Com duplicar el vostre lloc web Speed ​​Speed ​​SiteGround Tutorial

Us mostraré com duplicar la velocitat del lloc dels vostres llocs web quan utilitzeu SiteGround, no heu de pagar res, totes les eines que farem servir ja estan incloses al vostre paquet d’allotjament.


Per tant, comencem.

Permetin-me dir des del primer moment que aquest vídeo no és en cap moment un lloc de vendes per a SiteGround.

Està destinada principalment a persones que ja tinguin SiteGround i vulguin fer que els seus llocs web es carreguin més ràpidament.

Ara, l’avantatge de SiteGround és, normalment, les eines que utilitzaríeu per fer el vostre lloc una mica més ràpid us costarà centenars de dòlars a l’any, però no quan tingueu SiteGround..

Ja van incloure.

La cosa és que la majoria de la gent no sap ni el que inclou.

Hi ha moltes coses incloses i, si utilitzeu SiteGround, podreu conèixer-ne en aquesta publicació.

Ara, per descomptat, si no teniu SiteGround, potser voldreu veure aquest vídeo i decidir si us agrada el que inclouen de forma gratuïta dins dels paquets.

Mites de velocitat del lloc web

Ara, abans d’introduir-nos-hi massa, vull dissipar alguns dels mites de velocitat del lloc al voltant d’un lloc web.

Mite 1: Els llocs web lents no es classifiquen bé a Google

Hi ha molts factors de rànquing més importants i la velocitat del lloc és el menys important de tots ells.

El que passa realment és que la velocitat del lloc és lenta i produeix una mala experiència per als usuaris.

Una mala experiència d’usuari condueix a un augment del ritme de rebot.

Així és quan aviat algú abandona el vostre lloc web quan entra al vostre lloc web.

I aquest és un factor important de classificació.

Així, un lloc web lent no afecta els vostres rànquings de la manera que us sembla. És realment el que condueix a un percentatge de rebots alt.

Quantes vegades heu anat a un lloc web i hi esteu?

Han passat quatre o cinc, sis segons. No està carregant la informació que desitgeu. I ja sabeu a Google que hi ha altres nou fitxes a aquesta pàgina.

Què fas?

Reboteu el lloc web, feu clic enrere i és un factor de classificació que afecta el vostre rànquing.

Per tant, el que realment intentem és optimitzar el vostre lloc web per obtenir experiència d’usuari, no pas de Google.

Mite 2: els llocs lents són causats pels constructors de pàgines

El segon mite és que la velocitat del vostre lloc web és reduïda pel creador de pàgines que vau triar per utilitzar o pel tema que vareu utilitzar per crear el vostre lloc web..

Bé, lleugerament, però no és tan gran com és la gent, ho hauries de creure.

Simplement és un bon màrqueting.

5 pilars de la velocitat del lloc

Tot bé. Ara que hem tret aquests mites, és hora de començar a optimitzar el vostre lloc web i superar els cinc pilars de la velocitat del lloc..

Pilar 1: obteniu un bon allotjament

Ara el primer pilar de la velocitat del lloc serà aconseguir un bon allotjament web.

El bo és que utilitzeu SiteGround, que és un allotjament web fantàstic.

Així, aquest pilar s’adreça més a les persones que utilitzen allotjament de pressupost baix o allotjament gratuït perquè acabis aconseguint el que pagues quan es tracta d’allotjar.

Ara, si no feu servir SiteGround, recordo que tinc un enllaç a sota que us farà un 70% de descompte i també incloure un bonus per al curs.

Així, SiteGround té tres plans. Voleu estar al pla gran creixement o al pla GoGeek.

Sé que és temptador d’estalviar 2 dòlars al mes amb només obtenir el pla d’inici, però aquests altres dos plans inclouen opcions de rendiment addicionals que no estan disponibles al pla d’inici..

Per tant, si teniu en compte el pla d’inici, podríeu seguir el vídeo en aquest vídeo, però potser voldreu plantejar-vos contactar amb SiteGround i actualitzar el pla per créixer.

Ara, quan instal·leu WordPress a SiteGround, inclouran un complement anomenat SG Optimizer.

Aquí estic en una instal·lació de WordPress. Faig clic a connectors i podreu veure que és aquí, SG Optimizer. Ara, quan tingueu activat això, hi haurà una nova opció que digui l’optimitzador SG, i aquí teniu tota la configuració d’aquest complement.

El segon pilar de la velocitat del lloc és optimitzar les vostres imatges. Quan comenceu a crear el lloc web de WordPress, voldreu penjar imatges. Ara, el problema és que les imatges solen tenir una qualitat molt superior a la que necessiteu, la qual cosa condueix a mides de fitxers molt grans. Així que cada vegada que algú visita el vostre lloc web ha de descarregar imatges grans.

Així obtindràs grans avantatges en el rendiment. Optimitzant aquestes imatges. Ara, normalment, haureu de pagar per un servei mensual per optimitzar les imatges, però no si teniu SiteGround. S’inclou al connector d’optimitzadors SG. Així que aquí estem a la configuració dels plugins. L’última opció aquí diu que les optimitzacions d’imatges.

Passarem endavant i cliquem sobre això, i aquí podrem activar algunes opcions. Per tant, el primer és optimitzar les noves imatges a mesura que es pengen al vostre lloc web. Voleu activar aquesta opció. Així que el que significa és la propera vegada que pengeu una imatge, optimitzadors de SG, només en tindreu cura.

La següent opció és que si ja heu carregat imatges, podeu fer clic en aquest botó aquí mateix i es farà enrere i optimitzar totes les imatges de la vostra biblioteca de suports, i això és tot per optimitzar les vostres imatges. El tercer pilar de la velocitat del lloc és utilitzar una xarxa de lliurament de contingut.

Aquí Estic connectat a SiteGround i vaig a fer clic aquí on diu els llocs web i, a continuació, vaig a fer clic aquí on diu les eines del lloc i, a continuació, faré clic on digui la velocitat. Llavors feu clic aquí mateix on diu CloudFlare i aquí és on podem habilitar la integració de CloudFlare amb SiteGround.

Ara, quan activeu CloudFlare, el que passa és que alguns dels elements del vostre lloc web seran enviats a núvols, bengales i xarxa de servidors de tot el món. Ara això vol dir si algú a l’altre costat del planeta. Visiteu el vostre lloc web, les imatges i moltes d’aquestes, grans actius relacionats amb el vostre lloc web.

Perquè es pugui carregar, realment els carreguem d’un servidor local a ells. Geogràficament. Això es farà és millorar dràsticament el temps de càrrega i la velocitat del lloc que els visitants tindran al lloc del vostre lloc web. Ara, CloudFlare té un pla bàsic gratuït. També tenen un pla premium. He estat utilitzant CloudFlare durant cinc anys com a mínim i mai he utilitzat res més que el pla bàsic, serà més que el que necessiteu i veureu una millora de la velocitat enorme al vostre lloc web..

Així que vaig a desplaçar-me cap avall i aquí teniu els tres passos perquè aquest funcionament es faci al nostre lloc web. Així que anem endavant i fem clic al botó de configuració. En aquest pas, podeu crear un nou compte de flaire en núvol o podeu fer clic aquí on diu que connecteu les dades existents i que inicieu la sessió al vostre compte de flaire en núvol existent.

Així, ja que ja tinc un compte de flaire en núvol, iniciaré la sessió amb el meu compte existent. Però, si no teniu cap compte, continueu i en creeu un de nou. Genial. He entrat al meu compte i heu creat un compte nou. Així que el següent pas és triar el nom de domini aquí al qual vulgueu connectar-vos, flaire en núvol i, després, voldreu fer clic a activar gratuïtament per connectar el vostre lloc web a CloudFlare..

Aquí, aquí mateix, també podeu veure algunes opcions de flaire en núvol que podreu utilitzar al vostre lloc web. El quart pilar de sitespeed està utilitzant. La memòria cau i el que és la memòria cau és crear una còpia estàtica del lloc web, de manera que quan la gent visualitzi el vostre lloc web, haureu de passar menys activitats entre els escenaris que puguin frenar els visitants que veuen el vostre lloc web..

Sé que es tracta d’una explicació complicada, només d’entendre que si feu servir WordPress. Heu d’utilitzar alguna forma d’emmagatzematge en memòria cau. Ara l’enorme avantatge d’utilitzar SiteGround és que fan moltes coses d’aquesta memòria cau de manera transparent entre els escenaris d’aquest compte d’allotjament del servidor. Només ho fan per vosaltres, però en realitat ho heu d’activar.

He aquí que estic connectat al tauler de control de terra del lloc. Així, només podeu fer clic on diu la velocitat. I aquí hi ha aquesta nova opció que diu emmagatzemar en memòria cau. Volem avançar i fer clic en això. I aquí és on anem a habilitar. Dos tipus diferents de caché al vostre lloc web. Per tant, el primer és on diu la memòria cau estàtica, i veureu una llista dels llocs web als quals us heu connectat a SiteGround, i només heu de fer-ho..

I ara els vostres efectius es veuen activats. Hi ha un segon tipus de memòria cau aquí anomenat Memcached. Fem un clic sobre això i es tracta d’un tipus de memòria cau que s’aplicarà a tot el vostre compte d’allotjament. Anirem endavant i feu clic aquí per canviar també. Ara tots dos en caché. Els mecanismes us permeten buidar els diners en efectiu.

I la manera en què ho podríeu fer si accedíeu a SiteGround és aquesta petita escombra que està a la dreta i diu que és efectiu. Podeu fer clic en aquest botó per obviar memcached i, quan esteu fent efectius estàtics, també hi ha l’opció d’emmotllar efectiu allà mateix. Ara també hem d’habilitar algunes opcions.

Al vostre lloc web, en el connector SG optimizer. La primera pestanya és la configuració de super caixera. Volem commutar això aquí on es diu memòria cau dinàmica i, aleshores, voldrem commutar això aquí on es diu Memcached així. Ara hi ha algunes opcions addicionals per a la memòria cau dinàmica que és possible que tingueu en compte.

La primera opció és aquí on podeu eliminar la memòria cau i buidar-la. També hi haurà una opció a la barra d’administració de la part superior. Per buidar els diners en efectiu. A continuació es fa la purga automàtica de diners. Voleu deixar això activat. Aquí hi ha les principals opcions de les quals voleu conèixer. Ho diu, excloent els URL.

Segons el tipus de lloc web que tingueu, pot haver-hi algunes parts del lloc web que no poden incloure dades de tancament perquè provocarà un problema. Això ho veieu normalment amb llocs web basats en comerç electrònic. Això es deu al fet que aquest tipus de llocs web tenen moltes opcions dinàmiques i, de manera senzilla, no funcionarà, oi?

Per tant, aquí és on aneu a posar les URL a les pàgines que voleu excloure de la memòria cau. Tot el que heu de fer és introduir l’URL aquí i després fer clic on diu que exclou per afegir-lo a la llista d’exclusions i ara serà el vostre lloc. Totalment cobert. L’últim pilar d’una velocitat del lloc serà l’optimització addicional del rendiment.

Ara, l’optimitzador o complement de SG us oferirà diverses opcions. De manera que el primer seria mandrós carregant imatges. El que això significa és quan un visitant carrega la vostra pàgina. No els mostrarà ni carregarà una imatge fins que es desplacin fins a la part de la pàgina on se suposa que hi ha aquesta imatge.

Això farà que el vostre lloc web es carregui més ràpid i se senti molt més ràpid als visitants del vostre lloc web. Així que per habilitar-ho, farem clic aquí mateix on es diu l’optimització d’imatges, i aquí hi ha l’opció que diu imatges de càrrega mandrosa. Anirem alternant això. Aquí ens ofereix algunes opcions addicionals si ho volem.
Càrrega pereç. Aquests inclourien Gravatar, RS, miniatures, imatges de resposta, ginys i la càrrega pereçosa en dispositius mòbils. Permet canviar aquestes opcions com vulgueu. M’agrada la càrrega mandra, Gravatar, RS i les miniatures de ben segur. La resta són opcionals. Si hi ha algun problema causat per la càrrega de mandrosa, podeu excloure algunes parts del lloc web de la càrrega feines.

Simplement poseu la classe CSS a aquests elements. És una mica tècnic. Això ho faríeu aquí i feu clic a “Exclou”. Ara, hi ha optimitzacions addicionals, oi? A continuació, es mostra una opció per a les optimitzacions d’entorn. Voleu desplaçar-vos cap avall i assegureu-vos que es comprometi la compressió de cremallera G.

Per últim, les optimitzacions de front endavant aquí. Ara, aquests poden ser una mica complicats i, de vegades, us podeu confondre amb una mica de problema, així que us recomano habilitar-los un per un. A continuació, comproveu que no ha provocat cap comportament estrany al vostre lloc web. Ara hauríeu de ser força segurs per canviar la sortida HTML.

També haureu d’estar segurs habilitant totes les diverses opcions de minificació. Així que aquí teniu un per minimitzar els fitxers JavaScript. Aquí teniu un per minimitzar els fitxers CSS. Ara la diferència es mostra bloquejant script de Java. Això podria provocar problemes. I, quan activeu això, podreu rebre un avís aquí i podreu confirmar si voleu activar-lo o no.

I, per tant, aquest és el que definitivament voldreu verificar al front end si hi ha un problema o no. Aquí hi ha una altra opció per combinar fitxers CSS, i això també pot causar alguns problemes. Com veieu, no és cap missatge d’advertència. Però només sabeu que això també pot causar problemes.

De vegades. A continuació, hem optimitzat la càrrega de tipus de lletra de Google que no és inofensiu. Activem-ho. A continuació, suprimiu les cadenes de consulta dels recursos estàtics. Això ha causat problemes en el passat, així que només cal anar amb compte. Aquesta és una opció que veieu causar un problema quan un complement o un tema fora de l’autor llança una nova actualització i aleshores les coses comencen a guanyar-se molt malament al vostre lloc web..

L’últim emoji desactivat. Això no significa que els emojis no funcionin al vostre lloc web. Només vol dir que es carregarà d’una manera més òptima. Ara vaig a fer una ullada ràpida a la part frontal del meu lloc web per assegurar-me que no hi ha problemes visibles i, a continuació, faré una prova de velocitat ràpida.

Aquí teniu el lloc web, i fins ara està bé. Les meves imatges es carreguen, oi? Aquestes petites icones es mostren. Normalment és el que havies vist amb el problema. Si teniu problemes amb els problemes, l’espai és correcte. De vegades es podrien sobreposar si també hi hagués algun problema.

Tot sembla perfecte. De fet, està molt bé. D’acord, així que vaig a GT metrics.com i passaré endavant i enganxeu a l’URL al lloc web amb un clic senzill, un clic aquí mateix que diu provar el vostre lloc. Només triga un moment i el que farà serà descarregar el vostre lloc web.

I us donarà algunes dades. Us comunicarà el temps que va trigar a carregar-se. Us explicarà quantes sol·licituds hi havia, i us presentarà alguna puntuació arbitrària. Ara, us recomano que no poseu massa pes en aquesta puntuació. Com podeu veure, les puntuacions són. Aquí molt alta i una i una B amb un temps de càrrega molt ràpid d’1,2 segons, una pàgina, els costats d’un megabyte i només 32 peticions.

Aquest és un lloc web amb Ella mentor. Ara, sempre dic, no poseu massa pes en aquestes puntuacions aquí. El que realment importa és com se sent el vostre lloc web quan algú entra al vostre lloc web, però podeu comprovar a partir d’aquesta prova que el lloc es carrega extremadament ràpid. El que és realment bo per a un lloc amb totes aquestes imatges.

Bé, allà el teniu. Així és possible que els vostres llocs web utilitzin SiteGround es carreguen de manera molt ràpida i espero que hagueu vist el gran valor que obteniu de SiteGround. Normalment, haureu de pagar centenars de dòlars a l’any per obtenir complements que facin tot allò que només inclouen per a vosaltres.

Ja amb el servei que teniu amb ells. Aquesta és una de les raons per les que us recomano utilitzar SiteGround, perquè totes aquestes bondats addicionals que inclouen per a vosaltres i no heu d’anar a comprar-les i són oficialment suportades pel vostre host web. SiteGround, si no teniu SiteGround, considereu l’ús de l’enllaç que tenc a continuació o WP crafter.com/siteground si vau encarregar SiteGround, incloure un bonus per participar-hi..

Això us ajudarà a treure el màxim partit. Construint un lloc web i el màxim aprofitat. Dave, heu trobat algun valor en aquest vídeo i espero que ho hagueu fet. Penseu en donar-li aquest polze i compartir-lo amb un amic.

I si teniu cap pregunta, us animo a preguntar-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

M’encanta respondre a la teva pregunta i ajudar-te de la manera que puc. Ei, gràcies per veure-ho i ens veiem al següent vídeo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector