Tema WordPress OceanWP – Va scufunda sau va înota în revizuirea noastră în profunzime?

O temă WordPress care se încarcă rapid, care acceptă plugin-uri de la terți și construitori drag-and-drop, trebuie să fie prezentă la această ocazie. Din start-go, sună ca OceanWP ar putea fi un alergător din față în cursa de a fi cel mai bun polivalent, tema WP multifuncțională.


OceanWP oferă o mulțime de funcționalități demne de remarcat, iar site-ul dvs. web va fi transformat într-un singur clic. Puteți adăuga mai multe pluginuri gratuite și premium pentru a-l îmbunătăți în continuare, în funcție de fiecare capriciu.

Versiunea gratuită a acestei teme este de fapt folosită de peste 300.000 de site-uri web și cu un rating aproape perfect de cinci stele pe WordPress.org. Vă puteți imagina doar cum ar putea obține OceanWP superior, din punct de vedere al versatilității și funcționalității.

Acum, trebuie să săpăm mai adânc în OceanWP și vă vom lăsa să decideți dacă este potrivirea perfectă pentru site-ul dvs. web.

Tema multifuncțională WordPress

OceanWP este o temă modernă de WordPress. Este receptiv și acceptă mai multe limbi.

Dacă intenționați să construiți un magazin online, OceanWP se poate integra perfect cu WooCommerce. Puteți adăuga diferite funcții, cum ar fi un pop-up pentru coșul de cumpărături, barul plutitor al coșului de cumpărături și un mod de vizualizare rapidă pentru a permite cumpărătorilor dvs. să vizualizeze un produs fără a părăsi pagina. Pentru a afla mai multe despre cum să instalați corect WooCommerce de la zero, iată-ne cel mai recent tutorial de construire a site-ului WooCommerce.

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru non-designeri este găsirea dificilă a schimbării unei teme WordPress dincolo de designul inițial. Schimbarea culorilor și a fonturilor sunt destul de simple, dar temele WordPress nu fac de obicei simplă modificarea structurii generale.

Dar cu tema OceanWP, aceasta nu este o problemă. Permite creatorul de conținut pentru a alege dintre multe modele profesionale de WordPress care poate fi importat pe site-ul web folosind sistemul demo de temă.

Vă spun, calitatea demo-ului tematic este superbă. În timp ce toate desenele pot fi utilizate pentru o varietate de tipuri de site-uri web, cele mai multe au fost concepute pentru un scop specific, cum ar fi un magazin de comerț electronic sau un site web corporativ.

Există o mulțime de extensii de plugin disponibile pentru OceanWP care oferă mai multe opțiuni de styling, widget-uri suplimentare pentru constructorii de pagini, noi tipuri de postări personalizate și multe altele.

Pe tema WordPress mai veche, puteți găsi paginile elegante pe care le-ați creat folosind un constructor de pagini drag-and-drop, cum ar fi Divi, care sunt ghemuite într-o mică zonă de pânză din mijlocul paginii. Dar în OceanWP, puteți defini dacă sunt afișate barele laterale, anteturile și subsolurile. Puteți controla și alte setări relevante ale paginii, cum ar fi sigla și marjele.

Puteți modifica fiecare pagină în consecință și asigurați-vă că structura și conținutul site-ului web sunt în armonie cu acest nivel de control.

Instalare și plugin-uri recomandate

OceanWP poate fi descărcat de pe WordPress.org sau direct din pagina temelor din secțiunea de aspect a WordPress. După ce ați activat OceanWP, va apărea un mesaj care vă recomandă să instalați trei pluginuri: Elementor, Ocean Extra și WPForms.

Aș spune că Ocean Extra este un plugin necesar, deoarece funcționalitatea temei vitale, cum ar fi panoul de control OceanWP nu va fi afișată fără acest plugin.

Pur și simplu faceți clic pe linkul „Începeți instalarea pluginurilor”. Selectați toate pluginurile recomandate și selectați Instalare în lista derulantă Acțiuni în vrac. Faceți clic pe butonul „Aplicați”.

Odată finalizat, puteți reveni acum la tabloul de bord.

Configurare Site-ul tau

Pe tabloul de bord, veți vedea mesajul OceanWP cu butonul albastru pentru „Rulați asistentul de configurare”.

Faceți clic pe ea și veți fi redirecționat către pagina de bun venit a asistentului de configurare. Faceți clic pe butonul „Începeți”.

În pagina următoare, puteți alege un design de site-ul web. Există o demo gratuită care poate fi previzualizată și apoi instalată. Dar dacă preferi să nu o faci, poți sări peste acest pas.

Dacă sunteți începător, importarea site-urilor demo vă este de mare ajutor, deoarece vă permite să importați un design complet dezvoltat pe site-ul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să modificați conținutul pentru a se potrivi cu marca dvs. și a face cu adevărat demo-ul dvs..

Dar nu este necesar să instalați conținutul demo. Puteți crea stilul și construi propriul site web doar cu WordPress, OceanWP și Elementor. Importarea unei demonstrații simplă reduce procesul de a reda și vizualiza aspectul, inclusiv un anumit conținut de locație.

Personalizarea site-ului dvs. web

După activarea Ocean Extra, meniul panoului tematic pentru OceanWP va fi afișat în meniul dvs. de administrare. Se numește Panou tematic.

Puteți activa și dezactiva secțiuni din personalizatorul de teme WordPress în pagina principală a Panoului tematic. Pariez că veți menține toate secțiunile activate.

De asemenea, veți găsi mai jos link-uri către setări esențiale în personalizator, cum ar fi încărcarea logo-ului și modificarea antetului.

Asistentul de configurare poate fi relansat și de pe această pagină. Integrările cu servicii terțe pot fi găsite în fila integrări. Veți vedea opțiuni de integrare pentru MailChimp numai dacă nu sunt activate extensii de plugin.

OceanWP are propriul sistem de plantare. Utilizând un cod scurt, puteți crea șabloane noi folosind editorul vizual WordPress și le puteți reutiliza oricând, ceea ce vă poate economisi timp dacă adăugați frecvent același conținut la postări și pagini..

De asemenea, puteți activa și dezactiva zeci de elemente Javascript și CSS în pagina scripturi și stiluri. Prin dezactivarea funcțiilor pe care nu le utilizați, veți reduce dimensiunea totală a paginilor dvs., ceea ce, la rândul său, grăbește timpii de încărcare a paginii dvs..

Toate setările temei pot fi exportate într-un fișier .dat. Acest lucru este util dacă doriți să faceți backup pentru setările preferate sau dacă doriți să transferați OceanWP dintr-un mediu de testare pe un site web live.

Opțiunile de styling și setările site-ului web configurate prin intermediul asistentului de configurare, care pot fi modificate prin intermediul personalizatorului de temă WordPress.

Înainte, utilizatorii trebuiau să instaleze pluginul Extension Import Demo pentru a importa demo-ul pe site-ul lor web. Dar acum, această funcționalitate a fost transferată în Ocean Extra în pagina Instalare Demo.

Procesul este similar: veți vedea o listă de demo-uri gratuite care sunt disponibile pentru instalare. Există o previzualizare disponibilă pentru fiecare demonstrație, iar clicul pe design vă va arăta ce pluginuri sunt necesare pentru aceasta.

Calitatea desenelor este incontestabil superba. Atât gratuit, cât și premium au fost create la un standard ridicat. Este una dintre cele mai bune caracteristici ale OceanWP, deoarece vă permite să vă transformați site-ul în ceva extraordinar.

Ultima pagină din panoul tematic este o promoție pentru extensiile premium OceanWP.

O zonă de setări OceanWP poate fi găsită sub editorul vizual WordPress pentru toate postările, paginile și tipurile de postări personalizate. Orice setări definite aici sunt specifice paginii în cauză și nu vor fi aplicate altor pagini de pe site-ul dvs. web.

Puteți adăuga coduri scurte înainte și după părțile cheie ale paginilor dvs. De asemenea, puteți schimba logo-ul și meniul de navigare utilizat în prezent.

Dacă marcați o zonă specifică pe site-ul dvs. web, atunci aceste setări sunt cele pe care ar trebui să le modificați pentru a obține aspectul dorit.

De asemenea, puteți modifica complet titlurile, subtitrurile și stilul titlurilor. Pe de altă parte, îl puteți dezactiva cu totul. De asemenea, personalizarea pesmetelor și a subsolului dvs. este posibilă folosind editorul vizual.

Există opțiuni unice de format post care sunt disponibile pentru audio, video, link-uri, citate și multe altele.

Ceea ce face ca OceanWP să fie foarte puternic este să poți personaliza fiecare pagină de pe site-ul tău după bunul plac, făcând posibilitățile nelimitate.

Utilizarea personalizatorului de temă

Cele mai multe setări și opțiuni de styling pot fi găsite în personalizatorul de teme WordPress. Previzualizări în timp real pentru desktopuri, tablete și smartphone-uri sunt disponibile pe măsură ce faceți orice modificare pe site-ul dvs. web.

Puteți găsi multe setări vitale ale site-ului în secțiunea Setări generale. De acolo, puteți controla designul site-ului dvs. web și stilul de aspect pentru principalele zone ale site-ului dvs. și paginarea acestuia.

Majoritatea demo-urilor tematice au mai multe stiluri de antet care mă evidențiază, în afară de faptul că pot modifica tipografia fiecărui element de pe site-ul dvs. web. Culorile, umplutura, marginile și multe altele pot fi editate foarte ușor. De asemenea, pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență, puteți încărca imagini mari și bannere video.

Puteți, de asemenea, activa și dezactiva subsolul din secțiunea de subsol, făcându-l afișat pe tablete sau smartphone-uri. De asemenea, cu utilizarea shortcodes, puteți crea propriul mesaj de copyright.

Este clar că mai mulți dezvoltatori de teme îmbracă personalizatorul de teme WordPress, în loc să utilizeze o pagină de opțiuni tradiționale care este alimentată de un panou de opțiuni.

Personalizatorul de teme nu este întotdeauna cel mai rapid mod de a face schimbări de site-uri web, dar este un preț mic de plătit pentru a putea vedea modificările pe măsură ce le faci.

Extensii de bază

Dacă doriți să extindeți funcționalitatea de bază a temei OceanWP, puteți utiliza extensii de plugin. Puteți utiliza 8 extensii gratuite și 13 premium.

Extensiile gratuite includ:

 1. Lipeste orice – poți lipi orice element dorit pe site-ul tău
 2. Fereastra Modală – puteți adăuga orice conținut într-o fereastră modală și introduceți un buton de deschidere oriunde
 3. Postări Slider – puteți afișa postările dvs. de blog într-un glisor
 4. Import demo – puteți importa conținut demo cu un singur clic
 5. Bara laterală personalizată – puteți crea bare laterale și le puteți introduce oriunde pe site-ul dvs. web
 6. Împărțirea produselor – puteți adăuga butoane de partajare socială la fiecare produs
 7. Partajare socială – puteți adăuga butoane de partajare socială la postările dvs. individuale
 8. Ocean Extra – util pentru importarea demo-urilor, având panoul tematic și adăugarea scripturilor și stilurilor

Extensii premium

Există 13 extensii premium pe care le puteți utiliza cu OceanWP. Îl puteți achiziționa în pachete împreună cu extensiile gratuite. Pentru un singur site, le puteți obține pentru doar 39 USD.

Extensiile premium includ:

 1. Ecran complet – site de defilare pe ecran complet
 2. Notificare cookie – Pentru a informa vizitatorii site-ului dvs. web că utilizați cookie-uri pentru conformitatea GDPR
 3. Popup Login – Introduceți un formular de autentificare / înregistrare pop-up pe orice pagină a site-ului
 4. Instagram – Afișați feedul dvs. Instagram
 5. Etichetă albă – înlocuiți numele OceanWP prin numele propriu de marcă
 6. Portofoliu – Adăugați portofoliul
 7. Pop Woo – Afișează un pop-up când vizitatorii fac clic pe butonul Adaugă în coș
 8. Sticker Footer – Atașați un subsol la partea de jos a ecranului
 9. Ocean Hooks – Adăugați conținut personalizat
 10. Widget Elementor – Mai multe widget-uri pentru Elementor
 11. Panou lateral – Panou lateral sensibil cu widget-uri în interior
 12. Sticker Header – Lipiți antetul în partea de sus a paginii
 13. Caller Caller – Introduceți detaliile preferate despre compania dvs. în subsol

Concluzie

Veți aprecia ce are de oferit OceanWP, dacă sunteți unul dintre cei care caută o temă WordPress gratuită, dar de înaltă calitate. OceanWP are atât de multe de oferit în ceea ce privește designul și opțiunile de design.

Dacă sunteți un începător, veți aprecia cu siguranță cât de mult ajută OceanWP atunci când faceți modificări, deoarece puteți vedea aceste modificări în timp real. Dacă acest lucru nu este suficient, poate doriți să luați în considerare derularea la recenzia noastră detaliată asupra temei Astra.

Setările suplimentare afișate sub editorul vizual WordPress pot fi utilizate pentru a personaliza în mod unic paginile dvs., ceea ce deschide posibilități nelimitate cu privire la modul în care vă personalizați site-ul..

Puteți activa sau dezactiva elemente de pagină, cum ar fi antetul, subsolul și barele laterale, cu un clic. Sistemul demo de temă este, fără îndoială, una dintre cele mai bune caracteristici ale OceanWP, deoarece le oferă utilizatorilor acces la un catalog de modele de înaltă calitate..

Este oarecum dezamăgitor, deoarece fiecare demo gratuit funcționează corect, necesită o extensie premium.

Ar trebui să consultați și zona de documentare extinsă. Deoarece dispune de tutoriale video și ghiduri scrise ale fiecărei funcții OceanWP, inclusiv detalii despre modul în care funcționează fiecare extensie de plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map