10+ най-добрите приставки за плащане на WooCommerce

Вие сте в бизнеса не само за да обслужвате клиентите си, нали? Разбира се, искате да привлечете повече продажби. Важно е да изберете най-добрия начин на плащане за вашия бизнес. Ето защо в тази публикация ще ви преведа през най-добрите плъгини за плащане към WooCommerce за вашия уебсайт WordPress.


WooCommerce ви позволява да изградите онлайн магазин с вашия уебсайт WordPress. Можете да добавите вашите физически продукти, цифрови продукти и абонаменти. Но само няколко опции за плащане по подразбиране са интегрирани с WooCommerce. Не се притеснявайте, защото има много безплатни и премиум приставки за плащания за WooCommerce, от които можете да избирате.

Какво е шлюз за плащания и как да вземете решение за него?

Порталът за плащания е просто уеб-базирана програма, която ви позволява като собственик на бизнес да приемате и обработвате плащания като дебитни и кредитни карти. Така че, ако използвате онлайн магазин, имате нужда от шлюз за плащане. Но ако искате да приемате плащания само във вашия физически магазин, тогава нямате нужда от шлюз за плащания.

Сега има два основни типа шлюзове за плащане:

 • Шлюз за пренасочване
 • Директен шлюз

Когато клиентът трябва да напусне вашия уебсайт при плащането и след това да бъде пренасочен към уебсайта на компанията, който управлява шлюза за плащания, който се нарича шлюз за пренасочване. Това е най-добрият вариант, ако не искате да носите отговорност за личната информация на клиентите и кредитната си карта.

От друга страна, когато клиент плаща директно на вашия уебсайт, това се нарича директен шлюз. Това е най-добрият вариант за повечето фирми, тъй като е по-професионален и помага да се изгради доверие сред клиентите ви. Но, моля, уверете се, че сигурността на уебсайта Ви винаги е актуална.

Друго важно нещо, което трябва да се отбележи, е, че вашият шлюз за плащания трябва да може да приема транзакции от вашата страна и държавата на произход на вашите клиенти, за да няма конфликт. Най-доброто решение да предотвратите това да се случи е, ако се опитате да смесите и съответствате на шлюзите си. Можете също така да настроите шлюз, който обхваща повечето от вашите клиенти и можете да предлагате алтернативни шлюзи.

Кои са най-добрите приставки за плащане на WooCommerce?

1. Шлюз за плащане на WooCommerce Stripe

Ако вашият бизнес се обслужва в различни страни по света, тогава шлюзът за плащане на WooCommerce Stripe е идеален за вашия уебсайт WordPress. Тя извършва бизнес в 32 държави. Това е почти навсякъде по света, нали?

Той приема плащания с кредитни карти директно във вашия магазин. Той приема карти Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club и дори биткойн. Той също така има интеграция на API на Web Payments, при която клиентите ви могат лесно да плащат чрез данните за плащане, зададени на техните мобилни устройства или браузъри, които поддържат API за Web Payments.

Безплатно е. Вие се таксувате само когато печелите пари и тези приходи се прехвърлят в банката ви в рамките на 7 дни.

2. Шлюз за плащане на WooCommerce Paypal Checkout

Що се отнася до обработката на плащания, PayPal е сред най-надеждните и широко използвани шлюзове.

Плащането чрез PayPal ви позволява да продавате своите продукти и абонаменти онлайн чрез добавката си In-Context Checkout. Тази добавка ви помага да отговаряте на изискванията за сигурност за уебсайта си за електронна търговия, без да променяте темата на вашия уебсайт.

Той използва модален прозорец, който се хоства на сървърите на PayPal, но клиентите ви ще бъдат пренасочени обратно към вашия уебсайт след проверката им.

Не ви трябват никакви API ключове, тъй като е много лесно да се свържете с PayPal с интегрираната настройка на PayPal (Easy Setup).

3. Портал за плащане на Amazon Pay WooCommerce

Ако вашите клиенти също поръчват от Amazon, тогава можете да добавите Amazon Pay към уебсайта си WooCommerce. Amazon Pay позволява на милиони клиенти на Amazon да поръчват от вашия уебсайт, използвайки информацията, която имат в акаунта си в Amazon.

С приставката за Amazon Pay WooCommerce можете да имате следните функции:

 • Персонализирана страница „Благодаря“, когато клиентът завърши транзакцията
 • Идентификационен номер за транзакция на Amazon Pay
 • Идентификационен номер за поръчка на продавача
 • Дневник на историята на транзакциите
 • Режим на Пясъчна кутия за транзакции и на живо

4. Площад WooCommerce

Квадратът е най-подходящ за малки фирми, които продават онлайн и във физически магазин. Обработва основни кредитни карти, Apple Pay и Android Pay.

С WooCommerce Square можете да синхронизирате инвентара си между WooCommerce и Square POS. Също така ви позволява да извършвате плащания директно в своя онлайн магазин.

Едно нещо, което трябва да се отбележи, преди да използвате този плъгин, е, че вашият уебсайт трябва да има SSL сертификат.

5. PayPal за WooCommerce

PayPal за приставката за WooCommerce ви позволява да добавите опции за плащане с PayPal към уебсайта си на WooCommerce. С безпроблемната интеграция на PayPal с WooCommerce, всичките ви възможни данни за транзакции се влизат в PayPal и WooCommerce, което улеснява управлението на транзакции от PayPal или от историята на поръчките на WooCommerce..

Той също така поддържа платежни маркери за WooCommerce, така че вашите купувачи да имат възможност да запишат информацията си за плащане за по-лесна и бърза каса, след като поръчат отново от вашия магазин.

И ако получавате продажби от около 1000 долара на месец, тогава получавате безплатен ъпгрейд до PayPal Payments Pro.

6. WorldPay за WooCommerce

Плъгинът WorldPay for WooCommerce ви позволява да приемате плащания с кредитни карти чрез защитена страница за хостинг плащания, дори ако уебсайтът ви няма SSL сертификат. Той приема големи дебитни и кредитни карти като MasterCard, Visa, Amex, JCB и Diners.

Това е тип шлюз за пренасочване, при който клиентите ви се отвеждат в WorldPay, за да извършат сигурна платежна транзакция. След като приключат с плащането, те ще бъдат пренасочени обратно към страницата на благодарностите на вашия уебсайт.

7. Моли плащания за WooCommerce

С плъгин на Mollie Payments за WooCommerce се поддържат основни методи на плащане. Те включват кредитни карти (Visa, MasterCard, Amex, Cartes Bancaires на Франция и CartaSi на Италия), дебитни карти (V Pay и Maestro), европейски, местни и международни методи за плащане и дори плащайте след начини на плащане с доставка.

Той също така поддържа пълни и частични възстановявания на плащания. Можете също да конфигурирате своите изплащания към ежедневни, седмични, месечни или персонализирани изплащания. Той също поддържа WordPress мултисайт и WPML.

Той е безплатен за използване. Има такса само когато клиентите ви казват.

8. Braintree за WooCommerce

Braintree за WooCommerce е разработен от платежни добавки, който е официален партньор на Braintree и PayPal. Този плъгин приема кредитни карти, PayPal, PayPal кредит, Apple Pay и Google Pay.

Това е напълно безплатно и можете да изберете или дори да създадете свои собствени формуляри.

9. Шлюз за плащане на WooCommerce USAePay

С плъгин WooCommerce USAePay можете да приемате стандартни плащания, абонаменти и периодични плащания.

Вашите клиенти могат безопасно да плащат директно от вашия уебсайт. Те също имат възможност да запазят информацията за своите карти за по-бърза проверка в бъдеще. Хубавото в това е, че чувствителната информация за картата не се съхранява на вашия уебсайт.

Можете също да създавате и управлявате продуктите си, които имат периодични плащания.

10. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq е приставка за WordPress, която ви позволява да получавате криптовалути като плащания. Той поддържа 4 популярни криптовалути като BTC, ETH, LTC и Doge. Така че, ако вашите клиенти са в криптовалути, тогава може да искате да добавите това като опция за плащане.

Той използва Децентрализиран начин на плащане, където просто добавяте адресите на портфейла си в панела с опции и клиентите ви ще изпращат директно на вашия адрес. Това означава, че плащането е директно и не се нуждаете от услуга на трета страна. Също така няма такси за теглене.

11. Портал за плащания WooCommerce Pesapal

WooCommerce Pesapal Payment Gateway ви позволява да приемате плащания чрез електронния портфейл и мобилния портфейл, като M-Pesa, Airtel Money и mVisa.

Всъщност той подкрепя африкански държави като Кения, Уганда, Замбия, Зимбабве, Руанда, Танзания и Малави. Така че, ако сте от тези страни, може да искате да опитате този плъгин. Валутата е зададена по подразбиране на валутата на вашата страна.

заключение

Плъгините към шлюза за плащане са чудесни за инсталиране, особено ако използвате онлайн магазин и искате да приемате онлайн плащания. И най-добрият шлюз за плащания зависи от начина, по който управлявате бизнеса си.

Изберете измежду добавките, за които споменах по-горе, въз основа на това, от което наистина се нуждаете за вашия бизнес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map