Преглед на BlueHost

През 1996 г. Мат Хийтън за първи път започва да мисли за хостинг компанията, която в крайна сметка ще стане Bluehost.


По пътя Мат създаде още две уеб хостинг компании, преди да превърне Bluehost в реалност през 2003 г. Bluehost дефинира и след това предефинира какво означава да бъде хостинг компания.

Първата итерация на Bluehost беше 0catch.com. Това беше безплатна хостинг услуга, която бързо стана популярна. Имаше ограничение за броя функции, които компанията може да предложи на своите клиенти. През 2003 г. компанията пое менеджъра Bluehost и от там започна да предоставя на клиентите споделени хостинг планове.

Bluehost стана популярен бързо отчасти заради способността му да предлага планове на достъпни цени. Те предложиха своите хостинг пакети със поддръжка на системата за управление на съдържанието. Една от най-популярните функции на Bluehost беше възможността да инсталирате WordPress само с едно щракване.

Bluehost създаде система, чрез която те бяха в състояние да предложат споделени хостинг планове, използвайки различни ценови точки. Това беше уникално, защото независимо от това дали сте отделен човек, който отваря блог или голяма компания, която се нуждае от повече ресурси, имаше план, който беше на разположение, за да отговаря на вашите нужди и бюджет.

Bluehost водеше пътя към промяната на това какво означават хостинг компаниите, когато пускаха на пазара своите хранилища или тяхната честотна лента като неограничена. В действителност услугите, които предлагат, са ограничени, с термина “неограничен” се използва за обозначаване на количеството пространство или широчина на честотната лента, от което конвенционалният потребител би се нуждаел, ако работи с типичен уебсайт.

цялостен смятаме, че Bluehost е чудесен избор. Те предлагат висококачествен уеб хостинг на разумни цени и осигуряват солидна поддръжка за нови регистрации.

Нека скочим в прегледа, за да разберем по-добре техните цени и планове. ��

Малка история на Bluehost

Bluehost стана популярен за предлагайки на своите клиенти неограничено място за съхранение. Все пак, ако човек “злоупотребява” тази привилегия чрез съхраняване на масови количества данни, които нямат нищо общо с уебсайта им, тогава върху тях ще бъде поставен лимит.

Същото се отнася и за онези, които използваха уебсайта си като устройство за масово изпращане на електронна поща или тези, които използват сайта си като начин за качване или изтегляне на големи количества аудио или видео файлове.

Идеята зад тези гъвкави ограничения беше да се предпази един потребител на споделен сървър да не използва толкова много ресурси, че да е пагубно за други потребители на същия сървър.

През 2009 г. Bluehost отново промени играта, когато става въпрос за това как хостинг компаниите взаимодействат със своите клиенти. Именно през тази година те решиха да започнат да спират използването на процесора за някои от своите потребители.

Това беше направено, защото някои потребители поставяха голямо търсене на CPU ресурси и се отразяваха негативно на опита на други потребители на сървъра. Неизбежно, когато се направи проучване, стана ясно, че по-голямата част от дроселните уебсайтове качват или изтеглят информация, която не трябва да бъде в споделен хостинг акаунт.

Закупен от Endurance International Group

През 2010 г. Bluehost е закупен от Endurance International Group. Тази група е основана през 1997 г. Седалището й се намира в Бърлингтън, Масачузетс.

Endurance International Group закупи редица хостинг бизнеси. Те имат практика да позволяват на дружествата, които са придобили, да продължат да работят под свое име.

Това означава, че когато избирате между закупуване на услуга от Bluehost за разлика от друга хостинг компания, бихте могли да избирате между две компании, които са собственост на една и съща компания майка.

Bluehost все още е независим

Bluehost се управлява от Endurance International Group. Въпреки това те все още работят независимо. Когато купувате услуга от Bluehost, получавате нещо уникално от тази компания.Предлаганите услуги отразяват дългогодишните успехи на Bluehost като надеждни, предлагат звездно обслужване на клиентите, предлагат ниски цени и предлагат разнообразни възможности за хостинг, включително споделен хостинг, VPS и посветен хостинг.

Сега, когато имаме малко история за компанията, нека’Отделете няколко минути и се потопете в някои от спецификите за услугите, които предлагат и дали техните услуги са подходящи за вас или не..

Неща, които харесваме в Bluehost

Когато съставим тези ревюта за уеб хостинг, нашата цел е да ви дадем безпристрастен доклад.

Опитваме се да предаваме информацията, която отразява нашия личен опит и личните преживявания на нашите колеги при взаимодействие с тази компания. Ние сме силно заинтересовани да изследваме статистическите данни и да представим измерими показатели при определяне на качеството на уеб хост.

Можеш да видиш нашето проследяване на Bluehost на живо тук. Статистическите данни се актуализират 15-20 пъти на ден. За повече информация вижте нашето ръководство за най-добрият уеб хостинг Австралия.

99,9 процента време за изпълнение

непрекъсната работа

Не много отдавна Bluehost направи основен ремонт на своите сървъри. Един от забележимите резултати от техните сървъри е техният подобрена продължителност на работа. Той е почти перфектен. Тя е по-голяма от 99,99 процента.

В течение на 10 месеца Bluehost успя да има само пет прекъсвания. Това означаваше, че за 7 296 часа обслужване имаше само девет минути престой. Преди няколко години те бяха ударени с DDOS атака, която се отрази на техния продължителен час.

Ако обаче погледнете на обслужването им от декември 2017 г. до септември 2018 г., виждате, че те са имали само два месеца, когато обслужването им не е било до 100 процента от времето. През тези десет месеца, тяхната услуга е нараснала 99,99% от времето.

Страниците им се зареждат бързо

Ако трябваше да погледнете услугите на Bluehost в началото на 2016 г., щяхте да видите, че скоростите им бяха аномални. Средната им скорост беше приблизително 1500 ms. Това означава, че те не се класират сред първите 10 най-бързи зареждащи страници.

Направо напред към 2020 година и ще видите феноменално подобрение в натоварването им. Сега Bluehost има средно време на натоварване от 424 ms. Това ги поставя в първите пет най-бързи хостове, които сме разгледали.

На въпроса какво е довело до тази промяна, представители на Bluehost отговориха, че това е част от техния тласък към подобряване на потребителското изживяване. За да постигнат тази цел, те отделили пари и инвестирали в своя сървърен парк BlueRock. Резултатите говорят сами за себе си. За период от 10 месеца най-бързата им средна скорост е 399 ms, а най-бавната им средна скорост е 467 ms. По всякакъв начин това са пламващи скорости.

Ниска уводна цена

Преди няколко години много хора се замислиха два пъти за използването на Bluehost. Те смятаха, че услугата е твърде скъпа и че не’нямам това допълнително нещо, което направи цената полезна.

Въпреки това през 2020 г. Bluehost продължава да ни впечатлява. Те имат впечатляващи времена на натоварване и впечатляващи времена. В същото време те предлагат услугата си на разумна цена. Честно е да се каже, че те са едни от най-скъпите уеб хостове на пазара.

Те предлагат встъпителна цена от толкова ниски $ 2,95 на месец, в зависимост от промоционалните оферти, които можете да намерите. Вярно е, че ще можете да намерите по-евтини хостинг опции. Когато обаче погледнете цената, техните подобрени сървъри и обслужването на клиентите, ние смятаме, че те си заслужават стойността.

BH не е лошо за вашата стойност, но определено не прави нашия списък от най-добрите евтини домакини.

Много функции за безплатна защита

Новината е пълна с съобщения за големи кибератаки и нарушения на данните. Ето защо с радост видяхме, че Bluehost има добър набор от възможности за сигурност. Те разполагат с редица инструменти, които са специално създадени за справяне с често срещаните атаки и рискове.

Например, можете да се борите със спама, като използвате Експерти за спам, Спам чук, и SpamAssassin (доста страхотни имена).

Cloudflare може да ви спаси от насочен атака за отказ на услуга.

Ако имате качествено съдържание на вашия сайт, има вероятност някой да се опита да го открадне от вас. Ето защо Bluehost предлага защита с гореща връзка, която прави невъзможно хората да откраднат вашите изображения и съдържание използване на гореща връзка. Има филтри, които можете да използвате, за да блокирате конкретни имейл акаунти, а Bluehost ви предлага възможност да блокирате IP адреси.

Можете да защитавате пароли директории, да създавате черни списъци за IP адреси, да активирате двуфакторна автентификация, да използвате валидиране на маркери и да използвате цял набор от други ценни функции за защита. Bluehost е в състояние да запази вас и посетителите на вашия уебсайт в безопасност.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че БиХ ще ви таксува за защита на поверителността, докато компании като Namecheap няма. Това може да ви помогне да спестите 20-50 долара всяка година. Вижте нашето ръководство за най-добрите регистратори на домейни за повече.

Политика за възстановяване

Bluehost има a 30 дневна гаранция за връщане на парите. Ако анулирате плана си в рамките на първите 30 дни, ще получите безплатно възстановяване. Дума за предпазливост, ако не отмените в рамките на първите 30 дни, няма да получите възстановено възстановяване за времето, когато не сте го използвали. Също така не забравяйте, че таксите за домейни не подлежат на възстановяване.

Лесен за използване

Bluehost излезе от пътя си, за да улесни настройката на вашия уебсайт и да го управлява лесно. Техният подобрен cPanel интерфейс е толкова лесен за използване, колкото е възможно. Като кликнете върху съответната икона, вие можете да стигнете до мястото, където трябва да отидете.

От cPanel можете да се грижите за неща като имейл адреси и елементи на уебсайта си от централно място. Можете да персонализирате оформлението на контролния панел, за да удовлетворите вашите нужди. Можете да редактирате нещата, така че функциите, които най-често използвате, са тези, които са най-изявени.

Препоръчва се от WordPress.org

Когато изберете хост за вашия уебсайт, трябва да отделите време, за да научите фактите и цифрите за него. Като се казва, WordPress.org е най-голямата CMS на планетата. Той управлява милиони уебсайтове. Ако WordPress препоръчва хостинг доставчик, обикновено е нещо, на което трябва да обърнете внимание.

Наскоро WordPress направи списък на трите си любими хостинг доставчици. Bluehost присъства на видно място в този списък.

Това бяха само няколко от нещата, които сме обикнали в Bluehost. Друга подробност, която си струва да се спомене, са функциите им за електронна търговия, които улесняват създаването на онлайн магазин с Bluehost.

За повече доброта на WordPress, прочетете нашето ръководство за най-добрите домакини на WordPress.

Какво не харесваме в Bluehost

Искаме да представим като честна снимка на Bluehost, колкото можем. За тази цел ще обсъдим някои от нещата, които не ни харесват в тази хостинг услуга.

Обслужване на клиенти

изображение на поддръжка на bluehostBluehost върши много неща добре и ние’видях възходяща тенденция в качеството на услугите, които предлагат. Ако обаче имате проблем и трябва да се свържете с обслужването на клиентите им, няма гаранция за това, което ще получите.

Някои клиенти се обаждат на обслужване на клиенти и получават феноменална помощ. Те имат положителни преживявания. Има обаче някои оплаквания. Bluehost насърчава своите клиенти да се свързват с тях по телефона. Въпреки това, много хора са имали проблеми в действителност, дори и те’обаждал съм се няколко пъти.

Това се казва, когато сравнявате Bluehost с някои от другите евтини уеб хостове бързо ще видите, че тяхната подкрепа е далеч от най-лошата. Просто има малко място за подобряване.

Ако търсенето на поддръжка е това, което търсите, бих казал, че се придържате SiteGround.

Трябва да плащате за миграция на сайтове

Добра част от хостинг доставчиците, които разгледахме, щастливо ще преместим сайта ви от текущото му местоположение до техния сървър. За тях това е сравнително проста процедура и означава, че ще бъдете техен клиент през следващите няколко години.

По някаква причина Bluehost не вижда нещата по този начин. Те таксуват 150 долара, за да направят нещо по тяхната услуга, което повечето други услуги правят безплатно. И ако това’не е достатъчно разочароващо, те ще прехвърлят само максимум пет сайта и 20 имейл акаунта.

Ако това малко взимане на пари не е достатъчно, те ви таксуват 80 долара за 45-минутно въвеждане на техните услуги. Повечето доставчици на хостинг услуги с удоволствие ще ви предоставят безплатна разходка на техните услуги.

Обяснено с цените на Bluehost

Bluehost предлага пет различни хостинг планове. Те включват:

 • Споделен хостинг
 • Специализиран хостинг
 • WordPress хостинг
 • VPS хостинг
 • Облачни сайтове

За повечето хора общият хостинг план е повече от достатъчен. Когато за първи път започвате, не знаете колко трафик ще привлече вашият уебсайт. Специализиран хостинг е основно наемане на физически сървър. WordPress хостинг е хостинг, който е оптимизиран за WordPress.

Ето разбивка на ценовите планове за всеки.

Споделен хостинг (най-добър начален избор)

 • Най- “Основен” планът започва от $ 2,95 на месец. Тогава той стига до $ 7,99 на месец след края на въвеждащия период. (най-добро за нови собственици на уебсайтове)
 • Най- “плюс” план е $ 10,99 на месец. (най-добре за дългосрочни сайтове или блогове)
 • Най- “Избор Плюс” би ти пуснал $ 23,99 на месец. (най-добре, ако искате да печелите пари с уебсайта си)

Тези цени са доста добри, но Bluehost предлага редица промо сделки, които ви позволяват да получите още по-добра цена. С „Основен“план, ще получите един уебсайт, неограничена честотна лента и 50 GB пространство. Имате безплатен домейн с пет паркирани домена, както и 25 поддомейни. Освен това ще получите 100 MB хранилище във всеки от петте си имейл акаунта.

Най- “плюс” и “Избор Плюс” планове ви дават неограничен уебсайт, неограничено пространство и неограничена честотна лента. Вие’получавате един домейн с неограничени поддомейни и паркирани домейни. Електронните акаунти имат неограничено място за съхранение и няколко предимства за сигурност.

Bluehost предлага a “Business Pro” план. Това е малко скъпо за обикновения потребител, но предлага редица допълнителни предимства, включително премиум SSL, поверителност на домейна и специален IP адрес.

VPS хостинг (за повече ресурси / сигурност)

 • Пакетът “Стандарт” започва от $ 18.99 на месец. В крайна сметка скача до $ 29,99 на месец.
 • Пакетът “Enhanced” започва от $ 29,99 на месец и в крайна сметка скача до $ 59,99 на месец.
 • Пакетът “Ultimate” започва от $ 59,99 на месец, като в крайна сметка скочи до $ 119,99 на месец.

От това, което видяхме, тези цени са почти това, което трябва да очаквате да платите VPS хостинг. Първите два плана имат скорост от две ядра на процесора. Последните два плана имат скорост съответно три или четири ядра. Получавате 30 GB за съхранение на най-ниското ниво и 120 GB за съхранение за най-високо ниво.VPS хостинг

RAM е два GB за най-ниското ниво и осем GB за най-високо ниво. Получавате един терабайт на честотна лента при закупуване на стандартния пакет и той прескача до три терабайта с честотна лента с крайното ниво.

С всеки ред получавате един домейн. Със стандартния пакет, вие’получавате един IP адрес. Подобрените и крайни пакети идват с два IP адреса. Всички планове има 24/7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Специализиран хостинг (за бизнеса)

 • Най- “стандарт” посвещаването на хостинг пакета ще започне от $ 79,99 на месец и в крайна сметка ще отиде до $ 119,99 на месец.
 • Най- “Засилено” пакет ще започне от $ 99,99 на месец. В крайна сметка ще стигне до $ 159,99 на месец.
 • Най- “Premium” пакет започва от $ 119 на месец и в крайна сметка ще стане $ 209 на месец.

Както “Стандартният”, така и “Подобреният” план се предлага с 4 × 2.5 GHz процесор. С плана “Premium” получавате 4 × 3.3 GHz процесор. Съхранението варира от 500 GB с най-ниския план до един терабайт, огледален с най-високия план. RAM паметта за най-ниския план е четири GB, като подреждането “Premium” дава 16 GB.

С подреждането “Standard” получавате пет TB на честотна лента и 15 TB на честотна лента на ниво “Premium”. Всеки план идва с един домейн. Планът “Standard” идва с три IP адреса, “Enhanced” планът идва с четири, а “Premium” планът идва с пет. Както при всички планове, които Bluehost предлага, и тези се възползват от денонощна поддръжка и гаранция за връщане на парите.

Вижте свързани – най-добре посветени домакини

WordPress хостинг (най-добро за BlogS)

 • Пакетът “Basic” започва от $ 2,95 на месец, ако получите 36-месечен абонамент.
 • Пакетът “Плюс” започва от $ 5,45 на месец, ако получите 36-месечен абонамент.
 • Пакетът “Choice Plus” започва от $ 5,45 на месец, ако получите 36-месечен абонамент.

Плановете за хостинг на WordPress предлагат същите технологии като споделените хостинг планове, които разгледахме по-горе. Прочетете повече за най-добрите домакини за wordpress тук.

Поддръжка на Bluehost

Както споменахме в нашия раздел за плюсове и минуси, поддръжката на Bluehost е смесена чанта. Изглежда, че много зависи от деня, в който се обадите и с кого в крайна сметка взаимодействате.

Понякога ще получите отговор на телефонния си разговор веднага и ще се окажете взаимодействащи с познания технически сътрудник.

В други случаи на телефонните ви обаждания може да не се получи отговор или може да изглежда, че хората, които взаимодействат с вас, имат по-малко представа за това’се случва, отколкото ти.

ресурси за подкрепа

В допълнение към телефонната поддръжка, Bluehost предлага много ресурси за поддръжка. Това включва база от знания, която съдържа статии, ръководства, инструкции и отговори на най-често задаваните им въпроси. Това е добре поддържана база от знания, така че има голям шанс, че ще можете да намерите отговорите на въпросите, които имате.

Най- “Образователен ресурс” е чудесен начин потребителите да се запознаят с различните аспекти на своя сайт, включително управление на вход, имена на домейни, имейл, WordPress и т.н..

Ако имате въпроси за нещо друго, което не можете да намерите в базата знания, те канят клиентите си обадете им се, като използвате тяхната 24/7 линия за помощ.

Присъдата – харесваме Bluehost

Bluehost е идеален за всеки, който започва. Те са едни от най-старите уеб хостове и имат дългогодишен опит и добра репутация зад гърба си. Те предлагат по-евтино ценообразуване, като едновременно с това се осигурява високо качество. Те имат редица онлайн ресурси, които са предназначени да улеснят процеса на настройка.

Има редица вълнуващи функции и екстри, предлагани на клиентите, независимо от цената. Разнообразието от налични планове улеснява намирането на пакета, който отговаря на вашия бюджет и нужди.

В по-голямата си част впечатлението ни за Bluehost е популярна гледка. Би било хубаво, ако те ще мигрират вашия сайт безплатно и ако обслужването на клиентите им е по-малко ударено и пропуснато. Ние обаче смятаме, че Bluehost е чудесен избор за уеб хостинг и лесно го превръща в нашия списък с най-добрите уеб хостове.

Благодаря за спирането от момчета. Моля, не се колебайте да оставите отзив по-долу. 

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условия за ползване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map