Alternativa më e mirë e MailChimp – Hit the Home Marketing Email Email Drejtuar në vitin 2020

MailChimp është shndërruar për t’u bërë një lojtar kryesor në industrinë e marketingut me email. Edhe pse ne nuk e vënë në dyshim reputacionin e saj si shërbimi më i popullarizuar email marketing në industrinë e, shumica e njerëzve tregojnë se nuk është i aftë të drejtë për biznesin e tyre. Duke vendosur nevojën për alternativa, ne po ju tregojmë shtatë opsionet më të mira që mund të plotësojnë këpucët e Mailchimp.


Nëse jeni një newbie ose në modalitetin e fillimit në biznesin tuaj, atëherë me siguri, po mendoni të përdorni MailChimp si zgjidhjen tuaj të marketingut me email. Shumë pronarë të bizneseve mbollën rrënjët e tyre me MailChimp si një mjet kryesor në arsenalin e tyre të marketingut në internet.

Pse? Për shkak se ajo është pothuajse e lehtë për t’u përdorur. Plus, ka shumë karakteristika të nevojshme që mund të përdorni edhe nga versioni i tij falas. Mund të dërgoni 12,000 postë elektronike në muaj falas në një maksimum prej 2,000 pajtimtarësh. drejta të mjaftueshme, veçanërisht në qoftë se ju jeni vetëm duke u këmbët tuaja lagësht në këtë biznes.

Por sigurisht, ndërsa biznesi juaj rritet, do të keni më shumë nevoja që duhet të plotësohen. Do të thotë që nëse doni tipare më të avancuara, mund të kaloni nga një version falas në një premium. Në këtë rast, MailChimp mund eja up si grabitje të armatosur në krahasim me platformat e tjera email marketing.

Versioni premium i MailChimp fillon me 10 dollarë në muaj dhe mund të shkojë deri në 199 dollarë në muaj.

Ekzistojnë disa alternativa që mund të ofrojnë të njëjtat karakteristika, por me një çmim shumë më të përballueshëm. Por cilat janë tiparet kryesore që ju duhet të mbani në mend ndërsa vendosni të shkoni për një alternative të MailChimp?

 • Integrim i thjeshtë mjetet tuaja për gjenerimin e plumbit
 • raportimi i detajuar apo analytics
 • Testimi A / B
 • Auto-responders
 • Ngjarja shkaktoi email
 • Menaxhimi i listës së postës
 • Subscribe / unsubscribe
 • Menaxhimi i shabllonit
 • Biblioteka e imazhit
 • Fushatat pikoj
 • Redaktori i postës elektronike WYSIWYG

Le të hedhim një vështrim në 5 alternativat më të mira për MailChimp.

1. pikoj

Nëse jeni në tregti elektronike, atëherë ju patjetër që duhet të kontrolloni pikoj. Shtë një platformë e menaxhimit të marrëdhënieve me klientët eCommerce që ju ndihmon të afroheni më shumë me klientët tuaj përmes lidhjes së të dhënave me automatikat inteligjente në të gjitha kanalet tuaja të mediave.

Cilat janë tiparet kryesore të Drip?

 • Integrohet lehtësisht me çdo mjet marketing për çdo fushatë marketing.
 • Me automatizimin e marketingut të Drip, mund të shkoni përtej emailit bazë.
 • Ai përdor një kod të përparuar ndjekjeje për një pasqyrë të plotë të udhëtimeve tuaja dhe udhëtimit të klientit.
 • Ju mund të personalizoni fushatat tuaja për t’u siguruar që ato i përshtaten secilit prej klientëve tuaj.
 • Ju mund të eksportoni analitika dhe raporte të hollësishme të saj, dhe të merrni vendimet më të mira prej tyre.
 • Ka funksionim të integruar të testimit A / B për të provuar linjën tuaj të temës, emrin “Nga” dhe kohën e dorëzimit.

Drip është falas për 14 ditë. Mund të filloni me Planin Themelor të tij për 49 dollarë në muaj për deri në 2.500 pajtimtarë. Ju mund të azhurnoni në Pro Plan për 122 dollarë në muaj për deri në 5000 abonentë ose Enterprise Plan me një çmim që ndryshon në bazë të madhësisë së listës tuaj.

Vizitoni pikën

2. ConvertKit

Nëse jeni duke u përqëndruar në krijimin e blogut dhe përmbajtjes, atëherë ConvertKit është një nga mjetet e marketingut me email që duhet të kujdeseni. Edhe pse është një nga mjetet më të reja, ajo ka fituar popullaritet që nga promovimi i disa prej tregtarëve me ndikim si Pat Flynn.

Le të shohim cilat janë karakteristikat më të mira që mund të bëjë ConvertKit për ju.

 • Ju mund të ndërtoni dhe rregulloni forma tërheqëse që janë lehtësisht të vendosura në faqet tuaja për të rritur listën tuaj të postës elektronike.
 • Ju mund të mbani gjurmët e pajtimtarit tuaj dhe rritjen e konvertimit me funksionalitetin e tij të raportimit.
 • Ju mund të vendosni flukse pune dhe sekuenca për të automatizuar emailet tuaja, duke rritur kështu konvertimet.
 • Ju lehtë mund të menaxhoni listën e pajtimtarëve me etiketimin dhe funksionalitetin e segmentimit të saj.
 • Integrohet lehtësisht me mjete të ndryshme për tregtinë elektronike, faqet e uljes, sistemet e anëtarësimit dhe shumë më tepër.

Një gjë që unë mendoj se duhet të ketë është funksionaliteti i tij i testimit A / B sepse është një nga pjesët më të rëndësishme të çdo biznesi të suksesshëm në internet. Pra, nëse jeni duke bërë fushata të mëdha dhe varet nga testimi i ndarjes, mund të dëshironi të largoheni nga ConvertKit si opsion.

Vizitoni ConvertKit

3. Kontakt i vazhdueshëm

Kontakti i vazhdueshëm është një nga alternativat më të njohura për MailChimp. Me redaktorin e saj të thjeshtë për t’u përdorur, ju mund të rregulloni shabllonet e postës elektronike dhe të ndërtoni postë elektronike të përgjegjshme dhe profesionale. Shtë e shkëlqyeshme për çdo lloj biznesi, të madh apo të vogël.

Përveç funksionit të tij tërheqës, dhe cilat janë tiparet e tjera kryesore të Kontaktit Konstant që e bëjnë atë në alternativat më të mira të MailChimp?

 • Me automatizimin e tij të marketingut me email, ju mund të rritni angazhimin e audiencës tuaj, si dhe të krijoni marrëdhënie të forta me klientët tuaj.
 • Ka marketing me email të dizajnuar për tregtinë elektronike për t’ju ndihmuar të ktheni rezultatet tuaja në klientë dhe të rritni dyqanin tuaj online.
 • Ju mund të menaxhoni me lehtësi listën tuaj të kontaktit përmes mënyrave të ndryshme të tilla si ngarkimi nga Excel, Outlook, ose ndonjë softuer, ku kontaktet tuaja janë ruajtur, duke shtuar kontakte të reja me listën-ndërtimin email mjetet e saj.
 • Ju mund të ndiqni fushatat tuaja të marketingut me email me mjetet e tij të ndjekjes në kohë reale.
 • Kohët e fundit gjithashtu prezantoi funksionalitetin e tij të testimit A / B.

Një gjë që Konstant Kontakti ka nevojë për përmirësim bazuar në vlerësimet nga disa klientë është modeli i tij me email. Megjithëse nuk janë të vështira për tu modifikuar, ju jeni pak i kufizuar në atë që mund të azhurnoni.

Mund të filloni të përdorni Konstant Kontakt falas për një muaj ose mund të zgjidhni planin e tij që fillon me 20 dollarë në muaj.

Vizitoni Kontaktin e vazhdueshëm

4. SendinBlue

Nëse jeni një biznes i vogël duke kërkuar një zgjidhje gjithëpërfshirëse me email, atëherë provoni SendinBlue. Ajo ofron falas zgjidhje që ju lejon të keni kontakte të pakufizuara dhe të dërgoni 300 email në ditë. Kontrolloni rishikimi ynë i thelluar i SendinBlue.

Një nga gjërat më të mira në lidhje me SendinBlue është që ju ngarkoheni bazuar në numrin e postave elektronike dhe SMS që keni dërguar.

Le të hedhim një vështrim në karakteristikat më të mira të SendinBlue.

 • Edhe nëse nuk keni aftësi për kodim, mund të krijoni me lehtësi gazeta të dizajnuara dhe profesionale në kërkim, përmes redaktorit të saj tërheqës dhe zvogëlim. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga galeria e saj falas e modeleve të përgjegjshme.
 • Ju mund të përdorni forma të ndryshme me porosi, fushat e kontaktit dhe strategjitë e ndarjes për të ndërtuar dhe synuar klientët tuaj të ardhshëm.
 • Ju mund të arrijë klientët tuaj përmes emailit ose SMS me sistemin e saj të automatizimit të marketingut.
 • Ju mund të planifikoni fushatën tuaj në kohën më të mirë të përcaktuar nga algoritmi i saj i mësuar nga makina.
 • Ju mund të monitoroni normat e hapura, normat e klikimit dhe shpërndarjen me mjetin e tij të monitorimit në kohë reale.
 • Ai gjithashtu ka një funksionalitet testimi A / B.

SendinBlue është një tjetër alternative e MailChimp që është shumë e përballueshme dhe shumë e dobishme për një biznes të vogël. Mund ta merrni për një minimum prej 25 dollarë në muaj. Përsëri, SendinBlue ju ngarkon bazuar në numrin e postave elektronike që keni dërguar në krahasim me MailChimp i cili tarifon bazuar në madhësinë e listës.

Vizitoni SendinBlue

5. AWeber

Nëse i përkisni një biznesi të mesëm të vogël ose të mesëm dhe po kërkoni një mjet që mund t’ju ndihmojë të ndërtoni markën tuaj, biznesin dhe audiencën, atëherë merrni një provë 30-ditore falas të AWeber dhe shihni vetë..

AWeber është një nga ofruesit e mirënjohur të shërbimit të marketingut me email, me më shumë se 115,000 klientë. Kjo është një nga më e lehtë për t’u përdorur autoresponders dhe të lehtë për të kuptuar raportet dhe analytics.

AWeber bën më shumë sesa të dërgojë me sukses email-in në kutinë tënde kryesore. Pra, cilat janë disa nga karakteristikat më të mira të AWeber?

 • AWeber krenohet me ekipin e saj të përkushtuar për mbështetje përmes postës elektronike, telefonit ose bisedës live.
 • Ju mund të zgjidhni nga më shumë se 700 shabllone me email të përgjegjshëm për celularët dhe mund t’i përshtatni me redaktorin e tij tërheqës dhe zvogëlim.
 • Ju mund të automatizoni fushatat tuaja të marketingut me redaktorin e saj të fushatës tërheqëse dhe rënie. Ju gjithashtu mund të krijoni email të personalizuar me etiketimin dhe funksionalitetin e segmentimit të tij.
 • Mund të kryeni testimin e ndarjes së postës elektronike.
 • Mund të gjurmoni fushatat tuaja të postës elektronike.
 • Ju lehtë mund t’i menaxhoni pajtimtarët tuaj me mjetet e tij të menaxhimit dhe ndarjes së pajtimtarëve.

Një gjë që nuk më pëlqen në lidhje me AWeber është se ajo nuk ka pamje paraprake të dizajnit të emailit. Nëse doni të kontrolloni se si duket në një pajisje celulare, në të vërtetë duhet të dërgoni një e-mail provë. Për dallim nga platformat e tjera, ata zakonisht kanë një modalitet parapamjeje.

Përsëri, ju mund të përdorni ofertën e saj falas të provës 30-ditore dhe nëse mendoni se është mjeti që i përshtatet nevojave tuaja, atëherë mund të blini mjetin për një minimum prej 19 dollarë në muaj.

Vizitoni Aweber

përfundim

A keni gjetur në listën tonë mjetin e përsosur për marketing të postës elektronike për ju? Këto janë opsionet më të mira që kemi. Ju edhe mund të gërmoj nëpër libra më shumë në këtë temë duke u hedhur në listën tonë të 10 Programe dhe Plugins më të mira të marketingut me postë elektronike. It’sshtë koha për t’i provuar të gjitha dhe të shikoni se cilën alternative të MailChimp jeni duke rehatshme duke përdorur çmimet dhe veçoritë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map