Dropshipping Made Easy: Complete Udhëzim Hap pas hapi për WordPress

Nëse besoni se dropshipping është ajo që shkruhet në yje për ju, atëherë vendosni kamion tuajin në përpjekjen tonë për një udhëzues të fundit dropshipping me bazë WooCommerce për të ndihmuar rookies eCommerce që luftojnë në këtë sipërmarrje. Ne jemi këtu për të shtruar rrugën tuaj drejt ndërtimit të një dyqani fitimprurës eCommerce.


Për fillestarët, le ta shndërrojmë faqen tuaj të WordPress-it në një faqe në internet eCommerce duke përdorur shtojcat WooCommerce dhe AliDropship. Ju mund të mos e dini atë, por kjo është kombinimi më i mirë nëse dëshironi të futeni në WooCommerce Dropshipping.

Pyesni veten se çfarë e bën WooCommerce më të mirë për dropshipping mbi Shopify?

 1. Shtë mënyra më e popullarizuar për ndërtimin e një dyqani eCommerce.
 2. Nëse ju jeni një newbie dhe shumë të vetëdijshëm e buxhetit, WooCommerce ka koston më të ulët të hyrjes apo edhe plane freemium.
 3. Ajo nuk ka kufizime dhe kufizime në produktet që ju do të donte për të shitur (dyqane Shopify kërkojë përdoruesit të ndjekin Kushtet e shërbimit të tyre dhe mënyra e pagesës, ose ju duhet të paguani një tarifë shtesë 2% në të gjitha transaksionet tuaja).

Meqenëse ky është një udhëzues i gjatë dhe i detajuar i dropshipping, ne e kemi shpërndarë atë në seksione të ndryshme ku mund të lundroni duke përdorur navigimin më poshtë:

Contents

Isfarë është Dropshipping?

Le të flasim së pari për bazat. Isfarë është dropshipping?

Dropshipping është një metodë e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit ku një shitës nuk mban një rezervë të produktit specifik në dyqanin e tyre. Në vend të kësaj, shitësit transferojnë urdhrin e klientit tek një palë e tretë ose shitës me shumicë të tjerë, të cilët më pas i dërgojnë direkt mallrat tek konsumatori.

Pra, si do të fitoni ju, si një transportues pikash ose shitës me pakicë?

Ju bëni një fitim nga ndryshimi midis çmimit të shitjes me shumicë dhe çmimit të shitjes me pakicë. Ndonjëherë, ju mund të fitoni në bazë të një komisioni bazuar në marrëveshjen e tyre me shumicë.

Dropshipping zvogëlon shqetësimet e mbajtjes së një depoje ose blerjes së një inventari në masë.

Cilat janë përparësitë kryesore të dropshipping?

Ka shumë avantazhe për të patronizuar biznesin dropshipping në krahasim me skemën tradicionale të biznesit. Në sistemin tradicional, shitësi rezervon produktet e tij në depon e tij, krijon një faqe në internet, dhe kur një klient blen nga faqja e tij në internet, shitësi merr produktin në depo dhe ia dërgon konsumatorit. Kur ju shkoni me dropshipping, këtu janë gjësendet:

 • Kërkon investim të ulët dhe sipër – për dallim nga biznesi tradicional, i cili kërkon kapital të konsiderueshëm për të filluar blerjen e aksioneve për të shitur, tarifa të tjera të tilla si tarifat e ruajtjes, sinjalistikën dhe kërkesat e tjera.
 • Lehtë për tu filluar – ndërtimi i një uebfaqe për tregti elektronike është shumë më i lehtë se sa ato tradicionale. Ju nuk duhet të shqetësoheni për marrëveshjet e qirasë së dyqanit tuaj, ofruesit e transportit, ndjekja e inventarit për qëllime të kontabilitetit, dhe shumë më tepër.
 • Vendndodhja fleksibël – si biznes eCommerce që lëshon biznesin, nuk do të duhet të shqetësoheni nëse jeni të kyçur në vendet e biznesit. Ju mund të transferoni në çdo kohë që ju dëshironi.
 • Shkallueshmëria – e vetmja gjë që ju duhet të bëni në shkallë është aftësia juaj për të ofruar mbështetje dhe kënaqësi të klientit.

Cilat janë disavantazhet e dropshipping?

Dobësia kryesore e këtij lloji të biznesit është fitimi dhe marzhi, i cili mund t’ju synojë në dy mënyra:

 • Furnizuesi juaj mund të ngarkojë një çmim më të lartë pasi ato merren me përmbushjen e produktit.
 • Nëse produkti juaj nuk është shumë unike dhe të lehtë për të shitur, ju mund të gjeni një shumë e konkurrentëve në këtë industri, dhe ata mund të ofrojnë çmimet më të ulët për konsumatorët. Ky faktor gjithashtu mund të dëmtojë kufijtë tuaj.

Problemet e transportit, gabimet e furnizuesit dhe çështjet e inventarit janë gjithashtu ndër disavantazhet e lëshimit të automjeteve. Nëse furnizuesi juaj gaboi me porosinë, ju, si dropshipper, do të përgjigjeni për fajin dhe gabimin.

Elementet që ju duhet të filloni dropshipping

Dropshipping nuk është biznesi i përsosur, por është i shkëlqyeshëm për sipërmarrësit që duan të fillojnë një biznes të shitjes në internet.

Pra, cilat janë gjërat që ju nevojiten për të filluar atë biznes që lëshon?

Elementi # 1: Dropshipping produkteve dhe furnizuesve

Sigurisht, gjithmonë duhet të filloni të gjeni produkte cilësore që mund të lëshoni. Tani, duhet të merren parasysh dy gjëra:

 1. Vetë produkti – Duhet të mendoni dhe të gjeni produkte që janë në kërkesë në tregun tuaj të ngrohtë. Gjeni një produkt që njerëzit duan, por nuk keni shumë shitës të konkurrencës.
 2. Një furnizues i besueshëm – Furnizuesi ka një ndikim të jashtëzakonshëm në biznesin tuaj. Ju duhet të gjeni furnizuesin e duhur jo vetëm sepse ai ofron produktet, por ai gjithashtu duhet të jetë i besueshëm kur bëhet fjalë për dërgesën dhe afatin kohor.

Elementi # 2: Dyqani juaj në tregti elektronike

Pasi të gjeni furnizuesin dhe produktin e duhur për biznesin tuaj, ju duhet të filloni një dyqan eCommerce ku mund të shfaqni dhe shesni produktet tuaja.

Shumica e shitësve bëjnë biznesin e tyre në Amazon ose eBay, por konkurrenca atje është e ashpër. Prandaj, nuk e rekomandoj.

Ju thjesht mund të krijoni dyqanin tuaj në tregti elektronike me prekjen tuaj personale të unike. Do të humbni audiencën e integruar të Amazon, por ka padyshim më shumë avantazhe:

 1. Ju mund të keni markën tuaj – Me dyqanin tuaj, nuk është e nevojshme të konkurroni drejtpërdrejt me shitësit për të ofruar të njëjtat produkte ndryshe nga Amazon apo eBay.
 2. Ju mund të ndërtoni asete afatgjata – Me kanalin tuaj të marketingut në eCommerce, mund të krijoni listën tuaj të postës elektronike, e cila konsiderohet të jetë një nga kthimet më të larta të investimeve.
 3. Ju jeni në kontroll – Ju nuk duhet të shqetësoheni pasi zotëroni dyqanin dhe merrni kontrollin e plotë të tij. Pra, çështjet me Amazon ose eBay nuk do të ndikojnë tek ju.

Pse WooCommerce mbi Shopify

Epo, Shopify është shumë i komercializuar, që do të thotë se ata kanë një ekip cilësor të marketingut të paguar përmes komisionit. Komisioni i tyre mbulohet kur paguani tarifën e regjistrimit në këtë platformë.

WooCommerce, nga ana tjetër, është një mjet falas që mund të përdorni për të ndërtuar dyqanin tuaj në eCommerce. Shtë një platformë e integruar në WordPress dhe një nga shtojcat më të njohura të eCommerce në WordPress.

Edhe nëse jeni një i ri, mund të krijoni dhe drejtoni një dyqan unik profesional në internet nga faqja e internetit tuaj WordPress, pasi nuk kërkon njohuri teknike dhe është pothuajse i lehtë për t’u përdorur. Drejtohuni tek udhëzuesi ynë hap pas hapi për krijimin e një siti WooCommerce, nëse doni të dini më shumë.

Arsyet kryesore pse WooCommerce është më mirë

1. Prmimi

WordPress dhe WooCommerce janë padyshim falas! E tëra çfarë ju duhet të bëni për të drejtuar një dyqan WooCommerce është të blini vetë web hostingin tuaj, i cili duhet të reflektojë si një investim. Duhen vetëm 5 dollarë në muaj në varësi të paketës që do t’ju duhet.

Nëse buxheti është shumë i ngushtë tani, nuk do të duhet të shqetësohen pasi WooCommerce është një shtesë shtesë. Mund të krijoni një dyqan në internet me më pak se 100 dollarë. Pritja më e mirë dhe një azhurnim i versionit premium WooCommerce mund të vijë më vonë kur biznesi juaj fillon të marr.

Nga ana tjetër, Shopify kërkon 29 dollarë në muaj. Shopify nuk ka mend nëse biznesi juaj sapo fillon ose shitjet tuaja nuk rriten; ata do të marrin ende 29 dollarë në muaj. Temat Premium Shopify fillojnë me 140 dollarë në muaj.

Nëse dëshironi të keni më shumë veçori për të vendosur në dyqanin tuaj, ato me siguri do të tarifojnë një tarifë për cilindo aplikacion që dëshironi të shtoni në përmirësimin e dyqanit tuaj. Pra, nëse jeni duke kërkuar një fillim më pak kosto, WooCommerce është më e mira për ju.

2. Fleksibiliteti

Lirë? Po, WooCommerce mund të jetë popullor të quhet i lirë, por kur bëhet fjalë për tiparet e tij, është bomba!

WooCommerce ofron më shumë fleksibilitet sesa Shopify. Në Shopify, ju mund të bëni vetëm atë që dëshirojnë të bëni me qasje minimale. Por, në WooCommerce, ju mund të bëni gjithçka që dëshironi, me një gamë të gjerë aksesi në këtë platformë.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për njohuri teknike për të qenë fleksibël. WooCommerce dhe WordPress ofrojnë shumë shtojca nga të cilat mund të zgjidhni, qoftë ato falas ose premium. Mund të zgjidhni sa më shumë shtojcë sa dëshironi. Anydo shtojcë për të cilën mund të mendoni, mund të aplikoni për ta bërë dyqanin tuaj online më të ngushtë sesa ato që kanë konkurrentët tuaj.

3. Nuk ka kufizime të produktit

WooCommerce nuk është vetëm falas kur bëhet fjalë për pagesa, por gjithashtu ju jep lirinë për të shitur produktet që dëshironi.

Shopify ju kërkon të respektoni kushtet e tyre të shërbimit, që do të thotë se disa artikuj nuk lejohen të shiten në këtë platformë. Shopify gjithashtu ka një sistem të integruar pagese, por ato nuk ju kufizojnë juve mos ta përdorni. Një tjetër gjë është nëse preferoni të përdorni një hyrje të ndryshme pagese, ata do t’ju paguajnë 2% për çdo transaksion që bëni.

Disa produkte që janë të ndaluara në Shopify janë zgjatje flokësh, lodra seksi, cigare elektronike, etj.

Kur vendosni të përdorni Shopify, mbani në mend se ju duhet të respektoni rregullat e dikujt tjetër dhe nëse ata vendosin të ndryshojnë dispozitat e tyre, ju jeni të dehur dhe të mbërthyer.

Në krahasim me WooCommerce, është softuer me burim të hapur. Ju jeni ai që do të krijojë rregullat tuaja, pa asnjë kufizim në produktet që ju pëlqen të shesin. Ju madje mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëria e shtojcave të portave të pagesave.

Youfarë ju duhet për të krijuar një dyqan të Dropshipping WooCommerce

Tani, këto janë gjërat që ju nevojiten nëse vendosni të krijoni dyqanin tuaj të mjeljes me WooCommerce.

1. Hosting dhe Domain Name

Një emër domaini është zakonisht adresa e përhershme që ju identifikon në internet. Për shembull, mydropshipstore.com.

Ja maja. Emri juaj i domain duhet të jetë:

 • i përshtatshëm
 • i paharrueshëm
 • brandable

Nëse tani zotëroni një emër domain, gjëja tjetër në listë është mbajtja në internet. Gjeni një ofrues të besueshëm të pritjes që do të ruajë skedarët tuaj në serverat e tyre. Një shërbim i fuqishëm pritës do të bëjë që faqja juaj WordPress / WooCommerce të funksionojë pa problem.

Nëse nuk keni vendosur ende në web hosting, shikoni SiteGround sepse ato ofrojnë:

 • Pricemimi i përballueshëm – për të gjithë vitin, duhet të paguani vetëm 70 dollarë.
 • Performanca e shkëlqyer – kush nuk do të dëshironte të kishte një ngarkesë të shpejtë në faqe? E pra, SiteGround oferta edhe ajo!
 • Certifikata SSL Falas – një nga thelbësore për ndërtimin e një dyqani të tregtisë elektronike është një Certifikatë SSL. Me SiteGround, ata ua ofrojnë falas pajtimtarëve të tyre.
 • Instalimi i thjeshtë i WordPress – mund të filloni të ndërtoni dyqanin tuaj në lehtësinë tuaj.
 • Mbështetje e shkëlqyeshme përmes bisedës live dhe telefonit – në rast se hasni probleme, ekipi i tyre i ndihmës është gjithmonë atje për t’ju ndihmuar.

SiteGround gjithashtu ju jep një mundësi për të blerë emrin e domain tuaj për vetëm 15 dollarë në vit. Jo keq, apo jo?

Vizitoni SiteGround

2. Plugin WordPress dhe WooCommerce

WordPress dhe plugin WooCommerce mund të shkarkohen në WordPress.org falas. Duhet të shkarkoni të dy programet softverë në hostin tuaj, por nëse zgjidhni SiteGround si web-in tuaj, ata do të bëjnë gjithçka për ju.

3. Një temë WordPress / WooCommerce e orientuar në konvertim

Përqindja e vizitorëve në uebfaqe që bën një blerje është shkalla e konvertimit të dyqanit tuaj. Nëse doni të keni një konvertim më të lartë, duhet të konsideroni blerjen e një teme WooCommerce që mund t’ju ndihmojë me këtë.

Temat Premium mund të blihen duke filluar nga 60 deri në 100 dollarë, por nëse jeni me një buxhet të ngushtë, ka shumë tema WooCommerce falas për të zgjedhur nga.

4. Fakultative: Një Plugin i Dedikuar WooCommerce që lëshon nga puna

Kjo varet nga lloji i biznesit që dëshironi të ndërtoni me furnitorët tuaj. Nëse dëshironi të zgjeroni dyqanin tuaj në produkte më të mëdha, duhet të zgjidhni një Plugin të dedikuar WooCommerce që ju lidh direkt me Furnizuesit AliExpress.

Por, nëse jeni duke shitur vetëm disa produkte me një furnizues të vetëm, mund t’i përmbaheni Funksionalitetit normal WooCommerce.

Si të gjeni furnizuesit dhe produktet e lëshuar nga transporti

Këtu janë disa gjëra që duhet të merren parasysh në gjetjen e furnizuesit të duhur dhe produktet që do të maksimizojnë fitimet tuaja.

Si të dini nëse një produkt është i mirë për Dropship

Everydo shitës me pakicë është në kërkim të një produkti që është i mirë për dropship. Dy tregues të rëndësishëm në zgjedhjen e një produkti që ka potencialin për të qenë i suksesshëm në dropshipping:

 • Produkte që janë mjaft të njohura në treg por që kanë pak konkurrentë.
 • Produkte që kanë çmime konkurruese, në mënyrë që të mund të shtoni kufij të mjaftueshëm për të rritur biznesin tuaj.

Nëse jeni i ri në industrinë e dropshipping, ajo që unë rekomandoj është të shesë në një vend që ju jeni mësuar të. Shtë shumë më e lehtë sepse tashmë e kupton tregun.

Konsideroni produkte që janë nën 200 dollarë

Filloni të hulumtoni për produktet që janë nën 200 dollarë vetëm. Pse? Sepse kjo diapazon e çmimeve është shumë më e lehtë për t’u shitur. Më mirë do të paguani 200 dollarë për një produkt sesa të paguani rreth 600 dollarë, apo jo? Do të duhej shumë më tepër kohë dhe përpjekje për të bindur blerësit për të blerë një produkt të shtrenjtë.

Merrni parasysh edhe rimbursimet. Nëse shesni produktet tuaja të cilat janë më të ulëta se 200 dollarë, disa blerës që morën një produkt me defekt do të kërkojnë një rimbursim. Dhënia e rimbursimeve më të ulëta se 200 dollarë nuk është shumë e dhimbshme për një shitës.

Plus, jini të vetëdijshëm për produktet me MAP (çmimi minimal i reklamuar). Kjo do të thotë që ju jeni të kufizuar në përcaktimin e kostos tuaj për atë produkt.

Kini kujdes nga madhësia e produktit

Crucialshtë thelbësore të merren parasysh dimensionet e produkteve që do të shesni. Shumica e produkteve janë nga Kina, e cila do të marrë më shumë ditë para se të arrijë te klienti.

Nëse zgjidhni një produkt me madhësi të madhe, tarifa e transportit do të jetë shumë më e lartë. Disa nga ofruesit e transportit detar i japin një kufi madhësive dhe peshës së produkteve. Ashtu si dërgimi me ePacket, ata mund të dërgojnë vetëm një maksimum prej 2 kilogramësh (4.4 paund), në varësi të dimensioneve.

Nëse po planifikoni të blini produkte nga AliExpress ose ndonjë nga furnitorët e tjerë kinezë, do të merrni parasysh peshën dhe dimensionin e produkteve që do të shesni janë brenda udhëzimeve të matjes së ePacket.

Ku të kërkoni produkte

Nëse keni nevojë për disa ide për produktet që të lënë anije, mund të shikoni disa rekomandime këtu:

 • Shkoni në Amazon.com dhe kërkoni ide të produktit. Shtë një vend i mirë për të filluar pasi Amazon merr 50% të kërkimeve të produkteve të konsumatorëve, tani duke dominuar Google.
 • Ju gjithashtu mund të shikoni në produktet trending në faqet pazar sociale të tilla si dëshirë, Massdrop, dhe Fab.
 • Konsideroni të përdorni mjetet e kërkimit të fjalëve, siç janë Keyword Planner dhe KWFinder për të ditur se cilat produkte kërkohen më së shumti në Google. Nëse doni të shihni ndryshimet e kërkesës së një produkti, provoni të përdorni Trendet Google.

Gjetjen e furnizuesve për dropshipping në produktet që ju zgjidhni

Sapo të keni vendosur të vendosni për produktin që do të shesni, filloni të kërkoni për furnizuesit më të mirë të produkteve tuaja për dyqanin tuaj.

Këtu janë disa rekomandime:

AliExpress – sourceshtë burimi më i popullarizuar në internet i furnizuesve nga Kina. Ju mund të gjeni një plugin të dedikuar WooCommerce që ju lidh direkt me furnizuesit në AliExpresss.

SaleHoo – ju ndihmon të hulumtoni furnizuesit e mirë për produktet tuaja përmes drejtorisë së furnizuesve të tyre.

Google – sigurisht! Google i ka të gjitha. E vetmja gjë është që mund të tregojë një furnizues jo aq të besueshëm. Shtë më mirë të shfletoni plotësisht në gjetjen e furnizuesit të duhur për ju.

Markat e WorldWide – ashtë një drejtori e madhe e shitësve me shumicë të certifikuar dhe dropshippers. Ju duhet t’i bashkoheni anëtarësimit për 224 dollarë akses në jetë të drejtorisë.

Tregimet lokale – pjesëmarrja në shfaqje tregtare është gjithashtu një rrugë e mirë për të takuar furnitorë dhe prodhues të ndryshëm.

Në zgjedhjen e furnizuesit më të mirë, sigurohuni që ato të jenë të përkushtuara në afatin kohor të transportit, të mbani një komunikim të shëndetshëm, dhe cilësia e produktit sigurohet pasi sjell kënaqësi për klientët.

Udhëzues hap pas hapi në krijimin e dyqanit tuaj të dyqanit duke përdorur WooCommerce

1. Regjistrohu për Hosting

Nëse ju jeni ende në fazën e planifikimit të biznesit tuaj dropshipping dhe nuk kanë marrë një hosting ende, SiteGround është ai që unë rekomandoj.

Në procesin e regjistrimit, mund të filloni të regjistroheni Emrin e Domainit tuaj për dyqanin tuaj në tregti elektronike do t’ju kushtojë vetëm për 15,95 $ në vit. Nëse tashmë keni një domen, thjesht mund të zgjidhni opsionin “Unë tashmë kam një domen”.

Plotësoni detajet themelore të llogarisë dhe formularin e informacionit për pagesa për të përfunduar procesin e regjistrimit.

Pasi të keni mbaruar, tani mund të filloni të instaloni shtojcën WordPress dhe WooCommerce. Meqenëse po përdorni SiteGround si hostin tuaj, instalimi i WordPress dhe WooCommerce është shumë i lehtë. Vetëm disa klikime dhe ju keni bërë me hapin e parë.

Vizitoni SiteGround

2. Konfiguroni WooCommerce

Në këtë fazë kur WordPress dhe plugin WooCommerce janë instaluar tashmë, tani mund të konfiguroni WooCommerce tuaj nga pulti juaj WordPress. Thjesht shkoni tek WizCommerce Setup Wizard dhe

Tab Setup Store

Kjo fazë është duke hyrë në detajet themelore të dyqanit tuaj si adresa ose vendndodhja, monedha që ju pranoni si pagesa dhe lloji i produkteve që do të shisni. Meqenëse po hyni në punë, zgjidhni produktet fizike.

Tab Tabela e Pagesave

Në këtë pjesë, ju duhet të konfiguroni se cili sistem pagese doni të bini dakord. Si parazgjedhje, ata kanë Stripe dhe PayPal si një hyrje pagese.

Nëse doni të përdorni Stripe, WooCommerce mund të vendosë një llogari Stripe për ju. Thjesht shënoni kutinë e kontrollit dhe shkruani adresën tuaj të emailit.

Një tjetër gjë kur përdorni WooCommerce, ju mund të zgjidhni çdo portë pagese pa paguar tarifa shtesë krahasuar me Shopify.

Transporti Tab

Për newbies, ju mund të zgjidhni ose Tarifat e Jashtme ose opsionin e Flat Rate në dërgesë. Por, ndërsa biznesi juaj rritet, ju duhet të vendosni opsionet tuaja të shkallës së transportit pasi që secili furnizues i dropshipping është i ndryshëm.

Në këtë skedar, unë sugjeroj të mos kontrolloni shumicën e opsioneve pasi që ka mundësi shumë më të mira që mund të përdorni për dyqanin tuaj online.

Aktivizo Tab

Nëse keni zgjedhur llogaritjet e automatizuara të taksave dhe tarifat e transportit të drejtpërdrejtë, do t’ju kërkohet të aktivizoni Jetpack. Por, nëse nuk doni që kjo të instalohet në faqen tuaj të internetit, mund të klikoni në lidhjen Skip This Step.

Pasi të keni përfunduar konfigurimin e WooCommerce tuaj, do të merrni një ekran suksesi dhe tani mund të ecni përpara për të zgjedhur një temë për dyqanin tuaj online..

Vizitoni WooCommerce

3. Zgjedhja e Temës Tuaj të DropShipping

Zgjedhja e një teme të shkëlqyeshme do të ketë një ndikim monumental në kursin e konvertimit të faqes suaj të internetit. Do të tërheqë më shumë klientë dhe shikues të faqes në internet. Unë rekomandoj të përdorni Astra theme. Wellshtë e njohur si Tema më e shpejtë dhe më e besueshme e WordPress-it. Ndërsa fatin do ta kishim, ne kemi një përmbledhje gjithëpërfshirëse e temës Astra ju mund të dëshironi të flet nëpër.

Përdorimi i Astra si temë juaj e internetit do të kursejë kohën tuaj në personalizimin e faqes suaj të internetit. Ajo siguron mijëra skedarë që mund të menaxhoni me prekjen tuaj personale. Astra konsiderohet si tema më e lehtë në treg që e bën punën e faqes në internet edhe më të mirë dhe të besueshme.

Shtë një temë miqësore për përdoruesit që nuk duhet të plas kode për ta bërë dyqanin tuaj të bërë profesionalisht. Ju mund ta rregulloni atë lehtësisht dhe pa telashe. Ajo siguron mostra të para-ndërtuar në internet që ju mund të zgjidhni dhe rregulloje atë ashtu siç dëshironi të bëhet.

Vizitoni Astra

4. Filloni të Shtoni produktet tuaja në faqen tuaj

Pasi të keni mbaruar konfigurimin e faqes tuaj të internetit dhe zgjedhjen e temës së duhur për ju. Shtë koha për të shtuar produktet tuaja në dyqanin tuaj online!

Shtimi i produkteve kryesisht varet nga cili lloj produkti që jeni duke shitur.

 • Nëse jeni duke shitur vetëm disa produkte, mund të përdorni sistemin e paracaktuar WooCommerce për të menaxhuar produktet tuaja.

Thjesht shkoni te Produktet, pastaj Shtoni të Re në pultin tuaj dhe filloni të plotësoni informacionin e produktit.

Në pjesën e poshtme të faqes së produktit, ju do të shihni pjesën e të dhënave të produktit ku mund të zgjidhni llojin e produktit, çmimet, transportin dhe opsionet e tjera.

Pasi të keni mbaruar, klikoni në butonin Publikimi. Nëse doni të shtoni më shumë produkte, thjesht përsërisni të njëjtin proces.

Unë do të rekomandojë duke përdorur WooCommerce Dropshipping Furnizuesit Pro për t’ju ndihmuar të menaxhoni produktet tuaja, kryesisht kur keni buruar mallrat nga furnitorë të ndryshëm. Ju mund të krijoni një listë të të gjithë furnizuesve tuaj, si dhe t’i caktoni ato në produktet përkatëse që ato dërgojnë për ju. Ju gjithashtu mund të dërgoni njoftime automatike tek furnitorët tuaj kur dikush blen produktin nga faqja juaj. Ju madje mund të importoni raporte të inventarit të produktit tuaj.

 • Nëse jeni duke marrë produktet tuaja nga AliExpress, ju mund të konsideroni një shtojcë dropshipping WooCommerce që ju lejon të drejtoni dyqanin tuaj dropshipping në autopilot..

Mund ta provosh WooDropship shtojcë falas për 7 ditë. Pas periudhës së provës, çmimi fillon me 14 dollarë në muaj.

Doesfarë bën? Epo, ju mund të shtoni automatikisht produkte AliExpress në dyqanin tuaj WooCommerce dhe të vendosni çmimet tuaja. Do të merrni gjithashtu njoftime automatike, pasi produkti që jeni duke kërkuar ka një ndryshim çmimi ose aksione zero, kështu që menjëherë mund të azhurnoni dyqanin tuaj. Do të merrni imazhet e produktit nga AliExpress dhe do t’i ndryshoni duke përdorur redaktorin e imazhit në aplikacion.

Përmbushja e porosisë është gjithashtu e automatizuar, që do të thotë pasi blerësi juaj blen nga ju, produkti shtohet automatikisht në karrocën AliExpress me detajet e klientit dhe dërgon për ju.

5. Pllaka të tjera WooCommerce që mund t’ju ndihmojnë

Tashmë keni një dyqan të plotë funksionues. Por meqenëse po përdorni WordPress dhe WooCommerce, mund të instaloni disa shtesa më shumë për t’ju ndihmuar të krijoni biznesin tuaj..

Gjeni shtojcat që mund t’ju ndihmojnë:

 • Optimizoni renditjen SEO të dyqanit tuaj me ndihmën e shtojcave të tilla si SEO e shpejtë
 • Krijoni lloje të ndryshme formash
 • Klientë me email që kanë braktisur karrocat e tyre
 • krijoj Lista e postës elektronike

Farë është AliDropship?

Një tjetër shtojcë që mund të përdorni për t’u integruar me AliExpress me dyqanin tuaj WooCommerce është AliDropship. WooDropship dhe AliDropship kanë disa karakteristika të përbashkëta, por funksionet AliDropship në të dy WordPress dhe WooCommerce, ndërsa WooDropship është për WooCommerce vetëm.

Alsoshtë gjithashtu një nga shtojcat më të njohura të tregtisë elektronike për modelin e biznesit AliExpress Dropshipping. AliDropship jep një mundësi për çdo sipërmarrës të shesë produkte bazuar në AliExpress. Shtë një plugin WordPress që e kthen faqen tuaj në një dyqan dropshipping që importon drejtpërdrejt produkte nga AliExpress.

Ajo ofron një larmi të gjerë karakteristikash, siç janë importimi i pakufizuar i produktit, përmbushja e pakufizuar e automatizuar e porosisë, automatizimi i çmimeve, azhurnimet automatike të informacionit mbi produktin, dhe shumë më tepër.

Vizitoni AliDropship

Çmimeve

AliDropship ka një tarifë anëtarësie një herë duke filluar nga 89 dollarë. Kjo përfshin Temat e Ndërtuara, Përshtatjen e Produkteve, Numrin e Pafund të Produkteve, Variacionet e Produkteve dhe Mbështetjen e WooCommerce.

Ende mund të zgjidhni mijëra tema në WooCommerce duke zgjedhur versionin WooCommerce të shtojcës AliDropship. Pagesa e anëtarësimit në pagesa një herë përfshin të gjitha tiparet pa kufizime të asaj që dëshironi të përdorni.

Karakteristikat më të mira të AliDropship:

 • Si një i ri, thjesht mund të filloni dyqanin tuaj me pikat e para-ndërtuara. Ju gjithashtu mund të integroni WooCommerce për një sistem me burim të hapur dhe të personalizueshëm.
 • Extension Chrome – AliDropship është një zgjatje e kromit ku mund të importoni automatikisht produkte AliExpress direkt në dyqanin tuaj online.
 • Ajo siguron automatizimin e futjes së të dhënave për përmbushjen e urdhrave.
 • Instalim i thjeshtë – mund ta instaloni këtë shtojcë thjesht duke shkarkuar skedarin zip dhe duke e ngarkuar shtojcën në faqen e internetit tuaj të WordPress.
 • Pronësia e dyqanit 100% – ndryshe nga çdo shtojcë tjetër, pronësia e dyqanit AliDropship është e garantuar pasi ajo drejtohet përmes përdorimit të faqes së internetit të WordPress.
 • Importimi i Shqyrtimeve të Produkteve – kjo veçori është e shkëlqyeshme, veçanërisht si provë që produkti që jeni duke shitur ka një cilësi të mirë. Për disa shtojca, ata nuk kanë këtë lloj veçori, ose ju duhet të paguani shtesë për këtë.

Si të instaloni plugin AliDropship

Pasi të keni blerë Pluginën AliDropship, mund të shkoni në pultin e WordPress tuaj. Në menunë e Plugins, klikoni në Shtojcën e Re dhe Ngarkoni Shtojcën. Shfletoni skedarin .zip dhe klikoni në Install Now.

Pasi të keni instaluar, tani mund të aktivizoni shtojcën.

Ju lutem vini re se kjo shtojcë nuk funksionon me temat WooCommerce, kështu që ju duhet të kaloni në AliDropship temat e ndërtuara. Ka tema falas që thjesht mund t’i shkarkoni dhe instaloni në faqen tuaj të internetit.

Pasi të jetë vendosur tema, tani mund të futni tastin tuaj të licencës dhe të aktivizoni.

përfundim

WooCommerce dhe AliDropship janë të dy shtojcat më të mira për t’u përdorur. Por nëse jeni fillestar me kapital të kufizuar, unë ju sugjeroj të përdorni WooCommerce, pasi është një shtesë falas dhe e pasur me tipare.

Shtojca AliDropship funksionon mirë për të menaxhuar dyqanin tuaj të ri dropshipping, duke bashkërenduar drejtpërdrejt me AliExpress Furnizuesit është e paçmueshme për pronarët e biznesit. Nëse dëshironi të jeni pa probleme në menaxhimin e ngarkimeve të produkteve dhe koordinimin me furnizuesit e AliExpress, mund të investoni në plugin AliDropship. Një gamë e gjerë e karakteristikave dhe temave të tyre janë një bonus i papërmbajtshëm për këtë investim.

Opsioni i tij i njëhershëm i pagesës mund të jetë një ndërprerës i mundshëm për pronarët e dyqaneve të reja, por do të ia vlen të gjitha për shkak të karakteristikave të tij më të larta.

Pra, shkoni përpara dhe merrni biznesin tuaj dropshipping drejtimin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map