5 errors comuns que cometen les persones en construir llocs web de WordPress

Tot i que el pensament de crear el vostre lloc de WordPress pot incrementar els músculs creatius, hi ha problemes en el camí que poden provocar el vostre impuls. Sens dubte, hi ha errors que els principiants, o fins i tot els desenvolupadors experimentats, desconeixen a l’hora de construir llocs web de WordPress. I aquests errors us podrien costar una quantitat important de temps i diners.


Una bona cosa, hem enumerat els cinc principals errors comuns que cometen els usuaris en construir un lloc web de WordPress de manera que us apartareu d’aquests torns aficionats..

1. Triar un amfitrió dolent

Si trieu un servei d’allotjament dolent, sens dubte pot comportar diversos problemes, com ara la càrrega molt lenta del vostre lloc web. Això pot causar un impacte molt dolent en el públic perquè ningú té la paciència d’esperar massa temps. Si jo fos el vostre visitant, sens dubte saltaria sobre un altre lloc web per comprar el producte o servei que vull.

Millor no donar la possibilitat als seus competidors de captar el públic. Assegureu-vos de triar un proveïdor de serveis d’allotjament web que ofereix temps de càrrega ràpids.

A més, assegureu-vos que el vostre allotjament web ofereixi un alt nivell de seguretat per protegir el vostre lloc web i que l’assistència tècnica estigui disponible a qualsevol hora del dia cada dia. Si passa alguna cosa, hauríeu de contactar amb ells per obtenir ajuda.

Abans de comprar un pla d’allotjament, assegureu-vos que coneixeu els fonaments bàsics sobre l’allotjament web i quines funcions voleu buscar abans de decidir-vos.

Si teniu pressupost, hi ha proveïdors de serveis d’allotjament web barats, però ofereixen un servei fiable.

2. Triar un tema inflat

Quan trieu un tema de WordPress, no només mireu l’aspecte exterior d’aquest. Li recomano que preguntéssiu al desenvolupador sobre coses com ara la qualitat del codi. Penseu en les especificacions que realment necessiteu per al vostre lloc web.

Realment necessiteu un reproductor de música incrustat o un control lliscant de fons de pàgina completa? Necessiteu tants drecers que quedin a les vostres publicacions i pàgines, fins i tot si decidiu canviar un tema?

Un tema inflat pot causar greus problemes de seguretat. Els desenvolupadors poden utilitzar fragments de codi no optimitzats per a seguretat i rendiment. És possible que aquests fragments no siguin compatibles amb molts complements.

Trieu un tema que sigui lleuger i sense problemes.

Visita el tema d’Astra

3. Triar els connectors mal codificats que causen lentitud

Hi ha molts plugins propensos a problemes de vulnerabilitat, perquè estan poc codificats i tenen algunes llacunes. Quan el vostre lloc web és vulnerable, els intrusos poden atacar fàcilment provocant que es crac i es corrompi.

També poden aparèixer problemes de compatibilitat quan un connector està mal codificat. Si el codi no està encapsulat, pot provocar un comportament ridícul del vostre lloc web.

Eviteu descarregar massa plugins i aquells que no s’hagin provat amb la versió actual del vostre WordPress.

S'està corregint un lloc web trencat

4. No configurar una còpia de seguretat

Fer una còpia de seguretat regular del vostre lloc web us fa sentir segurs en cas que alguna cosa vagi terriblement malament. Ja sabeu, les coses poden passar de forma ràpida i el millor és tenir un pla de contingència per salvar la vostra empresa de moltes molèsties.

Si suprimiu els fitxers del lloc web accidentalment o si el vostre lloc web és piratejat i no teniu cap còpia de seguretat. Això serà seriosament frustrant perquè haureu de començar des de la base. Imagineu-vos què és una molèstia.

Podeu considerar un proveïdor d’allotjament gestionat que realitzi una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc web. També podeu utilitzar complements com Updrafts o WPvivid. D’aquesta manera us estalviareu el vostre cas en cas de pèrdua o pirateria de les dades del vostre lloc web.

5. No configurar cap complement SEO

Voleu ser reconegut pel vostre públic objectiu, oi? Aleshores, no t’atreveixes a ignorar l’optimització de motors de cerca (SEO). L’ús de les paraules clau adequades i la manera d’utilitzar-les pot afectar el rànquing del vostre lloc web.

Hi ha temes que tenen elements SEO integrats, però teniu el control per optimitzar el vostre contingut. Un dels complements molt útils per a SEO és Yoast i Rank Matemàtica. Quan tingueu aquest complement instal·lat al lloc web, podeu afegir la vostra paraula clau d’enfocament i també podeu editar els fragments o les paraules que apareixen sota el nom del vostre lloc web a la pàgina de resultats de la cerca de Google..

També us poden ajudar a generar el mapa del lloc XML que els motors de cerca necessiten perquè puguin mapejar adequadament el vostre lloc.

Conclusió

Ja sabeu l’error més comú que cometen les persones quan creen els seus llocs web de WordPress. Ara podeu evitar-los.

Assegureu-vos que tingueu compte del procés per crear un lloc web, tant si creeu el vostre com si teniu previst contractar un desenvolupador.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector