11 guies de resolució de problemes de manera pas a pas per a problemes habituals de WordPress el 2019

Tinguem clar: WordPress no és un regal perfecte que inclou una caixa completa de manuals i guies de resolució de problemes. En el món real, WordPress és un programa de codi obert, gratuït d’ús, i sense un equip dedicat d’atenció al client, és FAR que sigui una plataforma perfecta.


Els errors poden ser difícils o ràpids. Alguns Els errors que comencen els principiants de WordPress es van parlar anteriorment aquí. Però, per exemple, us trobeu amb un problema en què esteu participant al procés de desenvolupament del vostre lloc i la informació no reflecteix el navegador.

La solució ràpida amb això és esborrar la memòria cau del navegador. La informació del lloc web es carregarà més ràpidament si es guarden a la memòria cau. Així, si el navegador no carrega la informació recentment afegida al vostre lloc, és possible que la memòria cau encara no hagi rebut la informació a fons. Així, una simple “neteja de la memòria cau” al navegador la resoldrà i ja esteu preparats per anar-hi!

A part d’esborrar la memòria cau del navegador, es van enumerar 11 dels problemes més habituals que es troben en el desenvolupament d’un lloc web de WordPress i com resoldre’ls sense sudar cubetes..

1. Error del servidor intern

L’error del servidor intern 500 és molt comú amb el codi d’estat HTTP que significa que no hi ha alguna cosa correcte al servidor, però el servidor no és específic sobre quin és el problema. Quan apareix aquest missatge, heu d’investigar quina és la causa d’aquest error.

A continuació es mostren algunes causes d’error en el servidor intern:

 • Fitxer .htaccess danyat – per solucionar aquest problema, només heu d’accedir a l’arrel del vostre lloc mitjançant el protocol de transferència de fitxers (FTP) i canviar el nom del vostre .htaccessfile a .htaccess_old. Proveu de tornar a carregar el lloc si funciona.

  En cas afirmatiu, aneu a Configuració i, per tant, a Enllaços permanents per restablir els vostres enllaços permanents. Aquest hack crearà un nou fitxer .htaccess.

 • Problema amb el complement o el tema – si heu observat que teniu problemes, intenteu desactivar els plugins i tornar als vostres temes i complements antics que funcionen per al vostre lloc..
 • Arribat al límit de PHP – si el missatge d’error afirma que ja heu arribat al vostre límit de PHP, també pot augmentar el vostre PHP creant un fitxer de text en blanc anomenat php.ini.

  Enganxeu el codi al fitxer, deseu-lo i pengeu-lo a la vostra carpeta / wp-admin / mitjançant el FTP.

  memòria = 64 MB

  Aquesta solució pot funcionar temporalment i haureu de trobar una altra solució que funcioni bé.

Si cap d’aquestes funcions, intenteu tornar a penjar les carpetes / wp-admin i / wp-inclou d’una nova instal·lació de WordPress mitjançant un client FTP. Assegureu-vos de seleccionar “Sobreescriure” de manera que se substituiran els fitxers antics.

2. Error prohibit 403

A continuació es mostren alguns casos en què es produeix aquest missatge d’error:

 • Accés denegat a la pàgina d’inici de sessió de WordPress
 • Quan visiteu qualsevol pàgina del vostre lloc WordPress
 • Durant el procés d’instal·lació
 • Arxiu .htaccess corromput
 • Permisos d’arxiu incorrectes al vostre servidor
 • Canvis accidentals realitzats per la vostra empresa de hosting

També podeu obtenir l’error “Accés denegat” a la pàgina en lloc de l’estat prohibit 403. Principalment, aquests errors provenen de la mala configuració dels complements de seguretat, que poden bloquejar diverses adreces IP.

Si creieu que tracteu dels permisos de fitxers, podeu solucionar-vos ràpidament amb el proveïdor d’allotjament per comprovar els permisos del fitxer. Però, si voleu accedir pel vostre compte, connecteu el lloc de WordPress mitjançant el client FTP. Vés a la carpeta arrel on s’emmagatzemen tots els teus fitxers de WordPress. Feu clic amb el botó dret a la carpeta i seleccioneu Permisos de fitxers.

Després de seguir els passos, veureu el quadre de diàleg sobre permisos de fitxers:

 • Totes les carpetes han de tenir un permís de fitxer de 744 o 755
 • Totes les carpetes del lloc de WordPress han de tenir un permís de fitxer de 644 o 640

Recordeu establir els paràmetres en conseqüència.

Proveu de tornar a accedir al lloc web si aquesta solució funciona. Si no, podeu seleccionar el permís de fitxer a 744 o 755. Marqueu la casella al costat de “Recursos a subdirectoris” i, a continuació, marqueu l’opció “només aplicar-se als directoris” i feu clic a D’acord. Repetiu el procés per als fitxers WordPress.

3. Error de pàgina 404 no trobat

L’error 404 és que el missatge apareix quan el visitant del vostre lloc vol accedir a una publicació determinada de la vostra pàgina que no s’ha trobat. Això va passar quan el fitxer .htaccess es va eliminar i reescriure, i el enllaç permanent no es va definir correctament.

Per solucionar aquest problema, aneu a la secció Enllaços permanent al menú Configuració del tauler de WordPress i Desa els canvis. En fer això, la configuració actualitzarà i actualitzarà les noves regles. Aquesta solució ràpida funciona el 99% del temps.

Si això no funciona, intenteu actualitzar manualment el fitxer .htacess de la carpeta on es troben / wp-content i / wp-include. Canvieu el permís al 666 per fer-lo escriure. Repetiu la solució original i torneu a la versió 660.

També podeu provar aquest codi al fitxer .htaccess.

1 # COMENÇA WordPress
2
3 RewriteEngine On
4 RewriteBase /
5 RewriteRule ^ index.php $ - [L]
6 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
7 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
8 RewriteRule. /index.php [L]
9
10 # END WordPress

4. Pantalla blanca de la mort (WSoD)

Apareix com una pantalla en blanc sense informació en un lloc web. Això es deu principalment a fallades de PHP o base de dades, concretament:

 • Problemes de compatibilitat amb plugins: per solucionar-ho ràpidament, intenteu desactivar-lo i tornar a activar els connectors.
 • Problemes amb els temes: això ocorre principalment quan heu creat un lloc web nou a WordPress i heu activat un tema nou. Per solucionar-ho, intenteu iniciar la sessió al vostre tauler i activar el tema predeterminat de WordPress. Si no podeu accedir a l’àrea d’administració, accedeix al vostre lloc mitjançant el FTP i cerqueu / wp-content / topics / carpeta. A continuació, canvieu el nom de la carpeta del tema actiu.
 • Falta el directori de temes que falta o reanomena: un error de front-endavant “El directori de temes” {tema-nom} “no existeix.” pantalles Inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress, canvieu temes, canvieu el nom del vostre directori o editeu els registres “tema” i “full de estil” a wp_options.

Hem discutit WSOD en detall en aquesta publicació.

5. Error al establir una connexió de base de dades

Si aquest error es mostra al vostre lloc, pot ser que hi hagi un problema amb la connexió de la base de dades, que podria ser causada pel següent:

 • Informació incorrecta wp-config.php – Assegureu-vos que les dades següents siguin correctes:
  • nom de la base de dades
  • nom d’usuari de la base de dades
  • contrasenya de la base de dades
  • base de dades

Si esteu segurs que aquests detalls són correctes, proveu de restablir la contrasenya de MySQL manualment

 • Problema amb el vostre host web – Poseu-vos en contacte amb el vostre amfitrió web ja que el problema pot ser un servidor baixat o un problema d’espai de base de dades.
 • Lloc web piratejat: proveu d’utilitzar Sucuri per escanejar el vostre lloc, assegureu-vos que teniu connectors assegurats al seu lloc, que escaneja el vostre lloc web sense alentir-lo i es pot arreglar en només un minut..

6. Fallada l’actualització automàtica de WordPress

De vegades, una actualització automàtica de WordPress que falla apareix com:

 • Pantalla blanca en blanc sense cap informació
 • Avís d’actualització fallada
 • Un missatge d’error PHP

Per solucionar aquests problemes, actualitzeu manualment el lloc de WordPress o recupereu les còpies de seguretat anteriors del lloc web.

7. Error de connexió temporalitzada

Aquest tipus d’error es produeix principalment perquè el vostre lloc web es queda sense memòria o intenta accedir a més del que el vostre servidor pot gestionar.

A continuació, es mostren algunes idees de correcció ràpida que podeu utilitzar per solucionar aquest error:

 • Sol·licita al proveïdor d’allotjament que augmenti el límit de memòria o que afegeixi aquest codi al fitxer wp-config.php

  define (“WP_MEMORY_LIMIT”, “64M”);

 • Augmenta el temps màxim d’execució del fitxer php.ini

8. Bloquegeu el “Mode de manteniment” després de l’actualització

Sabràs fàcilment aquest error ja que el missatge “Mode de manteniment” apareixerà al vostre lloc web. Per solucionar-ho de forma immediata, suprimiu el fitxer. De manteniment del directori d’instal·lació del lloc de WordPress i actualitzeu el lloc web.

9. Error de sintaxi

L’error de sintaxi es produeix quan afegiu alguns codis al vostre WordPress i podríeu haver perdut alguna cosa o introduït alguna cosa que no coincideix amb els anteriors en efecte..

Per solucionar aquest problema, heu de revisar de nou els codis introduïts i corregir la sintaxi problemàtica. La majoria de les vegades, els claudàtors o personatges que falten són els culpables habituals.

10. Com bloquejar de l’administrador de WordPress (wp-admin)

Motius habituals pels quals us quedeu fora de l’àrea d’administració de WordPress:

1. Contrasenya incorrecta

Si heu oblidat la vostra contrasenya o si el vostre lloc web ha estat piratejat, podeu intentar restablir la contrasenya de phpMyAdmin. Per començar, aneu al vostre tauler de control de cPanel i feu clic a la icona phpMyAdmin de la base de dades. Un cop es llanci, seleccioneu la vostra base de dades de WordPress.

Usuari de phpmyadmin-edit-edit

Busqueu la taula amb el nom de “{table-prefix} _users” (és a dir, wp_users) i feu clic a “Examinar.” Editeu el nom d’usuari per al qual voleu canviar la contrasenya i canvieu el valor a user_pass i substituïu-lo per la vostra nova contrasenya..

A la columna de funcions, seleccioneu MD5 al menú desplegable. D’aquesta manera es garanteix que la contrasenya està xifrada amb el hash MD5 quan es desa a la base de dades.

2. Perduts privilegis d’administració

Si el vostre lloc web està piratejat, potser podreu accedir a l’àrea d’administració, però no podreu fer canvis als temes o als complements. Això significa que el vostre permís s’ha modificat.

Per solucionar-ho, podeu afegir un nou administrador a la vostra base de dades mitjançant MySQL. Només heu d’anar al vostre tauler de control de cPanel i actualitzar la taula wp_users.

Feu clic a “Insereix” per crear un compte nou i afegiu el següent:

 • ID: qualsevol número
 • user_login: nou nom d’usuari
 • user_pass: nova contrasenya. Assegureu-vos de seleccionar MD5 al menú de funcions.
 • nom_usuari d’usuari: sobrenom
 • usuari_email: correu electrònic que voleu associar amb aquest compte
 • user_url: URL del vostre lloc web
 • registrat per l’usuari: data / hora per a la inscripció d’aquest usuari
 • user_status: Estableix 0.
 • display_name: el nom que voleu mostrar per aquest usuari al lloc

Un cop acabat, feu clic a “Vés” i actualitzeu la taula wp_usermeta amb els detalls següents:

 • unmeta_id: es genera automàticament
 • ID d’usuari: id que heu afegit anteriorment
 • meta_key: wp_capabilities.
 • meta_valor: inseriu això: a: 1: {s: 13: “administrador”; s: 1: “1”;}

Inseriu una altra fila amb els detalls següents:

 • unmeta_id: es genera automàticament
 • ID d’usuari: id que heu afegit anteriorment
 • meta_key: wp_user_level
 • meta_valor: 10.

Això és tot i feu clic a “Vés”. Ara podeu fer servir el nom d’usuari recentment afegit com a accés a wp-admin.

3. Errors PHP (errors de sintaxi)

Això sol passar quan es copia i enganxa un codi dolent d’un altre lloc web. Podeu arreglar-ho accedint al programa FTP, eliminant el codi que heu afegit, normalment al fitxer funcions.php i, tot seguit, tornant a penjar el fitxer.

Altres causes de bloqueig inclouen:

 • Un complement instal·lat o un codi que intenta fer canvis a la secció d’administrador
 • Errors en establir la connexió de base de dades
 • Pantalla blanca de la mort

11. WordPress

Errors de contingut de la barra lateral

Alguns problemes possibles per què es van produir aquests errors i idees per solucionar-ho:

 • El codi HTML no és vàlid. Això sol passar quan el desenvolupador del lloc web oblida tancar-lo
  etiquetar amb
  Per comprovar-ho, podeu copiar el codi a un programa de comprovació de validació HTML per saber quin codi HTML ha de solucionar.
 • El tema s’ha corromput, si teniu en compte que tots els vostres codis han estat introduïts correctament, és possible que el vostre problema sigui el problema. Actualitzeu el tema a una versió nova si està disponible o reinstal·leu la versió més recent del tema.
 • Amplada o proporció incorrecta: assegureu-vos que tots els vostres marges coincideixin amb la mida.
 • Propietat flotant: assegureu-vos que flotar: esquerra i surar: dreta s’afegeix als elements adequats. Un CSS incorrecte trencarà la visualització del lloc web.
 • Arxiu trencat style.css: contracta un desenvolupador val la pena si no ets tecnològic

Conclusió

Tots els propietaris del lloc web han de tenir present els problemes més habituals que pot tenir un lloc web de WordPress. També heu de tenir present fins i tot de la senzilla resolució de problemes per evitar temps morts que puguin provocar pèrdues de visitants o beneficis.

Un equip de resolució de problemes de trucada o de manteniment de llocs web pot ser la millor ruta si hi ha alguna cosa inesperada al vostre lloc web que queda fora del vostre control. A més, assegureu-vos que tots els vostres codis del lloc web estiguin protegits i encriptats adequadament per evitar que es piratin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map