Преглед Дрип еМомерија ЦРМ

Аутоматизација маркетинга е-поште је трансформисана у незаменљив алат за аутоматске кампање е-поште је потакнута радњама било ког корисника. Дрип као алат за аутоматизацију е-поште има овај потенцијал да појача ваше пословање аутоматизацијом заморних задатака стварања хиперрелевантних и благовремених порука клијентима.


Упознајмо више о Дрипу и утврдимо да ли је овај маркетиншки алат најбољи алат за аутоматизацију маркетинга за ваше пословање на е-трговини.

Шта је Дрип?

Дрип је један од новијих алата за аутоматизацију маркетинга који је изашао прошле 2003. године, а набавили су га власници ЛеадПагес-а. Како вријеме пролази, Дрип постаје све популарнији и лако иде на врх алата за аутоматизацију маркетинга за различите врсте е-трговине.

Једна од најбољих ствари код Дрипа је та што се он лако може интегрисати са алатима треће стране за приступ подацима о клијентима на акцију. Својим увидима брзо можете претворити у стварност употребом Дрип-а. На пример, у комбинацији са ВооЦоммерце-ом можете да пошаљете релевантне податке или датотеке на свој Дрип налог. Такође смо набројали друга решења за унапређење ваших маркетиншких кампања путем е-поште, свакако проверите.

Оно што Дрип чини јединственим?

Дрип такође има исти концепт са осталим алаткама за маркетинг путем е-поште, као што је постављање маркетиншких е-порука које ће се аутоматски слати у распореду. Можда ће један емаил изаћи чим се неко пријави, а други ће изаћи три дана касније, а још један ће изаћи следећег викенда.

Или се адресе е-поште могу мењати на основу окидача или радњи које је особа извршила попут пријављивања за вашу услугу или куповине, због чега се понекад називају и е-маилима о понашању.

Али оно што чини Дрип јединственим?

Дрип вам помаже да разумете и процените активности вашег потенцијалног клијента прикупљањем свих података корисника са ваше веб странице. Једном када сазнате које су опције ваших потенцијалних клијената, сада ћете моћи да добијете свој увид и лако га претворите у стварност слањем персонализованих е-порука са осећајем ангажованости које би требало да осете ваши клијенти..

Карактеристике

1. Праћење догађаја

Уместо да има ознаке, праћење догађаја може се користити у Дрип-у. Прати активности претплатника и преноси информације. Једном када се подаци прикупе, можете их прегледати и открити који приступ желите да пошаљете е-поштом клијентима. Запамтите, концизан и персонализован емаил може привући пажњу вашег читаоца.

Уместо да имате ознаке као уобичајене услуге маркетинга путем е-поште, сада можете користити праћење догађаја на Дрип-у јер може изгледати персонализованије како би се ваши купци осећали екстра драгоцено.

2. Визуелни токови рада

Помоћу Дрип-ових визуелних токова рада, лако можете дизајнирати напредни е-маил и послати га својим купцима. Уместо да шаљете кампању обичног текста е-поштом, визуелна кампања вам омогућава да поставите правила и окидаче на основу активности ваших гледалаца и купаца.

Визуелни токови рада могу лако да прате активности ваших гледалаца. Прикупљање датих података може вам помоћи да направите више рафиниране е-поште која може удовољити вашим стандардима и доставити е-пошту привлачну пажњу вашим претплатницима..

3. Прилагођена поља

Једна од јединствених карактеристика Дрипа су његова прилагођена поља. Можете додати онолико прилагођених поља колико желите да се обратите својим купцима. За разлику од уобичајених сервиса за маркетинг путем е-поште, са јединим именом и именом корисника. Дрип може додати локацију, врсту пословања или било које друге информације прикупљене из података праћених капањем.

Будући да Дрип дозвољава прилагођена поља као окидаче као правило аутоматизације, онда је ваша шанса да креирате јединствену кампању е-поште за свог купца.

Цене и подршка

Дрип нуди три плана на основу ваших потреба и броја вашег претплатника.

 • Основни план – почиње од 49 УСД месечно, за до 2500 људи и може слати неограничену е-пошту.
 • Про план – почиње од 122 УСД месечно за 5000 претплатника који такође могу слати неограничене мејлове.
 • Ентерприсе план – цене месечно могу зависити од тога колико су велике листе е-поште. Може да превезе до 5000 претплатника. За цене нуде интернетски калкулатор на коме можете проверити месечне трошкове за ову врсту плана.

Можете одабрати између три понуђена плана на основу ваших потреба. Ако још увек имате малу листу е-поште, само користите основни план, а како вам листа е-поште расте, по потреби можете надоградити своје планове. Они такође нуде бесплатно двонедељно пробно време.

Као што можда знате, Дрип је једно од најскупљих алата за аутоматизацију маркетинга е-поште, али ако се претплатите на један од њихових планова, можете приступити свим моћним функцијама Дрипа. Када одлучите да се претплатите на Дрип, они вам никада неће успети да вам пруже подршку 24 сата дневно, када вам је потребна, без обзира на шта сте претплаћени..

Такође можете да приступите Дрип-овој посебној подршци, као и код Дрип-ових сертификованих консултаната. Они ће вам помоћи да остварите своје увиде и циљеве за своје пословање и да осигурате да сваки цент који плаћате помоћу Дрип-а заиста вриједи.

Ако користите капи?

Ако започињете са послом, добро је да још не користите Дрип. Пошто постоји много алата за маркетинг путем е-поште који ће вам послати е-пошту уз мање пакете и листу. Можда ћете желети да размотри СендинБлуе као алтернативу. Али како време пролази, а ви сте већ проширили своје тржиште, време је да промените јефтини алат за маркетинг путем е-поште у Дрип.

Иако је Дрип за неке можда скуп, нуди корисне функције које ће помоћи вашем пословању да буде познат. Дрип такође нуди двонедељно бесплатно пробно коришћење које можете да користите и које неће да вам наплати. Циклус наплате започет ће након што се заврши двонедељно пробно раздобље. Ово суђење ће вам помоћи да се бесплатно упознате са Дрипом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map