СендинБлуе преглед: Услуга маркетинга путем е-поште о буџету

Већина стартупа не схвата вредност услуге маркетинга путем е-поште. Али у домету празног домета, сваки се експерт за е-трговину сложиће да је то добро подмазана машина за повезивање с потенцијалним клијентима и прикупљање потенцијалних резултата. Омогућава вам платформу да директно разговарате са својим клијентима, путем њихове поште. Није важно да ли су потенцијални, присутни или чак са прошлим купцима, вредност маркетинга е-поште зависи од изградње односа у било којем тренутку који је за њих погодан..


Без сумње, услуга маркетинга путем е-поште служи као један од најефикаснијих начина да се обратите својим новим купцима и постојећим купцима. Кориштење е-поште је уједно и најјефтинији начин оглашавања вашег профила и производа.

Као почетнику, желите приступачну услугу маркетинга путем е-поште или чак бесплатну, ако је могуће, тачно?

Јесте ли икад чули за СендинБлуе? Ако не, размотрићу његове карактеристике, цене и подршку да бих знао да ли би вам могле помоћи у стварању јединствене стратегије маркетинга е-поште по приступачном приступу.

Шта је СендинБлуе?

СендинБлуе је популарно средство које нуди услуге маркетинга путем е-поште. Посебно је направљен за мала и средња предузећа где пружа корисне функције за почетнике.

СендинБлуе је осмишљен како би помогао предузетницима да створе једноставан, али ефикасан начин комуникације између продавца и клијената коришћењем е-поште.

Нуди бесплатан план који је савршен за почетнике да се фокусирају на посао и уштеде улагања у неке важније ствари како би побољшали свој профил.

СендинБлуе такође нуди СМС кампање за испоруку порука продавца својим купцима без рока трајања.

СендинБлуе Бест Феатурес

1. Превуците и испустите Дизајнер е-поште

Помоћу овог алата не морате бринути о стварању јединственог дизајна е-поште. То је врло корисно средство на којем можете креирати кампање за е-пошту, не бринући о техничким сложеностима.

Помоћу алата за превлачење и испуштање у неколико кликова можете прилагодити своје кампање е-поште у зависности од одабраног изгледа. Такође поседује богат уређивач текста, а ХТМЛ коде можете користити као своју жељу.

Такође вам омогућава да одаберете један од његових унапред дизајнираних изгледа е-поште. Помоћу уређивача превлачења и испуштања можете преуредити боје, текстове које желите да додате, додајући фотографије, логотипе личним додиром.

СендинБлуе има пуно различитих образаца за које можете изабрати да побољшате своју маркетиншку стратегију е-поште и учините је привлачном за циљане примаоце.

2. Аутоматизација маркетинга

Функција маркетиншке аутоматизације доступна је и на рачуну за бесплатну претплату. Ова функција вам омогућава да шаљете ажурирања за своје нове производе, промоције и купљене ставке било које друге серије порука на вашу прилагођену листу контаката.

Овај алат вам такође омогућава да пратите посетиоце на вашој страници и циљате одређену е-пошту и директно их шаљете гледаоцима своје странице.

СендинБлуе вам омогућава да одаберете постојећу унапред направљену маркетиншку аутоматизацију или можете да креирате стратегију е-поште у зависности од ваших потреба. Стварање маркетиншке аутоматизације такође је корисно средство које СендинБлуе може да понуди. Он корисницима омогућава корак по корак поступак да се брзо упознају са изградњом своје маркетиншке аутоматизације.

Учење и коришћење ових алата за аутоматизацију маркетинга омогућава вам да будете у контакту са својим купцима и стално их ажурирате о вашем новом производу, а такође користи продавцу да прати гледаоце њиховог профила и аутоматски им шаље е-пошту..

3. Трансакционе карактеристике е-поште

Трансакциона функција е-поште СендинБлуе веома је погодна и за продавца и за купца. Користи обе стране јер продавац може аутоматски поставити услугу маркетинга путем е-поште за сваку куповину свог купца.

Такође се може користити за праћење статуса пошиљке где купац може послати потврду е-поштом за праћење поруџбине. Погодно и за ваше купце, зар не? Они могу пронаћи све њихове трансакције у вашој интернетској продавници.

Такође поседује функције управљања контактима, А / Б тестирање, сегментацију контаката и још много тога, што се такође може бесплатно понудити!

Цене

Можете бесплатно користити СендинБлуе, а можете уживати и искористити своју маркетиншку стратегију е-поште са својим бесплатним функцијама. Омогућава вам спремање неограничених контаката, али, дневно можете послати само 300 е-маилова, што за почетнике није лоше..

СендинБлуе за вас нуди 5 различитих планова за избор од 0 УСД / месец до 66 УСД месечно!

Она нуди бесплатне, Лите, Ессентиал, Премиум и Ентерприсе планове. Ако желите да свакодневно шаљете неограничену пошту, он је већ доступан у свом Лите плану који не кошта много за нове власнике предузећа.

Ако желите да имате приступ доминантним карактеристикама СендинБлуе-а, можете да искористите свој Премиум или Ентерприсе план тамо где има неограничен ток аутоматизације, програм за прављење одредишних страница и слање функција за оптимизацију времена..

Претплате на СендинБлуе омогућавају вам да одмах надоградите зависно од ваших потреба и не недостају вам на одређеном плану. Ако желите, можете било када умањити план.

Подршка

СендинБлуе нуди проширени систем подршке за своје кориснике. Ако користите његов Ентерприсе план, можете имати свог менаџера налога за подршку који ће вам помоћи у креирању јединственог оглашавања и стратегија путем е-поште како бисте привукли више купаца, метрике кампање и још много тога.

За сваки налог нуди подршку свим плановима које користите. За бесплатне можете добити подршку од 60 дана за телефон и ћаскање 60 дана, као и за кориснике Лите плана. Неограничена подршка за телефон и цхат може се користити уз остала три поменута плана.

Такође поседује веб странице на којима можете посетити уџбенике и блогове који би вам могли помоћи у креирању ваших визуелних материјала.

ОптинМонстер + СендинБлуе

Као продавац, желите да проширите своју листу е-поште што је лакше, зар не? Ако је одговор да, размислите о покушају употребе ОптинМонстер и СендинБлуе заједно.

Уз помоћ ОптинМонстер-а можете да креирате своје јединствене скочне прозоре. Такође нуди пуно скочних предложака које можете користити, у зависности од ваших потреба.

ОптинМонстер је дизајнирао посебне предлошке корисне за одлазак у благајну, купоне, попусте, празничне промоције и још много тога. Такође можете да креирате свој прилагођени дизајн и да имате пуну контролу над својим дизајном.

СендинБлуе нуди програм за израду скочних прозора где такође можете да дизајнирате скочне прозоре. Али уз помоћ ОптинМонстер-а можете да побољшате скочне прозоре и проширите своју листу е-поште.

Одлична карактеристика ОптинМонстер-а је да има излазну намеру да се посетиоци ваше странице могу вратити на вашу веб локацију. Скочни прозори са намером за одласке одлични су за праћење посетилаца ваше веб локације када су требали да напусте вашу веб локацију и пошаљу им циљани скочни прозор у тачно одређено време.

Закључак

СендинБлуе је одличан алат за маркетинг путем е-поште, нарочито за власнике малих и средњих предузећа. Он нуди одличне функције бесплатно и не би требало да бринете о трошењу средстава за унапређење кампања за рекламирање свог предузећа.

СендинБлуе вам омогућава да се фокусирате на раст вашег пословања тако што дајете најбоље карактеристике својим корисницима. Налог можете лако да надоградите за приступ другим невероватним функцијама када год је ваше предузеће спремно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map