6 најбољих тема бесплатних елемената у 2019. години

Већ смо били на овом путу и ​​представили вам доњи део градитеља страница. То је пуно предлога за прављење страница које ће вам олакшати живот у смислу дизајнирања ваше веб странице без суза. Ми смо вас такође учили како угостити своју ВордПресс страницу испочетка и идентификовани најчешће грешке приликом прављења ВП веб локације. А сада се поново враћамо на прављење страница, са нагласком на популарности додатка Елементор. Зар не би било уредно знати која ће бесплатна тема учинити Елементор цјеловитим?


Елементор је један од најбољих произвођача сајтова. Ако одлучите да користите овај алат, жељели бисте и тему која јој добро иде.

Дакле, ево листе шест најбољих бесплатних Елементор тема које дефинитивно требате проверити.

1. Астра

Астра је бесплатна ВордПресс тема која има изузетну брзину и једноставност. Омогућује преглед у стварном времену у програму за прилагодбу ВордПресс-а тако да ће се корисник осјећати сигурним у измјене. Пре него што заборавимо детаљан преглед теме Астре овде.

Кључне карактеристике Астре:

 • Његове перформансе су поуздане јер елиминише јКуериес.
 • Има унапред изграђене веб локације које су оптимизоване елементима.
 • Садржи широк избор поставки прилагођавања попут изгледа, фонтова, заглавља и многих других.

Још једна најбоља карактеристика Астре је та што нуди огромну библиотеку демонстрација којима је слободан приступ. Његова флексибилност је кључ који ће вам помоћи у стварању веб странице која се истиче.

Посетите Астру

2. ГенератеПресс

Генерате Пресс је лагана тема коју је сјајно проширити премиум пакетом додатака. Познато је по високим стандардима кодирања и приступачности. Он чува вашу веб локацију безбедном и осигурава да скоро сви могу да приступе вашој веб локацији.

Кључне карактеристике ГенератеПресс:

 • Грађен је са СЕО на уму.
 • Омогућава контроле изгледа прилагођавања облога, маргина, бочних трака и других елемената ваше веб локације.
 • Омогућава приступ више од 10 демонстраната оптимизованих Елементорима.

Можете комбиновати ГенератеПресс-ове контроле изгледа са Елементор-ом да бисте поједноставили процес креирања респонзивне веб странице.

Посетите ГенератеПресс

3. ОцеанВП

Познато је да је ОцеанВП најдаровитији провајдер бесплатних пакета јер пружа огромне могућности и различите теме, са иновативнијим функцијама у односу на остале. Уроните и зароните наш преглед ОцеанВП за 2019. годину овде.

Поред тога, пружа јединствене елементе Елементор за проширивање функционалности програмера странице и повећање брзине креирања веб странице.

Кључне карактеристике ОцеанВП-а:

 • Нуди брза времена учитавања страница и уграђени СЕО
 • Има подршку за РТЛ
 • Широк спектар бесплатних шаблона
 • Укључује једноставну ВооЦоммерце интеграцију за продавце на мрежи.

Подршка ОцеанВП-а у потпуности одговара на питања корисника.

Посетите ОцеанВП

4. Паге Буилдер Фрамеворк

Паге Буилдер Фрамеворк је додатак који се може прилагодити посебно креиран за рад са градитељима страница попут Елементор-а. Њен фокус је на флексибилности и брзини која задовољава програмере веб локације.

Кључне карактеристике оквира за израду страница:

Још једна добра ствар са Паге Буилдер Фрамеворк интегрисаним у Елементор је та што нуди најлакши начин за креирање странице са потпуном контролом прилагођавања и многим функцијама које можете истражити.

Посетите Оквир за креирање странице

5. Поздрав Тема

Хелло Тхеме је нова у послу, али нуди лагану и брзу ВордПресс тему. Хелло Тхеме нуди 100% компатибилност са Елементор-ом који вам омогућава да дизајнирате странице без проблема.

Кључне карактеристике Хелло Хелло теме:

Имајте на уму да је Хелло Хелло тема заувек бесплатна, што кориснике чини срећним јер се могу фокусирати на дизајнирање и прилагођавање веб странице без бриге о претплати..

Посетите Хелло Тхеме

6. Постанак

Генесис Фрамеворк је намијењен пружању базе оптимизоване перформансама на којој можете сами да дизајнирате и одлучите. Омогућује програмерима приступ предлозима за вишекратну употребу за дизајн и комбинујући их са својим идејама како би у потпуности прилагодили своје теме које ће се користити на њиховим страницама.

Кључне карактеристике оквира Генесис:

 • Омогућава пуно опција тема за избор.
 • Има опцију прегледа у стварном времену да бисте проверили и прегледали дизајне и изменили их по потреби.
 • Има прилагодљиво заглавље у које можете додати текстуалне логотипе или отпремити свој логотип.
 • Мобилно је одзиван.

Тема Генесис такође пружа широк избор нових изгледа и образаца које можете изабрати због јединствености њихових веб страница.

Посетите Генесис Фрамеворк

Закључак

Покретање властите веб странице може бити помало стресно, али уз помоћ произвођача веб страница и повезаних тема могу вам побољшати живот.

Имајте на уму да одабир теме треба да одговара вашем изабраном ствараоцу странице, а требало би да буде поуздано брз и лаган да не дође до грешака на вашој веб локацији уживо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map