6 najboljših vtičnikov za člansko mesto WordPress za izgradnjo uspešne skupnosti

Ali nameravate na svojem spletnem mestu WordPress ustvariti premium vsebino in jo narediti dostopno samo svojim registriranim članom? V tem primeru bi potrebovali vtičnik za člansko spletno mesto, ki vam omogoča ustvarjanje članstva in omejitev izključne vsebine samo na vaše člane. V tem članku bom z vami delil šest najboljših vtičnikov za članstvo za vaše spletno mesto WordPress.


Izbira pravega vtičnika za spletno mesto za članstvo je eden najpomembnejših dejavnikov pri gradnji uspešne skupnosti za vaše podjetje, ne glede na to, ali prodajate spletni tečaj ali sestavljate seznam svojih naročnikov..

Kakšne koristi lahko pridobite s strani članstva?

Najprej se pogovorimo o tem, kaj koristi za vas, ko gradite spletno mesto za članstvo.

 • Sestavite seznam e-poštnih sporočil z visoko stopnjo posla. Lahko ustvarite knjižnico svojih vsebin in omogočite dostop do nje samo registrirani uporabniki. Na ta način boste lahko sestavili zelo privlačen seznam naročnikov.
 • Zgradite svojo avtoriteto. Ko ustvarite dragocene vsebine za svoje člane, vam ponuja priložnost, da v svoji niši zgradite svojo avtoriteto. Prav tako vam omogoča, da zgradite temelje za svojo zvesto stranko.
 • Zaslužite ponavljajoč se dohodek. Če boste člane lahko pozvali, naj plačajo svojo naročnino, potem je možnosti za zaslužek neskončno.

Kaj iskati v vtičniku za članstvo?

Naj z vami delim nekaj izjemnih funkcij, o katerih morate resnično razmišljati, ko izberete pravi vtičnik za članstvo za svoje spletno mesto.

Enostavnost uporabe

Če niste strokovnjak in ne želite najeti razvijalca za postavitev spletnega mesta, potem izberite vtičnik, ki je enostaven za uporabo. Lahko kupite lahek vtičnik z vsemi bistvenimi funkcijami, ki jih potrebujete, in če potrebujete bolj napredne funkcije, se lahko odločite za vtični vtičnik ali namestite dodatke.

Kompatibilnost

Najprej preizkusite vtičnik v lokalni namestitvi WordPress, preden ga namestite na svoje spletno mesto za proizvodnjo. To pomaga zagotoviti, da je vaš vtičnik združljiv z vašo temo in drugimi trenutno nameščenimi vtičniki.

Oblika in značilnosti

Morda si boste želeli ogledati tudi njegove posebne značilnosti, kot so funkcije upravljanja naročnin, funkcija vsebine kapljanja in podpora za plačilni prehod. Vtičnikov za članstvo je veliko, vendar imajo različne funkcije in nimajo vseh tistih značilnosti, ki bi jih potrebovali za vaše spletno mesto za članstvo.

Zdaj pa si oglejmo naše najboljše vtičnike spletnega mesta za WordPress.

1. Članica

MemberPress je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za članstvo na spletnih mestih WordPress. Verjetno je eden najcelovitejših vtičnikov za članstvo z vsemi funkcijami, ki bi ga potrebovali za zmogljivo, celovito spletno mesto članstva.

Katere so glavne prednosti portala MemberPress?

 • Nastavitev je zelo enostavna in enostavna. Za člane lahko samodejno nastavite strani za prijavo, cene, račun in zahvalo.
 • Ima močan nadzor dostopa, v katerem lahko omejite dostop do svojih objav, strani, kategorij, oznak ter dokumentov in medijskih datotek.
 • Če prodajate spletne tečaje, lahko kapljate vsebino, kar pomeni, da jih lahko člani po določenem času vidijo.
 • Z lahkoto se integrira z različnimi storitvami e-poštnega trženja, kot so MailChimp, AWeber, GetResponse in MadMimi. Če se ukvarjate s podcastingom, se MemberPress integrira tudi z BluBrry in Amazon Web Services.
 • Ima tudi vgrajeno podporo za Stripe, PayPal in Authorize.net.
 • Ponuja tudi ustvarjanje strani z dinamičnimi cenami s svojimi vnaprej izdelanimi predlogi.
 • Omogoča tudi nadziranje datumov izteka kupona in izdelkov, za katere veljajo. Izberete lahko tudi odstotek popusta ali fiksni znesek.

Med njegovimi omejitvami pa je, da je omejena le na podporo treh najbolj priljubljenih plačilnih prehodov. Če ste v državi brez teh prehodov, bi morali razmisliti o drugem vtičniku za članstvo. Prav tako še vedno potrebuje več integracije z drugimi priljubljenimi storitvami. Kljub temu lahko najamete razvijalca, ki bo vključil storitev tretjih oseb.

ČlanPress začne z 258 dolarjev na leto po redni ceni.

Obiščite MemberPress

2. Članstva v WooCommerce

Članstva v WooCommerce vam omogočajo, da sestavite sistem članstva, ki je integriran v vašo spletno trgovino. Vsebino lahko omejite in jo kapljate na svoje člane.

Ne pozabite, da je to dodatek za WooCommerce, kar pomeni, da morate najprej uporabiti vtičnik WooCommerce, preden lahko uporabite WooCommerce Članstva. Če nameravate sprejeti ponavljajoča se plačila, potem potrebujete tudi vtičnik WooCommerce Subscriptions.

Kaj lahko WooCommerce Članstva naredijo za vaše podjetje?

 • Glavna prednost tega vtičnika je, da lahko nastavite, da so vaši izdelki dostopni samo članom in jim zagotovite popuste na celotnem spletnem mestu..
 • Lahko načrtujete, kdaj bodo vaše vsebine vidne vašim članom.
 • Ta vtičnik omogoča nastavitev brezplačnih možnosti pošiljanja za vaše člane in kuponov za nečlane.
 • Vaši člani se lahko zlahka pomikajo do nadzorne plošče svojega članstva.
 • Člane lahko uvozite ali izvozite v datoteko CSV.
 • Ima območje za članske zapiske, s katerim lahko berete informacije o strankah in napotke za enostavno komunikacijo s svojimi člani.

Pri tem vtičniku mi ni všeč ena stvar, da plačila niso vgrajena. Torej morate vgraditi tudi WooCommerce Payment Gateways za dodatno ceno.

Članstva v WooCommerce začnejo pri enem spletnem mestu od 149 USD na leto.

Obiščite WooCommerce Članstva

3. Omeji vsebino Pro

Omejitev vsebine Pro je še en vtičnik za članstvo, saj vam omogoča enostavno izdelavo popolno predstavljenega spletnega mesta. Je močan kandidat na področju vtičnika za članstvo, saj ga je ustvarila ista ekipa, ki je ustvarila AffiliateWP in plugin Easy Digital Downloads.

Oglejmo si, kaj lahko stori za vaše spletno mesto za WordPress.

 • Enostavno se integrira z vašim WordPress spletnim mestom.
 • Ima vgrajene integracije z različnimi prehodi za plačila, kot so PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe in Authorize.net.
 • Ustvarite lahko kode za popust, kolikor želite, in ponudite fiksni znesek ali odstotek popustov.
 • Še ena dobra stvar tega vtičnika je, da boste s svojo funkcijo poročanja lahko spremljali uspešnost svojega članstva.
 • Podatke lahko tudi izvozite v datoteko CSV.
 • Prav tako lahko samodejno pošljete e-poštna sporočila novim članom, potrditev plačila po e-pošti in opomnike o poteku računa.

V primerjavi z drugimi vtičniki za članstvo boste videli, da ima manjše integracije z drugimi tretjimi storitvami, kot je ponudnik e-storitev. Mislim, da je to treba izboljšati.

Cene za omejevanje vsebine Pro se začnejo pri 99 USD na leto in lahko dosežejo do 499 USD na leto, odvisno od števila vključenih dodatkov in števila spletnih mest, ki jih je dovoljeno namestiti.

Obiščite Omeji vsebino Pro

4. Plačano članstvo Pro

Paid Membership Pro je primeren za spletno mesto, ki ponuja vrhunske vsebine, združenja, glasila, naročniške izdelke in še veliko več. Najboljše pri tem je, da ga lahko uporabljate brezplačno.

Oglejmo si, kaj lahko storite s Paid Membership Pro.

 • Dostop do vaših vsebin lahko imenujete in nadzirate člane. Na primer, lahko člane kategorizirate kot zlati, srebrni ali bronasti član.
 • Združuje se z najvišjimi plačilnimi prehodi, kot so Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource in 2Checkout. Vaše spletno mesto potrebuje certifikat SSL, da bo postopek odjave na varnem in varen.
 • Za vsako stopnjo članstva lahko nastavite edinstvene informacije o cenah.
 • Dostop do vsebine lahko nadzorujete za vsako stopnjo članstva.
 • Lahko ustvarite podrobna poročila o uspešnosti svojega članstva.
 • Iskalnikom lahko dovolite, da indeksirajo premijsko vsebino, tako da se vaše spletno mesto še vedno uvršča v iskanje po ključnih besedah.
 • Obvestila po e-pošti lahko prilagodite.
 • Plačano Članstvo Pro je super za preprosto spletno mesto. Če pa imate zapleteno spletno mesto, morate razmisliti o pregledovanju razpoložljivih dodatkov, če ustrezajo potrebam vašega spletnega mesta.

Čeprav ga lahko uporabljate brezplačno, ne dobite premium podpore in posodobitev ter drugih dodatkov, ki jih morda potrebujete. Torej, preverite njihovo ceno, ki se začne z 297 dolarji na leto.

Obiščite Plačano članstvo Pro

5. S2Member

S2Member je še en brezplačni vtičnik za članstvo v WordPressu, ki ga lahko uporabite za svoje spletno mesto. Na voljo je z veliko zunanjimi škatlami, zaradi česar je eden najbolj obsežnih vtičnikov.

Poglejmo, katere so glavne značilnosti tega vtičnika.

 • Brezplačno je in preizkusite ga, če je najbolje za vaše spletno mesto. Čeprav so funkcije omejene, je to dober začetek za vaše člansko spletno mesto.
 • Svojim članom lahko načrtujete sprostitev vsebine.
 • Podpira PayPal s svojo brezplačno različico ter Stripe in Authorize.net s svojo premijsko različico.
 • Dobro se integrira s vtičniki skupnosti, kot sta BuddyPress in bbPress.

Ker pa ponuja veliko funkcij, je lahko strma krivulja učenja, da jih je treba ugotoviti, še posebej, če šele začnete.

Ker ima brezplačna različica omejene funkcije, boste morda želeli dodatne funkcije premijske različice, ki se začne z enkratno pristojbino v višini 89 USD.

Obiščite S2Member

6. aMember Pro

aMember Pro je še en prilagodljiv in uporabniku prijazen vtičnik za članstvo. Vendar naj vam takoj povem, da ni izvorni vtičnik WordPress. Gre za programsko opremo, vgrajeno v PHP, ki jo je mogoče integrirati z WordPressom.

Tu je nekaj stvari, ki jih lahko stori za vaše spletno mesto za članstvo:

 • Omogoča vam ustvarjanje neomejenih stopenj člankov in elementov.
 • Omogoča vam postopno pošiljanje vsebine.
 • Integriran je z različnimi prehodi za plačila, kot so PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio in številni drugi.
 • Z lahkoto lahko upravljate svoje stranke in njihove naročnine.
 • Lahko ustvarite podrobna poročila o svojih strankah in uspešnosti članstva.
 • Na voljo so jezikovni prevodi za španščino, francoščino, nemščino, ruščino, kitajščino in grščino.

Ena stvar, s katero se morda srečate s tem vtičnikom, so težave z združljivostjo z drugimi vtičniki WordPress na vašem spletnem mestu. Torej, bodite pri tem zelo previdni.

Ta vtičnik lahko dobite z enkratnim plačilom v redni ceni 179,95 USD.

Obiščite aMember Pro

Zaključek

Če potrebujete bolj preprost in lahek vtičnik za svoje spletno mesto, potem preverite Omeji vsebino Pro. Če pa potrebujete bolj obsežen, poskusite uporabiti MemberPress.

Ne pozabite, da je najbolje, da se najprej preizkusite v svojem lokalnem programu WordPress ali v okolju, da svojim članom zagotovite najboljšo storitev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map