SendinBlue pregled: Usluga marketinga putem e-pošte o proračunu

Većina startupa ne shvaća vrijednost usluge marketinga putem e-pošte. No, u dometu praznog dosega, svaki će se stručnjak za e-trgovinu složiti da je to dobro podmazan stroj za povezivanje s potencijalnim klijentima i prikupljanje potencijalnih rezultata. Pruža vam platformu za razgovor izravno sa svojim klijentima, putem ulazne pošte. Nije važno jesu li potencijalni, prisutni ili čak sa prošlim kupcima vrijednost e-mail marketinga ovisni o izgradnji odnosa u bilo kojem trenutku koji je za njih pogodan..


Bez sumnje, usluga marketinga putem e-pošte služi kao jedan od najučinkovitijih načina za dosezanje novih kupaca i postojećih kupaca. Korištenje e-pošte također je najjeftiniji način oglašavanja vašeg profila i proizvoda.

Kao početniku želite pristupačnu uslugu marketinga putem e-pošte ili čak besplatnu, ako je moguće, u redu?

Jeste li ikad čuli za SendinBlue? Ako ne, razmotrit ću njegove značajke, cijene i podršku kako bih znao mogu li vam pomoći u stvaranju jedinstvene marketinške strategije e-pošte uz pristupačan pristup.

Što je SendinBlue?

SendinBlue je popularan alat koji nudi usluge marketinga putem e-pošte. Posebno je izrađen za mala i srednja poduzeća gdje pruža korisne značajke za početnike.

SendinBlue je osmišljen kako bi pomogao poduzetnicima da stvore jednostavan, ali učinkovit način komunikacije između prodavatelja i klijenata pomoću e-pošte.

Nudi besplatan plan koji je savršen za početnike da se usredotoče na svoje poslovanje i uštede ulaganja u neke važnije stvari kako bi poboljšali svoj profil.

SendinBlue također nudi SMS kampanje za isporuku prodavatelja poruku kupcima bez roka trajanja.

Najbolje mogućnosti za SendinBlue

1. Povucite i ispustite Dizajner e-pošte

S ovim alatom ne morate brinuti oko stvaranja jedinstvenog dizajna e-pošte. To je vrlo jednostavan alat na kojem možete kreirati svoje kampanje e-pošte, bez brige o tehničkim složenostima.

Pomoću alata za povlačenje i ispuštanje u nekoliko klikova možete prilagoditi kampanje e-pošte ovisno o odabranom izgledu. Također ima uređivač teksta s bogatim tekstom i kao svoje želje možete koristiti HTML kodove.

Također vam omogućuje odabir između unaprijed dizajniranih izgleda e-pošte. Pomoću uređivača povuci i ispusti možete preurediti boje, tekstove koje želite uključiti, dodajući fotografije, logotipe svojim osobnim dodirom.

SendinBlue ima mnoštvo različitih predložaka koje možete odabrati da biste poboljšali strategiju marketinga e-pošte i učinili je privlačnom ciljnim primateljima..

2. Automatizacija marketinga

Značajka marketinške automatizacije dostupna je i na računu besplatne pretplate. Ova značajka omogućuje vam slanje ažuriranja za nove proizvode, promocije i kupljene stavke bilo koje druge serije poruka na vaš prilagođeni popis kontakata..

Ovaj alat vam također omogućuje da pratite posjetitelje na vašoj stranici i ciljate određenu e-poštu te ih izravno šaljete svojim gledateljima.

SendinBlue vam omogućuje odabir između postojeće unaprijed pripremljene marketinške automatizacije ili možete izraditi strategiju e-pošte ovisno o vašim potrebama. Stvaranje marketinške automatizacije također je jednostavan alat koji SendinBlue može ponuditi. Pruža postupne postupke svojim korisnicima kako bi se brzo upoznali s izgradnjom svoje marketinške automatizacije.

Učenje i korištenje ovih alata za automatizaciju marketinga omogućuje vam da ostanete u kontaktu sa svojim kupcima i stalno ih ažurirate o svom novom proizvodu, a također koristi prodavaču da prati gledatelje njihovog profila i automatski im pošalje e-poštu..

3. Transakcijske značajke e-pošte

Transakcijska funkcija e-pošte SendinBlue vrlo je povoljna i za prodavatelja i za kupca. Koristi obje strane jer prodavač može automatski postaviti uslugu marketinga putem e-pošte za svaku kupnju svog kupca.

Može se koristiti i za praćenje statusa pošiljke, gdje kupac može poslati potvrdu e-poštom za praćenje narudžbe. Pogodno i za vaše kupce, zar ne? Oni mogu pronaći sve svoje transakcije u vašoj internetskoj trgovini.

Sadrži i značajke upravljanja kontaktima, A / B testiranje, segmentaciju kontakata i još mnogo toga, što se također može besplatno ponuditi!

cijena

SendinBlue možete besplatno koristiti, a sa svojim besplatnim značajkama možete uživati ​​i iskoristiti svoju marketinšku strategiju e-pošte. Omogućuje vam spremanje neograničenih kontakata, ali možete poslati samo 300 e-mailova dnevno, što nije loše za početnike.

SendinBlue nudi 5 različitih planova za vas koji ćete odabrati između 0 USD / mjesec i 66 USD / month!

Nudi besplatno, Lite, Essential, Premium i Enterprise planove za ponuditi. Ako želite svakodnevno slati neograničenu poruku e-pošte, već je dostupan u njenom programu Lite koji novi vlasnici tvrtki ne košta puno..

Ako želite imati pristup dominantnim značajkama SendinBlue-a, možete koristiti svoj Premium ili Enterprise plan tamo gdje ima neograničen tijek automatizacije, graditelj odredišne ​​stranice i slanje značajki optimizacije vremena..

Pretplate na SendinBlue omogućuju vam nadogradnju odmah, ovisno o vašim potrebama, i ne nedostaju vam određeni plan. Svoj plan možete smanjiti, ako želite, u bilo kojem trenutku.

podrška

SendinBlue nudi prošireni sustav podrške za svoje korisnike. Ako koristite svoj Enterprise plan, možete imati svog upravitelja računa podrške koji vam može pomoći u stvaranju jedinstvenog oglašavanja i strategija e-pošte kako biste privukli više kupaca, mjerne podatke kampanje i mnoge druge.

Za svaki račun nudi podršku sa svim planovima koje koristite. Za besplatne možete dobiti 60 dana podršku za telefon i chat na 60 dana kao i kod korisnika Lite plana. Neograničena podrška za telefon i chat može se koristiti s ostala tri spomenuta plana.

Također ima web stranice na kojima možete posjetiti udžbenike i blogove koji bi vam mogli pomoći u stvaranju vaših vizualnih prikaza.

OptinMonster + SendinBlue

Kao prodavatelj, želite da proširite svoj popis e-pošte što je lakše, zar ne? Ako je odgovor da, razmislite o pokušaju uporabe OptinMonster i SendinBlue zajedno.

Uz pomoć OptinMonster možete stvoriti jedinstvene skočne prozore. Također nudi puno skočnih predložaka koje možete koristiti, ovisno o vašim potrebama.

OptinMonster je dizajnirao određene predloške korisne za odlazak na blagajne, kupone, popuste, promocije za praznike i mnoge druge. Također možete stvoriti skočni prozor po mjeri i imati potpunu kontrolu nad svojim dizajnom.

SendinBlue nudi graditelj skočnih oblika gdje također možete dizajnirati skočne prozore. Ali uz pomoć OptinMonstera možete poboljšati skočne prozore i proširiti popis e-pošte.

Izvrsna značajka OptinMonster-a je da ima izlaznu namjeru da se posjetitelji vaše stranice mogu vratiti na vašu web stranicu. Skočni prozori namjere za odlaske odlični su za praćenje posjetitelja vaše web-lokacije kada su trebali napustiti web-lokaciju i poslati ih ciljanom skočnom prozoru u točno određeno vrijeme..

Zaključak

SendinBlue je odličan alat za marketing putem e-pošte, posebno za vlasnike malih i srednjih poduzeća. Besplatno nudi izvrsne značajke i ne biste se trebali brinuti da biste potrošili kako poboljšati kampanje za oglašavanje svog poslovanja..

SendinBlue omogućava vam da se usredotočite na rast vašeg poslovanja pružajući svojim najboljim značajkama svojim korisnicima. Račun možete lako nadograditi da biste dobili pristup drugim zadivljujućim značajkama kad god je vaše poduzeće spremno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map