Επισκόπηση Siteground

Το SiteGround παρέμεινε ως μία από τις κορυφαίες επιλογές μας για φιλοξενία ιστοσελίδων τα τελευταία χρόνια.


Είναι μια από τις λίγες εταιρείες στη νέα γενιά web hosting που θέτουν τον πελάτη πρώτο και κύριο.

Αυτό περιλαμβάνει πάνω από τη μέση απόδοση του διακομιστή, δωρεάν αναβαθμίσεις και πολλές δυνατότητες διαχείρισης από την πλευρά του κεντρικού υπολογιστή.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι περισσότεροι χρήστες της SG παρατηρούν για πρώτη φορά είναι η τρελή υποστήριξη. 24/7 υποστήριξη είναι έτοιμη σε κατάσταση αναμονής για να σας βοηθήσει κυριολεκτικά με οτιδήποτε σχετίζεται με τη φιλοξενία σας.

Για ορισμένους bloggers και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτό σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε ώρες χρόνου για να βρείτε τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης ορισμένων στοιχείων της φιλοξενίας σας.

Σοφές τιμολόγησης Το SiteGround βγάζει 3,95 $ το μήνα έκπτωση σε σχέση με την κανονική τιμή 11,95 $. Σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες αυτό είναι πολύ.

Σε αυτόν τον οδηγό θα εξετάσουμε μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ας πηδήξουμε στα παιδιά. ��

Πώς μάθαμε για το Siteground

Το 2013, παρακολούθησα ένα συνέδριο στην Ταϊλάνδη και συνομίλησα με μερικά παιδιά. Αποδείχθηκε ότι μερικοί από αυτούς δούλεψαν για το Siteground, αφού συζήτησαν για λίγο για το πρακτορείο ιστού και την ομάδα λευκών ετικετών που είχα χτίσει, πρότειναν την υπηρεσία τους ως λύση για ορισμένα από τα θέματα φιλοξενίας που αντιμετώπιζα με τοπικά Διοργανωτές με έδρα την Αυστραλία.

Μου είπαν για το τεράστιο κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης που είχαν μόλις μισθώσει.

Ένα μήνα αργότερα, είχα μεταβεί πάνω από 20 ιστότοπους στο Siteground και έκτοτε δεν έχω ξανακοιτάξει.

Το Siteground μας έσωσε πολύ χρόνο, κόπο και παρείχε πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση. Στις επόμενες ενότητες I’Θα εξηγήσω μερικές από τις τεχνικές πτυχές του γιατί οι υπηρεσίες τους ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.

Παρακολούθηση της υπηρεσίας SiteGround

Οι προτάσεις δεν σημαίνουν τίποτα με καλά δεδομένα. Ευτυχώς, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα που χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση όλων των λογαριασμών φιλοξενίας / πελάτη μας, έχουμε επίσης χρόνια δεδομένων σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και τις ώρες λειτουργίας. Μπορείτε να δείτε μας ζωντανή παρακολούθηση του SiteGround εδώ.

Ίσως δεν γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό, επιτρέψτε μου να εξηγήσω…

Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας είναι ο χρόνος που ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας ή δεν είναι δυνατή η πρόσβασή του. Αυτό οφείλεται συνήθως σε ένα πρόβλημα στο διακομιστή.

Uptime είναι ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπου και λειτουργίας χωρίς σφάλμα. Ο υψηλότερος χρόνος λειτουργίας είναι καλός.

SiteGround Uptime

Κατά μέσο όρο βάζουμε το χρόνο λειτουργίας του SiteGround στο 99,92% που είναι όπως μπορείτε να μαντέψετε…. υπερβολικά υψηλή.

Αυτό δοκιμάζεται μέσω του κέντρου δεδομένων της Σιγκαπούρης. Αυτό είναι αρκετά καλό, δεδομένου ότι υπήρχαν μόνο 5 διακοπές κατά τους τελευταίους 24 μήνες. Αυτό είναι πολύ χαμηλό, δεδομένου ότι οι Panthur και Melbourne IT είχαν πάνω από 173 (ναι, το διαβάσατε σωστά)

Μήκη χρόνου διακοπής

 • 28/4/2015 – 154 δευτερόλεπτα
 • 10/4/2015 – 561 δευτερόλεπτα
 • 11/11/2016 – 431 δευτερόλεπτα
 • 2/3/2017 – 331 δευτερόλεπτα
 • 2/4 2017 – 430 δευτερόλεπτα

Ακολουθούν ορισμένες εγγραφές των αναφορών λειτουργίας του 2017. Μπορείτε να δείτε όλες τις περιοχές από 100-99,9%.

Αυτό το τεστ προέρχεται ειδικά από το Σίδνεϊ. Αυτό δοκιμάστηκε στις 12/29/2016 όπως μπορείτε να δείτε από πάνω δεξιά. Μπορείτε να δείτε ότι με το χρόνο λειτουργίας όπως αυτό, ο ιστότοπός σας να μην λειτουργεί ουσιαστικά δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

παράταση στο Σίδνεϊ

Ένα άλλο στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο πίνακας ελέγχου παρακολουθεί τον χρόνο λειτουργίας κάθε μεμονωμένου ιστότοπου / κεντρικού υπολογιστή. Όλα τα δεδομένα μας μπορούν να παρακολουθούνται ιστορικά. Πολύ καλό?

εικόνα του χρόνου λειτουργίας του siteground

Ταχύτητα Siteground

Μίλησα γι ‘αυτό στην αναθεώρησή μας για τους κεντρικούς υπολογιστές της Αυστραλίας έναντι των κέντρων δεδομένων στο εξωτερικό, μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε είναι γιατί δεν’Σας προτείνουμε μερικούς τοπικούς οικοδεσπότες και οι λόγοι είναι αρκετά απλοί. Ζητώ συγγνώμη αν προσβάλλω τους συναδέλφους Αυστραλούς που εργάζονται στον κλάδο των υπηρεσιών διαδικτύου.

εικόνα που δείχνει την ταχύτητα του Διαδικτύου στην Αυστραλία

Τα κέντρα δεδομένων της Αυστραλίας χρησιμοποιούν αναξιόπιστο, φθηνό και ξεπερασμένο λογισμικό. Σε συνδυασμό με την έλλειψη καλωδίων οπτικών ινών που παρέχουν Διαδίκτυο και έχετε μια συνταγή για πολύ αργό και αναξιόπιστο Διαδίκτυο.

Τα κέντρα δεδομένων της Αυστραλίας έχουν κατατάξει συνεχώς αρκετά άσχημα σε παγκόσμιες δοκιμές ταχύτητας Διαδικτύου και απόδοσης ιστότοπου.

Ίσως πιστεύετε ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου δεν έχει σχέση με την απόδοση του διαδικτύου, αλλά αυτό δεν είναι’ακριβής. Τα κέντρα δεδομένων στέλνουν πληροφορίες στους επισκέπτες, έτσι εάν αυτό το κέντρο δεδομένων’Το ίδιο το Διαδίκτυο καθυστερεί την απόδοσή σας για μειωμένη απόδοση. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα σχετικά με το πόσο άσχημα Το αυστραλιανό Διαδίκτυο είναι χάλια. Το προηγούμενο έτος ήμασταν στο # 56 ��

SiteGround’Τα κέντρα δεδομένων είναι γρήγορα και ενώ ο ISP σας με βάση την Αυστραλία μπορεί να είναι αργός, τουλάχιστον τα δεδομένα έρχονται σε γρήγορο φωτισμό μέσω των κέντρων δεδομένων τους.

Εδώ είναι μερικά από τα αποτελέσματα των δοκιμών μας από Σίδνεϊ και Μελβούρνη.

εικόνα της ταχύτητας του χώρου

Μπορείτε να πείτε fasttttttt?

Αυτό ήταν ένα από τα δικά μας Ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου πριν και μετά την αλλαγή. Παρατηρήστε τη μαζική πτώση του χρόνου φόρτωσης και αυτό χρησιμοποιεί ένα “ασφάλιστρο” οικοδεσπότης που βρίσκεται στο Σίδνεϊ (κερδίσαμε’ονόματα ονομάτων).

εναλλαγή siteground από πελάτη

Σε περίπτωση που εμφανιστείτε’Είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν μερικοί ακόμη χρόνοι δοκιμής μέσω 5 διαφορετικών τοποθεσιών σε ολόκληρη την Αυστραλία κατά τη διάρκεια του 2017.

 • Μέση ταχύτητα Ιουλίου: 314 χιλ
 • Μέση ταχύτητα Ιουνίου: 302ms
 • Μέση ταχύτητα Μαΐου: 283 χιλ
 • Μέση ταχύτητα Απριλίου: 333ms
 • Μέση ταχύτητα Μαρτίου: 312 χιλ

Η καλύτερη υποστήριξη οποιουδήποτε οικοδεσπότη Ιστού

Το Siteground υπερηφανεύεται για την υποστήριξή τους. Αυτό από μόνο του τους κάνει να ξεχωρίζουν από πολλούς άλλους παρόχους. Η ομάδα τους είναι πραγματικά πεπειραμένη για να σας βοηθήσει με τυχόν ζητήματα που προκύπτουν.

Πολλοί άλλοι οικοδεσπότες ιστού έχουν παραμελήσει τις ομάδες υποστήριξής τους και το έχουν αναθέσει σε άλλες χώρες όπου το προσωπικό υποστήριξης είναι απαθές και πολλές φορές δεν καταλαβαίνει καν για τι μιλάτε. Τόσο το Siteground όσο και το A2 είναι οι μόνοι οικοδεσπότες που εκπαιδεύουν το προσωπικό υποστήριξής τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.


 • Επιλογές υποστήριξης για το Siteground

  1. Ζωντανή συνομιλία (24/7)
  2. Σύστημα εισιτηρίων (συνήθως απαντάται σε 1 ημέρα)

  Ακολουθεί μια γρήγορη εικόνα του παραθύρου συνομιλίας τους. Υπάρχει μόνο 10-15 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η συνομιλία. Μπορείτε ακόμη και να αξιολογήσετε το προσωπικό υποστήριξής σας εάν δεν είστε ευχαριστημένοι.

 • εικόνα που δείχνει συνομιλία υποστήριξης Siteground

Διατηρούν τον ιστότοπό σας ενημερωμένο

Μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες ασφαλείας που εκμεταλλεύονται οι χάκερ και άλλοι κακοί είναι οι παλαιότερες εκδόσεις προσθηκών, θεμάτων ή WordPress εαυτό. Οι νεότερες κινήσεις είναι “επιδιορθωμένο” καθώς αυτά τα προγράμματα ενημερώνονται και διορθώνονται από προγραμματιστές.

Εάν είστε’να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας εσείς’είναι ένας πρωταρχικός στόχος για χάκερ που χρησιμοποιούν bots για αναζήτηση στο Διαδίκτυο για παλαιότερους ιστότοπους για να εισέλθουν. Σκεφτείτε το σαν ένα σύστημα ασφαλείας και αν εσείς’χρησιμοποιώ μια παλιά κλειδαριά εκεί’είναι καλή πιθανότητα κάποιος να μπει.

Το Siteground ενημερώνει αυτόματα όλους τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας το wordpress (μάθετε περισσότερα για τη φιλοξενία WordPress). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την ενημέρωση του ιστότοπού σας.

Αν εσύ’είναι μια μικρή επιχείρηση που μπορείτε κυριολεκτικά να την ρυθμίσετε και να την ξεχάσετε.

Siteground Supercachcer και CDN

Προσφέρουν επίσης μια εντελώς δωρεάν λειτουργία βελτιστοποίησης που κάνει τον ιστότοπό σας’Η εμπειρία χρήστη ακόμα καλύτερη με γρηγορότεροι χρόνοι φόρτωσης. Ένα δίκτυο διανομής cloud ή ένα CDN διέδωσε τα αρχεία σας σε 34 τοποθεσίες παγκοσμίως για να προσφέρουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης ανάλογα με το πού οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας από.

Αυτές είναι δυνατότητες που συνήθως απαιτούν την καταβολή μηνιαίου τέλους. Οι δυνατότητες του CDN αυξάνουν δραματικά την ασφάλεια του διαδικτύου, την εμπειρία περιήγησης και την ταχύτητα.

  Δωρεάν πιστοποίηση SSL (Εξοικονομήστε 70-100 $)

  εικόνα του ιστότοπου που προστατεύεται από SSL

  Το Siteground προσφέρει εντελώς δωρεάν SSL.  

  Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι το SSL, σημαίνει Secured Socket Layer. Εάν έχετε δει ποτέ το πράσινο κείμενο http: // στην αρχή μιας διεύθυνσης URL που είναι SSL. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη και ο οικοδεσπότης σας δημιούργησαν μια κρυπτογραφημένη σήραγγα για να ανταλλάσσουν πληροφορίες εμπρός και πίσω. Αυτό εμπρός και πίσω επιτρέπει απόλυτη ιδιωτικότητα και ασφάλεια

  Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε οτιδήποτε στον ιστότοπό σας ή θέλετε ο ιστότοπός σας να εμφανίζεται στην οργανική αναζήτηση του Google, τότε ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ SSL. Ευτυχώς με το Siteground είναι δωρεάν.

  Εγκαταστάσεις με ένα κλικ για αρχάριους

  Το Siteground προσφέρει μια μοναδική εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ. Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε την επιλογή εγκατάστασης wordpress με ένα κλικ ή οποιουδήποτε είδους CMS θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  Ορίστε τον κωδικό πρόσβασης / σύνδεσή σας και θα πρέπει να πάτε μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε κυριολεκτικά να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα λεπτά και εάν αυτή η πολύ περίπλοκη υποστήριξη θα το κάνει για εσάς.

  Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων

  Εάν σκοπεύετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας από έναν κεντρικό υπολογιστή σε έναν άλλο, η εναλλαγή μπορεί μερικές φορές να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα κατά την αντιγραφή των αρχείων σας.

  Αυτό γίνεται συνήθως δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και ή χειροκίνητα μέσω FTP και cPanel. Το Siteground το κάνει δωρεάν με οποιαδήποτε νέα εγγραφή, που σημαίνει ότι εάν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, θα το μετεγκαταστήσει ακριβώς όπως είναι εντός 1-2 ημερών.

  Δεν απαιτούνται επιπλέον χρεώσεις. 

  Μειονέκτημα του Siteground Hosting

  Οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα διαφημιστούν χρησιμοποιώντας μια πολύ χαμηλή τιμή όπως $ 2-5 δολάρια, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή προϋπόθεση για αυτό. Θα πρέπει να εγγραφείτε για 2-3 χρόνια.

  Με το Siteground κοιτάζετε το ίδιο πράγμα παρόλο που έχουν εγγραφή ενός έτους. Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς κανένας δεν θα δημιουργήσει έναν ιστότοπο για μόνο 4 ή 5 μήνες.

  Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή πωλήσεις σε λογισμικό ή ασφάλεια με το αρχικό πακέτο εγγραφής.

  Σχέδια φιλοξενίας Siteground

  Διαφορετικά σχέδια Siteground

  Κοινή φιλοξενία

  Με κοινόχρηστη φιλοξενία μοιράζεστε μια διεύθυνση IP με πολλούς άλλους ιστότοπους. Η λογική πίσω από την κοινή φιλοξενία είναι ότι κανένας ιστότοπος δεν απαιτεί όλο τον εκχωρημένο χώρο στο σκληρό δίσκο ή το εύρος ζώνης. Οι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες προσφέρουν τη φθηνότερη επιλογή για τους περισσότερους ιστότοπους.

   Πρόγραμμα εκκίνησης

   • Κόστος – 3,95 $ / μήνα
   • Ένας ιστότοπος και χώρος HD 10 GB
   • Ιδανικό για ιστότοπους με λιγότερους από 10.000 ημερήσιους επισκέπτες
   • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και μερικά πρόσθετα
   Αυξήστε το μεγάλο σχέδιο

   • Κόστος – 5,95 $ / μήνα
   • Πολλαπλοί ιστότοποι
   • 20 GB
   • Έως 25 χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά
   • Δωρεάν SSL
   • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
   Πρόγραμμα GoGeek

   • Κόστος – 11,95 $
   • Χώρος HD 30 GB
   • Έως 100k ημερήσιες επισκέψεις
   • Πολλές αναβαθμίσεις

   Το καλύτερο σχέδιο για να πάρετε αν εσείς’μόλις ξεκινάω και μη’Το να έχετε 10k καθημερινά επισκέπτες είναι το κοινό σχέδιο. Αυτό λειτουργεί επίσης εξαιρετικό για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και μικρή επιχείρηση ιστοσελίδες.

   Λοιπόν, αυτό είναι.

   Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια μην’να είστε ντροπαλοί και αφήστε ένα κάτω από εμάς’Θα το απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

   Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ερευνήσουμε ανεξάρτητα προϊόντα για να βοηθήσουμε καλύτερα τους αναγνώστες μας στη λήψη αποφάσεων. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την κριτική σας. Οι διαφημιστικές κριτικές από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευτούν. Ευχαριστώ!

   Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι το Οροι χρήσης.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map