Beste dedicated hosting

afbeelding van webhostingserverDedicated hosting is voor mensen die om prestaties en beveiliging geven. Gedeelde hosting zal het gewoon niet halen wanneer u probeert een nieuwe bedrijfssite op te starten of agressieve verkeersgroei te verwerken.


Ongeacht wat veel shared hosting-bedrijven u vertellen, een shared host kan niet betrouwbaar grote hoeveelheden verkeer effectief afhandelen. Gedeelde hostingplannen die 100.000 bezoeken per maand aankunnen? ��

Door over te stappen op dedicated hosting krijgt u een hele server voor het onderbrengen van uw website en manier snellere laadtijden, meer serverbronnen en beveiliging. Er zijn veel toegewijde hostingbedrijven, maar hoe weet je dat ze niet alleen zijn wederverkopers vermomd achter gehuurd VPS-servers?

In deze gids gaan we enkele van onze beste toegewijde hosts aanbevelen die we hebben gebruikt om onze eigen bedrijven of onze klanten te hosten. We hebben geen wederverkopers in deze lijst opgenomen en hebben alle services geprobeerd.

Laten we erin gaan.

Waar we naar op zoek waren in de beste toegewijde host

Oké jongens, hier is een lijst met dingen waar ik naar op zoek ben als het gaat om dedicated hosting. Alle services die we hebben beoordeeld, hebben deze functies.

Hier zijn ze in geen enkele volgorde:

 1. Bronnen Bronnen en meer bronnen – hoe meer u krijgt, hoe beter uw server zal functioneren. Eenvoudigweg. ��
 2. Veiligheid – DNS-bescherming, malwarescanning en monitoren aan de hostkant zijn allemaal kenmerken van een kwaliteitsdienst ��
 3. Automatische back-ups – meerdere keren per dag een automatische back-up van uw site maken via cloudback-up is een must met dedicated hosting ✅
 4. Ondersteuning – 24/7 native Engelse ondersteuning voor uw servers is geweldig wanneer u functies toevoegt of op zoek bent naar meer informatie ✅
 5. Gratis upgrades – We zoeken naar gratis SSL, Cloudflare, beveiligingsupgrades en gratis migraties ✅
 6. Prijzen – we weten wat dedicated hosting kost en willen daar geen arm en been voor betalen ��
 7. Datacenters –  We implementeren graag op locaties dicht bij de klant. Maken de servers gebruik van AWS of Google Cloud? ��️

Laten we met die in gedachten eens naar onze topkeuzes springen. Als je een van deze hosts live-optredens wilt zien, kijk dan naar onze hoofdpagina beste webhostingbeoordeling of bekijk onze 24/7 live host volgen hier.

Topkeuzes voor dedicated hosting

Onze uitgebreide beoordeling van tientallen hosts resulteerde in de volgende lijst van vier van de beste toegewijde webhosts. Toegegeven, dit is een selectieve lijst, maar we denken dat elk uw overweging waard is.

1. Kinsta – Premium Service (Google Cloud Servers)

Belangrijkste kenmerken
 • Google Cloud-platform
 • Gratis sitemigratie
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Krachtig dashboard
 • Geautomatiseerde back-ups van websites
 • Staging-site
 • Gratis SSL


Beeld

Laadtijd: 320Ms

Uptime: 99,9%

Kosten: $ 60,00 / maand

Ondersteuning: Live chat

Bezoek Kinsta.com

Kinsta is zonder twijfel onze nummer één keuze voor dedicated webhosting. Het wordt met name aanbevolen voor serieuze ondernemers die ervoor willen zorgen dat hun website zo dicht mogelijk bij 100 procent uptime is.

Hoewel Kinsta over het algemeen duurder is dan andere webhosts op onze lijst, zijn we ervan overtuigd dat de kosten voor deze service gerechtvaardigd zijn. Kinsta is echt zo goed.

Werkt het beste met WordPress

Het helpt natuurlijk om te weten dat Kinsta er volledig op is gericht WordPress hosting. Aangezien er tegenwoordig zoveel websites op WordPress zijn gebouwd, is dat niet echt een nadeel.

Meer specifiek is Kinsta een volledig beheerd platform voor hosting WordPress-websites. Dit betekent dat je geen gedetailleerde technische kennis hoeft te hebben om Kinsta te gebruiken, omdat ze dat allemaal voor je hebben geregeld.

Kinsta werkt op het Google Cloud Platform, die algemeen wordt beschouwd als een van de beste website-infrastructuren ter wereld. U kunt zelfs uw datacenter kiezen om de laagste latentienummers te garanderen.

Als je al een website hebt die je naar een nieuwe host wilt verhuizen, heb je geluk met Kinsta. De service biedt gratis websitemigratie die in een handomdraai te gebruiken is. Dit betekent dat uw website snel up-and-running is met minimale of geen downtime.

Het basispakket bij Kinsta omvat zaken als vijf GB SSD-opslag en 50 GB serverbandbreedte. Je krijgt onbeperkte bezoekers en paginaweergaven en Kinsta voert elke dag 1.440 uptime-controles uit op elke website. Kinsta’s klanten krijgen ook allerlei beveiligingsgerelateerde tools zoals een SSL-certificaat, HTTPS forceren en Site Cache wissen.

Geautomatiseerde dagelijkse back-ups

Gebruikers zijn dol op de staging-site, waarmee ze kunnen experimenteren met wijzigingen voordat ze live gaan. Kinsta heeft zelfs geautomatiseerde dagelijkse back-up om de veiligheid van uw gegevens te garanderen. Net zo nuttig, is hun klantenondersteuningssysteem snel, responsief en oprecht behulpzaam.

Al deze functies maken het moeilijk om fout te gaan met Kinsta. Toegegeven, hun meest elementaire pakket kost $ 30 per maand, wat voor sommigen misschien te veel is. Zakelijke klanten zullen het brede scala aan beschikbare pakketten waarderen, variërend in prijs van $ 100 tot $ 1.500 per maand voor gebruikers met meerdere websites. Het pakket van $ 100 is waarschijnlijk te klein voor de meeste bedrijven, wat betekent dat u waarschijnlijk $ 200 per maand of meer betaalt.

Lees ons volledige Kinsta recensie hier.

2. HostGator – Geweldige snelheid / ondersteuning / extra functies

Belangrijkste kenmerken
 • Extreem snel
 • Talloze gratis upgrades
 • Host meerdere sites
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Gratis SSL


Beeld

Laadtijd: 417Ms

Uptime: 99,99%

Kosten: $ 119,00 / maand

Ondersteuning: Live chat

Bezoek Hostgator.com

Als je van het idee van Kinsta houdt, maar weet dat de prijs niet bij je budget past, wil je misschien liever HostGator kiezen.

HostGator is een van de bekendste namen in webhosting. Ze bieden een verscheidenheid aan diensten zoals een websitebouwer, shared hosting, WordPress-specifieke hosting en dedicated hosting. Hun prijzen zijn betaalbaar, maar dit betekent niet dat ze geen uitstekende diensten aanbieden.

hostgator

Elk hostingplan biedt tal van functies, en zelfs nieuwe webmasters zullen geen problemen ondervinden bij het navigeren door de HostGator-interface. De uptime met deze host is uitstekend en heeft ook een aantal zeer betrouwbare klantenondersteuning.

Pakketten voor dedicated hosting beginnen bij slechts $ 119 per maand. Voor deze prijs is de service aanpasbaar met maar liefst één TB SSD-opslag en 32 GB RAM. Maandelijkse gegevensoverdracht is onbeperkt, wat betekent dat voldoende bandbreedte nooit een probleem zal zijn.

Klanten van HostGator kunnen zich aanmelden voor Mojo Marketplace voor toegang tot een verscheidenheid aan marketingtools zoals DaDa Mail. Met uitstekende uptime en hoogwaardige klantenservice is het moeilijk om fout te gaan met HostGator, vooral als u een beperkt budget heeft. U kunt 24/7 telefonisch contact opnemen met de klantenondersteuning of gebruikmaken van de handige online webchat.

Lees ons volledige HostGator-beoordeling hier.

3. A2-hosting – Beste budgetoptie

Belangrijkste kenmerken
 • Breed scala aan e-commercetools
 • Geldteruggarantie
 • Gratis SSL en SSD
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Meest geschikt voor WordPress


Beeld

Laadtijd: 470Ms

Uptime: 99,99%

Kosten: $ 99,59 / maand

Ondersteuning: Live chat

Bezoek A2Hosting.com

A2 Hosting is een andere allround uitstekende vermelding op het gebied van dedicated servers. Ze zijn bijzonder goed aangepast om te hanteren WordPress-websites, maar dit is niet hun exclusieve focus. A2 heeft zelfs pakketten voor shared hosting, VPS-hosting en reseller-hosting.

De speciale hostingopties van A2 omvatten kernservers die klanten een beheerde server en root-toegang bieden of beheerde servers zonder root-toegang. Ten slotte omvatten de speciale opties ook onbeheerde servers voor klanten die echt hands-on willen werken met hun website.

De prijzen voor deze dedicated serverpakketten zijn behoorlijk gevarieerd. De verschillende kernserverpakketten variëren van $ 140 tot $ 290 per maand, terwijl beheerde servers vergelijkbare prijzen hebben. De onbeheerde serverpakketten zijn het voordeligst, variërend van $ 100 tot $ 250 per maand.

De meeste van deze pakketten hebben minimaal 8 GB RAM en 10 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht. Bovendien krijgen klanten toegang tot minimaal twee harde schijven van 500 GB en twee CPU-cores.

Linux-gebaseerde pakketten

Al deze pakketten zijn gebaseerd op Linux, waardoor Windows voornamelijk in de kou staat. Dit is misschien wel het grootste nadeel van het gebruik van A2 Hosting. Anders is de uptime van 99,9 procent bewonderenswaardig en is de klantenondersteuning 24/7/365 een groot voordeel.

Bedrijven die overwegen A2 Hosting te gebruiken voor het verkopen van producten, kunnen kiezen uit een scala aan e-commerce tools. OpenCart, AbanteCart en PrestaShop zijn allemaal vertegenwoordigd evenals anderen. Verder is de bekende e-commerce app Magento beschikbaar via A2.

Als u een online winkel runt, moet u stappen ondernemen om de veiligheid van de transacties te garanderen. Dat betekent dat u een SSL-certificaat moet toevoegen voor het versleutelen van gegevens. A2 verkoopt u een SSL voor slechts $ 50 per jaar die 256-bit-codering biedt. Onthoud alleen dat een SSL-certificaat door andere providers in deze lijst in het pakket is opgenomen.

Lees ons volledige A2 Hosting beoordeling hier.

4. SiteGround – Duur voor kwaliteit

Belangrijkste kenmerken
 • Fantastische uptime
 • Geweldige klantenondersteuning
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 ondersteuning
 • Meerdere serverlocaties


Beeld

Laadtijd: 475Ms

Uptime: 99,99%

Kosten: $ 269,00 / maand

Ondersteuning: Live chat

Bezoek SiteGround.com

SiteGround heeft mensen veel te bieden, maar heeft ook enkele vrij ernstige nadelen. Desalniettemin beschikt het nog steeds geweldige uptime, solide klantenondersteuning en een gratis SSL-certificaat met alle pakketten. Aan de andere kant is SiteGround behoorlijk duur. U wilt waarschijnlijk alleen met deze webhost meegaan als u zeker bent van het succes van uw website.

Er zijn drie speciale serverpakketten beschikbaar. Met het Entry Server-pakket betalen klanten $ 269 per maand voor vier CPU-cores, een acht MB CPU-cache en 16 GB RAM. Het grotere Power Server-pakket kost $ 349 per maand en biedt verbeterde CPU-kloksnelheden, tweemaal de RAM en 960 GB SSD. Super Power Server is het grootste pakket voor $ 729 per maand. Dit extra grote aanbod is geschaald voor de grootste organisaties.

Alle servers zijn op Linux gebaseerd en de opslagtoewijzingen zijn teleurstellend klein. Toch biedt SiteGround goede e-commercetools en betrouwbare beveiligingsfuncties, evenals een behulpzame klantenservice.

Lees ons volledige SiteGround beoordeling hier.

Wat is een Dedicated Web Host?

Een webhost is in wezen een bedrijf dat u de technologie biedt die u nodig heeft om uw website online te brengen. Een website ‘hosten’ kan ook ‘opslaan’ worden genoemd. In wezen slaat de host uw website op een gespecialiseerde computer op die een server wordt genoemd.

Wanneer een persoon uw adres of domein intypt, zoekt zijn computer naar en maakt verbinding met de server van de webhost. Uw website wordt dan via de browser aan de gebruiker bezorgd.

Dienovereenkomstig staat uw webhost in feite centraal in uw online aanwezigheid. Dit betekent dat u een host nodig heeft die snel en betrouwbaar is en u niet in de steek laat wanneer uw website maximale uptime nodig heeft.

De meeste gerenommeerde webhosts bieden veel van dezelfde functies. Ze vereisen waarschijnlijk dat u een domein, die u bij een derde partij kunt kopen. Als alternatief kan uw webhost u bij dit proces helpen. Zodra u een domein en een host heeft gekozen, zou u e-mailaccounts moeten kunnen instellen. Webhosts geven u ook toegang tot FTP, zodat u eenvoudig bestanden van uw computer naar uw webserver kunt uploaden. Omdat WordPress zo veel wordt gebruikt, bieden veel webhosts bovendien specifieke WordPress-ondersteuning.

Verder mag u van een webhost verwachten dat hij interne technici in huis heeft die ervoor moeten zorgen dat alle servers elk uur van de dag actief zijn. Webhosts bieden meestal volledige klantenondersteuning, zodat als u ooit een probleem tegenkomt, u snel en gemakkelijk de hulp moet kunnen krijgen die u nodig heeft.

De voordelen van dedicated hosting

Als het gaat om het kiezen van een webhost, is een van uw belangrijkste overwegingen of u kiest voor shared of dedicated hosting. Eerst moet u de fundamentele verschillen tussen de twee soorten services begrijpen.

Shared hosting is precies hoe het klinkt. Uw website staat bij veel andere websites op een server. Theoretisch kunnen er honderden websites zijn die de ruimte met de uwe delen. Dit betekent dat u slechts een bepaalde hoeveelheid bandbreedte en schijfruimte krijgt toegewezen. Als u een van deze limieten overschrijdt, moet u extra betalen.

Dedicated hosting is anders. Uw website is de enige die die specifieke server bezet. Dit betekent dat alle bandbreedte en schijfruimte die bij die server horen uitsluitend bij uw website hoort.

Beide soorten hosting hebben hun voor- en nadelen. Verschillende factoren helpen u te beslissen welk type geschikt is voor uw website.

Shared Hosting minder duur

Gedeelde hosting is meestal een meer betaalbare optie. Het is ook een stuk eenvoudiger en eenvoudiger dan dedicated hosting. Dit komt omdat webhostpersoneel administratieve en beveiligingszaken regelt, zodat u dat niet hoeft te doen. Mensen en organisaties die een shared host-service gebruiken, behouden toegang tot het bedieningspaneel, maar zij zijn niet verantwoordelijk voor het omgaan met veel van de meer technische overwegingen.

Dat klinkt als een vrij goede deal. Het delen van een server heeft echter veel nadelen. U zult niet de flexibiliteit hebben die u zou hebben als u met een toegewijde gastheer zou gaan. Dat komt omdat de host de bronnen en alle software-installatie beheert.

Beveiligingsrisico’s met gedeelde hosting

Het delen van serverruimte kan ook betekenen dat u beveiligingsrisico’s deelt. Als een website op de server wordt gehackt, zijn alle andere plotseling kwetsbaar. Bovendien hebben sommige websites op dezelfde server mogelijk geen ethisch doel. Hierdoor kan uw IP op de zwarte lijst komen, ook al heeft uw website niets verkeerds gedaan.

Websites die zich op een gedeelde server bevinden, kunnen ook problemen ondervinden met trage prestaties vanwege beperkingen op bandbreedte en schijfruimte.

Dit betekent niet dat shared hosting noodzakelijkerwijs een slechte zaak is. Veel beginnende websites doen het redelijk goed met een gedeelde server. Mensen die een persoonlijke website bouwen die waarschijnlijk alleen door vrienden en familie wordt bezocht, zullen merken dat shared hosting een ideale oplossing is.

Als je nieuw bent bij shared hosting of gewoon website bouwen in het algemeen, zou ik je aanraden om te beginnen met spelen met een gratis website builder eerst of gebruikmakend van een van de vele gratis webhosts.

Dedicated Hosting Laten we alle ruimte zelf gebruiken

In tegenstelling tot shared hosting, vereist een dedicated host niet dat u de bandbreedte en schijfruimte met veel andere gebruikers verdeelt. Dit betekent dat al het geheugen van u is en dat uw website veel meer verkeer kan verwerken.dedicated hosting uitgelegd

Een ander belangrijk voordeel van dedicated hosting is dat het uw online aanwezigheid gescheiden houdt van alle anderen. Dit betekent dat uw IP minder snel onterecht op de zwarte lijst komt te staan ​​en u mogelijk ook meer wordt beschermd tegen hackers en malware.

Veel organisaties stellen het op prijs dat ze een speciale server hebben, omdat deze de mogelijkheid biedt om alle software te installeren die nodig is om aan de behoeften van de website te voldoen. Bovendien vinden ze het fijn om meer dan één website en verschillende domeinen met gedetailleerde precisie te kunnen beheren.

Betere prestaties

Laadsnelheden zijn over het algemeen stabieler, sneller en betrouwbaarder bij een dedicated host dan bij een shared host. Dit zijn cruciale statistieken omdat ze zorgen voor een betere, aangenamere ervaring voor bezoekers van uw website. Ze blijven waarschijnlijk langer op uw website en zullen eerder een aankoop doen als ze erop vertrouwen dat uw website te allen tijde actief is.

Als er een keerzijde is aan dedicated hosting, kan het zijn dat het relatief duur kan zijn. Dit is een grote zorg voor nieuwe organisaties die misschien niet veel geld hebben om te investeren. Het kan raadzaam zijn om te beginnen met een shared host-provider en later naar een dedicated host te verhuizen wanneer de cashflow is verbeterd.

Het andere potentiële nadeel van dedicated hosting is dat het meer technische kennis vereist dan shared hosting. Sommige organisaties laten deze zorgen over aan hun IT-team, maar wat gebeurt er als u geen IT-team heeft? Mogelijk wordt u gedwongen om zelf met dedicated hosting om te gaan.

Als alternatief kunt u op zoek gaan naar een managed hosting-service die veel van de technische aspecten aankan, zodat u dat niet hoeft te doen. Het resultaat is dat u profiteert van een toegewijde host zonder dat u alle technische kennis hoeft op te doen.

Dedicated Hosting FAQ

Wat is het verschil tussen shared hosting en dedicated hosting??

Shared hosting is een economische benadering waarbij uw website op dezelfde server wordt gehost als talloze andere. Dit is een perfect acceptabel platform voor veel websites, vooral voor websites die niet bijzonder groot zijn en die niet veel verkeer verwachten. Er kunnen echter beveiligingsproblemen zijn in verband met gedeelde hosting, en grotere websites met veel verkeer kunnen binnenkort hun maandelijkse toewijzingen overschrijden.

Dedicated hosting biedt een exclusieve server voor slechts één website. Dit zorgt voor een betere betrouwbaarheid, snelheid en beveiliging. Hoewel het het duurdere alternatief is, hebben veel drukke, zich uitbreidende websites de bronnen nodig die ze alleen van een speciale server kunnen krijgen.

Een vraag die we vrij vaak krijgen, gaat over goedkope webhosting. Als u op zoek bent naar een kortingshost maar een toegewijde server wilt, zoekt u op de verkeerde plaats.

Wie moet kiezen voor dedicated hosting?

Het gebruik van een speciale server wordt aanbevolen voor geavanceerde webmasters die veel van het onderhoud zelf willen doen. Bovendien hebben bedrijven en andere organisaties de neiging om deze diensten beter te kunnen betalen, en in veel gevallen vereisen ze de kwaliteit van de diensten die worden geleverd door een speciale server. Managed hosting maakt het mogelijk dat mensen met minder technische kennis toch kunnen profiteren van dedicated hosting.

Als u een website met veel verkeer heeft of e-commercetoepassingen gebruikt, zijn de verbeterde beveiliging, mogelijkheden en betrouwbaarheid van een toegewijde host wellicht noodzakelijk.

Wat zijn de voordelen van dedicated hosting??

Als uw website groot is en veel verkeer heeft, ziet u voordelen voor dedicated hosting. Verbeterde beveiliging is een van de belangrijkste voordelen. Uw gegevens lopen geen risico omdat een andere website wordt gehackt.

Websites die op speciale servers worden gehost, hebben doorgaans meer uptime. Dienovereenkomstig kunnen uw bezoekers erop vertrouwen dat uw website er zal zijn wanneer ze ernaar op zoek zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van een dedicated server is dat uw website kan worden aangepast aan uw unieke behoeften. U bent te allen tijde verzekerd van optimale functionaliteit.

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, we willen ook graag uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotie zijn. Vul het onderstaande formulier in en we publiceren uw recensie. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de heb gelezen en accepteer Gebruiksvoorwaarden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map