Siteground gjennomgang

SiteGround har fortsatt å være et av de beste valgene våre for webhotell de siste årene.


De er et av få selskaper i den nye generasjonen webhotell som setter kunden først og fremst.

Dette inkluderer serverens ytelse over gjennomsnittet, gratis oppgraderinger og mange administrerte funksjoner på vertsiden.

Noe av det første de fleste første gang brukere av SG legger merke til, er den sinnssyke støtten. 24/7 support er klar i beredskap for å bokstavelig talt hjelpe deg med alt som er relatert til hosting.

For noen bloggere og bedriftseiere betyr det at du sparer timer med å finne ut tekniske detaljer om hvordan du endrer visse elementer i hosting.

Priser klokt SiteGround kommer ut til $ 3,95 per måned rabattert pris enn vanlig $ 11,95 pris. Sammenlignet med andre verter er dette mye.

I denne guiden skal vi se på noen av de ovennevnte funksjonene.

La oss hoppe inn i de nerdete greiene. ��

Slik lærte vi først om Siteground

Tilbake i 2013 deltok jeg på en konferanse i Thailand og fikk chatte med noen få karer. Det viste seg at noen få av dem jobbet for Siteground, etter å ha chattet en stund om webbyrået mitt og whitelabel-teamet som jeg hadde bygget, de foreslo tjenesten deres som en løsning for noen av hostingproblemene jeg hadde med lokale Australske baserte verter.

De fortalte meg om det enorme datasenteret i Singapore som de nettopp hadde leid ut.

En måned senere hadde jeg overført over 20 nettsteder til Siteground og har aldri sett meg tilbake siden.

Siteground sparte oss for mye tid, problemer og ga mye bedre service. I de neste seksjonene’Jeg skal forklare noen av de tekniske aspektene ved hvorfor tjenestene deres slår konkurransen.

Sporing av SiteGround’s Service

Anbefalinger betyr ikke noe med gode solide data. Heldigvis, ved å bruke vårt integrerte system som vi bruker for å administrere alle våre hosting / klientkontoer, har vi også mange års data om oppetid og driftsstund. Du kan se vår live sporing av SiteGround her.

Du vet kanskje ikke hva det betyr, så la meg forklare …

Nedetid er hvor lang tid nettstedet ditt er nede eller ikke kan nås. Dette skyldes vanligvis et problem på serveren.

Oppetid er hvor mye tid nettstedet er oppe og fungerer uten feil. Høyere oppetid er bra.

SiteGround Uptime

I gjennomsnitt satte vi SiteGround oppetid på 99,92% som du kan gjette…. sinnssykt høyt.

Dette testes via deres datasenter i Singapore. Dette er ganske bra med tanke på at det bare var 5 strømbrudd i løpet av de siste 24 månedene. Dette er veldig lite med tanke på at Panthur og Melbourne IT hadde over 173 (ja, du har lest det riktig)

Nedetidslengder

 • 4/28/2015 – 154 sekunder
 • 10/4/2015 – 561 sekunder
 • 11/11/2016 – 431 sekunder
 • 2/3/2017 – 331 sekunder
 • 2/4 2017 – 430 sekunder

Her er noen poster av oppetidrapportene våre i 2017. Du kan se alle områdene fra 100-99,9%.

Denne testen er spesifikt fra Sydney. Dette ble testet 12/29/2016 som du kan se fra øverst til høyre. Du kan se at med oppetid som dette å ha nettstedet ditt gå ned i utgangspunktet aldri er et problem.

oppetid i Sydney

Et annet skjermbilde som viser hvordan dashbordet vårt sporer oppetiden til hvert enkelt nettsted / vert. Alle dataene våre kan spores historisk. Ganske bra rett?

bilde av oppetid for siteground

Siteground-hastighet

Jeg snakket om dette i vår gjennomgang av australske verter kontra utenlandske datacenters. Et av de mer vanlige spørsmålene vi får er hvorfor ikke’t dere anbefaler noen lokale verter, og årsakene er ganske enkle. Jeg beklager hvis jeg fornærmer noen andre Aussies som jobber i nettjenesteindustrien.

bilde som viser Australia Internet speed

Australske datasentre bruker upålitelig, billig og utdatert programvare. Kombinert med mangelen på fiberoptiske kabler som gir Internett, og du har en oppskrift på veldig treg og upålitelig Internett.

Australske datacenters har kontinuerlig rangert ganske dårlig på verdensomspennende tester av internetthastighet og ytelse på nettstedet.

Du tror kanskje at Internett-hastighet ikke har noe forhold til ytelse på nettet, men det er ikke’t nøyaktig. Datacenters sender informasjon til besøkende, så hvis dette datasenteret’Internett er i seg selv langsomt til å redusere ytelsen rundt. Klikk her for mer om hvor dårlig Australsk internett suger. Året før var vi på 56 ��

Siteground’s datasentre er raske, og mens din australske baserte internettleverandør kan være treg, i det minste kommer dataene raskt i lys via deres datasentre.

Her er noen av testresultatene våre fra Sydney og Melbourne.

bilde av nettstedets hastighet

Kan du si fasttttttt?

Dette var en av våre Nettsted for e-handel før og etter bytte. Legg merke til det enorme fallet i lastetid, og dette bruker en “premium” vert som ligger i Sydney (vi vant’t navn navn).

sitegroundbryter fra klient

I tilfelle du er det’Jeg er overbevist om at det er noen flere testtider via 5 forskjellige nettsteder i hele Australia i løpet av 2017.

 • Gjennomsnittlig hastighet i juli: 314ms
 • Gjennomsnittlig hastighet i juni: 302ms
 • Kan gjennomsnittlig hastighet: 283ms
 • Gjennomsnittshastighet i april: 333ms
 • Gjennomsnittsfart i mars: 312ms

Den beste støtten til enhver webvert

Siteground er stolt av støtten. Dette alene gjør at de skiller seg langt fra mange andre leverandører. Deres team er veldig kunnskapsrike og kan hjelpe deg med alle problemer som dukker opp.

Mange andre webverter har forsømt sine støtteteam og outsourcet det til andre land der supportpersonalet er apatiske og mange ganger ikke engang forstår hva du snakker om. Både Siteground og A2 er de eneste vertene som trener deres støttepersonell til å svare på spørsmålene dine.


 • Støttealternativer for Siteground

  1. Live chat (24/7)
  2. Billettsystem (besvart på 1 dag vanligvis)

  Her er et raskt bilde av chatvinduet deres. Det er bare 10-15 sekunders ventetid på at praten starter. Du kan til og med gi karakter av støttepersonalet hvis du ikke er fornøyd.

 • bilde som viser Siteground support chat

De holder nettstedet ditt oppdatert

En av de største sikkerhetssvakhetene som hackere og andre gutter utnytter er eldre versjoner av plugins, temaer eller WordPress seg selv. Nyere averalabilties er “lappet” ettersom disse programmene blir oppdatert og fikset av utviklere.

Hvis du er det’t oppgradere nettstedet ditt’er et viktig mål for hackere som bruker bots for å søke på Internett etter eldre nettsteder å bryte seg inn. Tenk på det som et sikkerhetssystem og hvis du’bruker du en gammel lås der’det er en god sjanse for at noen kommer inn.

Siteground oppdaterer alle nettsteder automatisk ved hjelp av wordpress (finn ut mer om WordPress-hosting). Dette betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for å holde nettstedet ditt oppdatert.

Hvis du’Når du er en liten bedrift, kan du bokstavelig talt stille den og glemme den.

Siteground Supercachcer og CDN

De tilbyr også en helt gratis optimaliseringsfunksjon som gjør nettstedet ditt’brukeropplevelsen enda bedre med raskere lastetid. Et skydistribusjonsnettverk eller CDN sprer filene dine over 34 steder over hele verden for å tilby raskere lastetid, avhengig av hvor besøkende får tilgang til innholdet ditt fra.

Dette er funksjoner som vanligvis krever en månedlig avgift for. CDN-funksjoner øker websikkerheten, nettopp opplevelsen og hastigheten dramatisk.

  Gratis SSL Cert (spar $ 70-100)

  bilde av SSL-beskyttet webside

  Siteground tilbyr helt gratis SSL.  

  Hvis du ikke er sikker på hva SSL er, betyr det Secured Socket Layer. Hvis du noen gang har sett den grønne http: // -teksten på begynnelsen av en URL som er SSL. Tanken bak er at den besøkende nettleseren og verten din opprettet en kryptert tunnel for å handle informasjon frem og tilbake. Dette frem og tilbake tillater total privatliv og sikkerhet

  Hvis du planlegger å selge noe på nettstedet ditt eller vil at nettstedet ditt skal vises i Googles organiske søk, trenger du SSL. Heldigvis er det gratis med Siteground.

  Ett klikk installerer for nybegynnere

  Siteground tilbyr en unik 1-klikks installasjon av WordPress. Når du har logget deg inn, ser du alternativet for en ett-klikks installasjon av wordpress eller hvilken som helst type CMS du vil bruke.

  Angi passord / innlogging, så er du god til å gå i løpet av noen minutter. Du kan bokstavelig talt konfigurere nettstedet ditt i løpet av få minutter, og hvis det er for komplisert støtte, vil det gjøre for deg.

  Gratis nettstedoverføringer

  Hvis du planlegger å flytte nettstedet ditt fra en vert til en annen, kan det noen ganger være et stort problem. Du vil forsikre deg om at alt fungerer bra, og at det ikke er noen problemer når du kopierer filene dine.

  Dette gjøres vanligvis ved å lage sikkerhetskopier og eller manuelt gjøre det via FTP og cPanel. Siteground gjør det gratis med eventuell ny registrering, noe som betyr at hvis du har et eksisterende nettsted, vil de migrere det over nøyaktig som i løpet av 1-2 dager.

  Ingen ekstra avgifter kreves. 

  Ulempen med Siteground Hosting

  De fleste verter vil annonsere ved å bruke en veldig lav pris som $ 2-5 dollar, men det er en liten bestemmelse om det. Du må registrere deg i 2-3 år.

  Med Siteground ser du på det samme, selv om de har ett års påmelding. Dette er normalt ettersom ingen vil sette opp et nettsted på bare 4 eller 5 måneder.

  Det er ingen skjulte gebyrer eller oppsalg på programvare eller sikkerhet med den opprinnelige påmeldingspakken.

  Siteground-vertsplaner

  Ulike siteground-planer

  Delt hosting

  Med delt hosting du deler en IP-adresse med mange andre nettsteder. Logikken bak delt hosting er at ingen nettsteder krever all tildelt harddiskplass eller båndbredde. Delte verter tilbyr det billigste alternativet for de fleste nettsteder.

   Oppstartplan

   • Kostnad – $ 3.95 / måned
   • Ett nettsted og 10 GB HD-plass
   • Flott for nettsteder med mindre enn 10 000 besøkende daglig
   • Gratis sikkerhetskopiering og noen tillegg
   Grow Big Plan

   • Kostnad – $ 5.95 / måned
   • Flere nettsteder
   • 20GB
   • Opptil 25 000 daglige besøkende
   • Gratis SSL
   • Gratis sikkerhetskopiering
   GoGeek-plan

   • Kostnad – $ 11.95
   • 30 GB HD-plass
   • Opptil 100 000 daglige besøk
   • Mange oppgraderinger

   Den beste planen å få hvis du’Jeg har akkurat begynt og ikke’Det er den delte planen å ha 10 000 besøkende hver dag. Dette fungerer også bra for netthandel og lite firma nettsteder.

   Vel, det er det.

   Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke’vær sjenert og la en ligge under oss’Jeg svarer det så raskt vi kan.

   Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

   Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map