Јефтине Схопифи алтернативе за покретање ваше трговине еЦоммерце

Усред избора праве платформе за е-трговину, Схопифи ће се увек наћи на врху листе. То је један од најчешћих произвођача е-трговине. Популарност има своју предност јер га људи обично препоручују придошлима у е-трговини, чак и без дубоког разумевања недостатака.


Али знате шта? Схопифи није платформа за једно решење за све величине.

Прво набројимо зашто је Схопифи популаран:

 • Усер-фриендли – Схопифи је једноставан за употребу чак и не-технички корисници.
 • Има леп интерфејс – Схопифи нуди привлачне теме које се могу бесплатно користити.
 • Бави се свим техничким могућностима – где корисници не морају чак да брину о хаковању и прекиду рада сервера. Они обрађују све за своје претплатнике.
 • 24/7 подршка – Његов тим за подршку увек је спреман за спашавање 24 сата дневно. Саветници трећих страна такође су вољни да вам помогну.

Међутим, све изванредне карактеристике долазе по цени.

Неки од недостатака Схопифи су:

 • Скупо за употребу – када први пут купите Схопифи, приметићете да ваша основна кошарица практично нема карактеристике. Као резултат тога, купит ћете апликације других произвођача да покријете изградњу е-трговине.
 • Наплаћује накнаду за трансакцију – ако одлучите да имате систем плаћања, Схопифи ће вам наплатити високу накнаду за трансакције почев од 2% по трансакцији, што може бити велико. Присилно вас подстиче да купите његов систем трансакција под називом Схопифи Паиментс.
 • Лоша међународна подршка – ако планирате да покренете трговину за е-трговину која подржава међународну мрежу, дефинитивно Схопифи није за вас. Схопифи Паимент подржава само неколико земаља које можете видети на доњем списку. Ако земља на коју циљате није на листи, Схопифи ће вам наплатити већу накнаду за трансакцију.
  • Америка
  • Канада
  • Велика Британија
  • Ирска
  • Аустралија
  • Нови Зеланд
  • Сингапур
 • Ограничења производа – на Схопифи-у постоји много производа које није дозвољено продавати. На пример, сексуалне играчке / играчке за одрасле, вапе и друге течне производе итд. Постоји дугачак списак забрањених производа које морате повремено да проверите да бисте избегли забрану куповине.
 • Ограничено на 3 групе варијанти по производу – Схопифи ограничава разноликост производа. Ако продајете више различитих опција за избор, Схопифи није за вас. На пример, продајете додатак; можете понудити само три врсте избора као што су величина, боја и материјал.

Најбоље карактеристике Схопифија доступне су само на њиховим вишим плановима. Шта ако нови продавац не приушти да купи своје премијске планове? Такође, нуди и оскудне функције на њима ниже цене планова.

Схопифи почиње од $ 79 месечно као редовни план. Ако желите да користите мрежну продавницу у више држава, морате да се пријавите на Схопифи Плус, који кошта 2000 долара месечно или плаћате више за додатак за језик..

До сад, да ли смо вас уверили зашто је Схопифи некако прецијењена платформа? Напомињемо да можете и скенирати наше видео туториал о изради једноставне, брзе и бесплатне продавнице е-трговине и наше опсежан водич о томе како изградити продавницу е-трговине у ВордПресс-у. С тим улогом ће бити умрежени и сада ћемо наставити са дискусијом о најбољим јефтиним Схопифи алтернативама.

1. БигЦоммерце

БигЦоммерце је прва најбоља алтернатива Схопифи-у. Иако БигЦоммерце има исте функције као и Схопифи, нуди много нижу цену од Схопифија.

Ево истих карактеристика које БигЦоммерце дели са Схопифи-ом:

 • Једноставан за употребу
 • Бесплатни добро изгледајући предлошци
 • 24/7 подршка
 • Бави се свим технологијама

Предности БигЦоммерце-а

1. Понуди потпуне функције ван кутије

БигЦоммерце је супротност Схопифи-у када је у питању основна куповина. Као што сам већ напоменуо, Схопифи основна колица обично нису ништа. С друге стране, БигЦоммерце нуди атрактивније функције које можете купити по истој цени као и Схопифи.

БигЦоммерце нуди сјајне функције за попуст, чак и на своје најјефтиније планове. Неке понуде су:

 • Купите један бесплатно промо
 • Редовни попусти
 • Попусти на нивоу количине
 • Попусти на поузданим купцима

Основне понуде с попустом за БигЦоммерце су боље од додатака Схопифи треће стране, а можете их добити бесплатно из кутије.

2. БигЦоммерце не наплаћује накнаду за трансакцију

Помоћу БигЦоммерцеа можете бирати било који систем плаћања који желите да имплементирате у својој продавници, не бринући о накнади за трансакције. Чак и када не живите на поменутој листи земаља, БигЦоммерце вам и даље неће наплаћивати накнаде за трансакције.

3. БигЦоммерце нуди вишеканалну продају ван кутије

Помоћу БигЦоммерцеа можете да управљате својом продавницом путем Амазона, еБаиа, Фацебоока и Пинтерест-а. Можете чак и да синхронизујете свој инвентар за свако тржиште, што је велика уштеда од куповине алата треће стране.

4. БигЦоммерце је јефтинији

Са свим значајкама БигЦоммерце-а без оквира, можете уштедети много новца куповином Схопифи-ових трећих апликација. Поред тога, БигЦоммерце не ограничава варијанте које желите да понудите и својим купцима. Погледајте како је БигЦоммерце пословао против ВооЦоммерце, како бисте могли добити додатне увиде.

Посетите БигЦоммерце

2. ВооЦоммерце

ВооЦоммерце је бесплатан ВордПресс додатак који вам омогућава да предузмете своје трансакције е-трговине у најпопуларнијем свету систему за управљање садржајем. Једна од највећих предности Вооцоммерце-а за Схопифи је та што је потпуно бесплатан и има значајан екосистем треће стране. Чак имамо и ово најновији, све-у, и не-технички водич за подешавање ВооЦоммерце-а у ВордПресс-у.

Предности ВооЦоммерце-а

1. Лако за подешавање

ВооЦоммерце вам нуди потпуну контролу над вашом веб страницом. Кошицу можете да мењате и мењате према сопственим правилима и да сопственим одлукама постављате цене производа.

2. Бесплатно за коришћење

ВооЦоммерце је 100% бесплатна. Такође можете одабрати које год услове плаћања желите да имате. Најпопуларнији систем плаћања на ВооЦоммерце-у су ПаиПал и Стрипе. Ако вам две нису угодне, можете да инсталирате други систем плаћања без накнада за трансакције.

3. Боље блогање

Пошто је ВооЦоммерце додатак на ВордПресс-у, лако можете креирати свој блог на ВордПресс-у, јер је то најпопуларнија платформа за блогове свих времена. Осим што неометано управљате блоговима, ВооЦоммерце може да коегзистира са истим доменом, што користи вашем СЕО.

Али, постоје и неки недостаци које морате узети у обзир. ВооЦоммерце је полако изван оквира за разлику од Схопифи-а. За прилагођавање вам је потребно више техничког знања јер имате потпуну контролу над својом страницом.

Поред тога, од вас се захтева да купите свог хостинг провајдера да бисте убрзали функцију ван оквира и има шансу да имате сукоб са другим додацима..

Посетите ВооЦоммерце

3. Отворите корпу

ОпенЦарт има пуно сличности са ВооЦоммерцеом. Прва је да је 100% бесплатна за коришћење. ОпенЦарт је ван-оф-бок унапред развијено решење за куповину колица које се могу користити као функција е-трговине у потпуности..

Осим што је бесплатан за употребу, ево још добрих карактеристика Опен Царт-а:

 • Једноставан за употребу – Коришћење Опен Царт-а је једноставно за употребу, а своју кошарицу можете лако прилагодити под своју контролу.
 • Омогућава вам да имате блог са истим доменом
 • Брз и лаган
 • Омогућује вам контролу над изворним кодом ваше веб локације

Ако сте технички паметни, можете лако да модификујете Опен Царт да ради оно што желите.

Међутим, неуобичајени недостатак ОпенЦарт-а је тај што нема много подршке треће стране у поређењу с другим платформама и она некако мора бити технички позната да бисте могли да преузмете контролу над својом страницом..

Посетите Опен Царт

4. Магенто

Магенто је трећа најбоља платформа за е-трговину поред Схопифи-а и ВооЦоммерце-а. Магенто је такође 100% бесплатна платформа и то је једина сличност између ВооЦоммерцеа и ОпенЦарт-а.

Неке од најбољих карактеристика Магенто-а су:

 • Издвојен као платформа е-трговине са највише функција – Магенто је некада био стандард за продавнице врхунског квалитета. То је основа најскупљих производа на тржишту. То је флексибилнија и скалабилнија платформа за е-трговину на тржишту.
 • Подршка треће стране – Магенто има велику подршку трећих страна са хиљадама екстензија и прилагођених додатака за избор.

Недостатак употребе Магенто-а је у томе што он захтева хигх-енд веб хостинг, што такође кошта много новца. Такође захтева техничку способност да интегришете жељену веб локацију е-трговине, и мало је компликовано за употребу, посебно ако сте новајлија.

Посетите Магенто

5. Вик

Иако вам топло не препоручујем употребу Вика, сјајна је платформа за стварање атрактивне трговине е-трговине. Нуди широк избор лепих образаца, апликација и прилагодљивих опција.

Вику недостају главне функције које друге платформе могу да понуде. Нема ФБА подршку, СЕО подршку, опоравак напуштених кошарица и остале основне ствари које би требало да поседују корпу за куповину..

Али, ако сте продавач хобиста, Вик може радити за вас.

Посетите Вик

Закључак

Схопифи има много предности и недостатака, а одабир праве платформе за е-трговину своди се на индивидуалне потребе.

Рекао бих да је БигЦоммерце достојна алтернатива Схопифи. Не бави се бројним ограничењима производа и нема накнада за трансакције. На крају, БигЦоммерце се истиче ако:

 1. Захтевајте више варијанти својих производа
 2. Имајте ограничен буџет у покрету

То је то. Уђите у игру е-трговине наоружани бољим увидом у платформе е-трговине која вам може пружити слободу избора против Схопифи-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector