9 razlogov, zakaj je WordPress najboljši graditelj spletnih mest in zakaj bi ga morali uporabljati

Niste prepričani, kateri sistem za upravljanje vsebin (CMS) je primeren za vaše spletno mesto v mislih? Ste vedeli, da več kot 32% vseh spletnih strani na internetu uporablja WordPress? Tudi največje blagovne znamke, kot so Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music in še veliko več, uporabljajo WordPress.


No, lahko bi našli milijon razlogov, zakaj bi uporabljali WordPress kot graditelj svojega spletnega mesta, vendar je tu 9 najbolj prepričljivih razlogov, zakaj je to najboljše.

Govorim o samoodržanem WordPress.org, ne pa o WordPress.com, ki je gostujoča rešitev. WordPress je zelo enostaven za namestitev, tudi če ste začetnik. Izdelate lahko spletno mesto za osebne blagovne znamke, blog ali celo trgovino za e-trgovino.

Zdaj pa si oglejmo razloge, zakaj je WordPress najboljši.

1. WordPress je brezplačen in zelo priljubljen

Da, brezplačno je, kot je brezplačno za prenos, namestitev, uporabo in prilagajanje glede na to, kakšno spletno mesto potrebujete.

Preden ustvarite spletno mesto WordPress, morate kupiti domensko ime in spletno gostovanje. Obstajajo spletna mesta, ki ponujajo brezplačno domeno in gostovanje, vendar jih res ne priporočam. Uporabite jih lahko, če samo preizkušate.

Kaj je ime domene? Naslov vašega spletnega mesta. Uporabniki vnesejo v naslovno vrstico svojega brskalnika in odprejo svojo stran. V mojem primeru je ime moje domene WPCrafter.com.

Kaj je spletno gostovanje? Na internetu velja za vašo hišo. Tam so shranjene vaše datoteke in informacije. Obstajajo različni ponudniki spletnega gostovanja, med katerimi lahko izbirate, odvisno od potreb vašega spletnega mesta.

Če želite začeti s poceni, a zanesljivo storitev spletnega gostovanja, si oglejte mojih 5 najboljših poceni storitev spletnega gostovanja.

Če želite tudi ponudnika spletnega gostovanja, ki ni GoDaddy, potem si oglejte moj seznam možnosti gostovanja za GoDaddy.

2. WordPress je preprost in enostaven za uporabo

Ne morem ugotoviti, zakaj ljudje ustrahujejo z WordPressom. Resnica je, da je zelo enostaven za uporabo, tudi če ste absolutni začetnik.

Namestitev WordPress-a ne zahteva nobene veščine kodiranja. Skoraj vsi ponudniki spletnega gostovanja že imajo funkcijo namestitve z enim klikom. Ko namestite WordPress, lahko preprosto dodate strani in objave z njegove zelo uporabniku prijazne nadzorne plošče.

Prav tako lahko posodobite svojo različico WordPress z obvestilom o posodobitvi. Priporočam, da najprej posodobite spletno mesto pred posodabljanjem, da preprečite izgubo podatkov.

3. WordPress ima neomejene vire tem in vtičnikov

Glej, v resnici vam ni treba premišljevati o ustvarjanju lastnih tem in vtičnikov, ker jih je WordPress dobil za vas. Kako kul je to?

Ali potrebujete oblikovalske kože za svoje spletno mesto? WordPress ponuja široko paleto vnaprej izdelanih tem, da boste olajšali delo na svojem spletnem mestu.

V WordPress repozitoriju najdete različne brezplačne predloge za vsako nišo in kategorijo. Torej, ni vam treba skrbeti, če imate kaj uporabiti za svojo izbrano nišo ali nobeno.

Namestite temo, ki vam je všeč in jo prilagodite glede na vaše želje. V temi lahko spremenite barve, glavo, nogo, stranske vrstice, ozadje in druge elemente.

Obstajajo številne vtičnike, ki jih lahko uporabite za dodatne funkcije in funkcije na vašem spletnem mestu. Če želite na primer dodati obrazec za stik, lahko preprosto najdete vtičnik za kontaktni obrazec v shrambi WordPress.

S pomočjo vtičnika WordPress lahko ustvarite tudi galerijo slik ali drsnik, celo Google Analytics, e-trgovino, članstvo in katero koli drugo funkcijo.

4. WordPress je prijazen do iskalnikov

Vaše podjetje mora biti iskalno, da lahko pritegnete ciljno publiko. WordPress je zasnovan s SEO. Če je vaše spletno mesto zgrajeno na WordPressu, sreča, ker iskalniki, kot je Google, ljubijo WordPress.

Za nadaljnjo optimizacijo vašega spletnega mesta lahko uporabite celo SEO vtičnike, kot je Yoast SEO.

5. WordPress je varen in varen

WordPress je znan tudi po tem, da je varen in varen pri uporabi vtičnikov in tem iz zanesljivih razvijalcev. Pravzaprav številne banke to platformo uporabljajo za svoja spletna mesta. A kot veste, nikoli ne moremo vedeti, kaj se bo zgodilo z internetom. Nikoli ne more biti popolnoma varen.

Zato je zelo pomembno, da ste previdni pri zaščiti svojega spletnega mesta pred napadi zlonamerne programske opreme in hekerji. Za svoje spletno mesto najdete veliko varnostnih vtičnikov WordPress. Kot že prej smo razpravljali o celo neželenih komentarjih.

6. WordPress lahko uporablja vse vrste medijev

Na svoje spletno mesto lahko naložite vse vrste predstavnostnih datotek. Sem spadajo slike, GIF-ji, videoposnetki, zvoki in druge vrste predstavnostnih datotek.

Vdelate lahko celo videoposnetke ali fotografije z različnih spletnih mest, kot so Instagram, YouTube, Soundcloud in številna druga spletna mesta, ki podpirajo vdelavo.

Poleg tega lahko nalagate in prikažete dokumente, PDF in druge datoteke, ki jih lahko uporabniki prenesejo.

7. WordPress se enostavno integrira z mnogimi aplikacijami

Če želite povečati funkcionalnost svojega spletnega mesta WordPress, lahko to storite z integracijo v aplikacije.

Če imate na primer spletno trgovino, lahko vključite aplikacije za izdelke, aplikacije za nakupovalno košarico in plačilne aplikacije. Lahko celo integrirate aplikacije za družbene medije, da bi izboljšali sledenje na svojem spletnem mestu.

8. WordPress skupnost postaja vse večja

Ko postaja WordPress vedno bolj priljubljen, se skupnost WordPress vedno bolj razvija. Svoj doseg je razširila s forumom, forumi za razprave, socialnimi kanali in drugimi mediji.

Organizirajo se srečanja po vsem svetu, ki se jih lahko udeležite. Govorijo vse o WordPressu, od izdelave spletnega mesta do samostojnega WordPressa ali oblikovalske agencije.

Če imate težave pri nastavitvi spletnega mesta WordPress, lahko preprosto poiščete na forumu WordPress.org ali kateri koli WordPress skupnosti iz Facebooka in katerega koli drugega socialnega medija.

9. WordPress je vsak

Res je. Z WordPressom obstaja neskončno možnosti. Lahko ustvarite katero koli spletno mesto, ki vam je všeč za vaše podjetje. Ustvarite lahko spletno trgovino, blog, spletno stran foruma, celo imenik. Poimenujete ga, WordPress ga ima.

Ne glede na to, ali ste tehničar ali ne, WordPress je za vas. Lahko uporabite ustvarjalnik strani za povleci in spusti ali prilagodite spletno mesto s pomočjo kod.

Zaključek

Ste torej prepričani v moč WordPressa zdaj? Poskusite odkriti, kako je lahko ta CMS uporabniku prijazen in popolnoma prilagodljiv za lastnike spletnih strani wannabe.

Moč WordPressa lahko doživite le, če ga preprosto začnete uporabljati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map