6 najboljših tem brezplačnih elementov v letu 2019

Že prej smo bili na tej cesti in vam jih predstavili nizko število ustvarjalcev strani. To je veliko predlogov za oblikovalce strani, da olajšate svoje življenje v smislu oblikovanja svoje spletne strani brez solz. Mi smo vas tudi naučili kako gostovati na svojem mestu WordPress iz nič in identificirano najpogostejše napake pri gradnji spletnega mesta WP. Zdaj se vrnemo k ustvarjalcem strani s poudarkom na priljubljenosti vtičnika Elementor. Ali ne bi bilo lepo vedeti, s katero brezplačno temo bi bil Elementor popoln?


Elementor je eden najboljših ustvarjalcev strani. In če se odločite za uporabo tega orodja, bi si želeli tudi temo, ki ji gre dobro.

Torej, tukaj je seznam šestih najboljših brezplačnih tem Elementor, ki jih vsekakor morate preveriti.

1. Astra

Astra je brezplačna WordPress tema, ki ima odlično hitrost in preprostost. Omogoča predogled v realnem času v orodju za prilagoditev WordPress-a, tako da se bo uporabnik počutil samozavestno pri spremembah. Preden pozabimo, imamo podroben pregled teme Astre tukaj.

Ključne značilnosti Astre:

 • Njegova učinkovitost je zanesljiva, saj odpravlja jQueries.
 • Ima vnaprej izdelana spletna mesta, ki so optimizirana za elemente.
 • Vključuje širok izbor nastavitev za prilagajanje, kot so postavitve, pisave, glave in številne druge.

Druga najboljša lastnost Astre je ta, da ponuja ogromno knjižnico predstavitev, ki so prosto dostopna. Njegova prilagodljivost je ključna pri ustvarjanju izstopajočega spletnega mesta.

Obiščite Astro

2. Ustvari pritisk

Generate Press je lahka tema, ki jo je dobro razširiti s premium paketom razširitev. Znano je po visokih standardih kodiranja in dostopnosti. Svoje spletno mesto ohranja varno in zagotavlja, da lahko skoraj vsi dostopajo do vaše strani.

Ključne značilnosti GeneratePress:

 • Zgrajena je z mislijo na SEO.
 • Omogoča nadzor postavitve prilagajanja oblazinjenja, robov, stranskih vrstic in drugih elementov vašega spletnega mesta.
 • Zagotavlja dostop do več kot 10 elementov, optimiziranih za Elementor.

Če želite poenostaviti postopek izdelave odzivnega spletnega mesta, lahko kombinirate kontrolnike postavitve GeneratePress z Elementorjem.

Obiščite GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP je znan kot najbolj velikodušen ponudnik brezplačnih paketov, saj ponuja veliko možnosti in različne teme, z bolj inovativnimi funkcijami v primerjavi z drugimi. Potopite se in se potopite vanj naš pregled za OceanWP za leto 2019 tukaj.

Poleg tega ponuja edinstvene dodatke Elementor za razširitev funkcionalnosti ustvarjalca strani in povečanje hitrosti ustvarjanja spletnega mesta.

Ključne značilnosti OceanWP:

 • Ponuja hiter čas nalaganja strani in vgrajen SEO
 • Ima podporo za RTL
 • Širok nabor brezplačnih predlog
 • Vključuje enostavno integracijo WooCommerce za spletne prodajalce.

Podpora družbe OceanWP se v celoti odziva na vprašanja uporabnikov.

Obiščite OceanWP

4. Okvir za oblikovanje strani

Page Builder Framework je zelo prilagodljiv vtičnik, ki je posebej ustvarjen za delo z ustvarjalci strani, kot je Elementor. Njen poudarek je na fleksibilnosti in hitrosti, s katero so razvijalci spletnih strani zadovoljni.

Ključne značilnosti okvira za oblikovanje strani:

Še ena dobra stvar, ki je pri Elementorju vgrajena Page Builder Framework, je ta, da ponuja najlažji način za ustvarjanje strani s popolnim nadzorom prilagajanja in številnimi funkcijami za raziskovanje.

Obiščite Okvir za ustvarjanje strani

5. Pozdravljena tema

Pozdravljena tema je nova v poslu, vendar ponuja lahko in hitro temo WordPress. Hello Theme ponuja 100-odstotno združljivost z Elementorjem, ki omogoča oblikovanje strani brez težav.

Ključne značilnosti Hello Hello Tema:

Upoštevajte, da je Hello Hello tema za vedno brezplačna, kar uporabnike osrečuje, saj se lahko osredotočijo na oblikovanje in prilagajanje svojega spletnega mesta, ne da bi skrbeli za naročnino..

Obiščite Hello Theme

6. Geneza

Genesis Framework naj bi zagotavljal osnovo, optimizirano za delovanje, kjer lahko oblikujete in se odločite sami. Razvijalcem omogoča dostop do predlog za večkratno uporabo za oblikovanje in jih kombinira s svojimi idejami za popolno prilagoditev njihovih tem, ki se uporabljajo na njihovih straneh.

Ključne značilnosti okvira Genesis:

 • Ponuja veliko možnosti za izbiro tem.
 • Ima možnost predogleda v realnem času, da preverite in pregledate modele in jih uredite, ko jih potrebujete.
 • Ima prilagodljivo glavo, kamor lahko dodate besedilne logotipe ali naložite svoj logotip.
 • Je odziven na mobilne naprave.

Tema Genesis ponuja tudi številne nove postavitve in predloge, ki jih lahko izbirate zaradi edinstvenosti njihovih spletnih strani.

Obiščite okvir Genesis

Zaključek

Zagon lastnega spletnega mesta je lahko nekoliko stresen, toda s pomočjo ustvarjalcev strani in z njimi povezanih tem lahko izboljšajo vaše življenje.

Ne pozabite, da se mora izbira teme ujemati z izbranim ustvarjalcem strani, poleg tega pa mora biti zanesljivo hitra in lahka, da se izognete napakam na spletnem mestu v živo..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map