Ustvarjanje poslovnih računov e-pošte: preprosti koraki do vašega e-poštnega naslova @ Email.com

Po nakupu vašega imena domene bi morali prejemati e-poštni naslov, povezan z vašim domenskim imenom. Če z e-poštnim naslovom z istim imenom kot vaša domena prenesete močan vtis kot profesionalca. Ne bo treba biti genij, da ugotoviš, da se v poslu ne bi smelo ukvarjati z nikomer, ki ima[zaščitena e-pošta]“kot njihov e-poštni naslov.


Še bolj senzacionalno je, da lahko članom skupine ustvarite e-poštno sporočilo za prikaz imena podjetja! Prihranite za dejstvo, da imate e-poštno sporočilo domene privlačen nasvet za trženje tudi za vašo blagovno znamko.

Za poslovne uporabnike zelo priporočamo, da ustvarijo e-poštno sporočilo, ki je povezano z imenom vaše domene in ne z Gmailom, zaradi česar je bolj osebna uporaba.

Oglejte si spodnji primer uporabe e-pošte z imenom vaše domene:

Ime domene: www.closet.com

Vaš e-poštni naslov: [zaščitena e-pošta]

Če želite to doseči, smo vam naklonjeni in vas pozivamo, da vas vodimo skozi celoten postopek znotraj in zunaj.

1. Registrirajte ime domene in spletno gostovanje

Če želite kupiti ime domene, lahko preverite katerega koli registrarja domene, da dobite domeno (npr., GoDaddy je velik registrator domene, ki ponuja tudi gostovanje). Ti registrarji bodo predlagali tudi primerna imena domen za vaše podjetje, med katerimi lahko izbirate, zlasti kadar nikoli ne morete imeti Amazon.com ali eBay.com!

Nato morate ime domene povezati z izbranim računom za spletno gostovanje, če želite nadaljevati z ustvarjanjem e-poštnih računov za vaše podjetje. Priporočam uporabo SiteGround za gostovanje vašega spletnega mesta.

Ko imate povezanega registra in gostitelja, se prijavite v račun za spletno gostovanje, da začnete ustvarjati e-poštna sporočila.

Obiščite SiteGround

2. Prijavite se v svoj cPanel in ustvarite svoje e-poštne račune

Če kot ponudnik gostovanja uporabljate SiteGround, se prijavite na nadzorno ploščo cPanel in prikaže se razdelek »Pošta«. Kliknite na E-poštne račune.

Izpolnite naslednja polja:

 • E-naslov
 • Geslo
 • potrdi geslo

Če želite dodati kvoto nabiralnika, lahko to storite. Privzeto je kvota nastavljena na 250 MB, kar ni slabo. Ne pozabite, da lahko znižate in povečate omejitve pošte, odvisno od vašega načrta gostovanja.

Za zaključek postopka kliknite gumb »Ustvari račun«. Za ime domene lahko naredite več e-poštnih računov s ponovitvijo zgornjih korakov. To je to!

3. Dostop do vašega e-poštnega računa

Po ustvarjanju e-poštnih računov lahko do njega dostopate s klikom na Webmail.

Za dostop do e-pošte kliknite Prijava na spletno pošto.

Izberite privzeto aplikacijo za spletno pošto in od tam lahko vidite svoj nabiralnik.

Lahko začnete pošiljati in prejemati e-poštna sporočila prek spletne pošte.

E-pošto lahko povežete z različnimi napravami tako, da nastavite konfiguracijske skripte v želeni aplikaciji ali napravi.

Nastavite svoj e-poštni račun z G Suite

Ko ustvarite e-poštne račune, jih lahko povežete s programom G Suite by Google Cloud. Je lažja za uporabo kot uporaba spletne pošte. Prav tako spletna pošta ne ponuja drugih programov, razen za pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil. Vendar pa G Suite ponuja vse priljubljene Googlove aplikacije, kot so Gmail, Google Photos, Dokumenti, Drive itd.

Načrt programa G Suite lahko imate samo za 5 USD na uporabnika / mesec in lahko dostopate do vseh ponujenih aplikacij in funkcij.

Kako registrirati svoj e-poštni račun v G Suite

Pojdi do G Suite spletno stran in izberite načrt po vaši izbiri.

Ko izberete načrt, vnesite potrebne podrobnosti vašega podjetja za nadaljevanje.

Po tem vas bodo vprašali, ali ste domeno že kupili. Ker ste to storili prej, izberite možnost »Imam domeno« in lahko kliknete »Naprej«.

Vnesite ime svojega podjetja ali ime vaše domene. Ko končate, kliknite »Naprej«.

Vnesite svoje uporabniško ime in geslo. To uporabniško ime bo ime računa za vašo e-pošto in bo pritrjeno na ime vaše domene.

Ko zaključite s temi koraki, se prikaže sporočilo “Uspešno”.

Za zaključek postopka namestitve kliknite gumb »Pojdi na nastavitev«.

Na zaslonu za nastavitev začnite sestavljati člane svoje ekipe, da ustvarite več računov. Potrdite možnost »Dodala sem vse uporabniške e-poštne naslove, ki trenutno uporabljajo [to domeno]« in kliknite gumb »Naprej«.

Preverite lastništvo vaše domene tako, da kopirate metaoznako ali naložite datoteko HTML v račun gostovanja za preverjanje. Za preverjanje lastništva domene uporabite samo eno od teh metod.

Prijavite se na svoje spletno mesto in namestite Vstavite vtičnik Headers and Footers.

Ko je nameščen, pojdite na Nastavitve in nato »Vstavi glave in noge« in vnesite besedilo meta v okence z besedilom »Skripti v glavi«. Kliknite gumb Shrani.

Po vseh nastavitvah boste potrebovali zapise MX za svoje ime domene, da bo G Suite funkcionalen za vaše e-poštne račune.

Kako ustvariti zapise MX:

Pojdite na svoj cPanel in obiščite oddelek za pošto. Kliknite MX Entry. Upoštevajte, da se nekateri izrazi ali razdelki razlikujejo od drugih ponudnikov gostovanja. Uporabljam SiteGround. Preprosto morate ugotoviti, kaj ji ustreza ali podobno.

Izberite ime svoje domene in kliknite Nastavi Google MX.

Za druge ponudnike gostovanja se boste morda morali vrniti na spletno mesto G Suite in preveriti možnost »Odprl sem nadzorno ploščo za svojo domeno«. Oglejte si zapise MX, ki jih lahko kopirate iz Googla v svoj cPanel. Vrnite se na svoj račun gostovanja in vnesite MX Records. Kliknite »Dodaj zapis«

Pojdite na spletno mesto G Suite in označite možnost »’Ustvaril sem nove zapise MX’. Izbrišite vse obstoječe vnose MX Records, ki kažejo na vaše ime domene. Ko izbrišete vse zapise MX, ročno shranite zapise MX in potrdite možnost »Shranila sem zapise MX«. Kliknite gumb »Preveri domeno in nastavi e-pošto« in postopek je končan.

Zdaj se lahko prijavite v svoj račun za Gmail ali G Suite kot skrbnik in to lahko preprosto uporabite prek različnih naprav.

Zaključek

Če imate e-poštni račun z blagovno znamko, je videti zakonit in profesionalen. Vaš dejavnik zaupanja svojim potencialnim in obstoječim strankam se bo povečal, saj je to odličen način za sporočanje zadev, povezanih s poslovanjem, ko veste, da se ne ukvarjate s podjetjem, ki leti po noči.

Pridobitev domenskega imena in poslovne e-pošte je poceni in vsako podjetje, ki tega v bistvu ne more, ne bi smelo jamčiti nikomur zaupanja. Ko rastejo vaši stiki, lahko uporabite vtičnike za izdelavo seznamov e-poštnih sporočil ali razširite email marketing s programsko opremo za izboljšanje vaše poslovne vizije.

Začnite zdaj in ustvarite poslovno e-pošto, da negujete odnose s strankami s kančkom verodostojnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map