6 dintre cele mai bune teme gratuite ale elementorilor din 2019

Am mai fost pe acest drum înainte și v-am prezentat scăderea pe constructorii de pagini. Aceasta este o mulțime de sugestii ale constructorului de pagini pentru a vă face viața mai ușoară în ceea ce privește proiectarea paginii dvs. web fără lacrimi. V-am învățat și noi cum să vă găzduiți site-ul dvs. WordPress de la zero și identificat cele mai frecvente greșeli la construirea site-ului dvs. WP. Și acum ne întoarcem din nou la constructorii de pagini, cu accent pe popularitatea pluginului Elementor. Nu ar fi bine să știți ce temă liberă ar face Elementor complet?


Elementor este unul dintre cei mai buni creatori de pagini de acolo. Și, dacă decideți să utilizați acest instrument, ați dori, de asemenea, o temă care să se potrivească bine.

Iată, așadar, o listă cu cele mai bune șase teme gratuite Elementor pe care cu siguranță trebuie să le verifici.

1. Astra

Astra este o temă gratuită WordPress care are viteză și simplitate excelente. Aceasta permite previzualizările în timp real în personalizatorul WordPress, astfel încât utilizatorul să se simtă încrezător în efectuarea modificărilor. Înainte de a uita, avem o revizuire detaliată a temei Astra aici.

Caracteristici cheie ale Astra:

 • Performanțele sale sunt fiabile, deoarece elimină jQueries.
 • Are site-uri pre-construite care sunt optimizate prin Elementor.
 • Include o gamă largă de setări de personalizare precum machete, fonturi, anteturi și multe altele.

O altă caracteristică cea mai bună a Astra este că oferă o bibliotecă uriașă de demo-uri care sunt gratuite pentru acces. Flexibilitatea sa este cheia pentru a vă ajuta să creați un site web care să iasă în evidență.

Vizitați Astra

2. GeneratePress

Generate Press este o temă ușoară, care se extinde excelent cu un pachet premium de extensii. Este binecunoscut pentru a avea standarde ridicate în ceea ce privește codificarea și accesibilitatea. Păstrează site-ul dvs. în siguranță și asigură că aproape toată lumea vă poate accesa site-ul.

Caracteristici cheie ale GeneratePress:

 • Este construit cu SEO în minte.
 • Oferă controale de aspect privind personalizarea captării, a marjelor, a barelor laterale și a altor elemente ale site-ului dvs. web.
 • Oferă acces la mai mult de 10 demo-uri optimizate cu Elementor.

Puteți combina controalele de dispunere GeneratePress cu Elementor pentru a simplifica procesul de creare a unui site web receptiv.

Accesați GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP este cunoscut ca fiind cel mai generos furnizor de teme free-pack, deoarece oferă opțiuni vaste și o varietate de teme, cu funcții mai inovatoare în comparație cu altele. Faceți o baie și cufundați-vă recenzia noastră OceanWP din 2019 aici.

În plus, oferă suplimente unice Elementor pentru a extinde funcționalitatea constructorului de pagini și pentru a crește viteza de creare a site-ului dvs. web.

Caracteristici cheie ale OceanWP:

 • Oferă timpi de încărcare rapidă a paginii și SEO încorporat
 • Are suport RTL
 • O gamă largă de șabloane gratuite
 • Include integrarea ușoară WooCommerce pentru vânzătorii online.

Sprijinul OceanWP răspunde pe deplin în ceea ce privește problemele utilizatorilor săi.

Accesați OceanWP

4. Framework Builder Framework

Page Builder Framework este un plugin extrem de personalizabil creat special pentru a lucra cu constructorii de pagini precum Elementor. Concentrația sa este pe flexibilitatea și viteza care îi fac pe dezvoltatorii site-ului să fie satisfăcuți.

Caracteristici cheie ale paginii Builder Framework:

Un alt lucru bun cu Page Builder Framework integrat Elementor este faptul că oferă cel mai simplu mod de a crea o pagină cu control deplin asupra personalizării și multe funcții de explorat.

Accesați Framework Builder Framework

5. Salut Tema

Hello Theme este nou în afaceri, dar oferă o temă WordPress ușoară și rapidă. Hello Theme oferă o compatibilitate de 100% cu Elementor care vă permite să vă proiectați paginile fără probleme.

Caracteristici cheie ale temei Hello:

Rețineți că tema Hello este pentru totdeauna gratuită, ceea ce îi face pe utilizatori fericiți, deoarece aceștia se pot concentra pe proiectarea și personalizarea site-ului lor web, fără a vă face griji pentru taxa de abonament..

Vizitați Tema Hello

6. Geneza

Genesis Framework este menit să ofere o bază optimizată pentru performanță, unde puteți proiecta și decide singur. Permite dezvoltatorilor să acceseze șabloanele reutilizabile pentru design și să le combine cu ideile lor pentru a-și personaliza complet temele pentru a fi utilizate în paginile lor..

Caracteristici cheie ale Genesis Framework:

 • Oferă o mulțime de opțiuni tematice pentru a alege.
 • Are o opțiune de previzualizare în timp real pentru a verifica și revizui desenele și a le edita atunci când ai nevoie.
 • Are un antet personalizabil unde puteți adăuga logo-uri bazate pe text sau încărca propriul logo.
 • Este mobil care răspunde.

Tema Genesis oferă, de asemenea, o mare varietate de noi machete și șabloane din care puteți alege pentru unicitatea paginilor lor web.

Vizitați Genesis Framework

Concluzie

Pornirea propriului site poate fi un pic stresantă, dar cu ajutorul constructorilor de pagini și a temelor asociate, vă pot îmbunătăți viața.

Nu uitați că alegerea unei teme ar trebui să se potrivească cu constructorul de pagini ales și că ar trebui să fie fiabil rapid și ușor pentru a evita erorile pe site-ul dvs. live.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map