SendinBlue Pregled: Storitev trženja e-pošte o proračunu

Večina zagonskih podjetij se ne zaveda vrednosti storitve e-poštnega trženja. Vendar pa se bo vsak strokovnjak za e-trgovino, ki je popolnoma prazen, strinjal, da gre za dobro naoljen stroj za povezovanje z obeti in zbiranje potencialnih strank. Omogoča vam platformo za neposreden pogovor s strankami prek njihove mape »Prejeto«. Ni pomembno, ali je vrednost e-poštnega marketinga potencialna, prisotna ali celo s prejšnjimi strankami odvisna od tega, da vzpostavi odnose z njimi, kadar koli je to primerno za njih.


Brez dvoma storitev trženja po e-pošti služi kot eden najučinkovitejših načinov, kako priti do svojih novih strank in obstoječih kupcev. Uporaba e-poštnih sporočil je tudi najcenejši način oglaševanja vašega profila in izdelkov.

Kot začetnik si želite cenovno ugodno storitev e-pošte ali celo brezplačno, če je le mogoče?

Ste že slišali za SendinBlue? Če ne, bom preučil njegove značilnosti, cene in podporo, da bom vedel, ali bi vam lahko pomagali pri ustvarjanju edinstvene strategije trženja e-pošte po dostopnem pristopu.

Kaj je SendinBlue?

SendinBlue je priljubljeno orodje, ki ponuja storitve trženja po e-pošti. Zasnovan je posebej za mala in srednje velika podjetja, kjer nudi koristne funkcije za začetnike.

SendinBlue je zasnovan tako, da podjetnikom pomaga pri ustvarjanju preprostega, a učinkovitega načina komunikacije med prodajalcem in strankami z uporabo e-pošte.

Ponuja brezplačen načrt, ki je kot nalašč za začetnike, da se osredotočijo na svoje poslovanje in svoje naložbe prihranijo za nekatere pomembnejše stvari, da izboljšajo svoj profil.

SendinBlue ponuja tudi SMS akcije, s katerimi prodajalcu sporočilo prodajalca pošljejo brez roka uporabnosti.

SendinBlue najboljše funkcije

1. Povlecite in spustite Design Designer

S tem orodjem vam ni treba skrbeti za ustvarjanje edinstvenega dizajna e-pošte. Je zelo uporabniku prijazno orodje, kjer lahko ustvarite e-poštne kampanje, ne da bi skrbeli za tehnične zapletenosti.

Z orodjem za povleci in spusti lahko v nekaj klikih prilagodite e-poštne oglaševalske akcije glede na izbrano postavitev. Ima tudi urejevalnik besedil z bogatimi besedili, kot kodo pa lahko uporabite kode HTML.

Omogoča vam tudi izbiro med predhodno izdelanimi postavitvami e-pošte. Z urejevalnikom povleci in spusti lahko z osebnim dotikom preuredite barve, besedila, ki jih želite vključiti, in dodate fotografije, logotipe..

SendinBlue ima veliko različnih predlog, ki jih lahko izbirate, da izboljšate svojo strategijo trženja e-pošte in jo naredite privlačno za vaše ciljne prejemnike..

2. Avtomatizacija trženja

Funkcija Marketing Automation je na voljo tudi v brezplačnem naročninskem računu. Ta funkcija omogoča pošiljanje posodobitev novih izdelkov, promocij in kupljenih predmetov, poljubnih drugih serij sporočil, na vaš prilagojeni seznam stikov.

To orodje vam omogoča tudi sledenje obiskovalcem na vaši strani in ciljanje na določeno e-pošto ter neposredno pošiljanje gledalcem strani.

SendinBlue vam omogoča, da izbirate med obstoječo vnaprej izdelano avtomatizacijo trženja ali pa ustvarite svojo e-poštno strategijo glede na vaše potrebe. Ustvarjanje avtomatizacije trženja je tudi uporabniku prijazno orodje, ki ga ponuja SendinBlue. Uporabnikom omogoča korak za korakom postopek, da se hitro seznanijo z gradnjo svoje marketinške avtomatizacije.

Učenje in uporaba teh orodij za avtomatizacijo trženja vam omogoča, da ostanete v stiku s strankami in jih redno posodabljate o svojem novem izdelku, prodajalcu pa koristi tudi pri sledenju gledalcem njihovega profila in jim samodejno pošljete e-poštno sporočilo..

3. Funkcije transakcijske e-pošte

Transakcijska e-poštna funkcija SendinBlue je zelo primerna tako za prodajalca kot kupca. Obe strani ima koristi, saj lahko prodajalec samodejno nastavi storitev e-poštnega trženja za vsak nakup svojega kupca.

Uporablja se lahko tudi za sledenje statusa pošiljke, kjer lahko kupec pošlje potrditev po e-pošti za sledenje naročila. Primerno tudi za vaše kupce, kajne? V svoji spletni trgovini lahko izsledijo vse svoje transakcije.

Ima tudi funkcije upravljanja stikov, A / B testiranje, segmentacijo stikov in še veliko več, ki jih lahko ponudite tudi brezplačno!

Cenitev

Brezplačno lahko uporabite SendinBlue, v svojih e-poštnih trženjskih strategijah pa lahko uživate in izkoristite tudi s svojimi brezplačnimi funkcijami. Omogoča vam shranjevanje neomejenih stikov, vendar lahko na dan pošljete največ 300 e-poštnih sporočil, kar za začetnike ni slabo..

SendinBlue vam ponuja 5 različnih načrtov, med katerimi lahko izbirate, od katere se giblje od 0 USD / mesec do 66 $ / mesec!

Ponuja brezplačno, programe Lite, Essential, Premium in Enterprise. Če želite vsak dan pošiljati neomejeno e-pošto, je na voljo že njegov načrt Lite, ki za nove lastnike podjetij ne stane veliko.

Če želite imeti dostop do prevladujočih funkcij SendinBlue, lahko uporabite svoj Premium ali Enterprise načrt, kjer ima neomejen potek dela za avtomatizacijo, ustvarjalca ciljne strani in pošljete funkcije za optimizacijo časa.

Naročnine na SendinBlue omogočajo takojšnjo nadgradnjo, odvisno od vaših potreb, in vam ne manjka v določenem načrtu. Če želite, lahko načrt kadar koli znižate.

Podpora

SendinBlue ponuja razširjen podporni sistem za svoje uporabnike. Če izkoristite njegov načrt podjetja, lahko imate upravitelja računa za podporo, ki vam bo pomagal pri ustvarjanju edinstvenega e-poštnega oglaševanja in strategij za pridobitev več strank, meritev oglaševalskih akcij in mnogih drugih.

Za vsak račun ponuja podporo pri vseh načrtih, ki jih imate na voljo. Za brezplačne lahko 60 dni dobite podporo za telefon in klepet 60 dni, pa tudi z uporabniki programa Lite. Z ostalimi tremi načrti lahko uporabite neomejeno podporo za telefon in klepet.

Ima tudi spletne strani, na katerih lahko obiščete vadnice in bloge, ki bi vam lahko pomagali pri ustvarjanju vaših vizualnih del.

OptinMonster + SendinBlue

Kot prodajalec želite svoj seznam e-poštnih sporočil čim bolj razširiti, kajne? Če je odgovor pritrdilen, morda poskusite skupaj uporabljati OptinMonster in SendinBlue.

S pomočjo OptinMonster lahko ustvarite svoje edinstvene pojavne okne. Ponuja tudi veliko pojavnih predlog, ki jih lahko uporabite, odvisno od vaših potreb.

OptinMonster je oblikoval posebne predloge, uporabne za blagajne, kupone, popuste, praznične promocije in še veliko več. Prav tako lahko ustvarite po meri oblikovano pojavno okno in imate popoln nadzor nad svojim dizajnom.

SendinBlue ponuja oblikovalnik pojavnih obrazcev, kjer lahko oblikujete tudi svoje pojavne okne. Toda s pomočjo OptinMonsterja lahko izboljšate pojavna okna in razširite svoj seznam e-poštnih sporočil.

Velika značilnost OptinMonster-a je, da ima izhodno namero, kjer se obiskovalci vaše strani lahko vrnejo na vaše spletno mesto. Pojavna okna z namenom izstopa so odlična za sledenje obiskovalcem vaše spletne strani, ko bodo kmalu zapustili vaše spletno mesto in jim pošiljali ciljno pojavno okno ob točno določenem času.

Zaključek

SendinBlue je odlično orodje za trženje po e-pošti, še posebej za lastnike malih in srednje velikih podjetij. Brezplačno ponuja odlične funkcije, zato vam ne bi bilo treba skrbeti, če bi porabili svoje oglaševalske akcije za oglaševanje svojega podjetja..

SendinBlue vam omogoča, da se osredotočite na rast vašega podjetja, tako da svojim uporabnikom daste najboljše funkcije. Račun lahko enostavno nadgradite in tako dobite dostop do drugih neverjetnih funkcij, kadar je vaše podjetje pripravljeno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map