Legjobb viszonteladó tárhely

kép, amely bemutatja, hogyan működik a viszonteladói tárhelyHost-viszonteladóként lehetősége van vállalkozást létrehozni, ahol másoknak ad el helyet az interneten. Te vagy az, aki diktálja az árat. Te vagy az, aki értékesít és elad az ügyfelek számára. Te vagy az az, aki felelős az ügyfelekkel fennálló kapcsolatok fenntartásáért.


Ugyanakkor az a vállalat, amelytől a host szolgáltatást vásárolja, felelős a hardver, a szoftver és a műszaki kérdések kezeléséért. Alapvetően Ön kiszolgálóhelyet bérel. Nagykereskedelmi árat fizet, tehát kiskereskedelmi áron viszonteladhatja és profitot hozhat.

Ezt szem előtt tartva a minőségi viszonteladói program kiválasztása biztosítja, hogy ügyfelei 2-3 évig veled maradjanak.

Ebben az útmutatóban számos viszonteladói programot fedünk le, és segít megérteni mindegyiket.

Van-e piac a hosting szolgáltatásokra??

Igen. Gondolj csak arra, hogy 2016-ban körülbelül egymilliárd élő webhely létezett. 2020-ban, mindössze három évvel később, közel két milliárd élő weboldalunk van. Minden nap új webhelyek érkeznek online. A webhely újraértékesítésekor pénzt lehet keresni e növekvő tendenciáról. Ahhoz, hogy sikeres legyen ebben az üzletben, jól meg kell értenie a többi szereplőt a területen. Tudnia kell, hogy kihez kell bérelnie a szervereit, valamint azokat a vállalatokat, amelyeket kerülnie kell. Ismernie kell azokat a kritériumokat, amelyeket az új webhely elindítását szeretnének többsége igényel, és ismernie kell a szerver specifikációit annak érdekében, hogy ügyfeleinek megfelelő szolgáltatást tudjon nyújtani.

A legtöbb fogadó társaság nyereségét a tárhely második-harmadik évében nyújtja, az első év nyereségét általában a marketing erőfeszítések eszik meg. A minőségi tárhelyszolgáltatások biztosítják, hogy elérje a két-három éves jövedelmezőséget.

Mit keresünk a viszonteladókban?

Megvizsgálunk néhány olyan területet, amelyeket fontosnak tartunk a viszonteladói tárhely kiválasztásában.

Ne feledje, hogy a legtöbb viszonteladó nagyon hasonló csomagot kínál, az eszköz gyakran a részletekben található. Meg szeretné tudni, hogy pontosan mit kínálnak ingyenesen, így tudhatja, hogyan árazhatja meg hostolási ajánlatát, és hogyan növelheti vállalkozását.

Itt van néhány. Ha konkrétabb ajánlásokra van szüksége egy műszaki weboldalon (mondjuk a webes alkalmazásokon), akkor kérjük, küldjön egy e-mailt ([email protected]) további információkért. Köszönöm!

Uptime és megbízhatóság

kép a weboldal sebességérőlEgy másik terület, amelyet megvizsgáltunk, az üzemidő és a megbízhatóság volt. Nem akarsz bármi kevesebb, mint 99,9 százalékos üzemidő garancia. Az ennél kevesebb azt jelentené, hogy ügyfelei minden hónapban akár egy órás állásidőt is megnézhetnek. Ez az egy óra elég lehet ahhoz, hogy különbséget tegyünk az ügyfél üzleti sikere vagy kudarc között.

Valami, amit ügyfelei tőled kívánnak, és ezért azt meg kell követelnie attól a társaságtól, amelytől a host szolgáltatást megvásárolja, az SSD tároló és a HTTP / 2 szerverek. Mint láthatja, a vállalatok, amelyeket később áttekintünk ebben az útmutatóban, jó sebességet és jó üzemidőt biztosítanak. Néhányan még pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, ha rendelkezésre állási idejük a 99,9 százalékos küszöb alá esik.

Láthatjuk mi élő tárhelykövetés hogy megtudja, melyik házigazda teljesítménye jó / rossz.

Technikai támogatás

Még egy tökéletes világban is, ahol a legjobb szerverek vannak, a dolgok rosszul fognak menni. technikai támogatásAmikor ezt megteszik, az ügyfelek, akiknek a szolgáltatását eladta, segítségre fognak fordulni. Ön viszont a web hosting társasággal fog foglalkozni. Ez az, amit akar az Ön által használt web hosting cég, amely időben válaszokat ad és szakértővel rendelkezik. A válaszadással vagy a problémák kijavításával kapcsolatos bármilyen késés, amelyet a tárhely szolgáltató nyújt, azt jelenti, hogy az ügyfelek késlekednek abban, hogy weblapja újra felálljon és működjön..

A 24 órás támogatást feltétlenül szükséges a műszaki problémák megoldásához. Még csak ne vegye figyelembe a viszonteladói webhelyet, amely jegyrendszert használ. ��♂️

Ár

Az utolsó tényező, amelyet figyelembe veszünk, az ár. Mint már említettük, ez üzlet. A vállalkozások pénzt keresnek. malacperselyMinél olcsóbban vásárolhat nagykereskedelmi tárhelyet, annál nagyobb profitot kell elérnie a szolgáltatás viszonteladásakor. Az összes vállalatnak, amelyet felülvizsgálunk, olyan alacsony ára van, hogy lehetővé tegye néhány dollár bevételét és egy kis mozgási helyet a növekedéshez.

Most, hogy az előkészületek már nem elérhetőek, merüljünk bele és vitassuk meg a legjobb viszonteladói webtárhely-szolgáltató vállalkozásokat. Mi soroltuk őket preferenciáink sorrendjében.

Legjobb web hosting viszonteladók

HostGator – a legjobb teljesítmény-terv

Főbb jellemzők
 • Korlátlan domain
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes WHMCS ügyfélkezelő / számlázó szoftver
 • 24/7/365 támogatás
 • 99,9% Uptime garancia

Előnyök

 • Fehér címke tárolása
 • Az erőforrások teljes ellenőrzése
 • A ResellerClub fiók további költségek nélkül

Hátrányok

 • Hiányzik az SSD tárolás

A HostGator azt kínálja, amilyennek érezzük magunkat a piacon a legteljesebb viszonteladói tervek. Az általuk kínált tervek megkönnyítik a viszonteladók számára a szükséges szolgáltatások biztosítását ügyfeleik számára és ügyfeleik kezelését. Ez lehetővé teszi, hogy viszonteladójaként új funkciókat tegyen elérhetővé ügyfelei számára, amikor online csatlakoznak, és az ügyfelek hozzáférhetnek az ügyfélszolgálathoz. Mindezt viszonylag olcsón.

Kedvezmény a regisztráció során ��

Az összes fent felsorolt ​​terv ingyenes ResellerClub fiókot biztosít Önnek. Ez azt jelenti, hogy képes eladni 70 plusz gTLD-t és ccTLD-t az ügyfeleknek. Van egy 80% kedvezmény a regisztrációs költségekre. Képes eladni domainneveket ügyfeleinek. Segíthet nekik a webhely áthelyezésében a jelenlegi szerverről a sajátjára. Mivel az összes szolgáltatást költség szerint vásárolja meg, így pénzt kereshet, ha újra eladja őket.

A HostGator számos egyedi eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy vállalkozásának márkaneve legyen. Például, A HostGator egyedi tervezésű cPanel-rel rendelkezik amit kínálhat ügyfeleinek. Ami nagyszerű, hogy felveheti saját logóját és saját márkáját.

A HostGator számos videót és oktatóanyagot hozott létre. Használhatja ezeket az ügyfelekkel és megcímkézheti őket, úgy tűnik, hogy minden információ az Ön vállalkozásától származik.

100% -ban Ön kezeli a sávszélességet, a tárolást, a RAM-ot, stb. Szabályozhatja az erőforrások elosztását. A HostGator lehetőséget nyújt arra, hogy frissítsen egy másik szintre a hónap felében, ha úgy érzi, hogy az erőforrások fogyásának szélén áll. Ily módon nem veszíti el a potenciális ügyfeleket.

Rendkívül megbízható & # x1f600;

A HostGator-ot választottuk első számú választásunknak, mert mennyire megbízhatóak. Van nekik egy 99,9 százalékos üzemidő garancia. Sok hosting cégnél látja ezt a garanciát. Amit szeretünk a HostGatorról, az az, hogy valóban átvállalják a garanciát. Ha szervereik nem teljesítik ezt a küszöböt a hónap során, akkor a HostGator az egész hónapban kompenzálja Önt.

Mint már említettük, az ügyfelek a cPanel-et felhasználhatják márkájukhoz. A cPanel is használható. A HostGator egy jó munkát végzett a cPanel újratervezésével, hogy az könnyen kezelhető legyen. Sok hatalma van mögötte. Önnek és ügyfeleinek az összes olyan lehetősége van, amelyekre számíthat a cPanel-től, egy egyedi, újra megtervezhető, nem legyőzhető verzióval..

A HostGator áttekintése elolvasásakor egyértelmű, hogy miért minősülnek ma az egyik legjobb szolgáltatónak. Van nekik kiváló sebesség, csodálatos üzemidő és könnyen használható cPanel. A HostGator minden olyan lényeges pontot eltalál, amelyet elvárhat egy hosting társaságtól ebben az árkategóriában.

Elég könnyű használni, így a teljes kezdők gyorsan elsajátíthatják azt. Ennek ellenére van olyan képessége és funkciói, amelyek lehetővé teszik az energiafelhasználók számára, hogy mindent megtegyenek, amit akarnak. Számos biztonsági szolgáltatás érhető el. Néhányat a csomag tartalmazza, mások többletköltségeket tartalmaznak. Miért nem csinálnád magadnak? A HostGator jelenleg 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A2 tárhely – Prémium viszonteladói tárhely

Főbb jellemzők
 • Ingyenes eNom viszonteladói fiók
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes SSL és SSD
 • 24/7/365 támogatás
 • 1000 GB Átutalás
 • 20X gyorsabb Turbo opció

Előnyök

 • cPanel integráció
 • Választhat a Linux vagy a Windows szerverek közül
 • Két ingyenes számlázási szoftver közül választhat

Hátrányok

 • Nem sok tárhely

Az A2 tárhelyet választottuk a második számú választásunknak, mert a HostGatorhoz hasonlóan szinte mindent el tudnak biztosítani ügyfeleiknek. Viszonteladói terveik a piacon a legjobbak. Tartalmazzák:

 • cPanel integráció
 • SSD tárolás
 • WHMCS vagy Blesta a fiókok kezelésére

Átfogó szolgáltatáskészlet & # x1f4c3;

Szinte minden viszonteladói tárhely-tervnek, függetlenül a vállalkozástól, van valamilyen típusú számlázási szoftvere. Az A2 tárhely abban különbözik, hogy két lehetőséget kap. Ha megvásárolja az „Ezüst” számlát, választhat a WHMCS és a Blesta között. A WHMCS sokan elismert problémák megoldására szolgáló eszközként. A Blesta kedvelt, mert nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy a felhasználók testreszabhatják azt igényeiknek megfelelően.

Választhat Linux vagy Windows szervert. A választott operációs rendszer meghatározza az elérhető szoftver opciókat. Ez a választás azon szolgáltatások alapján történik, amelyeket ügyfelei számára kíván nyújtani. Például a Linux a cPanel-t és a PHP-t használja. A Windows a Plesk és.NET magokat fogja használni.

A választott tervetől függetlenül megfelelő összegű forrást fog kapni Önnek. Az A2 Hosting által nyújtott legalacsonyabb szintű terv akár 40 fiókot is támogat. Innentől folytathatja növekedését. A vállalkozás növekedésével kiválaszthat magasabb szintű fiókokat, amelyek több tárhelyet kínálnak.

Az egyik leggyorsabb webtárhely & # x1f686;

Nagyon lenyűgözött az A2 Hosting sebessége. Ezek között vannak a leggyorsabb webgazda, amelyet teszteltünk. Alapsebességük gyors, de ez csak az SSD tárolásnak köszönhetően javul. A világon számos adatközpont működik a tartalom szállítása érdekében. Lehetősége van egy „turbo” szerver beszerzésére is. Ez a szerver 20x gyorsabb sebességet kínál, mint a normál.

Az A2 Hosting lenyűgöző támogatást kínál. Kommunikálni tud velük:

 • Email
 • Élő chat
 • Telefonos támogatás

Ezenkívül jól támogatott tudásbázist is igénybe vehet. Számos útmutatót használhat arra, hogy segítsen ügyfeleinek az alapvető kérdések megválaszolásában és a webhelyük üzemeltetésének megkezdésében.

Az A2 Hosting több mint 15 éve kínál folyamatos szolgáltatást. Ez segített nekik a minőségi név megteremtésében a web hosting világában. Ha nem vagy teljesen elégedett szolgáltatással, bármikor pénzvisszafizetési garanciát kínálnak.

Az A2 hosting olyan társaság, amely arra koncentrál, hogy a dolgokat a lehető legjobban testreszabhatóvá tegye. Lehet, hogy egy kicsit megérti a dolgok felállításának módját, de ha úgy érzi, megkapja olcsó és gyors internetes házigazdáját, amely lenyűgöző funkciókkal rendelkezik. Olvassa el a teljes A2 tárhely áttekintést.

InMotion – Kiváló teljesítmény, kevesebb szolgáltatás

Főbb jellemzők
 • 100G + lemezterület
 • Ingyenes dedikált IP
 • Korlátlan cPanels
 • 24/7/365 támogatás
 • A webhelyről készített biztonsági mentés

Előnyök

 • SSD tárolás
 • Fehér címke tárolása
 • Kiváló webhelybiztonság

Hátrányok

 • Alkalmi leállás

Ha megvizsgálja az összes terméket, amelyet az InMotion kínál, láthatja, hogy néhányuk nagyon kedves, másoknak pedig hiányoznak a funkciói. Szerencsére viszonteladói terveik a legszebb funkciók közül néhányat kínálnak. Az InMotion hat különböző konfiguráció közül választhat. Számos funkciót kínálnak, köztük olyan szolgáltatásokat, amelyek segítenek számlázásban és biztonsági másolatok készítésében.

Átlátszó szolgáltatás ��

Nekünk, az InMotion első számú előnye az átláthatóság. Fehér címkével ellátott termékként, amikor erőforrásait használja, a márkanevet vagy a nevét látják mások. Az InMotion a háttérben működik. Ilyen módon nincs összetévesztés vállalkozása és övé között. Ez növeli a hitelességét.

Az Ön által kínált erőforrások lenyűgözőek. A viszonteladói kiszolgálók SSD tárolással és RAID-6 adatvédelemmel vannak felszerelve. Ez biztosítja az Ön számára a a lehető leggyorsabb adatátvitel. Ugyanakkor képes fenntartani a redundanciát.

Van néhány további kedvezmény, amelyeket tőlük viszonteladóként kaphat. Például ingyenes fiókot kap az Enomnál. Ez lehetővé teszi az SSL regisztráció és domain nevek felajánlását az ügyfelek számára. Megkapja a WHMCS számlázó szoftvert. Ez a szoftver népszerű, mivel megkönnyíti az automatikus számlázást, a fizetések beszedését és az ügyfelek nyomon követését.

Nagy támogató csapat & # x1f4de;

Az InMotion számos más finomságot kínál ügyfeleinek. Az egyik a támogató csapat, amely van. Ez az egyik legjobb, amellyel kapcsolatba kerültünk. Munkatársaik két különböző részlegre oszlanak. Ez megkönnyíti a választ arra a pontos kérdésre, amelyre Ön vagy az ügyfelek felmerülhetnek. Személyzetük nagy része keresztezett képzettséggel rendelkezik. Tehát lehet, hogy beszélget egy eladóval, de ők is képesek lesznek technikai támogatást nyújtani.

Az InMotion számos biztonsági funkciót kínál Önnek. A Patchman rosszindulatú programok védelme azt jelenti, hogy a szerverén folyamatosan keresnek rosszindulatú szoftvereket. Minden, ami megkérdőjelezhető, karanténba kerül és eltávolításra kerül. A Corero DDoS védelem arra szolgál, hogy megvédje szerverét a brute force támadásoktól.

Az InMotion szinte mindent kínál ügyfeleinek. Lehet, hogy további szoftvereket ingyen tartalmaz, vagy megvásárolhatók. Nem tudjuk átjutni, hogy milyen lenyűgözőek vagyunk a rendelkezésre álló funkciókkal.

A WordPress támogatásuk nagyszerű. Reagáló támogató csoportjuk van, és széles körű biztonsági funkciókat kínálnak. Az InMotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál ügyfeleinek, így kockázatmentesen kipróbálhatja őket.

SiteGround – nagy felhő viszonteladói tárhely

Főbb jellemzők
 • Kevesebb, mint $ 42 / év
 • A legjobb támogatás kéz lefelé
 • Ingyenes SSL
 • 24/7/365 támogatás
 • Több szerver hely

Előnyök

 • SSD tárolás
 • Olcsó ár
 • Fenomenális ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Csak éves tárhelyet vásárolhat

Gyakran vitattunk arról, hogy mi szereti a SiteGround-et. Ez a WordPress egyik jobb hostolási lehetősége. Az összes említett ok, és még sok más, miért adtuk hozzá őket ehhez a listához. A SiteGround egy gyors tárhely, alacsony áron. Kínálnak fenomenális támogatás.

Krediteket nyújt Önnek

A SiteGround viszonteladói tárhely-terve különbözik attól, amit a legtöbb többi gazdagépen kap. A legtöbb többi házigazdával havi vagy éves tervet vásárol, amelyet újra eladhat. A SiteGround jóváírásokat nyújt Önnek. Minden egyes hitel egyéves viszonteladói szolgáltatást nyújt. Megvásárolhat annyi kreditet, amennyit csak akar. Ami nagyszerű velük, hogy nem jár le. Ez azt jelenti, hogy bármikor megújíthatja az ügyfél fiókját vagy új fiókot nyithat meg.

Sokak számára ez a kölcsönhatásmód jobban működik, mint azok a tervek, amelyek korlátozzák az erőforrásokhoz való hozzáférést, a vásárolt terv szintjétől függően. A SiteGround segítségével, minden fiók egy webhelyhez tartozik. Tehát átfogó tervet kínálhat ügyfeleinek. Egy ügyfél azt szeretné, ha egy webhelyet három évig üzemeltetnének. Tehát három kredit vásárol. Vagy egy másik ügyfél azt igényli, hogy hét webhelyet üzemeltessen egy évre, tehát megvásárol és hét jóváírást ad nekik.

Azoknak a viszonteladóknak, akik hozzászoktak más host társaságokkal való kapcsolattartáshoz, ez a kölcsönhatás módja kissé furcsanak tűnhet. Sokan azonban gyorsan felismerik az ilyen típusú terv által kínált rugalmasságot. Az univerzális számla helyett mindegyik csomagot ki lehet igazítani annak érdekében, hogy megfeleljen annak a vevőnek, aki azt megkapja.

Ingyenes napi biztonsági mentések & # x1f193;

Amellett, hogy egyedülálló módon közelítik meg a viszonteladói tárhelyet, a SiteGround sok mindent kínál. SiteGround Fehér címke tárhelyet kínál. Ez azt jelenti, hogy az összes márkájuk megszűnik, és képessé teheti a márkáját a helyére.

Ügyfelei számos vonzó funkciót kapnak. Mindegyik webhelyet minden nap ingyenesen menthetik. Harminc korábbi biztonsági másolatot tárolnak a fájlban. Az ügyfelek ingyenes Cloudflare CDN-t kapnak. Ez nem csak a sebességet fogja javítani, de segíteni fogja az ügyfeleit a DDoS támadások leküzdésében is.

Minden szerver HTTP / 2 engedélyezve van. Mindegyik SSD tárolóval van felszerelve. Az ügyfelek bízik abban, hogy tudják, hogy a legújabb technológiát kapják.

Véleményünk szerint, SiteGround az egyik legjobb viszonteladási lehetőség. Átfogó terveik vannak. Munkatársaik csodálatos támogatást nyújtanak. Nagy sebességet kínálnak. Nagyon sok ez a házigazda, amely vonzó. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciának köszönhetően saját magának is kipróbálhatja.

Összefüggő: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a webhelyről

Záró szavak

A web hosting viszonteladó korlátlan lehetőségekkel bíró vállalkozás. Vállalkozásának növekedése és ügyfelei boldogsága attól függ, hogy melyik internetes fogadónál bérelte szolgáltatását. Ahogy a saját kutatásait elvégezte, valószínűleg látta, hogy nem sok szolgáltató adja fel helyet a szerverein, hogy mások viszonteladjanak. És sokan, akik támogatják a viszonteladót, nem kínálják a legjobb eszközöket vagy szolgáltatásokat. Ezért készítettük ezt az útmutatót, hogy belefoglaljuk azt, amit mi éreztünk a legjobb szolgáltatóknak.

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy néhány olcsó tárhelyszolgáltató cég az ár töredékénél viszonteladói terveket is kínál.

Dolgozott együtt más viszonteladókkal? Melyek az előnyei és hátrányai, hogy ebben a vállalkozásban dolgozol? Szeretnénk hallani rólad. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk.

További információkért a többi véleményről kérjük, olvassa el a legjobb web hosting útmutatónkat. Köszönöm, mint mindig, hogy időt fordítottál útmutatásaink elolvasására.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map