Най-добре посветен хостинг

изображение на уеб хостинг сървърСпециализиран хостинг е за хора, които се грижат за производителността и сигурността. Споделеният хостинг просто няма да го намали, когато се опитвате да стартирате нов бизнес сайт или да се справите с агресивен растеж на трафика.


Независимо от това, което ви казват много споделени хостинг компании, споделен хост не може надеждно да оказва големи количества трафик. Споделени хостинг планове, които могат да се справят със 100 000 посещения на месец? ��

Преминаването към специализиран хостинг ви предоставя цял сървър за настаняване на вашия уеб сайт и начин по-бързо зареждане, повече ресурси и сигурност на сървъра. Има много посвещаващи хостинг компании, но как да разберете, че те не са просто прекупвачи маскирани зад наети VPS сървъри?

В това ръководство ще препоръчаме няколко от нашите най-специализирани хостове, които сме използвали за домакин на собствен бизнес или на нашите клиенти. В този списък не сме включили никакви дистрибутори и сме изпробвали всички услуги.

Да влезем в него.

Contents

Какво търсихме в най-добрия посветен домакин

Добре момчета тук е списък на нещата, които търся, когато става въпрос за посветен хостинг. Всички услуги, които прегледахме, имат тези функции.

Тук те не са в никакъв ред:

 1. Ресурси Ресурси и повече ресурси – колкото повече ще получите по-добре вашия сървър ще функционира. Обикновено и просто. ��
 2. Сигурност – DNS защита, сканиране от зловреден софтуер и монитори от страна на хоста са отличителни белези на качествена услуга ��
 3. Автоматично архивиране – да имате автоматично архивиране на вашия сайт няколко пъти на ден чрез облачно архивиране е задължително с посветен хостинг ✅
 4. поддържа – Поддръжката на английски 24/7 за вашия сървър е чудесна, когато добавяте функции или търсите повече информация ✅
 5. Безплатни надстройки – Безплатните SSL, Cloudflare, надстройките на сигурността и безплатните миграции са това, което търсим ✅
 6. Ценообразуване – знаем какви разходи за хостинг и не искаме да плащаме за ръка и крак за това ��
 7. Datacenters –  Обичаме да разполагаме в близост до клиентите. Сървърите използват ли AWS или Google Cloud? ��️

Имайки предвид това, нека се впуснем в нашите най-добри снимки. Ако искате да видите някое от тези изпълнения на живо на домакините, моля, разгледайте нашето основно най-добрият уеб хостинг преглед или проверете нашите 24/7 на живо проследяване на хост тук.

Топ избор за посветен хостинг

Нашият изчерпателен преглед на десетки хостове доведе до следния списък от четири от най-добрите специализирани уеб хости. Наистина, това е избирателен списък, но ние смятаме, че всеки от тях е достоен за вашето внимание.

1. Kinsta – Premium услуга (облачни сървъри на Google)

Основни функции
 • Google Cloud платформа
 • Безплатна миграция на сайт
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Мощно табло за управление
 • Автоматизирани резервни копия на уебсайтове
 • Постановка сайт
 • Безплатен SSL


Изображение

Време за зареждане: 320Ms

Uptime: 99.9%

Цена: $ 60.00 / месец

Поддържа: Чат на живо

Посетете Kinsta.com

Kinsta е съкратеният избор номер едно за специализиран уеб хостинг. Особено се препоръчва за сериозни предприемачи, които се стремят да гарантират, че уебсайтът им има възможно най-близки до 100 процента време за работа.

Въпреки че Kinsta като цяло е по-скъп от другите уеб хостове в нашия списък, ние твърдо вярваме, че цената за тази услуга е оправдана. Kinsta наистина е толкова добро.

Работи най-добре с WordPress

Разбира се, помага да се разбере, че Кинста е изцяло насочен към WordPress хостинг. Като се има предвид, че толкова много уебсайтове са изградени на WordPress в наши дни, това всъщност не е много недостатък.

По-конкретно, Kinsta е напълно управлявана платформа за хостинг Уебсайтове на WordPress. Това означава, че не е нужно да разполагате с подробни технически познания, за да използвате Kinsta, тъй като те имат всичко това за вас.

Kinsta работи на платформата на Google Cloud, която се счита за една от най-добрите инфраструктури на уебсайтове в света. Можете дори да изберете своя център за данни, за да гарантирате най-ниските закъснения.

Ако вече имате уебсайт, който искате да преместите на нов хост, имате късмет с Kinsta. Услугата предоставя безплатна миграция на уебсайтове, която е лесна за използване. Това означава, че уебсайтът ви ще бъде готов и работещ бързо с минимален или без престой.

Основният пакет на Kinsta включва неща като пет GB SSD памет и 50 GB честотна лента на сървъра. Разрешени са ви неограничени посетители и преглеждания на страници, а Kinsta извършва 1440 проверки за актуализация на всеки уебсайт всеки ден. Клиентите на Kinsta също получават всякакви инструменти, свързани със сигурността като SSL сертификат, Force HTTPS и Clear Site Cache.

Автоматизирани ежедневни архиви

Потребителите обичат сценичния сайт, който им позволява да експериментират с промени, преди да започнат да живеят с тях. Kinsta дори има автоматизирано ежедневно архивиране, за да гарантира безопасността на вашите данни. Също толкова полезна, тяхната система за поддръжка на клиенти е бърза, отзивчива и наистина полезна.

Всички тези функции затрудняват грешката с Kinsta. Разбира се, най-основният им пакет струва 30 долара на месец, което може да е твърде много за някои. Бизнес клиентите ще оценят широката гама от пакети, които се предлагат от $ 100 до $ 1500 на месец за потребители с множество уебсайтове. Пакетът от 100 долара вероятно е твърде малък за повечето фирми, което означава, че е вероятно да плащате 200 долара на месец или повече.

Прочетете нашите пълни Kinsta преглед тук.

2. HostGator – Голяма скорост / поддръжка / допълнителни функции

Основни функции
 • Изключително бързо
 • Тонове безплатни надстройки
 • Домашни множество сайтове
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Безплатен SSL


Изображение

Време за зареждане: 417Ms

Uptime: 99,99%

Цена: $ 119.00 / мес

Поддържа: Чат на живо

Посетете Hostgator.com

Ако обичате идеята за Kinsta, но знаете, че цената не отговаря на вашия бюджет, тогава можете да изберете вместо това HostGator.

HostGator е едно от най-известните имена в уеб хостинга. Те предоставят разнообразни услуги като създател на уебсайтове, споделен хостинг, хостинг, специфичен за WordPress и хостинг. Цените им са достъпни, но това не означава, че не предлагат изключителни услуги.

Hostgator

Всеки хостинг план предлага множество функции и дори новите уебмастъри няма да имат проблеми с навигацията в интерфейса на HostGator. Продължителността на този хост е изключителна, а също така има и наистина надеждна поддръжка на клиенти.

Пакетите за специализиран хостинг започват от само 119 долара на месец. За тази цена услугата е адаптируема с толкова, колкото една TB SSD памет и 32 GB RAM. Месечните трансфери на данни са неограничени, което означава, че достатъчната честотна лента никога няма да бъде проблем.

Клиентите на HostGator могат да се регистрират на Mojo Marketplace за достъп до различни маркетингови инструменти като DaDa Mail. С отличното ъптайм и висококачественото обслужване на клиентите е трудно да се объркате с HostGator, особено ако сте на бюджет. Можете да получите достъп до поддръжката на клиентите по телефона на 24 часа в денонощието или да използвате удобния онлайн чат.

Прочетете нашите пълни Преглед на HostGator тук.

3. A2 хостинг – най-добрият вариант за бюджет

Основни функции
 • Широка гама от инструменти за електронна търговия
 • Гарантирано връщане на парите
 • Безплатни SSL и SSD
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Най-подходящ за WordPress


Изображение

Време за зареждане: 470Ms

Uptime: 99,99%

Цена: $ 99.59 / месец

Поддържа: Чат на живо

Посетете A2Hosting.com

A2 хостингът е още едно многостранно отлично влизане в специалното поле на сървъра. Те са особено добре пригодени за работа Уебсайтове на WordPress, но това не е техният изключителен фокус. Всъщност A2 има пакети за споделен хостинг, VPS хостинг и хостинг на дистрибутори.

Специализираните хостинг опции на A2 включват основните сървъри, които предоставят на клиентите управляван сървър и root достъп или управлявани сървъри без root достъп. И накрая, специализираните опции включват и неуправляеми сървъри за клиенти, които искат да предприемат наистина практически подход със своя уебсайт.

Цените за тези специални сървърни пакети са доста разнообразни. Различните пакети на основните сървъри варират от $ 140 до $ 290 на месец, докато управляваните сървъри имат подобни цени. Пакетите с неуправляем сървър са най-достъпните и варират от $ 100 до $ 250 на месец.

Повечето от тези пакети имат поне осем GB оперативна памет и 10 TB месечни трансфери на данни. Освен това клиентите получават достъп до минимум два твърди диска от 500 GB и две ядра на процесора.

Linux базирани пакети

Всички тези пакети са базирани на Linux, което основно оставя Windows на студено. Това е може би най-големият недостатък на използването на A2 хостинг. В противен случай 99,9 процента време за продължаване е възхитително, а поддръжката на клиенти 24/7/365 е основно предимство.

Фирмите, които обмислят да използват A2 хостинг за продажба на продукти, ще разполагат с набор от инструменти за електронна търговия, от които да избират. Всички OpenCart, AbanteCart и PrestaShop са представени както и други. Освен това добре познатото приложение за електронна търговия Magento е достъпно чрез A2.

Ако използвате интернет магазин, ще трябва да предприемете стъпки, за да гарантирате сигурността на транзакциите. Това означава да добавите SSL сертификат за криптиране на данни. A2 ще ви продава SSL за едва $ 50 на година, което осигурява 256-битово криптиране. Само не забравяйте, че SSL сертификат е включен в пакета от други доставчици в този списък.

Прочетете нашите пълни A2 хостинг преглед тук.

4. SiteGround – скъп за качество

Основни функции
 • Фантастично ъптайм
 • Страхотна поддръжка на клиенти
 • Безплатен SSL
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Няколко сървърни местоположения


Изображение

Време за зареждане: 475Ms

Uptime: 99,99%

Цена: $ 269.00 / мес

Поддържа: Чат на живо

Посетете SiteGround.com

SiteGround може да предложи много на хората, но има и някои доста сериозни недостатъци. Независимо от това, тя все още може да се похвали страхотна продължителност, солидна поддръжка на клиенти и безплатен SSL сертификат с всички пакети. От друга страна, SiteGround е доста скъп. Вероятно ще искате да отидете с този уеб хост само ако сте сигурни в успеха на вашия уебсайт.

На разположение са три специални сървър пакета. С пакета Entry Server клиентите плащат 269 долара на месец за четири ядра на процесора, осем MB процесор кеш и 16 GB оперативна памет. По-големият Power Server пакет работи 349 долара на месец и осигурява подобрени тактови скорости на процесора, два пъти по-голяма от RAM и 960 GB SSD. Super Power Server е най-големият пакет със $ 729 на месец. Това изключително голямо предложение е мащабно за най-големите организации.

Всички сървъри са базирани на Linux и разпределението на паметта е разочароващо малко. Все пак SiteGround предлага добри инструменти за електронна търговия и надеждни функции за сигурност, както и полезно обслужване на клиентите.

Прочетете нашите пълни Преглед на SiteGround тук.

Какво е специален уеб-домакин?

Уеб хостът по същество е компания, която ви предоставя технологията, от която се нуждаете, за да въведете уебсайта си онлайн. “Хостинг” на уебсайт също може да бъде посочен като “съхраняване” на него. По същество хостът съхранява вашия уебсайт на специализиран компютър, който се нарича сървър.

Когато човек въведе свой адрес или домейн, техният компютър търси и се свързва със сървъра на уеб хоста. След това вашият уебсайт се доставя на потребителя чрез техния браузър.

Съответно вашият уеб хост е в основата на вашето онлайн присъствие. Това означава, че се нуждаете от хост, който е бърз, надежден и няма да ви подведе, когато вашият уебсайт се нуждае от максимално време.

Повечето реномирани уеб-домакини предоставят много от същите функции. Те вероятно ще изискват от вас да имате домейн, които можете да закупите от трета страна. Алтернативно, вашият уеб хост може да ви помогне в този процес. След като сте избрали домейн и хост, би трябвало да можете да настроите имейл акаунти. Уеб хостове също така ви дават достъп до FTP, така че можете лесно да качвате файлове от вашия компютър на вашия уеб сървър. Тъй като WordPress е толкова широко използван, много уеб хостове допълнително предоставят специфична поддръжка на WordPress.

Освен това може да очаквате от уеб хост да има собствени техници, чиято работа е да гарантира, че всички сървъри работят и работят всеки час всеки ден. Обикновено уеб хостовете предлагат пълна поддръжка на клиенти, така че ако някога се сблъскате с проблем, ще можете бързо и лесно да получите помощта, от която се нуждаете.

Предимствата на посветен хостинг

Когато става въпрос за избор на уеб хост, едно от основните ви съображения е дали да изберете споделен или посветен хостинг. Първо, трябва да разберете основните разлики между двата вида услуги.

Споделеният хостинг е точно това, което звучи. Вашият уебсайт се съхранява на сървър с много други уебсайтове. Теоретично може да има стотици уебсайтове, които споделят пространство с вашите. Това означава, че сте разпределени само определено количество трафик и дисково пространство. Превишавайте някой от тези ограничения и ще трябва да доплатите.

Специализиран хостинг е различен. Вашият уебсайт е единственият, който заема този конкретен сървър. Това означава, че цялата трафик и дисково пространство, които са свързани с този сървър, принадлежат изключително на вашия уебсайт.

И двата вида хостинг имат своите предимства и недостатъци. Няколко фактора ще ви помогнат да решите кой тип е подходящ за вашия уебсайт.

Споделен хостинг по-малко скъп

Споделеният хостинг е по-достъпна опция. Освен това е много по-опростен и по-лесен от посветен хостинг. Това е така, защото персоналът на уеб хоста се грижи за административните въпроси и въпросите на сигурността, така че да не ви се налага. Хората и организациите, които използват споделена хост услуга, запазват достъпа на контролния панел, но те не носят отговорност за справяне с много от по-техническите съображения.

Това звучи като доста добра сделка. Въпреки това има много недостатъци при споделянето на сървър. Няма да имате нищо подобно на гъвкавостта, която бихте имали, ако отидете с посветен домакин. Това е така, защото хостът ще управлява ресурсите и цялата инсталация на софтуер.

Рискове за сигурност с общ споделен хостинг

Споделянето на сървърно пространство също може да означава споделяне на рискове за сигурността. Ако един уебсайт на сървъра е компрометиран, всички останали са внезапно уязвими. Освен това някои уебсайтове, които заемат един и същ сървър, може да нямат етична цел. Това може да получи вашия IP списък в черен списък, въпреки че уебсайтът ви не е направил нищо лошо.

Уебсайтовете, които се помещават на споделен сървър, също могат да имат проблеми с бавната производителност поради ограничения в честотната лента и дисковото пространство.

Това не означава, че споделеният хостинг непременно е лошо нещо. Много новоизградени уебсайтове се справят доста добре, като използват споделен сървър. Хората, изграждащи личен уебсайт, който вероятно ще бъде посещаван само от приятели и семейство, може да открият, че споделеният хостинг е идеално решение.

Ако сте нов за споделен хостинг или просто за изграждане на уебсайт като цяло, бих ви препоръчал да започнете да играете с a безплатен уебсайт първо или използване на един от многото безплатни уеб хостове.

Специализиран хостинг позволява да използвате цялото пространство сами

За разлика от споделения хостинг, посветен хост не изисква да разделяте честотна лента и дисково пространство с много други потребители. Това означава, че цялата памет е ваша и че уебсайтът ви може да обработва много повече трафик.посветен хостинг обясни

Друго основно предимство на посветен хостинг е, че той поддържа вашето онлайн присъствие отделно от всички останали. Това означава, че вашият IP е по-малко вероятно да попадне несправедливо в черен списък и освен това може да се радвате на по-голяма сигурност от хакери и злонамерен софтуер.

Много организации оценяват наличието на специален сървър, тъй като той предоставя широчината за инсталиране на софтуера, необходим за нуждите на уебсайта. Нещо повече, те харесват да могат да управляват повече от един уебсайт и няколко домена с подробна точност.

По-надеждна производителност

Скоростите на натоварване са по-стабилни, по-бързи и по-надеждни със специален хост, отколкото при споделен хост. Това са критични показатели, тъй като гарантират по-добро, приятно преживяване за посетителите на вашия уебсайт. Вероятно ще останат на уебсайта Ви по-дълго и е по-вероятно да направят покупка, когато се доверят, че уебсайтът Ви работи и работи по всяко време.

Ако има недостатък на посветен хостинг, може да се окаже, че той може да бъде сравнително скъп. Това поражда огромна загриженост за новите организации, които може да нямат много пари да инвестират. Може да е препоръчително да започнете с доставчик на споделен хост и след това да преминете към специален хост по-късно, когато паричният поток се подобри.

Другият потенциален недостатък на посветен хостинг е, че той има тенденция да изисква повече технически познания, отколкото споделеният хостинг. Някои организации оставят тези проблеми на своя ИТ екип, но какво ще стане, ако нямате ИТ екип? Може да сте принудени сами да се справите с посветен хостинг.

Като алтернатива можете да потърсите управлявана хостинг услуга, която може да се справи с много от техническите аспекти, така че да не се налага. Резултатът е, че получавате предимството на посветен хост, без да се налага да придобивате всички технически познания.

Често задавани въпроси за хостинг

Каква е разликата между споделен хостинг и посветен хостинг?

Споделеният хостинг е икономичен подход, при който уебсайтът ви се хоства на същия сървър, както и много други. Това е напълно приемлива платформа за много уебсайтове, особено за тези, които не са особено големи и не очакват голямо количество трафик. Възможно е обаче да има опасения относно сигурността, свързани със споделения хостинг, а по-големите уебсайтове с много трафик скоро могат да надхвърлят месечните им разпределения.

Специализираният хостинг предоставя изключителен сървър само за един уебсайт. Това има за цел да гарантира по-добра надеждност, бързина и сигурност. Въпреки че е по-скъпата алтернатива, много натоварени, разширяващи се уебсайтове изискват ресурсите, които могат да получат само от специализиран сървър.

Един въпрос, който получаваме доста често, е въпрос евтин уеб хостинг. Ако търсите хост с отстъпки, но искате специален сървър, търсите на неправилното място.

Кой трябва да избере посветен хостинг?

Използването на специализиран сървър се препоръчва за сложни уебмастъри, които са удобни да правят голяма част от поддръжката сами. Освен това предприятията и други организации са по-способни да си позволят тези услуги и в много случаи се нуждаят от качеството на услугите, които се предоставят от специализиран сървър. Управляваният хостинг може да направи възможно хората с по-малко технически познания все още да се възползват от посветен хостинг.

Ако имате уебсайт с голям трафик или използвате приложения за електронна търговия, тогава подобрената сигурност, възможности и надеждност на специализиран хост може да бъде наложителна.

Какви са предимствата на посветен хостинг?

Ако уебсайтът ви е голям и има много трафик, тогава ще видите предимства на специализирания хостинг. Повишената сигурност е едно от основните предимства. Данните ви няма да бъдат изложени на риск, защото друг уебсайт се хаква.

Уебсайтовете, хоствани на специализирани сървъри, обикновено се наслаждават на повече време. Съответно, вашите посетители могат да се доверят, че уебсайтът ви ще бъде там, когато го потърсят.

Едно от основните предимства на специализиран сървър е, че уебсайтът ви може да бъде персонализиран да обслужва вашите уникални нужди. Вие сте сигурни в оптималната функционалност по всяко време.

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map