Siteground anmeldelse

SiteGround er fortsat som et af vores top valg for webhosting i de sidste par år.


De er et af de få virksomheder i den nye generation af webhosting, der sætter kunden først og fremmest.

Dette inkluderer serverens ydelse over gennemsnittet, gratis opgraderinger og masser af host-side-administrerede funktioner.

En af de første ting, som de fleste første gang brugere af SG bemærker, er den sindssyge support. 24/7 support er klar til standby til bogstaveligt talt at hjælpe dig med alt, hvad der vedrører din hosting.

For nogle bloggere og virksomhedsejere betyder det, at du sparer timer på at finde ud af tekniske detaljer om, hvordan du ændrer visse elementer i din hosting.

Prissætning klogt SiteGround udgør $ 3,95 om måneden nedsat pris over den normale $ 11,95 pris. Sammenlignet med andre værter er dette meget.

I denne vejledning skal vi se på nogle af de ovennævnte funktioner.

Lad os hoppe ind i de nørrede ting fyre. ��

Sådan lærte vi først om Siteground

Tilbage i 2013 deltog jeg på en konference i Thailand og fik chatte med et par fyre. Det viste sig, at et par af dem arbejdede for Siteground, efter at have snakket et stykke tid om mit webagentur og whitelabel-team, som jeg havde bygget, de foreslog deres service som en løsning på nogle af de hostingproblemer, jeg havde med lokale Australske baserede værter.

De fortalte mig om deres enorme datacenter i Singapore, som de netop havde lejet.

En måned senere havde jeg overført over 20 websteder til Siteground og har aldrig set mig tilbage siden.

Siteground sparte os meget tid, besvær og leverede en meget bedre service. I de næste par sektioner’m vil forklare nogle af de tekniske aspekter af, hvorfor deres tjenester slår konkurrencen.

Sporing af SiteGround’s Service

Anbefalinger betyder ikke noget med gode solide data. Heldigvis bruger vi vores intergratede system, som vi bruger til at administrere alle vores hosting / klientkonti, vi har mange års data om oppetider og nedetider. Du kan se vores live tracking af SiteGround her.

Du ved måske ikke, hvad det betyder, så lad mig forklare …

Nedetid er den mængde tid, dit websted er nede eller ikke kan fås adgang til. Dette skyldes normalt et problem på serveren.

Oppetid er den tid, webstedet er ope og fungerer uden fejl. Højere oppetid er god.

SiteGround Uptime

I gennemsnit satte vi SiteGround oppetid kl 99,92% hvilket er som du kan gætte…. sindssygt højt.

Dette testes via deres Singapore datacenter. Dette er temmelig godt i betragtning af, at der kun var 5 strømafbrydelser i de sidste 24 måneder. Dette er virkelig lavt i betragtning af at Panthur og Melbourne IT havde over 173 (ja, du læste det rigtigt)

Nedetidslængder

 • 4/28/2015 – 154 sekunder
 • 10/4/2015 – 561 sekunder
 • 11/11/2016 – 431 sekunder
 • 2/3/2017 – 331 sekunder
 • 2/4 2017 – 430 sekunder

Her er nogle poster over vores oppetidsrapporter i 2017. Du kan se alle intervaller fra 100-99,9%.

Denne test er specifikt fra Sydney. Dette blev testet den 12/29/2016, som du kan se fra øverste højre hjørne. Du kan se, at med oppetid som dette, hvis dit websted går ned, dybest set aldrig er et problem.

oppetid i Sydney

Et andet skærmbillede, der viser, hvordan vores dashboard sporer oppetiden for hvert enkelt sted / vært. Alle vores data kan spores historisk. Temmelig god ret?

billede af siteground oppetid

Siteground-hastighed

Jeg talte om dette i vores gennemgang af australske værter vs oversøiske datacentre, et af de mere almindelige spørgsmål, vi får, er hvorfor don’t I fyre anbefaler nogle lokale værter, og årsagerne er ret enkle. Jeg undskylder, hvis jeg fornærmer andre australier, der arbejder inden for webservicesektoren.

billede viser Australien internet hastighed

Australske datacentre bruger upålidelig, billig og forældet software. Kombineret med manglen på fiberoptiske kabler, der leverer internet, og du har en opskrift på meget langsomt og upålideligt internet.

Australske datacentre har kontinuerligt rangeret temmelig dårligt på verdensomspændende tests af internethastighed og webstedsydelse.

Du kan måske tro, at internethastighed ikke har noget forhold til webpræstationer, men det er ikke’t nøjagtig. Datacentre sender oplysninger til besøgende, så hvis dette datacenter’Internettet er i sig selv langsomt med at få reduceret ydelse rundt omkring. Klik her for mere om hvor dårligt Australsk internet suger. Året før var vi på nr. 56 ��

SiteGround’s datacentre er hurtige, og mens din australske baserede internetudbyder muligvis er langsom, kommer dataene i det mindste hurtigt i deres lys via deres datacentre.

Her er nogle af vores testresultater fra Sydney og Melbourne.

billede af siteground-hastigheden

Kan du sige fasttttttt?

Dette var en af ​​vores E-handelswebsted før og efter skift. Bemærk det enorme fald i belastningstid, og dette bruger en “præmie” vært beliggende i Sydney (vi vandt’t navn navne).

siteground switch fra klient

I tilfælde af at du er’Jeg er overbevist her om nogle flere testtider via 5 forskellige netsteder i hele Australien i løbet af 2017.

 • Gennemsnitlig hastighed i juli: 314ms
 • Gennemsnitlig hastighed i juni: 302ms
 • Maj gennemsnitlig hastighed: 283ms
 • April gennemsnitshastighed: 333ms
 • Gennemsnitlig hastighed i marts: 312ms

Den bedste support fra enhver webhost

Siteground er stolt af deres støtte. Dette alene får dem til at stå langt fra hinanden fra mange andre udbydere. Deres team er virkelig kyndig og hurtig til at hjælpe dig med eventuelle problemer, der dukker op.

En masse andre webhoste har forsømt deres supportteam og outsourcet det til andre lande, hvor supportpersonalet er apatiske og mange gange forstår ikke engang, hvad du taler om. Både Siteground og A2 er de eneste værter, der træner deres supportpersonale til at besvare dine spørgsmål.


 • Supportindstillinger for Siteground

  1. Live chat (24/7)
  2. Billettsystem (besvares normalt på 1 dag)

  Her er et hurtigt billede af deres chatvindue. Der er kun en ventetid på 10-15 sekunder, før chatten starter. Du kan endda bedømme dit supportpersonale, hvis du ikke er tilfreds.

 • billede der viser Siteground supportchat

De holder dit websted opdateret

En af de største sikkerhedssvagheder, som hackere og andre dårlige fyre udnytter, er ældre versioner af plugins, temaer eller WordPress sig selv. Nyere aferalabilties er “lappet” da disse programmer opdateres og rettes af udviklere.

Hvis du er’t opgradere dit websted dig’er et hovedmål for hackere, der bruger bots til at søge på internettet efter ældre websteder at bryde ind. Tænk på det som et sikkerhedssystem, og hvis du’bruger igen en gammel lås der’det er en god chance for, at nogen kommer ind.

Siteground opdaterer automatisk alle websteder ved hjælp af wordpress (Find ud af mere om WordPress-hosting). Dette betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at holde dit websted opdateret.

hvis du’Når du er en lille virksomhed, kan du bogstaveligt indstille det og glemme det.

Siteground Supercachcer og CDN

De tilbyder også en helt gratis optimeringsfunktion, der gør dit websted’s brugeroplevelse endnu bedre med hurtigere belastningstider. Et skydistributionsnetværk eller CDN spreder dine filer over 34 placeringer over hele verden for at tilbyde hurtigere belastningstider afhængigt af hvor besøgende får adgang til dit indhold fra.

Dette er funktioner, der normalt kræver betaling af et månedligt gebyr for. CDN-funktioner øger websikkerheden, browseroplevelsen og hastigheden dramatisk.

  Gratis SSL Cert (spar $ 70-100)

  billede af SSL-beskyttet websted

  Siteground tilbyder helt gratis SSL.  

  Hvis du ikke er sikker på, hvad SSL er, betyder det Secured Socket Layer. Hvis du nogensinde har set den grønne http: // -tekst i begyndelsen af ​​en URL, der er SSL. Ideen bag det er, at din besøgende browser og din vært oprettede en krypteret tunnel til handel frem og tilbage. Dette frem og tilbage giver total privatliv og sikkerhed

  Hvis du planlægger at sælge noget på dit websted, eller vil have, at dit websted skal vises i Googles organiske søgning, behøver du SSL. Heldigvis med Siteground er det gratis.

  One Click Installs for newbies

  Siteground tilbyder en unik 1-klik installation af WordPress. Når du logger ind, ser du muligheden for et enkelt-klik-installation af wordpress eller enhver form for CMS, du vil bruge.

  Indstil din adgangskode / login, så er du god til at gå inden for et par minutter. Du kan bogstaveligt konfigurere dit websted inden for få minutter, og hvis det er for kompliceret support, vil det gøre for dig.

  Gratis webstedsoverførsler

  Hvis du planlægger at flytte dit websted fra en vært til en anden, kan det somme tider være et stort besvær at skifte over. Du vil sikre dig, at alt fungerer fint, og at der ikke er nogen problemer, når du kopierer dine filer over.

  Dette gøres normalt ved at oprette sikkerhedskopier og eller manuelt gøre det via FTP og cPanel. Siteground gør det gratis med enhver ny tilmelding, hvilket betyder, at hvis du har et eksisterende websted, vil de migrere det nøjagtigt, som det er inden for 1-2 dage.

  Ingen ekstra gebyrer kræves. 

  Ulempen med Siteground Hosting

  De fleste værter vil annoncere ved hjælp af en rigtig lav pris som $ 2-5 dollar, men der er en lille bestemmelse til det. Du skal tilmelde dig i 2-3 år.

  Med Siteground ser du på den samme ting, skønt de har tilmelding til et år. Dette er normalt, da ingen opsætter et websted i kun 4 eller 5 måneder.

  Der er heller ikke nogen skjulte gebyrer eller opsalg på software eller sikkerhed med den originale tilmeldingspakke.

  Siteground-hostingplaner

  Forskellige siteground-planer

  Delt hosting

  Med delt hosting du deler en IP-adresse med mange andre websteder. Logikken bag delt hosting er, at ingen websteder kræver al den tildelte harddiskplads eller båndbredde. Delte værter tilbyder den billigste mulighed for de fleste websteder.

   Opstartplan

   • Omkostninger – $ 3.95 / måned
   • Et websted og 10 GB HD-plads
   • Fantastisk til steder med mindre end 10 000 daglige besøgende
   • Gratis sikkerhedskopier og nogle tilføjelser
   Grow Big Plan

   • Omkostninger – $ 5,95 / måned
   • Flere websteder
   • 20GB
   • Op til 25 000 daglige besøgende
   • Gratis SSL
   • Gratis sikkerhedskopier
   GoGeek-plan

   • Omkostninger – $ 11,95
   • 30 GB HD-plads
   • Op til 100 000 daglige besøg
   • Masser af opgraderinger

   Den bedste plan at få, hvis du’er lige ved at starte ud og ikke’Det har den delte plan at have 10 km daglige besøgende. Dette fungerer også godt til e-handel og lille virksomhed hjemmesider.

   Det er det.

   Hvis du har spørgsmål eller kommentarer don’t være genert og lad en være under os’Jeg svarer det så hurtigt som vi kan.

   Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

   Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map