15 parasta verkkotunnuksen generaattoria

verkkotunnuksen nimiJos olet käynyt läpi yrittämällä valita verkkotunnuksen, tiedät, että se on kaikkea muuta kuin helppoa.


Sinä’etsit verkkotunnusta, jonka ihmiset muistavat, jotain, jolla on merkitystä, ja jotain, joka kuvaa tarkasti, mistä brändisi on kyse.

Vaikka etsit sivujen ylläpito Löydät verkkotunnuksen, joka tarkistaa kaikki nämä ruudut, saatat huomata, että verkkotunnus on jo otettu. Tai verkkotunnuksella haluamasi .com on jo otettu. Joten olet palannut nollaan. Lisää suunnittelua, enemmän muistiinpanoja ja enemmän päänsärkyä.

Tiesitkö, että käytettävissä on työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään oikean verkkotunnuksen? Tässä artikkelissa tarkastelemme 15 verkkotunnuksen generaattoria toivomusten perusteella löytää sinulle sopiva.

Jotkut ihmiset unohtavat tämän työkalun, koska heidän mielestään se on tarkoitettu vain yritysnimien luomiseen.

Totuus on, että Shopify-yritysnimien luominen tekee myös hienoa työtä toimittamalla verkkotunnusideoideja.

Aloita prosessi antamalla avainsana, jolla haluat verkkotunnuksesi nimen.

Sieltä sinulle annetaan satoja ehdotuksia. Sivusto kannustaa sinua luomaan Shopify-kauppa käyttämällä heidän tarjoamaa verkkotunnusta.

Voit kuitenkin ottaa heidän tarjoamansa verkkotunnuksen ja mennä muualle ostamaan osoitteen. Suosittelemme, että käytät .com-laajennusta.

Lue lisää Shopifesta parhaimmassa muodossa sähköisen kaupankäynnin alustan kirjoitus.

2. Opi verkkotunnuksen haku

Tällä työkalulla koko sinun haku alkaa käyttämällä vain yhtä avainsanaa. Sieltä voit etsiä verkkotunnuksen vaihtoehtoja. Älä ole yllättynyt, jos hakutuloksesi palauttavat satoja tai jopa tuhansia verkkotunnusideoita.

Kaikki palautetut tulokset ovat .com-verkkotunnuksia. Joitakin tämän työkalun ominaisuuksia ovat mahdollisuus etsiä, onko omia verkkotunnusideoita saatavana, seurata hakuhistoriaasi, tallentaa haluamasi verkkotunnukset ja paljon muuta.

Jos sinulla on epämääräinen idea verkkotunnuksesta, mutta tarvitset apua avainsanojen kanssa, tämä on hieno työkalu käytettäväksi.

3. NameStall

NameStall voi auttaa sinua etsimään verkkotunnuksia. Tämän työkalun avulla voit etsiä käytettävissä olevia verkkotunnuksia nimellä avainsanojen ja muiden suodattimien, kuten:

 • Englannin perussanat
 • Puheen osat
 • Suositut avainsanat
 • Toimialaluokat

Voit myös määrittää mihin avainsanat sijoitetaan, verkkotunnuksesi alussa tai lopussa.

Voit määrittää, haluatko verkkoosoitteesi tavutettu, ja määrittää myös osoitteesi laajennuksen. Sinulle tarjotaan verkkotunnusten vaihtoehtoja, mukaan lukien ne, jotka on otettu, sekä käytettävissä olevat. Napsauttamalla vain “Rekisteröidy,” voit valita haluamasi verkkotunnuksen.

NameStall-palvelussa on välitön verkkotunnuksenhakutyökalu ja työkalu toimialueen nimiehdotuksia varten. Ne tarjoavat merkkituotteiden luettelon verkkotunnusten nimistä sekä korkeasti maksavista avainsanoista, joita saatat käyttää yhdistäessäsi toimialaasi.

4. Nimi Mesh

Nimi Mesh toimii hyvin, jos sinulla on useita avainsanoja mielessä. Valitse kaksi tai kolme avainsanaa ja laita ne sitten hakukenttään. Sieltä tämä työkalu luo luettelosi. Työkalu antaa sinulle ideoita seuraavien luokkien avulla:

 • SEO
 • Uusi
 • yhteinen
 • Lyhyt

Kun olet etsinyt avainsanoja, voit suodattaa tulokset verkkotunnuksen laajennuksilla, verkkotunnuksen pituudella tai rekisteröimättömillä verkkotunnuksilla. Nimi Mesh ehdottaa myös muita avainsanoja, joita haluat ehkä etsiä.

5. Panabee

Panabee on työkalu, joka antaa sinun aloittaa kahdella avainsanalla. Sieltä verkkotunnuksen nimitysehdotukset alkavat liikkua. Panabee antaa sinun luoda verkkotunnuksen, etsiä yrityksen nimeä ja etsiä verkkotunnusta.

Jos haluamasi verkkotunnus on otettu, voit käydä GoDaddyssä tarkistaaksesi, onko muita verkkotunnusta saatavana samalla verkkotunnuksella.

Jos et’kuten jokin sinulle annetuista vaihtoehdoista, Panabee antaa sinun nähdä liittyviä termejä, joita voit hakea. Panabee ei’t vain näyttää sinulle, jos valittua verkkotunnusta käytetään, se näyttää myös, jos se’s käytetään käyttäjäniminä sosiaalisessa mediassa.

6. Mahdotonta!

Mahdottomuus! on hiukan erilainen omaksua verkkotunnusten luomisen verrattuna joihinkin muihin työkaluihimme’Ve jo mainittiin.

Aloitat keksimällä avainsanan. Sitten, valitset verbejä, substantiivit ja adjektiivit jotka voidaan lisätä avainsanasi alkuun tai loppuun.

Sinä’uudelleen annettu valinta valita neljä kirjainta, viisi kirjainta tai kuusi kirjainta. Tai voit päättää sekoittaa mitä tahansa avainsanasi.

Yllätät hauskoista ideoista, joista kävelet pois. Jos pidät ideoista, käy GoDaddyssa ostaaksesi verkkotunnuksen.

7. Haluan nimeni

Haluan nimeni toimii parhaiten, jos sinulla on jo verkkotunnus mielessä jota haluat käyttää.

Kirjoita haluamasi osoite ja haluan, että nimeni ilmoittaa sinulle, jos se on käytettävissä.

Jos ei, ne näyttävät sinulle vaihtoehtoiset vaihtoehdot ja kuinka paljon ne saattavat maksaa. Käytä suodatustyökalua estääksesi käytettävissä olevat verkkotunnukset.

8. Cool nimi Ideat

Tämä työkalu on yritysnimigeneraattori, joka kertoo, onko verkkotunnuksesi saatavilla.

Tämän työkalun hieno ominaisuus on, että sen avulla voit suodattaa vaihtoehtosi omien asioiden perusteella asiakaskunta ja yrityksesi koko, kaikki tavoitteena auttaa sinua löytämään yritystäsi vastaava nimi.

Joidenkin lisäominaisuuksien avulla voit valita avainsanan pituuden ja valitsemasi avainsanan sijainnin’olet valinnut.

Sinä’voi nähdä, onko verkkotunnus saatavilla, ja jos joku käyttää Twitter-kahvaa.

9. Piste-o-mater

Dot-o-Mater sopii sinulle täydellisesti, jos tiedät, että haluat verkkotunnuksen, mutta et tiedä mistä aloittaa. Tämän palvelun avulla voit Valitse useita luokkia käyttääksesi verkkotunnuksesi alussa ja lopussa.

Saat mukavan luettelon satunnaisvaihtoehdoista. Sinulla on jopa mahdollisuus valita tietyt sanat, jos sinulla on ideoita mielessä. Pidä raaputusruutua seurataksesi suosikkiideoitasi.

Web 2.0 -nimigeneraattori tarjoaa sinulle satunnaisia ​​liikeideoita tai nimivaihtoehtoja, vaikka et’t ei ole avainsanaideoita.

10. Välitön verkkotunnushaku

Pikatoimialuehaku on loistava työkalu, jos tiedät jo haluamasi verkkotunnuksen.

Aloitat laittamalla ideasi ja työkalu kertoo sinulle, onko se saatavilla vai ei. Sitten se etsii vaihtoehtoja, jos haluamaasi verkkotunnusta ei ole saatavana.

Se ilmoittaa sinulle myös, mitkä ovat huutokaupassa ja voit ostaa niitä GoDaddyltä.

Ja päinvastoin, sinulla on mahdollisuus löytää sivuston omistaja ja yritä tehdä tarjous kyseiselle verkkotunnukselle.

11. Nimi-asema

Voit aloittaa Name Station -sovelluksen luomalla ilmaisen tilin sähköpostissasi tai sosiaalisessa mediassa. Sieltä voit käyttää:

 • Julkinen nimikilpailu
 • Avainsanaehdotukset
 • Välittömän saatavuuden tarkistimet
 • Verkkotunnusten generaattorit

Voit käyttää suodattimia, kuten nimen pituus, laajennus ja muut. Vaikka et’sinulla ei ole avainsanaideoita, voit löytää ideoita tekemällä hakuja alasi perusteella.

12. Verkkotunnukset Bot

Domains Bot on työkalu, jonka avulla voit etsiä käytettävissä olevia verkkotunnuksia ja vastaanottaa verkkotunnusehdotuksia.

Aloita antamalla avainsana ja sinä’Näet useita avainsanaan perustuvia ideoita.

Sinä’Näet myös yhdistetyt avainsanavaihtoehdot tai vastaavat avainsanat.

13. Verkkotunnuksen pulmapeli

Domain Puzzler on yksinkertainen ja selkeä työkalu. Sen avulla voit valita ihanteelliset avainsanasi, valita sopivan verkkotunnuksen laajennuksen ja aloittaa sitten ideoiden etsimisen.

Mikä on hienoa tässä työkalussa on se sen avulla voit sisällyttää useita avainsanoja toisin kuin vain yksi tai kaksi joidenkin muiden luettelossa olevien työkalujen kanssa. Tämä työkalu yhdistää avainsanat useisiin muunnelmiin.

Kun olet löytänyt haluamasi verkkotunnukset, luo suosikkilista. Voit jopa verrata ja verrata eri verkkotunnusvaihtoehtojen sivutasoa.

14. Nimipoika

Nameboy antaa sinulle mahdollisuuden löytää käytettävissä olevat verkkotunnukset avainsanojesi perusteella’olet valinnut.

Nameboy antaa sinulle luettelon ehdotetuista verkkotunnuksista. Niiden tarjoamien kaavioiden avulla on helppoa nähdä sekä valitut että saatavilla olevat laajennukset.

Sinä’näen mitä verkkotunnuksia on myytävänä, samoin kuin mitä tavutettuja ehdotuksia tai rymisoivia sanoja on saatavana.

Tämä on hieno työkalu, jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä avainsanoja haluat käyttää, ja olet avoin monille ehdotuksille.

15. Rinta nimi

Bust a Name tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit paitsi löytää verkkotunnuksen myös löytää nimen, joka sopii sinun tarpeisiisi. Voit etsiä avainsanoja ja sitten käytä suodattimia “alkaa” tai “päät” kanssa lisätä variaatiota avainsanasi.

Sinä’pystyt määrittämään, kuinka luonnollista haluat verkkotunnuksesi näyttävän, sekä merkkien lukumäärän, jonka haluat sen olevan. Voit suodattaa laajennuksia, kuten .net, .com ja .org. Voit jopa käyttää “Tee satunnainen verkkotunnus” työkalu herättää mielikuvitustasi.

Hyödyntämällä parhaiten näitä 15 verkkotunnusgeneraattoria, sinun pitäisi voida luoda verkkotunnus, joka kuvaa yritystäsi ja sopii tarpeisiisi.

Bust a Name tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit paitsi löytää verkkotunnuksen myös löytää nimen, joka sopii sinun tarpeisiisi. Voit etsiä avainsanoja ja käyttää sitten suodattimia “alkaa” tai “päät” kanssa lisätäksesi lajikkeen avainsanasi.

Sinä’pystyt määrittämään, kuinka luonnollista haluat verkkotunnuksesi näyttävän, sekä merkkien lukumäärän, jonka haluat sen olevan. Voit suodattaa laajennuksia, kuten .net, .com ja .org. Voit jopa käyttää “Tee satunnainen verkkotunnus” työkalu herättää mielikuvitustasi.

Hyödyntämällä näitä 15 verkkotunnusgeneraattoria parhaalla mahdollisella tavalla, sinun pitäisi voida luoda verkkotunnus, joka kuvaa yritystäsi ja vastaa tarpeitasi. Onko sinulla muita verkkotunnusten tuottajia, joiden mielestämme meidän pitäisi lisätä luetteloomme? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map