.95
   • 30 GB HD terület
   • Akár 100 ezer napi látogatás
   • Sok frissítés

   A legjobb terv, ha megkapod’most kezdődik, és Don’a közös terv a napi 10 ezer látogató látogatása. Ez nagyszerűen működik az e-kereskedelmi áruházakban és a kis vállalkozás honlapok.

   Nos, ez az.

   Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, don’Ne légy félénk, és hagyj egyet alá’A lehető leggyorsabban válaszolunk rá.

   Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

   Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Adblock
    detector