Управљани ВордПресс хостинг без контејнера: треба ли вам?

Сваки власник предузећа може се односити на жонглирање многим стварима како би све текло несметано. И томе додати и управљање свим техничким аспектима веб странице? Сигурно бисте желели да те компликоване задатке избаците из себе. Ето, тада би управљани ВордПресс хостинг ушао као маскирани благослов.


Али које су предности управљаног ВордПресс хостинга? Да ли је то много боља опција од редовних цПанел дељених пакета? Да ли вреди ваше инвестиције? Зашто је потребан?

Да уђемо да одговоримо на ова питања како бисте могли да процените да ли је то тачно за ваше пословање.

Шта је управљани ВордПресс хостинг?

Желите да се фокусирате на раст свог пословања, креирање садржаја и на друге важније задатке осим управљања веб страницом ВордПресс. Осим тога, ниси довољно техничар за такве ствари.

Зато већина пружатеља услуга веб хостинга нуди да се ово скине са ваших руку. Са управљаним ВордПресс хостингом, ваш провајдер хостинга ће вам помоћи да се увери да је ваша ВордПресс веб локација у врхунској форми. То значи да је ваша веб локација увек сигурна, брзо се учитава и ради, подвргава се дневном копирању, увек се ажурира и редовно се ажурира.

У основи, идеја је да имате искуство без већих проблема са веб страницама како бисте се могли фокусирати на ваше пословне ствари.

Још једна најбоља ствар код управљања ВордПресс хостингом је та што вам је пружена премиум подршка.

Предности управљаног ВордПресс хостинга

Које предности можете добити од ове услуге?

 • Брзи сервери за хостинг ваше веб странице
 • Веома строга сигурност за вашу веб страницу
 • Подршка стручњака за ВордПресс
 • Дневне резервне копије
 • Аутоматско ажурирање
 • Нула станка
 • Организовање веб локација и контрола верзија, у зависности од понуде хостинг провајдера

Недостаци управљаног ВордПресс хостинга

Одмах желим да кажем да ова услуга није за свакога. А испод би могао бити разлог зашто не бисте одабрали ову услугу.

 • Све скупље, цене обично почињу од 29 долара месечно у поређењу са дељеним хостингом од око 3,95 долара месечно. ВП Енгине почиње од 35 УСД месечно. СитеГроунд такође нуди Управљани ВордПресс хостинг који почиње од 3,95 УСД месечно.
 • Неке додатке може да блокира ваш хостинг хостинг ако изгледа да успорава вашу веб локацију. Ако су вам заиста потребни додатци за веб локацију, то може бити проблем.
 • Ако сте довољно техничар да бисте поставили ствари на вашем серверу, можда бисте радије да не користите ову услугу. Када користите услугу управљања ВордПресс хостингом, имаћете мању контролу.

Да ли вам је заиста потребан управљани ВордПресс хостинг?

Ако тек почињете, не препоручујем вам да одаберете ову услугу. Поред тога, можда бисте желели да размислите о свом буџету и одлучите се за приступачнију услугу попут обичног ВордПресс хостинга.

Ако ваша веб локација већ ствара велики промет и ваше предузеће расте, можете добити управљани ВордПресс хостинг. Штавише, ако нисте довољно техничар да бисте урадили целокупно управљање веб страницама. Па, то може бити или да изаберете управљани ВордПресс хостинг или да унајмите системског администратора.

Ако желите брзу, брзу веб страницу за ниједан прекид рада за свој бизнис, пређите на управљани ВордПресс хостинг.

Заправо, то се своди на два одлучујућа фактора. Прво и још важније, које су ваше потребе? Друго, да ли имате довољно буџета за скупље хостинг?

Које су функције које треба потражити у управљаном ВордПресс плану за хостинг?

Ако одлучите да изаберете управљани ВордПресс хостинг, следећа ствар коју треба да урадите је да направите мало истраживање о томе који план да купите. Не желите да улажете у нешто што није вредно трошкова, зар не?

Дакле, ево неколико савета за избор правог управљаног ВордПресс хостинг хостинг плана за вашу веб локацију:

 • Проверите да ли пружатељ хостинг услуга заиста испуњава своје обећање о муњевитој веб локацији.
 • Водите рачуна да редовно ажурирају и осигурају вашу веб локацију.
 • Побрините се да заиста имају најбољу и најбољу подршку која ће вам помоћи када је то потребно.

Како сте сигурни у те ствари? Провјерите преиспитивања и оно што други купци кажу о пружатељу услуга. Можете и прегледати нашу Препоруке управљаног ВП хостинга.

Још једна ствар коју треба да будете сигурни је да ако ваш хостинг провајдер може да подеси ваш сервер посебно ако планирате да купите ВПС или наменски план и ако су унапред инсталирали ВордПресс веб локације и додатке за резервне копије и кеширање.

Закључак

Ако сте власник предузећа и желите да се више фокусирате на раст свог пословања без гњаваже са управљањем ВордПресс веб страницом, можда ћете желети да изаберете управљани ВордПресс хостинг.

Управљани ВордПресс хостинг није за свакога. Али то вам заиста може уштедјети време и труд у управљању веб страницом и обављању свих техничких ствари.

Али узмите у обзир и цену и потребу да је имате. Поред тога, ако одаберете ову услугу, потрудите се да добијете правог хостинг провајдера.

Можда бисте најпре желели да почнете са обичним ВордПресс хостингом. Увек можете надоградити свеједно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map