Bästa återförsäljare värd

bild som visar hur återförsäljarhosting fungerarSom värdåterförsäljare har du möjlighet att skapa ett företag där du säljer andra utrymme på Internet. Du är den som dikterar priset. Du är den som marknadsför och säljer till kunder. Du är den som ansvarar för att upprätthålla de relationer du har med dina kunder.


Företaget som du köper webbhotell från är dock ansvarigt för hårdvaruproblem, programvaruproblem och att hantera eventuella tekniska problem. Du hyr i princip serverutrymmet. Du betalar ett grossistpris så att du kan sälja det till ett detaljhandelspris och få vinst.

Med det i åtanke att välja ett kvalitetsåterförsäljarprogram kommer dina kunder att stanna hos dig i 2-3 år.

I den här guiden kommer vi att täcka ett antal återförsäljarprogram och hjälpa dig att bättre förstå var och en.

Finns det en marknad för värdtjänster?

Ja. Tänk bara att det fanns ungefär en miljard levande webbplatser under 2016. År 2020, bara tre år senare, har vi nära två miljarder levande webbplatser. Varje dag kommer nya webbplatser online. När du säljer webbhotell kan du tjäna pengar på den växande trenden. För att lyckas med den här branschen måste du ha en god förståelse för de andra spelarna på området. Du måste veta vem du ska hyra dina servrar från, liksom de företag du bör undvika. Du bör känna till kriterierna som de flesta som vill starta en ny webbplats vill ha och du bör känna till specifikationerna som dina servrar ska ha för att kunna ge dina kunder en anständig service.

De flesta värdföretag tjänar sina vinster under det andra till tredje året av värd, det första årets vinster upptas i allmänhet av marknadsföringsinsatser. Kvalitetshotelltjänster säkerställer att du kan träffa den lönsamhet som är två till tre år.

Vad vi letar efter hos återförsäljare

Vi kommer att titta på ett par områden som vi anser vara viktiga för att välja en återförsäljare värd.

Tänk på att de flesta återförsäljare erbjuder mycket liknande paket, enheten finns ofta i detaljerna. Du vill veta exakt vad de erbjuder gratis så att du kan veta hur du prissätter ditt värderbjudande och skala upp ditt företag.

Här är några. Om du behöver mer specifika rekommendationer på mer tekniska webbplatser (säg webbappar), skicka mig ett e-postmeddelande ([email protected]) för mer information. Tack!

Drifttid och tillförlitlighet

bild av webbplatsens hastighetEtt annat område vi tittade på var drifttid och tillförlitlighet. Du vill inte allt mindre än 99,9 procent drifttidsgaranti. Allt mindre än det kommer att innebära att dina kunder kan titta på upp till en timmes driftstopp varje månad. Den en timmen kan räcka för att göra skillnaden mellan att din klients verksamhet lyckas eller att det är ett misslyckande.

Något som dina kunder kommer att vilja ha från dig, och därför bör du kräva det från företaget du köper webbhotell från, är SSD-lagring och HTTP / 2-servrar. Som ni kommer att se, de företag som vi kommer att granska senare i den här guiden ger god hastighet och bra drifttid. Vissa erbjuder till och med en pengarna tillbaka-garanti om deras drifttid faller under 99,9 procent tröskeln.

Du kan se vår live hosting spårning att se vilka värdar som har bra / dåliga prestanda.

Teknisk support

Även i en perfekt värld med de bästa servrarna kommer saker att gå fel. teknisk supportNär de gör det kommer kunderna som du har sålt din tjänst att söka till dig om hjälp. Du i sin tur kommer att titta på webbhotellföretaget. Det är därför du vill webbhotellföretaget som du använder för att ge svar i god tid och ha experttekniker. Varje försening från värdföretagets sida för att ge dig svar eller korrigera problem innebär en försening i att dina kunder får sin webbplats igång igen.

24/7 support är ett absolut måste för att lösa tekniska problem. Tänk inte ens på en återförsäljare som använder ett biljettsystem. ��♂️

Pris

Den sista faktorn som vi kommer att överväga är priset. Som vi nämnde är detta ett företag. Företag handlar om att tjäna pengar. spargrisJu billigare du kan köpa grossisthotellet för, desto större vinst gör du när du säljer tjänsten igen. Alla företag som vi kommer att granska har ett pris som är tillräckligt lågt för att du ska kunna tjäna några dollar och ha lite wiggle utrymme att växa.

Nu när vi har förberedelserna ur vägen, låt oss dyka in och diskutera våra val för de bästa återförsäljarens webbhotellföretag. Vi har listat dem i ordningsföljd.

Bästa återförsäljare av webbhotell

HostGator – bästa plan för prestanda

Nyckelfunktioner
 • Obegränsade domäner
 • Gratis SSL
 • Gratis WHMCS-klienthanterings- / faktureringsprogramvara
 • 24/7/365 Support
 • 99,9% drifttidsgaranti

Fördelar

 • White label hosting
 • Fullständig kontroll över resurserna
 • ResellerClub-konto utan extra kostnad

Nackdelar

 • Saknar SSD-lagring

HostGator erbjuder vad vi känner är några av de mest kompletta återförsäljarplanerna på marknaden. Planerna som de erbjuder gör det lättare för återförsäljare att tillhandahålla nödvändiga funktioner till sina kunder och hantera sina kunder. Det gör att du som återförsäljare kan göra nya funktioner tillgängliga för dina kunder när de kommer online och dina kunder har tillgång till kundsupport. Allt detta görs till ett relativt billigt pris.

Rabatt vid registrering ��

Alla ovanstående planer ger dig ett gratis ResellerClub-konto. Detta innebär att du kan sälja 70 plus gTLD och ccTLD till dina kunder. Där är en 80 procent rabatt på registreringskostnader. Du kan sälja domännamn till dina kunder. Du kan hjälpa dem att migrera deras webbplats från deras nuvarande server till din. Eftersom du köper alla tjänster till en kostnad kan du tjäna pengar när du säljer dem igen.

HostGator har ett antal unika verktyg som gör det möjligt för dig att märka ditt företag. Till exempel, HostGator har en unikt designad cPanel som du kan erbjuda dina kunder. Det som är bra med detta är att du kan lägga till din egen logotyp och ditt eget varumärke.

HostGator har skapat en mängd videor och självstudier. Du kan använda dessa tillsammans med dina kunder och märka dem så att det verkar som att all denna information kommer från ditt företag.

Du har 100 procent kontroll över bandbredd, lagring, RAM etc. Du kan kontrollera hur dina resurser fördelas. HostGator ger dig möjligheten att uppgradera till en annan nivå halvvägs i månaden om du känner att du är på väg att ta slut på resurser. På det här sättet förlorar du inte potentiella kunder.

Oerhört tillförlitlig & # x1f600;

Vi valde HostGator som vårt första val på grund av hur tillförlitliga de är. De har en 99,9 procent drifttidsgaranti. Du ser denna typ av garanti hos många värdföretag. Vad vi gillar med HostGator är att de faktiskt följer med sin garanti. Om deras servrar inte uppfyller denna tröskel under månaden kommer HostGator att kompensera dig för hela månaden.

Som vi nämnde kommer dina kunder att kunna använda cPanel med ditt varumärke. Du kommer att kunna använda cPanel också. HostGator har gjort ett trevligt jobb med att utforma cPanel så att det är lätt att använda. Det har mycket kraft bakom sig. Du och dina kunder kommer att ha alla de alternativ du kan förvänta dig av cPanel med en unik ny design som inte går att slå.

När du läser HostGator-recensioner är det tydligt att se varför de rankas som en av de bästa leverantörerna där ute idag. De har utmärkta hastigheter, fantastisk drifttid och en lättanvänd cPanel. HostGator träffar alla viktiga punkter du kan förvänta dig av ett värdföretag i den här prisgruppen.

Det är lätt att använda så att kompletta nybörjare kan behärska det snabbt. Det har emellertid kraften och funktioner som gör det möjligt för elanvändare att få gjort vad de vill göra. Det finns ett antal säkerhetsfunktioner tillgängliga. Vissa av dem ingår och andra kostar extra. Varför inte ta det själv? HostGator erbjuder för närvarande en återbetalningsgaranti på 45 dagar.

A2 Hosting – Premium Reseller Hosting

Nyckelfunktioner
 • Gratis eNom återförsäljarkonto
 • Pengar tillbaka garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • 1000 GB Överföra
 • 20X snabbare Turbo-alternativ

Fördelar

 • cPanel-integration
 • Välj mellan Linux-servrar eller Windows-servrar
 • Två gratis faktureringsprogram att välja mellan

Nackdelar

 • Inte mycket lagringsutrymme

Vi valde A2 Hosting som vårt nummer två eftersom de, liknande HostGator, kan förse sina kunder med nästan allt de behöver. Deras återförsäljarplaner är några av de bästa på marknaden. De inkluderar:

 • cPanel-integration
 • SSD-lagring
 • WHMCS eller Blesta för att hantera konton

Omfattande uppsättning funktioner & # x1f4c3;

Så gott som alla återförsäljarhotellplaner, oavsett företag, har någon typ av faktureringsprogram. A2 Hosting är annorlunda genom att du får två alternativ. Om du köper “Silver” -kontot kan du välja mellan WHMCS och Blesta. WHMCS har fått erkännande bland många som ett problemlösningsverktyg. Blesta föredras eftersom det är open source, vilket innebär att användare kan anpassa den för att tillgodose deras behov.

Du kan välja en Linux-server eller en Windows-server. Det operativsystem som du väljer avgör vilka programvarealternativ som finns tillgängliga för dig. Detta val görs baserat på de tjänster du vill erbjuda dina kunder. Till exempel använder Linux cPanel och PHP. Windows kommer att använda Plesk- och.NET-kärnor.

Oavsett vilken plan du väljer kommer du att få en anständig mängd resurser. Den lägsta nivåplanen som A2 Hosting erbjuder stöder upp till 40 konton. Du kan fortsätta växa därifrån. När ditt företag växer kan du välja högre nivåkonton som erbjuder mer lagringsutrymme.

En av de snabbaste webbhotellarna & # x1f686;

Vi blev imponerade av A2 Hosting’s hastighet. De är bland de snabbaste webbhotell som vi har testat. Deras bashastighet är snabb, men detta förbättras bara tack vare SSD-lagring. Det finns ett antal datacenter runt om i världen för att leverera innehåll. Du har möjlighet att få en “turbo” -server. Denna server erbjuder hastigheter som är 20X snabbare än normalt.

A2 Hosting erbjuder fantastiskt stöd. Du kan kommunicera med dem via:

 • E-post
 • Live chat
 • Telefonstöd

Dessutom kan du använda en välunderbyggd kunskapsbas. Det finns ett antal guider som du kan använda för att hjälpa dina kunder att svara på grundläggande frågor och komma igång med deras webbsajt.

A2 Hosting erbjuder kontinuerlig service i mer än 15 år. Detta har hjälpt dem att skapa ett namn på kvalitet i webbhotellvärlden. Om du inte är helt nöjd med deras service, de erbjuder en återbetalningsgaranti när som helst.

A2-värd är ett företag som fokuserar på att göra saker så anpassningsbara som möjligt. Det kan ta lite att förstå hur de ställer in saker, men när du väl har fått en känsla för det kommer du att ha en billig och snabb webbhotell som har en imponerande mängd funktioner. Läs vår fullständiga recension av A2 Hosting.

InMotion – Bra prestanda färre funktioner

Nyckelfunktioner
 • 100G + Diskspace
 • Gratis dedikerad IP
 • Obegränsad cPanels
 • 24/7/365 Support
 • Säkerhetskopiering

Fördelar

 • SSD-lagring
 • White label hosting
 • Utmärkt webbplatssäkerhet

Nackdelar

 • Tillfällig driftstopp

När du tittar på alla produkterna som InMotion erbjuder, ser du att några av dem är väldigt trevliga och andra verkar sakna funktioner. Tack och lov är deras återförsäljarplaner några av de trevligare funktionerna de erbjuder. InMotion ger dig möjlighet att välja mellan sex olika konfigurationer. De erbjuder många funktioner, inklusive funktioner som hjälper dig med fakturering och säkerhetskopiering.

Transparent service ��

För oss, Fördelen med InMotion är dess öppenhet. Som en vit etikettprodukt, när du använder deras resurser, är ditt varumärke eller ditt namn vad andra ser. InMotion fungerar i bakgrunden. På det här sättet finns det ingen förvirring mellan ditt företag och deras. Detta ökar din trovärdighet.

De resurser du erbjuds är imponerande. Återförsäljarens servrar är utrustade med SSD-lagring samt RAID – 6 dataskydd. Detta ger dig snabbast tillgängliga hastigheter för dataöverföring. Samtidigt kan du upprätthålla redundans.

Det finns ett par andra förmåner som du får från dem som återförsäljare. Till exempel får du ett gratis konto hos Enom. Detta gör det möjligt för dig att erbjuda dina kunder SSL-registrering och domännamn. Du kommer att få WHMCS-faktureringsprogramvara. Den här programvaran är populär eftersom den gör det enkelt att fakturera, betala insamling och spåra dina kunder.

Bra supportteam & # x1f4de;

InMotion erbjuder ett antal andra godsaker till sina kunder. Det ena är det supportteam de har. Det är en av de bästa som vi har interagerat med. Deras personal är indelad i två olika avdelningar. Detta gör det lättare för dig att hitta svaret på den exakta frågan som du eller dina kunder kan ha. Många av deras personal är utbildade. Så du kanske pratar med en säljare, men de kommer också att kunna ge teknisk support.

InMotion erbjuder dig ett antal säkerhetsfunktioner. Patchman-skydd mot skadlig programvara innebär att servern hela tiden söker efter skadlig programvara. Allt som visar sig vara tvivelaktigt kommer att karantäneras och tas bort. Corero DDoS-skydd finns för att skydda din server från brute force-attacker.

InMotion erbjuder sina kunder nästan allt de behöver. Ytterligare mjukvara kan inkluderas gratis eller kommer att köpas. Vi kan inte komma över hur imponerade vi är med de funktioner som de har tillgängliga.

Deras WordPress-stöd är bra. De har ett lyhörd supportteam och erbjuder ett brett utbud av säkerhetsfunktioner. InMotion erbjuder sina kunder en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du kan prova dem riskfria.

SiteGround – Great Cloud Reseller Hosting

Nyckelfunktioner
 • Låg som $ 42 / år
 • Bästa supporthänderna
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flera serverplatser

Fördelar

 • SSD-lagring
 • Billigt pris
 • Fenomenal kundsupport

Nackdelar

 • Du kan bara köpa en årlig värd

Vi har ofta diskuterat vad vi gillar med SiteGround. Det är ett av de bättre värdalternativen för WordPress. Alla skäl som vi har nämnt och mer är varför vi har lagt till dem i denna lista. SiteGround är ett snabbt värdalternativ med lågt pris. De erbjuder fenomenalt stöd.

Ger dig krediter

SiteGround har en värdplan för återförsäljare som är annorlunda än vad du får med de flesta andra värdar. Med de flesta andra värdar köper du en månatlig plan eller en årlig plan som du kan sälja. SiteGround ger dig poäng. Varje kredit ger dig ett års återförsäljartjänst. Du kan köpa så många krediter du vill vid en viss tidpunkt. Det som är bra med dem är att de inte går ut. Detta innebär att du kan förnya ett klients konto eller öppna ett nytt konto när du vill.

För många fungerar detta sätt att interagera bättre än planer som begränsar din tillgång till resurser, beroende på plannivån du köper. Med SiteGround, varje konto är för en webbplats. Så du kan erbjuda dina kunder en omfattande plan. En kund kanske vill att en webbplats ska vara värd i tre år. Så du köper tre poäng. Eller en annan kund kanske vill att sju webbplatser ska vara värd för ett år, så du köper och ger dem sju poäng.

För återförsäljare som är vana att handla med andra värdföretag kan detta sätt att interagera verkar vara lite konstigt. Men många uppskattar snabbt den flexibilitet som denna typ av plan erbjuder. Istället för att ha ett universellt konto kan varje plan justeras för att tillgodose behoven hos kunden som ska ta emot den.

Gratis dagliga säkerhetskopior & # x1f193;

Förutom det unika sättet de närmar sig återförsäljarhosting har SiteGround mycket att erbjuda. Siteground erbjuder värd för vit etiketter. Detta innebär att all deras varumärke tas bort och att du kan sätta ditt varumärke på sin plats.

Dina kunder får ett antal attraktiva funktioner. Var och en av deras webbplatser kan säkerhetskopieras dagligen gratis. Trettio tidigare säkerhetskopior lagras. Dina kunder kommer att få ett gratis Cloudflare-CDN. Detta kommer inte bara att förbättra hastigheterna, utan det hjälper dina kunder att bekämpa DDoS-attacker.

Varje server är HTTP / 2 aktiverad. Alla är utrustade med SSD-lagring. Dina kunder har förtroende för att veta att de får den senaste tekniken.

Enligt vår åsikt, Siteground är bland de bästa återförsäljningsalternativen. De har omfattande planer. Deras personal ger fantastiskt stöd. De erbjuder solida hastigheter. Det finns mycket om denna värd som är attraktiv. Du kan prova det själv tack vare 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Relaterad: Säkerhetskopiera din webbplats

Sista ord

Att vara återförsäljare av webbhotell är ett företag med obegränsad potential. Tillväxten av ditt företag och dina kunders lycka beror på webbhotell som du hyr din tjänst från. När du har gjort din egen forskning har du antagligen sett att det inte finns många leverantörer som ger upp plats på sina servrar för andra att sälja. Och många av dem som stöder återförsäljare erbjuder inte de bästa verktygen eller tjänsterna. Det är därför vi skapade den här guiden för att inkludera det vi tyckte var de bästa leverantörerna.

Observera också att vissa billiga värdföretag också erbjuder återförsäljarplaner till en bråkdel av priset.

Har du arbetat med andra återförsäljare? Vad är för- och nackdelarna med att vara i den här branschen? Vi vill gärna höra från dig. Låt oss veta vad du tycker om i kommentaravsnittet nedan.

För mer information om våra andra recensioner, läs vår bästa webbhotellguide. Tack som alltid för att du tog dig tid att läsa våra guider.

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar enskilda recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat Villkor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map