Si të zgjidhni një temë WordPress, 7 pyetje për të bërë

Me kaq shumë tema të WordPress në dispozicion për të zgjedhur, si e zgjidhni temën më të mirë të WordPress për ju?


Shtë një zgjedhje e vështirë sepse ju keni po aq njerëz që bëni rekomandime të ndryshme.

Pra, si e zgjidhni temën më të mirë të WordPress? Këtu janë 7 pyetje që ju duhet të pyesni kur zgjedh një temë WordPress.

Rregullat e tokës

 • Mos zgjedhja e ndonjë teme 1 – (mos më ndez)
 • Njerëzit e duan temën e tyre, kjo është në rregull
 • Nëse nuk pajtoheni me mua, kjo është në rregull
 • Pyetjet janë së bashku, jo të ndara

Ndryshimet e teknologjisë

Shtë e pamohueshme që teknologjia ndryshon me një ritëm shumë të shpejtë.

Sa telefona celularë keni në pronësi në 6 vitet e fundit? Sa kompjuterë keni në pronësi në 6 vitet e fundit?

Pyete veten, sot do të zgjidhnit të përdorni telefonin ose kompjuterin që keni përdorur 6 vjet më parë? Sigurisht që do të funksionojë, por a është mjeti më i mirë për punën më gjatë?

Me shumë mundësi jo!

Pyetja 1: Kush është zhvilluesi i saj?

Kur zgjidhni një temë, ju dëshironi të merrni në konsideratë angazhimin që zhvilluesi ose ndërmarrja që qëndron pas temës.

Le ta pranojmë, shumica e temave dhe shtojcave të WordPress zhvillohen nga hobiistët, kështu që dëshironi të siguroheni që përdorni një temë nga një zhvillues i përkushtuar që ka një model biznesi prapa produktit të tyre dhe do të vazhdojnë të ofrojnë mbështetje dhe përmirësime për 2 – 3 vjet.

Një tregues i shkëlqyeshëm është se sa instalime aktive ka tema. Ose si ka ndonjë shitje që ka.

Por mbani në mend se kjo është vetëm pyetja e parë, dhe e marrë në vetvete.

Lotet e shitjeve nuk janë të barabarta me një temë të mirë!

Pyetja 2: A është e fryrë tema?

Një rregull i madh e pranoj kur zgjedh një temë është se “pak është më shumë”!

Ju dëshironi një uebsajt të shpejtë që do të jetë një gëzim për t’u përdorur dhe fillon duke përdorur një temë që nuk është e ngarkuar me një ton të mutit që nuk do të përdorni kurrë.

Po, unë po flas për ato tema që kërkojnë të instalohen një tufë plugins kur e aktivizoni.

Gjithashtu, temat që shtojnë një bandë e llojeve të postave me porosi, si portofol ose FAQ që nuk do të përdorni akoma. Edhe më keq nëse i përdorni dhe më vonë doni të ndryshoni tema, thuajini mirënjohje të gjithë asaj përmbajtje.

Pyetja 3: A është e bashkuar me një ndërtues faqesh? Edhe më keq, një Ndërtues i faqeve të pasme?

Ndërtuesit e faqeve të pasme janë shumë të ngadalta për të zhvilluar faqet e internetit me.

Shtë më mirë të zgjidhni një temë që nuk bashkohet me një ndërtues faqesh, sepse ato zakonisht janë të vjetëruara. Në këtë mënyrë ju mund të përdorni një ndërtues më të mirë në faqe të klasave si Beaver Builder ose Elementor.

Pyetja 4: Ku janë opsionet e temës?

Temat, ku të gjitha opsionet janë në një panel cilësimesh të prapambetjes, janë shumë të ngadalta për të zhvilluar faqet e internetit me.

Një temë moderne do të ketë të gjitha opsionet e temave në personalizuesin e cila është shumë më e shpejtë për të zhvilluar faqet e internetit me.

Pyetja 5: A ka tema integrimet që ju nevojiten?

A do të doni tipare të tregtisë elektronike? Si për kurset në internet?

Nëse po, ju dëshironi të zgjidhni një temë që tashmë i ka këto integrime.

Kjo është një nga arsyet që unë e dua Astra Theme, sepse ajo ka integrime me WooComemrce dhe sistemet e menaxhimit të të mësuarit si LearnDash dhe LifterLMS.

Pyetja 6: A janë praktike dhe të përdorshme Demoja?

Jo të gjitha demot e faqes në internet janë krijuar të barabarta. Shumë herë ata janë bërë kryesisht të përbërë nga imazhe shumë photoshopped dhe nuk janë aq të thjeshtë për t’u përdorur.

Sigurohuni që, nëse dëshironi të përdorni një demo si pikënisje, që të merrni parasysh sa prej demos do të keni realisht mundësinë të ndryshoni.

Pyetja 7: Isfarë është TTI?

Ju mund të pyesin se çfarë dreq është TTI? Nëse nuk keni dëgjuar për këtë më parë, nuk jeni vetëm.

Shtë një matje shumë e kohëve të fundit që nënkupton Koha për Ndërveprim.

Shtë një nga matjet më të rëndësishme të çdo faqe në internet. Do të thotë se sa kohë duhet të prisni përpara se të ndërveproni me një faqe në internet.

Shtë shumë e lehtë për një zhvillues të temave të luajë rezultatet e pakuptimta GTMetrix, por ato nuk mund të luajnë TTI.

Kur dikush viziton faqen tuaj te internetit pjesët e ndryshme të faqes tuaj të internetit fillojnë të ngarkohen. Zakonisht, këta elementë ndërveprues janë gjëja e fundit.

Përfundoj

Në fund të ditës, ashtu si shembulli im i hershëm, një telefon celular 6-vjeçar mund të bëjë telefonata ashtu si mundet një smartphone modern.

Ata të dy e përfundojnë punën.

Por një është më i shpejtë, i zgjuar, më i lehtë për t’u përdorur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map