6 najboljih tema besplatnih elemenata u 2019. godini

Već smo bili na ovom putu i predstavili vam se slabljenje graditelja stranica. To je puno prijedloga proizvođača web stranica koji će vam olakšati život u smislu dizajniranja vaše web stranice bez suza. Također smo vas učili kako ugostiti svoju WordPress stranicu ispočetka i identificirani najčešće greške prilikom izrade WP web stranice. A sada se opet vraćamo na programere stranica, s naglaskom na popularnosti dodatka Elementor. Ne bi li bilo uredno znati koja bi besplatna tema učinila Elementor cjelovitim?


Elementor je jedan od najboljih stvaratelja stranica vani. Ako odlučite koristiti ovaj alat, željeli biste i temu koja dobro ide uz njega.

Dakle, ovdje je popis šest najboljih besplatnih Elementor tema koje svakako morate provjeriti.

1. Astra

Astra je besplatna WordPress tema koja ima izvrsnu brzinu i jednostavnost. Omogućuje pregled u stvarnom vremenu u programu WordPress customizer kako bi se korisnik osjećao sigurnim u izmjenama. Prije nego što zaboravimo detaljan pregled teme Astre ovdje.

Ključne značajke Astre:

 • Njegova učinkovitost je pouzdana jer eliminira jQueries.
 • Ima unaprijed izgrađena mjesta koja su optimizirana za elemente.
 • Sadrži širok izbor postavki prilagodbe poput izgleda, fontova, zaglavlja i mnogih drugih.

Još jedna najbolja osobina Astre je ta što nudi ogromnu biblioteku demonstracija koje su besplatne za pristup. Njegova fleksibilnost ključna je za stvaranje web stranice koja se ističe.

Posjetite Astru

2. Stvaranje pritiska

Generate Press lagana je tema koju je izvrsno proširiti s premium paketom ekstenzija. Poznato je po visokim standardima kodiranja i pristupačnosti. Vaša web stranica čuva sigurnost i osigurava skoro svima pristup vašem web mjestu.

Ključne značajke GeneratePress:

 • Gradi se na umu SEO.
 • Pruža kontrole izgleda prilagođavanja obloga, marževa, bočnih traka i ostalih elemenata vaše web stranice.
 • Omogućuje pristup više od 10 demonstracijskih materijala optimiziranih za Element.

Možete kombinirati GeneratePress-ove kontrole izgleda s Elementorom kako biste pojednostavili postupak stvaranja responzivne web stranice.

Posjetite GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP je poznat kao najdarovitiji davatelj besplatnih tema jer nudi ogromne mogućnosti i različite teme, s inovativnijim značajkama u odnosu na ostale. Umočite se i zaronite naš pregled OceanWP za 2019. godinu ovdje.

Uz to, nudi jedinstvene elemente Elementor za proširivanje funkcionalnosti izrade stranica i povećanje brzine izrade vaše web stranice.

Ključne karakteristike OceanWP-a:

 • Nudi brzo vrijeme učitavanja stranica i ugrađeni SEO
 • Ima podršku za RTL
 • Širok spektar besplatnih predložaka
 • Uključuje jednostavnu WooCommerce integraciju za mrežne prodavače.

Podrška OceanWP-a u potpunosti je odgovorna na pitanja korisnika.

Posjetite OceanWP

4. Okvir za izradu stranica

Page Builder Framework vrlo je prilagodljiv dodatak koji je posebno stvoren za rad sa graditeljima stranica poput Elementora. Fokus joj je na fleksibilnosti i brzini koja zadovoljava programere web stranica.

Ključne značajke okvira za izradu stranica:

Još jedna dobra stvar sa Page Builder Framework integriranim u Elementor je da nudi najlakši način za izradu stranice s potpunom kontrolom prilagodbe i mnogim značajkama za istraživanje.

Posjetite Okvir graditelja stranica

5. Pozdrav Tema

Hello Theme je nova u poslu, ali nudi laganu i brzu WordPress temu. Hello Theme nudi 100% kompatibilnost s Elementor-om koji vam omogućuje dizajn stranica bez ikakvih problema.

Ključne značajke Hello Hello teme:

Imajte na umu da je Hello Hello tema zauvijek besplatna, što korisnike čini sretnima jer se mogu fokusirati na dizajniranje i prilagođavanje web stranice bez brige o pretplati..

Posjetite Hello Theme

6. Postanak

Genesis Framework trebao je pružiti bazu optimiziranu za performanse u kojoj možete sami dizajnirati i odlučivati. Omogućuje programerima pristup predlozima za višekratnu upotrebu dizajna i kombiniranjem s njihovim idejama kako bi u potpunosti prilagodili svoje teme koje će se koristiti na njihovim stranicama..

Ključne značajke okvira Genesis:

 • Pruža mnogo opcija za odabir.
 • Ima mogućnost pregleda u stvarnom vremenu kako biste provjerili i pregledali dizajne i uredili ih po potrebi.
 • Ima prilagodljivo zaglavlje u koje možete dodati tekstualne logotipe ili učitati vlastiti logotip.
 • Mobilno je odzivan.

Tema Genesis također nudi širok izbor novih izgleda i predložaka koje možete izabrati zbog jedinstvenosti njihovih web stranica.

Posjetite Genesis Framework

Zaključak

Pokretanje vlastite web stranice može biti pomalo stresno, ali uz pomoć stvaranja stranica i povezanih tema mogu vam poboljšati život.

Imajte na umu da odabir teme treba odgovarati odabranom graditelju stranice, a trebao bi biti pouzdano brz i lagan kako bi se izbjegle pogreške na web lokaciji uživo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector