6 dels millors temes gratuïts de l’element del 2019

Ja hem estat baixant per aquesta carretera i us hem presentat la baixada dels creadors de pàgines. Això és un munt de suggeriments del creador de pàgines per facilitar la vostra vida en termes de dissenyar la pàgina web sense esquinçar-se. També t’hem ensenyat com allotjar el vostre lloc WordPress des de zero i identificat els errors més comuns en crear el vostre lloc web WP. I ara tornem a tornar als creadors de pàgines, amb èmfasi en la popularitat del connector Elementor. No estaria bé saber quin tema lliure completaria Elementor?


Elementor és un dels millors creadors de pàgines que hi ha. I, si decidiu fer servir aquesta eina, també voldreu un tema que encaixi.

A continuació, teniu una llista dels sis millors temes gratuïts d’Elementor que definitivament heu de consultar.

1. Astra

Astra és un tema gratuït de WordPress que té una rapidesa i senzillesa excel·lents. Permet les previsualitzacions en temps real del personalitzador de WordPress de manera que l’usuari es mostri confiat en realitzar els canvis. Abans que ens oblidem, ho tenim una revisió detallada del tema d’Astra aquí.

Característiques clau d’Astra:

 • El seu rendiment és fiable ja que elimina jQueries.
 • Té llocs pre-construïts optimitzats per Elementor.
 • Inclou una àmplia selecció de configuracions de personalització com dissenys, tipus de lletra, capçaleres i molts altres.

Una altra millor característica d’Astra és que ofereix una enorme biblioteca de demostracions de lliure accés. La seva flexibilitat és la seva clau per ajudar-vos a crear un lloc web que destaqui.

Visita Astra

2. GeneratePress

Generate Press és un tema lleuger, ideal per estendre amb un paquet d’extensions premium. És conegut per tenir alts estàndards sobre codificació i accessibilitat. Manté el vostre lloc web segur i garanteix que gairebé tothom pot accedir al vostre lloc.

Característiques clau de GeneratePress:

 • Està construït tenint en compte el SEO.
 • Proporciona controls de configuració per personalitzar el rellotge, els marges, les barres laterals i altres elements del vostre lloc web.
 • Proporciona accés a més de 10 demostracions optimitzades per Elementor.

Podeu combinar els controls de disseny de GeneratePress amb Elementor per simplificar el procés de creació d’un lloc web sensible.

Visita GeneratePress

3. OceanWP

Es considera que OceanWP és el proveïdor de temes gratuïts per al pack lliure, ja que ofereix opcions vastes i diversos temes, amb funcions més innovadores en comparació amb altres. Feu un capbussador i submergiu-vos-hi la nostra revisió OceanWP de 2019 aquí.

A més, proporciona complements únics d’Elementor per ampliar la funcionalitat del creador de pàgines i augmentar la velocitat de creació del vostre lloc web.

Característiques clau de OceanWP:

 • Ofereix temps de càrrega ràpida de pàgines i SEO integrat
 • Compta amb suport RTL
 • Una àmplia gamma de plantilles gratuïtes
 • Inclou una integració fàcil de WooCommerce per a venedors en línia.

El suport d’OceWWP respon plenament al problema dels usuaris.

Visita OceanWP

4. Marc del creador de pàgines

Page Builder Framework és un complement molt personalitzable que ha estat creat específicament per treballar amb constructors de pàgines com Elementor. La seva atenció es centra en la flexibilitat i la rapidesa que satisfan els desenvolupadors del lloc web.

Característiques clau de Framework Builder Framework:

Una altra cosa bona amb Page Builder Framework integrat a Elementor és que ofereix la forma més senzilla de crear una pàgina amb un control complet sobre la personalització i moltes funcions per explorar..

Visita Framework Builder Framework

5. Hola Tema

Hola tema és nou en el negoci, però ofereix un tema WordPress lleuger i ràpid. Hello Theme ofereix una compatibilitat 100% amb Elementor que us permet dissenyar les vostres pàgines sense problemes.

Característiques principals del tema hola:

Tingueu en compte que el tema Hola és sempre gratuït, cosa que fa que els usuaris siguin feliços ja que poden centrar-se en dissenyar i personalitzar el seu lloc web sense preocupar-se de la quota de subscripció.

Visita Tema hola

6. Gènesi

Genesis Framework ofereix una base optimitzada per al rendiment on podeu dissenyar i decidir pel vostre compte. Permet als desenvolupadors accedir a les plantilles reutilitzables per al disseny i combinar-ho amb les seves idees per personalitzar completament els temes que s’utilitzin a les seves pàgines..

Característiques clau de Genesis Framework:

 • Proporciona moltes opcions de tema per triar.
 • Té una opció de vista prèvia en temps real per comprovar i revisar els dissenys i editar-los quan ho necessiteu.
 • Té una capçalera personalitzable on podeu afegir logotips basats en text o carregar el vostre propi logotip.
 • És mòbil responsive.

El tema Genesis també ofereix una àmplia varietat de dissenys i plantilles nous que podeu triar per la singularitat de les seves pàgines web..

Visita Genesis Framework

Conclusió

La creació d’un lloc web pot ser una mica estressant, però amb l’ajuda dels creadors de pàgines i els seus temes associats, poden millorar la vostra vida.

Recordeu que l’elecció d’un tema ha de coincidir amb el creador de pàgines escollit i que hauria de ser de forma fiable i ràpida per evitar errors al vostre lloc web en directe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector