Ситегроунд Ревиев

СитеГроунд је остао као један од наших најбољих избора за веб хостинг последњих неколико година.


Они су једна од ретких компанија у новој генерацији веб хостинга који купца стављају на прво и најважније место.

То укључује изнадпросечне перформансе сервера, бесплатне надоградње и пуно функција које управља домаћин.

Једна од првих ствари коју већина корисника СГ-а први пут примети је луда подршка. 24/7 подршка спреман је у стању приправности да вам буквално помогне око било чега што се тиче вашег хостинга.

За неке блогере и власнике предузећа то значи да ћете уштедјети време на проналажењу техничких детаља како да измените одређене елементе свог хостинга.

Цене мудре СитеГроунд излази 3,95 УСД месечно снижена цена од тада уобичајене цене од 11,95 УСД. У поређењу с осталим домаћинима, ово је много.

У овом водичу ћемо погледати неке од горе наведених карактеристика.

Хајде да ускочимо у будале. ��

Како смо прво сазнали о локацији на терену

Још 2013. године присуствовао сам конференцији на Тајланду и разговарао са неколико момака. Испоставило се да су неки од њих радили за Ситегроунд, након што смо неко време разговарали о мојој веб агенцији и тиму са Вхителабел-а који сам створио они су предложили њихову услугу као исправку за неке од проблема са хостингом које имам са локалним Домаћини из Аустралије.

Причали су ми о свом огромном сингапурском датацентру који су управо узели у закуп.

Месец дана касније прешао сам преко 20 локација у Ситегроунд и од тада се нисам осврнуо.

Ситегроунд нам је уштедио пуно времена, проблема и пружио пуно бољу услугу. У следећих неколико одељка И’Објаснићу неке техничке аспекте зашто њихове услуге победе над конкуренцијом.

Праћење услуге СитеГроунд

Препоруке не значе ништа са добрим чврстим подацима. Срећом, користећи наш интегрисани систем који користимо за управљање свим нашим хостинг / клијентским рачунима, такође имамо вишегодишње податке о повременим и прекидима рада. Можете видети наше праћење локације СитеГроунд уживо овде.

Можда не знате шта то значи, допустите ми да објасним …

Прекид времена је временски прекид или онемогућавање приступа вашој веб локацији. То се обично дешава због проблема на серверу.

Уптиме је време које веб страница подиже и функционише без грешке. Више продужења је добро.

СитеГроунд Уптиме

Просечно радимо време продукције СитеГроунд-а 99,92% што је као што можете погодити…. лудо високо.

Ово се тестира преко њиховог центра за податке у Сингапуру. Ово је прилично добро с обзиром да је у последња 24 месеца било само 5 прекида рада. Ово је заиста мало с обзиром на то да су Пантхур и Мелбоурне ИТ имали преко 173 (да, тачно сте прочитали)

Дужина трајања стајања

 • 4/28/2015 – 154 секунди
 • 10/4/2015 – 561 секунди
 • 11/11/2016 – 431 секунди
 • 2/3/2017 – 331 секунди
 • 2/4 2017 – 430 секунди

Ево неколико записа о нашим извештајима о продужењу за 2017. годину. Можете да видите све опсеге од 100-99,9%.

Овај тест је специјално из Сиднеја. Ово је тестирано 29.12.2016., Као што видите горе десно. Можете да видите да овакво продужење рада, спуштање ваше веб локације, у основи није проблем.

продужење рада у Сиднеиу

Још један снимак екрана који показује како наша надзорна табла прати време рада сваке појединачне веб локације / хоста. Сви наши подаци могу се историјски пратити. Прилично добро?

слика продужетка места на месту

Брзина сајта

О овоме сам говорио у нашем прегледу о аустралијским домаћинима вс прекоморским центрима података, једно од најчешћих питања које добијамо је зашто не’Ако препоручите неке домаће домаћине, а разлози су прилично једноставни. Извињавам се ако увредим било којег колегу из Аустрије који раде у индустрији веб услуга.

слика која приказује брзину Интернета у Аустралији

Аустралијски центри података користе непоуздан, јефтин и застарео софтвер. У комбинацији с недостатком оптичких каблова који пружају интернет и имате рецепт за врло спор и непоуздан Интернет.

Аустралијски центри за податке се континуирано рангирају на светским тестовима брзине интернета и перформанси веб локација.

Можда ћете помислити да брзина интернета нема везе са перформансама веба, али то није’не тачно. Центри података шаљу информације посетиоцима, па ако тај центар података’Интернет је спор и полако ће вам доћи до смањених перформанси. Кликните овде за више информација о томе колико је лоше Аустралијски Интернет је срање. Годину дана пре тога били смо код # 56 ��

СитеГроунд’с датацентри су брзи и док је ваш аустралијски ИСП можда спор, барем подаци брзо осветљавају преко својих датацентра.

Ево неких од наших резултата испитивања Сиднеи и Мелбоурне.

слика брзине терена на месту

Можете ли рећи фасттттттт?

Ово је било једно од наших Веб локација за електронску трговину пре и после пребацивања. Запазите огроман пад времена оптерећења и ово је коришћење а “премија” домаћина смјештен у Сиднеиу (побиједили смо’т имена имена).

пребацивање на место локације од клијента

У случају да ниси’Уверен сам да овде има још неких тестних времена путем 5 различитих мрежа широм Аустралије током 2017. године.

 • Просечна јулска брзина: 314мс
 • Просечна брзина за јун: 302мс
 • Просечна мајска брзина: 283мс
 • Просечна брзина за април: 333мс
 • Просечна мартовска брзина: 312мс

Најбоља подршка било ког веб домаћина

Ситегроунд се поноси подршком. Само ово их издваја далеко од многих других провајдера. Њихов тим заиста може брзо да вам помогне око било каквих проблема који се појаве.

Многи други домаћини занемарили су своје тимове за подршку и пренијели га у друге земље у којима је особље за подршку апатично и пуно пута чак ни не разумију о чему говорите. И Ситегроунд и А2 једини су домаћини који обучавају своје особље за подршку да одговоре на ваша питања.


 • Опције подршке за Ситегроунд

  1. Ливе Цхат (24/7)
  2. Систем улазница (обично се одговара у року од 1 дана)

  Ево кратке слике прозора за ћаскање. Постоји само 10-15 секунди чекања да разговор почне. Чак можете оценити и своје особље за подршку ако нисте задовољни.

 • слика која приказује цхат за подршку Ситегроунд-а

Они ажурирају вашу веб локацију

Једна од највећих сигурносних слабости коју хакери и други негативци искориштавају су старије верзије додатака, тема или ВордПресс себе. Новије су научне способности “закрпљен” како програмери ажурирају и поправљају ове програме.

Ако ниси’не надоградите своју веб локацију’представљате главну мету за хакере који користе ботове да би претражили Интернет на старијим веб локацијама. Размислите о томе као о безбедносном систему и ако јесте’тамо користиш стару браву’постоји добра шанса да неко уђе.

Ситегроунд аутоматски ажурира све веб локације помоћу вордпресс-а (сазнајте више о ВордПресс хостингу). То значи да се више не морате бринути да бисте одржали своје ажурирање.

ако ти’у малом бизнису можете га буквално подесити и заборавити.

Суперцацхцер Ситегроунд и ЦДН

Они такође нуде потпуно бесплатну функцију за оптимизацију која чини вашу веб локацију’корисничко искуство је још боље са брже време учитавања. Мрежа за дистрибуцију у облаку или ЦДН раширио је ваше датотеке на 34 локације широм света како би понудио брже време учитавања у зависности од тога где посетиоци приступају вашем садржају са.

Ово су функције за које је обично потребно плаћање месечне накнаде. ЦДН функције драматично повећавају безбедност на мрежи, искуство прегледавања и брзину.

  Бесплатно ССЛ Церт (уштедите 70-100 $)

  слика веб локације заштићене ССЛ-ом

  Понуда сајта нуди потпуно бесплатан ССЛ.  

  Ако нисте сигурни шта је ССЛ, то значи да је осигурани слој утичнице. Ако сте икада видели зелени хттп: // текст на почетку УРЛ-а који је ССЛ. Идеја која стоји иза тога је да су прегледач посетиоца и домаћин створили шифровани тунел за трговину информацијама напред и назад. Ово напред и назад омогућавају потпуну приватност и сигурност

  Ако планирате да продате било шта на својој веб локацији или желите да се ваша веб локација појави у Гооглеовој органској претрази, онда вам је потребан ССЛ. Срећом са Ситегроунд-ом је бесплатно.

  Инсталацијом за почетнике једним кликом

  Ситегроунд нуди јединствену инсталацију ВордПресс-а за један клик. Једном када се пријавите видећете опцију за инсталирање вордпресс-а или било коју врсту ЦМС-а за један клик који желите да користите.

  Подесите лозинку / пријаву и добро је да кренете за неколико минута. Веб локацију можете буквално подесити у року од неколико минута и ако је то превише компликована подршка, то ће учинити за вас.

  Бесплатни преноси веб страница

  Ако планирате да пребаците веб локацију са једног на други домаћин, пребацивање може понекад бити велика гњаважа. Желите бити сигурни да све функционише у реду и да нема проблема приликом копирања датотека.

  То се обично ради креирањем резервних копија и или ручно ради преко ФТП и цПанел. Ситегроунд то ради бесплатно са сваком новом пријавом, што значи да ако имате постојећу веб локацију, они ће је преместити преко тачно онако како је у року од 1-2 дана.

  Нису потребне додатне накнаде. 

  Одобрење хостинга на локацији

  Већина домаћина оглашава се користећи заиста ниску цену као што је 2-5 долара, међутим, постоји незнатна одредба. Морате да се пријавите за 2-3 године.

  Са Ситегроундом гледате исту ствар иако се пријављују на годину дана. То је нормално јер нико неће поставити веб локацију само 4 или 5 месеци.

  Не постоје скривене накнаде или надокнаде за софтвер или безбедност са оригиналним пакетом за пријаву.

  Планови хостовања сајтова

  Различити планови сајтова

  Дељено гостовање

  Са дељено хостинг делите ИП адресу са многим другим веб локацијама. Логика иза заједничког хостинга је да ниједној веб локацији није потребан сав додијељени простор на тврдом диску или ширина појаса. Дељени домаћини нуде најјефтинију опцију за већину веб локација.

   Стартуп план

   • Цена – 3,95 УСД / месец
   • Један вебсајт и 10 ГБ ХД простора
   • Одлично за веб локације са мање од 10к посетилаца дневно
   • Бесплатне сигурносне копије и неки Аддонови
   Растите велики план

   • Цена – $ 5,95 / месец
   • Више веб локација
   • 20ГБ
   • До 25к посетилаца дневно
   • Бесплатни ССЛ
   • Бесплатне сигурносне копије
   ГоГеек план

   • Цена – $ 11.95
   • 30 ГБ ХД простора
   • До 100к свакодневних посета
   • Много надоградњи

   Најбољи план за постизање ако’тек почињеш и немој’нема 10к дневних посетилаца заједнички план. Ово такође одлично функционише за продавницу е-трговине и Мали бизнис веб странице.

   Па, то је то.

   Ако имате било каквих питања или коментара, немојте’не стиди се и остави једног испод нас’Одговорићу вам што је брже могуће.

   Дајемо све од себе да самостално истражујемо производе како бисмо боље помогли нашим читаоцима да доносе одлуке. Кад се каже, такође желимо да чујемо ваша мишљења. Прихватамо појединачне рецензије које су информативне и не промотивне. Молимо испуните доњи образац и објавићемо вашу рецензију. Рекламне прегледе самих компанија неће бити објављене. Хвала!

   Кликом на дугме испод потврђујем да сам прочитао и прихватио Услови коришћења.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map