Cum să configurați WooCommerce în WordPress

Vânzarea produselor online începe cu un site web. Pentru a avea succes în afacerea dvs. online, ar trebui să rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe și strategii privind gestionarea magazinului virtual. Configurarea unui site WooCommerce este standardul de aur în comerț electronic și nu putem să îi acordăm mai multă greutate decât să vă oferim un ghid complet despre configurarea corectă a WooCommerce.


Înainte de a începe, un pic de trivia. Știați că până în anul 2040, există aproximativ 95% tranzacții de cumpărare care vor avea loc online? Așadar, aceasta este o oportunitate foarte bună pentru tine de a învăța frânghiile când mai ai încă șansa. Este o lectură îndelungată, dar dacă preferați un ghid video, atunci treceți la Ghidul nostru din 2018 despre cum să creați un magazin de comerț electronic.

Ce este WooCommerce?

WooCommerce este un plugin gratuit de WordPress de care aveți nevoie dacă doriți să adăugați o funcționalitate de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress. Cu câteva clicuri, puteți transforma site-ul dvs. într-un magazin online complet funcțional.

Are deja peste 67 de milioane de descărcări și peste 4 milioane de instalări active, ceea ce îl face cel mai popular și mai de încredere plugin de nenumărate magazine online.

WooCommerce este o alegere perfectă pentru dvs. dacă intenționați să vindeți produse fizice și digitale și, în același timp, să vă gestionați inventarele, transportul, asigurarea plăților și taxele în mod automat.

Cum să configurați WooCommerce?

Înainte de orice, trebuie să instalați WordPress pe site-ul dvs. web și să adăugați o temă. Vă recomand cu mare drag utilizarea Astra Tema. Este ușor și complet personalizabil. Am publicat chiar și un revizuirea în profunzime a Astra plus a Recenzie video Astra 2019 că trebuie să te uiți. Mai presus de toate, se integrează perfect cu WooCommerce, ceea ce o face tema perfectă pentru adăpostirea magazinului online.

Vizitați Astra

Pasul 1. Instalați WooCommerce Plugin

În tabloul de bord WordPress, accesați meniul Pluginuri, apoi faceți clic pe „Adaugă nou”. Căutați WooCommerce și faceți clic pe butonul „Instalare acum”. Odată instalat, faceți clic pe „Activare”.

Pasul 2. Stocare configurare

Acum, este timpul să vă configurați magazinul răspunzând la formular. După ce ați terminat, faceți clic pe „Hai să mergem!” buton.

Pasul 3. Configurare plată

Acum puteți selecta gateway-ul de plată pe care îl veți utiliza. Faceți clic pe „Continuați” odată terminat.

Pasul 4. Configurarea transportului

Acum, alegeți metoda de expediere pentru produsele dvs. Puteți configura un tarif forfetar sau o livrare gratuită. De asemenea, aveți opțiunea de a imprima acasă etichetele de expediere și de a selecta ce unitate pentru greutatea și dimensiunile produsului pe care le veți folosi.

După ce ați terminat, faceți clic pe „Continuați”.

Pasul 5. Configurați alte caracteristici recomandate

Magazinul dvs. online este aproape gata! În următoarea filă, veți vedea alte funcții acceptate de WooCommerce pentru a îmbunătăți funcționalitatea magazinului dvs. online. Le puteți bifa pe toate sau le puteți lăsa bifate. După ce ați terminat, faceți clic pe „Continuați”.

În următoarea filă, vi se va cere să conectați magazinul la Jetpack, un plugin de securitate. Prefer doar să omit acest pas.

Pasul 6. Începeți să vindeți

Și WooCommerce-ul dvs. este complet configurat. Acum puteți începe să creați sau să importați produsele.

Elementele esențiale ale WooCommerce

Scurtăturile

Dacă doriți să adăugați produsele la postările și paginile dvs., puteți conta pe WooCommerce cu asta. Fiecare produs WooCommerce are un cod scurt pe care îl puteți introduce oriunde pe site-ul dvs. web.

Puteți utiliza, de asemenea, coduri scurte WooCommerce pentru adăugarea datelor contului utilizatorului, urmărirea comenzilor, editarea conturilor de utilizator, schimbarea parolelor și afișarea produselor prezentate.

Ușurință în utilizare

WooCommerce integrat cu WordPress este foarte ușor de utilizat. Vedeți, am instalat WooCommerce în zece minute sau chiar mai puțin, corect?

Adăugarea de produse și gestionarea magazinului dvs. este la fel de simplu de făcut.

Flexibilitate în proiectare și funcționalitate

Unele platforme sunt limitate în ceea ce privește designul și funcționalitatea. Dar, cu WooCommerce, puteți personaliza cu ușurință machete de pagină și alte stiluri pe care le doriți.

Aveți un control complet asupra funcțiilor și funcțiilor magazinului dvs. online. Puteți alege, de asemenea, din diferite teme WooCommerce pentru a îmbunătăți aspectul magazinului dvs. online.

Da, WooCommerce are grijă de toate pentru tine.

Extensiile funcționalității

Deci, doriți să extindeți funcționalitatea magazinului dvs. online? Grozav! WooCommerce vă oferă această oportunitate cu numeroase pluginuri disponibile pentru dvs..

De la menținerea actualizării magazinului dvs. până la backup-urile zilnice ale magazinului dvs. la SEO la Google Analytics, puteți face aproape orice, instalând alte plugin-uri și integrându-le cu WooCommerce.

Care sunt pro și contra WooCommerce?

Pro-uri

 • O mulțime de teme gratuite și plătite din care să alegeți
 • Control complet asupra magazinului dvs. online
 • Funcții și funcționalități avansate
 • Magazin conturi de administrator și de clienți
 • Suport excelent pe internet

Contra

 • Poate fi un pic complicat, dacă ești un începător
 • Este responsabilitatea dumneavoastră ca proprietar să vă mențineți magazinul
 • Actualizări frecvente
 • Costuri separate pentru domeniu și găzduire
 • Un pic greu de implementat multi-monedă

Setări WooCommerce

Adăugarea de cupoane

Dacă doriți să acordați clienților dvs. reduceri folosind cupoane, puteți face asta cu WooCommerce.

Pur și simplu accesați meniul WooCommerce din tabloul de bord WordPress. Apoi, faceți clic pe „Cupoane”. Faceți clic pe butonul „Adaugă cupon”.

Acum puteți adăuga un nume pentru cuponul dvs. și în fila General, puteți selecta tipul de reducere pe care îl veți utiliza, valoarea cuponului, transportul gratuit și data de expirare a cuponului.

Puteți seta cheltuielile minime și maxime permise pentru utilizarea cuponului în fila Restricție de utilizare. Puteți seta, de asemenea, ce produse și categorii de produse sunt permise.

În fila Limită de utilizare, puteți seta orele de utilizare a cuponului, precum și limita de articole și utilizatori pentru fiecare cupon.

Setări

Dacă doriți să adăugați alte personalizări sau modificări pe site-ul WooCommerce, puteți accesa pur și simplu secțiunea WooCommerce Settings din tabloul de bord WordPress..

De acolo, puteți edita adresa magazinului, opțiunile valutare și opțiunile generale, cum ar fi locațiile de vânzare și expediere și locația implicită a clientului.

Cele mai bune plugin-uri WordPress WooCommerce

Acum, așa cum am menționat, puteți extinde funcționalitatea și caracteristicile magazinului dvs. WooCommerce adăugând și integrând alte plugin-uri. Iată care sunt cele mai bune pluginuri pe care trebuie să le verificați pentru magazinul dvs. WooCommerce. Căutați pluginuri pentru gateway de plată? Tocmai am avut asta acoperit.

? CartFlows

Cu CartFlows instalat pe site-ul dvs. WooCommerce, puteți vinde cu ușurință produse și servicii creând fără probleme canale de vânzare. Cu canalele sale de vânzare cu un singur clic, puteți crea și personaliza pagina de check out, pagina de mulțumire și multe altele.

Printre caracteristicile cheie ale CartFlows se numără:

 • Pregătit pentru importarea șabloanelor cu convertire înaltă
 • Compatibil cu toți constructorii de pagini
 • Pagină de verificare cu convertire ridicată, care înlocuiește procesul de checkout tradițional și complicat
 • Funcție personalizată pentru pagina de mulțumire pentru a ghida cumpărătorii în următorii pași

CartFlows este total gratuit. Dacă doriți mai multe opțiuni de stil de checkout, șabloane, control câmpuri de checkout, umflături de comandă și multe altele, puteți achiziționa versiunea pro.

Accesați CartFlows

? WooCommerce Plug Abandonment Plugin

Pluginul Recuperarea abandonului de coș WooCommerce este perfect pentru captarea adresei de e-mail a utilizatorilor care au ajuns la pagina de finalizare și apoi au părăsit pagina sau nu au finalizat achiziția. Puteți trimite notificări prin e-mail pentru a le reaminti și a trimite urmăriri.

Recuperați veniturile pierdute prin instalarea acestui plugin complet gratuit pe site-ul dvs. web.

Accesați WooCommerce Recovery Abandonment Recovery

WooCommerce Direct Checkout

Știați că, dacă procesul dvs. de plata este mai simplificat, rata de conversie este mai mare? Așadar, pluginul WooCommerce Direct Checkout vă ajută să simplificați procesul de finalizare prin adăugarea butonului „Adăugați în coș” în fiecare produs, astfel încât cumpărătorii dvs. să poată sări pagina coșului de cumpărături și să fie redirecționați către pagina de checkout..

Aceasta înseamnă că cumpărătorii dvs. pot efectua direct check-out de pe pagina produsului. În plus, îi ajută să îi încurajeze să cumpere mai mult. Atât de mișto!

Vizitați WooCommerce Direct Checkout

WooCommerce MailChimp

Când executați un magazin online, păstrarea clienților dvs. este la fel de importantă ca și obținerea de noi. Așadar, una dintre cele mai bune metode de a-ți face clienții actuali să rămână și să fie reamintit că magazinul tău există este să trimiți e-mailuri.

Dacă furnizorul dvs. de servicii de e-mail marketing este MailChimp, WooCommerce MailChimp este cheia.

Pluginul WooCommerce Mailchimp vă ajută să vă abonați automat clienții pe lista MailChimp după ce au finalizat comenzile. Puteți adăuga, de asemenea, grupurile dvs. de interese MailChimp.

Deci, cu ajutorul acestui plugin, puteți colecta adrese de e-mail ale cumpărătorilor dvs. și apoi să le trimiteți e-mailuri despre produsele și promoțiile dvs. cele mai recente. Puteți crea, de asemenea, formulare astfel încât atunci când utilizatorii le completează, informațiile lor sunt adăugate automat la lista dvs. de corespondență.

Accesați WooCommerce MailChimp

YITH WooCommerce Ajax Filtrul de produs

YITH WooCommerce Ajax Filtrul de produs este un puternic plugin WooCommerce care vă permite să adăugați filtre la produsele dvs., deoarece doriți ca cumpărătorii dvs. să aibă o călătorie de cumpărare mai simplă, corect?

Majoritatea clienților ar prefera să vadă imediat produsele pe care le caută, astfel încât adăugarea de filtre vă va ajuta. Puteți adăuga listă, meniu derulant, culori și etichete pentru a vă ajuta clienții să găsească ceea ce au nevoie.

Vizitați YITH WooCommerce Ajax Filtrul de produse

WooCommerce Multilingual

Dacă intenționați să aveți magazinul online deschis pentru oricine din lume, atunci poate doriți să luați în considerare adăugarea unei funcționalități multilingve pentru a vă traduce produsele și a păstra aceeași limbă pe site-ul dvs. web pe baza limbii clientului dvs..

Vă permite, de asemenea, să urmăriți inventarul dvs. fără să vă împărțiți produsele în limbi și să trimiteți e-mailuri către clienții și administratorii dvs. în funcție de limba lor.

Vizitați WooCommerce Multilingual

SlideDeck

Adăugarea de elemente atractive, cum ar fi un glisor poate ajuta la atragerea mai multor clienți. Puteți afișa cele mai noi produse într-un glisor și vă puteți ține clienții agățați. SlideDeck vă permite să adăugați imagini și diapozitive video.

În plus, este receptiv și prietenos cu SEO.

Puteți chiar personaliza glisorul în funcție de specificațiile dvs..

Accesați SlideDeck

Concluzie

Să știi cum să înființezi un magazin WooCommerce va face cu siguranță ca afacerea ta să meargă mult. Nu puteți crea doar un magazin online cu aspect profesionist, dar puteți oferi clienților o experiență de cumpărare online foarte bună.

Așadar, dacă ați pus ideea dvs. de afaceri a magazinului online pe arzătorul din spate, acum este momentul să vă faceți funcționarea magazinului online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector