Управљани ВордПресс домаћин домаћин: Ваш згодан водич за одабир најбољег

Већина компанија са веб локација је свесна утицаја првокласног домаћина на руковање дигиталном имовином. Непоуздан би могао покренути низ друштвених медија. Чак и ако прекид или кршење сигурности нису крива за компанију, посао неће пропасти из нереда његових актера.


Због тога би доследни перформансе и солидна сигурност требало да буду главни приоритет. Да би осигурали да технички стручњаци управљају својим дигиталним добрима, власници веб локација одлучују се на управљање ВордПресс хостингом, уместо да сами управљају њиме или ангажују интерну особу која ће то да користи њима. За не-техничаре који су заинтересовани, ево листа најчешћих проблема са ВордПрессом и како их решити.

У одабиру веб хостинг провајдера за вашу ВордПресс веб локацију не треба се само ослањати који је најјефтинији или има бољу пропусност. Постоји много више фактора које треба узети у обзир, укључујући:

 • Трошак
 • Врсте плана хостинга
 • Локације сервера
 • Контролна табла
 • Прилагођени домен
 • Ширина опсега и величина складиштења
 • Уптиме
 • ССЛ и фиревалл
 • Бесплатно ЦДН
 • Израда резервних копија и одржавање
 • Миграција веб локација
 • Подршка муштеријама

Шта је управљани ВордПресс хостинг?

Будући да ВордПресс користи преко 30% веб локација преко Интернета, многи пружаоци веб хостинга одлучили су да понуде управљани ВордПресс хостинг. То значи да домаћин управља свим техничким аспектима везаним за покретање и одржавање ваше ВордПресс веб локације.

Ви као власник веб локације не морате да се бринете због одржавања безбедности, брзине, перформанси, продуженог радног времена, сигурносних копија и ажурирања веб локације јер је добављач веб хостинга ове задатке већ узео из руке.

Шта ово значи за вас? Можете да се фокусирате на вођење и изградњу вашег предузећа. Још једна добра ствар код управљаног хостинга је да добијате премиум подршку.

Међутим, постоје неки недостаци у користећи управљани хостинг. Скупље је у поређењу с дељеним плановима хостинга. Поред тога, ограничава вас од инсталирања неких ВордПресс додатака, посебно оних који могу успорити вашу веб локацију. У основи, ограничење је лабава заштита ваше веб странице. Такође ћете имати мању контролу над техничким аспектима. Ако сте не-техничар, то не би био проблем.

Најбоље управљани ВордПресс хостинг

1. СитеГроунд

СитеГроунд је независна веб хостинг компанија која нуди висококвалитетна хостинг рјешења на глобалном тржишту. Веома је поуздан када је у питању брзина и перформансе. Такође га званично препоручује ВордПресс.орг.

ТТФБ или Вријеме до првог бајта један је од фактора који треба узети у обзир при тестирању брзине ваше веб странице. То је време које је потребно да веб претраживач корисника прими први бајт података који му је послао сервер. И СитеГроунд пролази овај фактор јер има стабилно време одзива сервера.

Центри података СитеГроунд налазе се у Чикагу, Лондону, Амстердаму и Сингапуру. Локација дата центара за веб хостинг битно је због физичке удаљености коју ваше датотеке морају пренијети.

Такође поседује функције сигурносне мреже, које укључују свакодневно израду сигурносних копија веб локације. Дакле, чак и ако вам лична сигурносна копија не успе, и даље можете да вратите датотеке из сигурносне копије СитеГроунд-а.

Такође нуди бесплатне ССЛ цертификате што је уједно и потреба сваке веб странице. Корисничка подршка је веома одзивна и када вам је потребна помоћ у решавању проблема на вашој веб локацији.

СитеГроунд нуди три различита плана за свој управљани ВордПресс хостинг:

 • Старт-уп план – почиње од 3,95 УСД месечно који може да подржи 1 веб локацију са 10 ГБ веб простора.
 • Гров Биг План – почиње од 5,95 УСД месечно који могу да подрже неограничене веб странице са 20 ГБ веб простора.
 • ГоГеек план – креће се од 11,95 УСД месечно који може да подржи неограничене веб странице са 30 ГБ веб простора.

Посетите СитеГроунд

2. А2 хостинг

А2 хостинг је познат по томе што је снажан и једноставан за коришћење веб хостинг провајдер. Његова визија је створити и одржавати тако добру компанију за веб хостинг да особље жели да је користи сам.

Карактеристике А2 хостинга углавном се фокусирају на брзину пуњења брзином муње, 99,9% продуженог времена, и пружање најбољих алата за развојне програмере и тима за подршку који се састоји од гуруа који ће вам 24 сата дневно помагати кад год вам треба помоћ на вашој веб локацији.

Неке од сјајних карактеристика А2 хостинга су неограничени пропусни опсег / пренос података и складиштење, неограничени рачуни е-поште, бесплатне резервне копије сервера уназад (за додатну сигурност), без-ризична гаранција поврата новца, бесплатна подршка путем телефона, ливе цхат и е-пошта – 24/7/365 и многи други.

Међутим, за разлику од других добављача веб хостинга, морате да набавите сопствени ССЛ сертификат да бисте додали сигурност на својој веб локацији.

Његови управљани ВордПресс хостинг планови почињу од 11,99 УСД месечно за једну веб локацију, 18,99 УСД месечно за три сајта, и 36,98 УСД месечно за неограничене веб локације.

Посетите А2 хостинг

3. ИнМотион хостинг

ИнМотион Хостинг је један од највећих независних хостинг провајдера који није власник Ендуранце Интернатионал – холдинг корпорације за многе познате хостинг брендове.

Погледајмо неколико невероватних карактеристика ИнМотион хостинга:

 • Квалитетна корисничка услуга – имају техничку подршку са седиштем у САД путем телефона, ћаскања, е-поште или система улазница.
 • Перформансе – ИнМотион Хостинг константно је постизао изнад просека брзина ТТФБ-а, што значи да пружају велике перформансе као домаћин.
 • Бесплатне сигурносне копије података – свако редовно прављење сигурносних копија неопходно је за свако веб место. У ИнМотион хостингу моћи ћете бесплатно да радите дневне сигурносне копије веб локација.
 • Складиште ССД диска – ССД дискови су много бржи од старих драјвова, због којих се веб локација још брже учитава.
 • Бесплатан ССЛ сертификат

ИнМотион нуди Управљани ВордПресс хостинг који почиње од 7,65 УСД месечно, у зависности од потреба ваше веб странице. ВордПресс је унапред инсталиран и спреман за употребу са бесплатним доменом, или бесплатним преносом у случају да већ имате постојећи домен,

Посетите ИнМотион хостинг

4. Кинста ВП хостинг

Кинста ВП хостинг се фокусира на Управљани ВордПресс хостинг. Са више од 10 година искуства са ВордПрессом, гарантује најбоље решење за вас.

Фокусира се на изградњу свеобухватног решења за клијенте како би се управљање њиховим веб локацијама готово без напора. Кинста такође ради помоћу Гоогле Цлоуд Платформ-а, што га чини веб хостором који је корисник. Чимбеници као што су 24/7 корисничка подршка, поузданост и продужење рада задовољавајући су дијелови њихових обећања.

Остале карактеристике укључују:

 • Користећи најсавременију технологију како бисте били сигурни да се ваша веб локација учитава једнако брзо као и трептај ока
 • Кориштење активних и пасивних метода спречавања напада
 • Бесплатна миграција сајтова без застоја
 • Бесплатни ССЛ и ЦДН

Њена цена почиње од 30 УСД месечно за једну веб локацију. Ако сте веће предузеће, цене могу ићи и до 1.500 УСД месечно или више, у зависности од потреба ваше веб странице.

Посетите Кинста

5. ВП Енгине

ВП Енгине Хостинг један је од пионира у овој индустрији. Осим што је први пружатељ услуга хостинга, он наставља да побољшава свој кредибилитет и услуге за своје кориснике. Амазон Веб Сервицес и Гоогле Цлоуд платформа су међу партнерима који нуде највећу доступност, брзину, скалабилност и сигурност на вашој веб локацији.

Њени дата центри налазе се у САД-у (Ајова, Јужна Каролина, Орегон), Белгији, Тајвану, Токију, Лондону, Франкфурту, Сиднеју, Ирској, Монтреалу. Можете се претплатити на било које место које је најближе вашој локацији.

Можете имати приступ његовој 24/7 подршци када сте претплаћени на његове планове за раст, скалирање, премиум и предузеће..

Све функције су наведене на контролној табли, а када се претплатите, они ће вам водити оријентацију за упознавање функција.

Услуга управљаног хостинга ВП Енгине-а наглашава перформансе, а цене се заснивају на количини саобраћаја коју привлачите на своју веб локацију. Дакле, ако сте новајлија, можете да набавите Стартуп план који кошта 35 долара месечно. Ако сте предузеће великог обима, требало би за виши или прилагођени план.

Посетите ВП Енгине

6. Хостинг замашњака

Мисија Фливхеел Хостинг-а је да веб дизајнерима и веб програмерима широм света олакша израду својих веб локација на ВордПресс платформи. У партнерству са Гоогле Цлоуд-ом, његов циљ је стварање прилагођене хостинг платформе која је брза, скалабилна и сигурна.

Неке карактеристике замашњака:

 • Бесплатне миграције сајтова
 • Нигхтли бацкуп
 • Брзе странице – поседује значајку постављања једним кликом за пренос и читање свих тражених информација.
 • Бесплатно чишћење малваре-а
 • Алати за колаборацију
 • Уграђени кеш – дизајниран је да хостинг буде што бржи.
 • 24/7 корисничка подршка

Посетите Хостинг замашњака

Уз то, Фливхеел је изграђен на чврстој мрежној инфраструктури која врши редовно одржавање и израду резервних копија што гарантује програмерима и власницима веб локација да је сигурно хостовати веб локације са њима.

Њени дата центри налазе се у САД-у (Њујорк, Атланта, Далас, Сан Франциско), Сингапуру, Токију, Јапану, Торонту, Канади, Амстердаму, Холандији, Франкфурту, Немачкој и Лондону, Уједињеном Краљевству..

Њена цена почиње од 23 УСД месечно и може ићи и до 266 УСД месечно или више ако ваша веб страница има масовне месечне посете и треба јој одговарајућа пропусност.

Закључак

Пошто постоји много стандардних хостинг провајдера, морате одабрати који мислите да је квалификован за руковање веб сајтом који имате на уму. Боље је да прегледате мрежне прегледе за сваког провајдера хостинга како бисте били сигурни да сте купили хостинг пакет који проверава све оквире техничких потреба вашег пословања..

Исто тако, цена је најважнија чињеница да бисте били сигурни да је вредна ваше инвестиције.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map