6 от най-добрите теми за безплатен елемент през 2019 г.

Вече бяхме по този път и ви представихме намалението на създателите на страници. Това е МНОГО предложения за създаване на страници, които да улеснят живота ви по отношение на проектирането на вашата уеб страница без сълзи. Ние също сме ви учили как да хоствате вашия WordPress сайт от нулата и идентифицирани най-честите грешки при изграждането на вашия WP сайт. И сега отново се връщаме към създателите на страници, с акцент върху популярността на плъгина Elementor. Не би ли било добре да знаете каква безплатна тема ще направи Elementor завършен?


Elementor е един от най-добрите създатели на страници там. И ако решите да използвате този инструмент, вие също бихте искали тема, която да върви добре с него.

И така, ето списък на шестте най-добри безплатни теми на Elementor, които определено трябва да проверите.

1. Астра

Astra е безплатна тема на WordPress, която има отлична скорост и простота. Тя дава възможност за визуализация в реално време в персонализатора на WordPress, така че потребителят да се чувства уверен в извършването на промените. Преди да забравим, имаме подробен преглед на темата за Astra тук.

Основни характеристики на Astra:

 • Изпълнението му е надеждно, тъй като елиминира jQueries.
 • Той има предварително изградени сайтове, които са оптимизирани за Elementor.
 • Включва богат избор от настройки за персонализиране като оформления, шрифтове, заглавки и много други.

Друга най-добра характеристика на Astra е, че тя предлага огромна библиотека от демонстрации, които са безплатни за достъп. Гъвкавостта му е ключът ви да ви помогне да създадете изпъкващ уебсайт.

Посетете Астра

2. Генерирайте натискане

Generate Press е лека тема, която е чудесно да се разшири с премиум пакет от разширения. Известно е с това, че има високи стандарти за кодиране и достъпност. Той поддържа сигурността на уебсайта Ви и гарантира, че почти всеки има достъп до вашия сайт.

Основни характеристики на GeneratePress:

 • Той е изграден с SEO.
 • Осигурява контрол на оформлението за персонализиране на подплънки, полета, странични ленти и други елементи на вашия уебсайт.
 • Осигурява достъп до повече от 10 демонстрирани от Elementor демонстрации.

Можете да комбинирате контролите за оформление на GeneratePress с Elementor, за да опростите процеса на създаване на отзивчив уебсайт.

Посетете GeneratePress

3. OceanWP

Известно е, че OceanWP е най-щедрият доставчик на теми за безплатни пакети, тъй като предоставя огромни възможности и разнообразие от теми, с по-иновативни функции в сравнение с останалите. Потопете се и се потопете нашия преглед на OceanWP за 2019 г. тук.

Плюс това, той предоставя уникални добавки на Elementor за разширяване на функционалността на създателя на вашата страница и увеличаване на скоростта на създаване на уебсайта ви.

Основни характеристики на OceanWP:

 • Предлага бързи пъти за зареждане на страници и вградено SEO
 • Има поддръжка на RTL
 • Широка гама от безплатни шаблони
 • Включва лесна интеграция на WooCommerce за онлайн продавачи.

Поддръжката на OceanWP напълно отговаря на проблемите на своите потребители.

Посетете OceanWP

4. Рамка за създаване на страници

Page Builder Framework е много адаптивен плъгин, създаден специално за работа със създатели на страници като Elementor. Акцентът му е върху гъвкавостта и бързината, които правят разработчиците на уебсайтове доволни.

Основни характеристики на Page Builder Framework:

Друго добро нещо при Page Builder Framework, интегрирано в Elementor, е, че предлага най-лесният начин да създадете страница с пълен контрол върху персонализирането и много функции за проучване.

Посетете Page Builder Framework

5. Здравейте Тема

Здравейте Темата е нова в бизнеса, но предлага лека и бърза тема на WordPress. Hello Theme предлага 100% съвместимост с Elementor, която ви позволява да проектирате страниците си без караница.

Основни характеристики на Hello Hello Theme:

Обърнете внимание, че темата Hello е завинаги безплатна, което прави потребителите щастливи, тъй като могат да се съсредоточат върху проектирането и персонализирането на уебсайта си, без да се притесняват от абонаментната такса.

Посетете Hello Hello Theme

6. Генезис

Genesis Framework е предназначен да осигури база, оптимизирана за производителността, където можете да проектирате и решавате сами. Тя позволява на разработчиците да имат достъп до шаблоните за многократна употреба за дизайна и да ги комбинират с техните идеи, за да персонализират изцяло темите си, за да се използват в техните страници.

Основни характеристики на Genesis Framework:

 • Той предлага много варианти за теми, от които да избирате.
 • Той има опция за преглед в реално време, за да проверите и прегледате дизайните и да ги редактирате, когато имате нужда.
 • Той има персонализируема заглавка, където можете да добавяте текстови лога или да качвате собствено лого.
 • Той е мобилен отзивчив.

Темата Genesis също предлага голямо разнообразие от нови оформления и шаблони, от които можете да избирате за уникалността на техните уеб страници.

Посетете Genesis Framework

заключение

Стартирането на собствен уебсайт може да бъде малко стресиращо, но с помощта на създателите на страници и свързаните с тях теми те могат да направят живота ви по-добър.

Не забравяйте, че изборът на тема трябва да съответства на избрания от вас създател на страници и трябва да бъде надеждно бърз и лек, за да се избегнат грешки на вашия уебсайт на живо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map