Astra WordPress Theme Review – El tema ideal per a principiants

És senzill, molt personalitzable i, sobretot, és GRATU FREET. Aquest és el nostre mantra a Astra, un tema de WordPress tan dinàmic que podeu utilitzar-lo per a qualsevol cosa: un lloc web de blocs o portafolis o una botiga en línia. De fet, és un tema ideal per als principiants que participen en WordPress.


Més de 300.000 llocs web utilitzen el tema Astra i aquest nombre augmenta en 1 mil per dia. A més, és compatible amb els complements populars del creador de pàgines com Beaver Builder, Divi i Elementor. Això vol dir que podeu personalitzar el vostre lloc de la manera que vulgueu.

Si no sou un dissenyador, podeu importar plantilles pre-construïdes de gran qualitat i completar el vostre lloc web en només uns clics.

A més, podeu instal·lar diverses extensions gratuïtes segons el que el vostre lloc web necessiti. I, si voleu funcionalitats més avançades per al vostre lloc web, podeu actualitzar a Astra Pro.

Aleshores, ¿val Astra el bombo? I si l’utilitzeu per al vostre lloc web?

Anem al tema que descobreix Astra, per què és tan popular i quins avantatges podeu obtenir quan actualitzeu a la versió professional del tema..

Els Creadors d’Astra

Astra és el tema de WordPress més personalitzable i lleuger creat per Brainstorm Force, que també és l’equip que hi ha al darrere dels complements com Convertir Pro (plugin per a l’optema de correu electrònic i generació de plom), Schema Pro (plugin de marca d’esquema) i WP Portfolio (portafoli complement ).

Brainstorm Force va fer que Astra s’integrés fàcilment i eficaçment amb els creadors de pàgines amb els complements últims per a Beaver Builder i complements últims per a extensions de complements Elementor..

Brainstorm Force també és molt activa dins de la comunitat de WordPress i per assistir a WordCamps. A més, actualitzen regularment els complements gratuïts de WordPress.

Així doncs, sens dubte, pot confiar en la qualitat de la producció que produeix aquest equip.

Què podeu obtenir d’Astra?

Segons els desenvolupadors d’Astra, és molt lleuger i molt personalitzable. Si feu servir Astra a, el vostre lloc web i només teniu les dades predeterminades de WordPress; el lloc web hauria de carregar-se en menys de mig segon.

Per què és això? Han desactivat jQuery i han mantingut els recursos per sota dels 50kb.

Utilitzo el tema d’Astra, al meu lloc web, i es carrega menys de 3 segons. Si us penseu de navegar pel meu lloc, veureu moltes imatges i vídeos, però sempre es necessiten menys de 3 segons en carregar-se.

Una altra cosa que fa que Astra sigui únic, és que admet molts populars constructors de pàgines de WordPress. A més d’Elementor i Beaver Builder, també dóna suport a Thrive Architect, Divi, Brizy, WPBakery (abans Visual Composer) i Gutenberg. Parlant de constructors de pàgines, aquí teniu la nostra opinió sobre Elementor vs. Beaver Builder i una ressenya molt detallada sobre Brizy que potser voldreu consultar.

Tanmateix, si teniu previst importar dissenys de llocs web des dels llocs d’Alla Starter, haureu d’utilitzar Elementor, Beaver Builder, Brizy o Gutenberg per a l’edició..

Sabíeu que molts temes de WordPress no admeten creadors de pàgines moderns? Això significa que podeu crear una pàgina atractiva amb un creador de pàgines, però no funciona amb el tema de WordPress activat.

Per tant, heu de tenir sort si utilitzeu el tema d’Astra perquè mai us preocupareu per aquest escenari.

Quan activeu Astra al lloc web i quan editeu les publicacions, les pàgines o altres tipus de publicacions personalitzades, veureu que hi ha una configuració d’Astra afegida al quadre de configuració.

És fantàstic quan podeu personalitzar el vostre lloc web pàgina per pàgina, oi? I això es pot fer amb Astra. Fins i tot si no sou tecnològic, podeu personalitzar el vostre lloc web mitjançant el personalitzador de temes de WordPress.

Si no voleu dedicar molt temps i esforç a la creació del vostre lloc web, podeu importar els dissenys pre-construïts de Astra. Només heu d’activar el connector Astra Starter Sites i triar les plantilles que us agradin.

Si utilitzeu la versió gratuïta, podeu triar entre uns 35 dissenys. Però si estàs en versió professional, hi ha uns 70 dissenys disponibles. Per tant, tant si el vostre lloc web és per al vostre bloc, negoci, botiga en línia o cartera, sempre podeu tenir el disseny que s’adapti al vostre lloc web..

Els principiants encara poden crear llocs web amb aparença professional mitjançant Astra. Però, si sou un desenvolupador, segur que també us agradarà fer servir Astra.

Podeu crear tipus de publicacions personalitzades amb Astra i també crear un lloc web de WooCommerce. Segueix els estàndards 2.0 d’accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.0, així com les bones pràctiques de SEO. També admet la traducció i RTL (de dreta a esquerra).

També podeu inserir ganxos i filtres per inserir contingut al vostre lloc web fàcilment. O bé, podeu utilitzar el complement gratuït de Astra Hooks, si no us trobeu en alguna cosa tècnic.

Com personalitzeu Astra?

On podeu obtenir una còpia del tema d’Astra per instal·lar-la al vostre lloc web? Hi ha dues maneres de fer-ho.

Podeu descarregar-lo des de WordPress.org.

O simplement cerqueu-lo des de l’àrea de temes del vostre tauler d’administració de WordPress.

Ara, si voleu importar les plantilles de disseny preconstruïdes, només cal que instal·leu el complement de WordPress Astra Starter Sites i trieu el disseny que us agradi.

Un cop hàgiu instal·lat el tema d’Astra, al menú Aparença del tauler de WordPress, podreu veure les Opcions d’Astra.

A partir d’aquí, podreu veure diferents opcions que podeu configurar per poder personalitzar el vostre tema. També hi trobareu els complements gratuïts i gratuïts que ajuden a estendre la funcionalitat del vostre tema Astra.

Aquestes opcions de personalització redirigiran al personalitzador de temes de WordPress. Això és bo perquè podeu experimentar els canvis que feu en temps real. Fins i tot podeu veure com serà el vostre lloc web en tauleta o mòbil.

El personalitzador de temes de WordPress conté moltes seccions i subseccions que us faciliten la selecció de la configuració que voleu configurar. Però, si encara us confon, potser voldreu afegir una funcionalitat de cerca al vostre personalitzador mitjançant el botó Cerca del personalitzador connectar.

Si trieu actualitzar a versió professional o instal·leu plugins addicionals, podreu veure algunes opcions més al personalitzador de temes de WordPress.

Llocs d’inici de Astra

Com he dit, si no voleu dedicar molt temps i esforç a dissenyar el vostre propi lloc web, podeu instal·lar-lo Llocs d’inici de Astra complement gratuït per triar un disseny de lloc web que desitgi.

Podeu trobar el menú Astra Sites al “Aspecte” del vostre tauler de WordPress un cop instal·lat i activat el connector.

Se us demanarà que escolliu el creador de pàgines que feu servir: Gutenberg, Brizy, Beaver Builder o Elementor.

Tingueu en compte que el creador de pàgines s’ha d’activar al vostre lloc web perquè cada disseny s’ha creat mitjançant el complement específic del creador de pàgines.

Un cop hàgiu seleccionat un creador de pàgines, mostrarà tots els dissenys de llocs web disponibles per a aquest creador de pàgines específics. També podeu filtrar-les en funció del tipus de disseny: tot, bloc, negocis, comerç electrònic, gratuït i altres.

També notareu que algunes plantilles de disseny porten l’etiqueta “Agència”. Això només significa que és un disseny premium disponible a Astra Pro.

Però, ja us dic, si és una versió gratuïta o premium, aquests dissenys són d’alta qualitat.

Feu clic a un dels dissenys i obtindreu una vista prèvia de l’aspecte i de quins complements són necessaris..

Simplement feu clic al botó “Instal·la complements” a la part superior o inferior de la pàgina per instal·lar tots aquests complements necessaris. Si el connector ja està instal·lat i activat al vostre lloc web abans d’importar la plantilla de disseny, s’anotarà com a Actiu.

Un cop hàgiu instal·lat tots els complements necessaris, feu clic al botó “Importa aquest lloc”. Es mostrarà una casella d’avís que us recordarà que importareu el disseny del lloc web al vostre lloc web i sobreescriviu el contingut existent.

Si esteu segurs del disseny del lloc web que heu seleccionat, només cal que feu clic al botó “D’acord” i s’importarà al vostre lloc web al cap d’uns segons..

Un cop finalitzada la importació, ara podeu veure el vostre lloc web fent clic a “Fet! Botó Veure lloc ”.

Extensió d’Astra amb complements gratuïts

Torneu al menú Opcions Astra al menú Aparença del tauler de control de WordPress i veureu una secció que mostra tots els complements gratuïts que podeu utilitzar per ampliar la funcionalitat del vostre tema Astra..

Aquests complements són desenvolupats per Brainstorm Force, tret del connector de publicacions i pàgines que no ha estat creat per Nikhil Chavan.

Cinc d’aquests complements gratuïts van ser desenvolupats explícitament per a Astra.

Per què no s’inclouen en el tema principal? Bé, perquè els desenvolupadors han de mantenir la versió bàsica el més lleugera possible.

Així, per exemple, si activeu el connector Astra Hooks, s’afegirà una nova secció de enganxaments al personalitzador de temes de WordPress. T’ajuda a inserir codis breus, JavaScript i contingut.

Si voleu veure les ubicacions del ganxo al tema d’Astra, podeu instal·lar el connector Astra Theme Hooks.

Astra Bulk Edit us ajuda a editar simultàniament la configuració d’Astra Meta en diverses publicacions o pàgines.

Pàgina inicial Banner for Astra Theme us permet afegir un banner a la pàgina principal.

Si necessiteu instal·lar fitxers de lletra personalitzats i tipus de lletra Typekit, podeu instal·lar els connectors Tipus personalitzats i tipus de lletra personalitzats.

Si feu servir Gutenberg i voleu tenir blocs addicionals com ara dissenys de publicacions, llista de preus i infobox, proveu d’activar el complement addicional Ultimate per a Gutenberg..

Si voleu crear i gestionar barres laterals, el complement del gestor de barres de banda lateral us pot ajudar.

Si voleu ocultar pàgines específiques del vostre lloc web als motors de cerca, utilitzeu el connector Publicació i pàgines de la llista.

El complement de Templator us ajuda a desar les plantilles i les pàgines al núvol per poder-les exportar a qualsevol lloc web. Està disponible només per a Elementor, però aviat afegiran suport per a Divi i Beaver Builder.

Astra Pro

Si bé la versió gratuïta d’Astra és molt increïble, imagineu què podeu fer amb la versió premium.

Obtindreu accés a funcions més potents per crear llocs web professionals d’una manera més fàcil i ràpida.

Si teniu la versió Astra Pro, podeu desbloquejar un total de 18 mòduls professionals que milloren la funcionalitat del vostre lloc web.

El mòdul Colors i fons us permet establir els colors a qualsevol part del vostre lloc web (com ara els colors base, la capçalera, el peu de pàgina, el contingut, el bloc i la barra lateral).

El mòdul Tipografia us permet personalitzar i estilar els vostres tipus de lletra com vulgueu. El mòdul Espaciatge, d’altra banda, us permet configurar l’espai entre marges i encoixinaments.

El mòdul Blog Pro permet personalitzar el vostre bloc i arxivar pàgines mostrant un autor bio o carregant una publicació anterior del blog sota l’actual.

El mòdul Dissenys personalitzats us permet guardar dissenys personalitzats per a la vostra capçalera, peu de pàgina, ubicacions del ganxo i 404 pàgines, de manera que podeu afegir-los fàcilment a altres parts del vostre lloc web..

El mòdul Disposicions del lloc us permet gestionar la disposició general del vostre lloc web. El disseny que heu seleccionat s’aplicarà a l’embolcall exterior del vostre lloc web.

Si teniu una pàgina web llarga, potser voldreu afegir un desplaçament al botó superior situat a la part inferior esquerra o al botó dret de la pàgina perquè els usuaris puguin tornar ràpidament a la part superior de la pàgina. Podeu fer-ho mitjançant el mòdul Desplaça’t fins a dalt que us permet personalitzar la vostra icona.

El mòdul de widgets de peu de pàgina té diferents dissenys que podeu utilitzar per a la vostra zona de peu. També us permet personalitzar el peu de pàgina segons les vostres preferències.

Si venen productes físics i digitals, podeu integrar el vostre lloc web fàcilment amb els mòduls d’integració per a WooCommerce, Descàrregues digitals fàcils, LearnDash i LifterLMS.

El mòdul White Label et permet rebrandar Astra com a producte propi. Si sou una agència de disseny, podeu utilitzar aquest mòdul per evitar que els vostres clients sàpiguen quin tema de WordPress feu servir per crear llocs web.

Ara, qui està emocionat? Heu de bromejar si dius que no ho sou.

Preu Astra Pro

Totes aquestes funcions són realment impressionants. Però, i el preu? Quant costarà obtenir totes aquestes funcions?

Bé, no us sorprengui quan us dic que Astra Pro comença només amb 59 dòlars anuals. Podeu adquirir-lo per a un accés a tota la vida que comenci a 249 dòlars.

Molt assequible, no?

Tots els paquets d’Astra Pro porten una garantia de retorn del 100% de 14 dies, a més d’instal·lar el tema en un nombre il·limitat de llocs web. També tindreu assistència premium quan compreu el paquet Astra Pro.

Si voleu més plantilles de disseny de llocs web i complement addicional de portafoli WP, podeu actualitzar el paquet de mini agències, que és de 169 dòlars anuals o 499 dòlars per accedir durant tota la vida. També podeu tenir els addons últims per a Elementor o Ultimate Addons per a Beaver Builder, depèn del que trieu.

Els complements addicionals com Convert Pro i Schema Pro s’inclouen al paquet complet de l’agència, que és de 249 dòlars anuals o 699 dòlars per a l’accés de tota la vida..

Per tant, quin heu de triar?

Sempre dic que el que us convé és el que pugui complir els vostres requisits i pressupost.

Si tot just comenceu, potser no necessitareu totes les funcions addicionals. Simplement, podeu començar amb el paquet de nivell d’entrada d’Astra Pro.

Si necessiteu una mica més de funcionalitat al vostre lloc web, podeu instal·lar plugins individuals. Per exemple, si necessiteu el complement Ultimate Addons per a Elementor, podeu obtenir-lo per 49 $ a l’any fins a 249 dòlars l’any, segons el paquet que trieu..

Però, si necessiteu més plugins, convindria actualitzar-vos al paquet Mini Agency o al paquet Agència.

Conclusió

Estic segur que no teniu més que admiració pel tema d’Astra. És un dels millors temes gratuïts de WordPress que hi ha.

Si teniu previst utilitzar la versió gratuïta, estic segur que acabareu passant a la versió premium perquè no podeu prou amb totes les funcions fantàstiques que Astra ofereix..

A què estas esperant? Seguiu endavant, creeu aquest lloc web i impressioneu els usuaris i clients.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map