Схопифи – Краљ е-трговине

Ако уопште знате нешто о е-трговини, онда знате да је Схопифи једно од најбољих решења за покретање и рад продавнице. Што мислим да је важан аспект е-трговине уопште.


У чему је уопште сврха продаје ствари лично? Ако морам да имам контакт са људима да бих купио нешто, то можда не би вредело. Спољни свет је застрашујући.

Скоро 94% све малопродаје и даље се одвија у продавницама опеке и малтера. То може бити изненађење, али читав раст приписује се куповини на мрежи, пребијајући малопродају у неком тренутку не тако далеке будућности.

Ту долази Схопифи. Као де фацто лидер на простору платформе за е-трговину, они су вас покривали када је у питању изградња и развој вашег новог е-трговања.

Наш брзи корак

Када би ме свака особа на планети која жели интернетску трговину питала коју платформу за е-трговину треба да користе, рекао бих 95% њих да користе Схопифи.

Има најбоље могућности, функционалност, функције и апликације које су измерјене колико је лако користити. Да, можете имати нешто више функционалности и да, можете имати нешто једноставније за употребу. Не, можеш’обоје не комбинирате ако не користите Схопифи.

Осталих 5% били би људи који цене једноставност у односу на све остало, људи који имају пуно искуства у развоју веб страница, људи који цене СЕО од свега осталог, и људи који имају луди новац за бацање у веб програмере.

Поред тога, ако желите да продајете на Амазону, Етсију или другим тржиштима трећих страна, то можете учинити и са Схопифи.Ово је вероватно највећа продаја њиховог софтвера.

Ако спадате у неку од тих категорија, постоје и боље могућности. Прилично је ретко да неко удовољи тим критеријумима. Већина вас би само требала ићи уз Схопифи.

Како то ради

Ок, рецимо да сте одлучили да користите Схопифи. Шта сад?

Сјајно питање. Први корак је пријава.

Скакање у подлогу Схопифи-а може бити мало неодољиво за људе који немају искуство у развоју веб страница. Срећом – није тешко након што сте тамо провели мало времена.

Испод можете видети како изгледа командна табла. Као што видите, постоји пуно места на која се ваше очи могу фиксирати. Рашчланимо шта се овде дешава.

схопифи дасхборад

На левој страни екрана ће се десити пуно магије, па ћемо то оставити за доле.

На десној страни контролне табле можете се кретати кроз своје различите канале продаје. Поред канала продаје имате могућност мењања временског периода продаје. Испод ње се приказује и укупна продаја по каналима.

На средини екрана Схопифи ће вам показати шта се тачно дешава оног дана када то проверавате. Испод тога појавиће се гомила различитих корисних ствари. Прво, све што у вашој продавници коме је потребна пажња има упозорење у жутој боји.

Схопифи приказује и друге корисне ствари – попут ваших најгледанијих производа.

Ово подручје ће вас такође ажурирати о различитим статистикама веб локације. Може да се прикаже више од 20 различитих врста статистика. Један пример је испод.

На левој страни екрана на инструмент табли имате све остало. Нижи приказ продавнице са више продајних канала је испод.

Овде ћете проверити све у својој продавници. Сваки одељак је релативно сам по себи разумљив. Кликом на одељак Интернет продавнице можете да измените своју тренутну продавницу. Начин за уређивање вашег излога бит ће детаљан у наставку поглавља.

Икона зупчаника са подешавањима такође показује отвара велико подручје на коме се могу наћи сва мала подешавања која се могу замислити.

Објасните карактеристике Схопифи-а

Све функције на Схопифи-у су креиране у виду е-трговине. Погледаћемо сваки део и упоредити могућности, бесплатне производе и алате које ћете добити уз сваки пакет.

Управљање залихама

Наравно, управљање залихама је један од најважнијих аспеката платформе за е-трговину. Када додате производ на Схопифи, можете их организовати унутар колекција, олакшавајући праћење свега.

слика схопифи продавнице апликација

Ево различитих аспеката креирања производа на Схопифи корак по корак:

 1. Наслов и опис – Ово је релативно само по себи разумљиво, али оквир за опис нуди прилично мало функционалности. Видео снимци и слике могу се додати у опису. Овде бисте додали нешто што има везе са вашим производом, али не приказује само ваш производ.
 2. Доступност производа – Ако имате више продајних канала, овде можете одлучити да ли ће производ бити доступан у одређеном. Такође можете заказати када ће ти производи бити објављени. На овај начин се лако издваја издање производа и аутоматизује објављивање производа.
 3. Слике – Можете превући слике у подручје слике, користити УРЛ или ручно додати слике из датотека.
 4. Организација – Као што је већ споменуто, колекције играју важну улогу у управљању залихама. Овде одредите врсту производа, којој колекцији припада и додате све потребне тагове. Други аспект овог одељка је ако имате разне продавце, овде можете одредити од кога је производ.
 5. Инвентар – Један од најважнијих аспеката организације вашег каталога производа. Овде бисте додали СКУ, бар код, протокол за праћење и количину. Постоји и могућност да купцима купите производ када га нема на складишту.
 6. поштарина – Схопифи има неку функцију отпреме за одређивање тежине вашег производа и земљу порекла. Већина подешавања слања биће извршена другде на платформи. Ако имате производе које је испунила трећа страна, овде ће бити специфицирано.
 7. Варијанте – Додајте варијанте ако производ долази у више верзија. Овде бисте додали величине и боје ако имате продавницу одеће.
 8. Преглед уноса претраживача – СЕО је толико важан за продавницу е-трговине. Већина власника продавница само баци производ на своју веб локацију и нада се да ће га људи видети. СЕО преглед који нуди Схопифи показаће вам тачно како се ваш производ појављује на Гоогле-у и другим претраживачима.

Извештаји

Извештаји који се нуде на почетној страници позадинске командне табле су лепи. Ипак можете ићи дубље!

Постоји одељак са извештајима где можете да мењате различите променљиве као што су продаја, стопе конверзије, посете, вредност налога, понављање цене клијента и уопште наруџбе. Све ово може се манипулисати различитим временским периодима.

Ово ће вам такође рећи одакле људи посећују вашу веб локацију. Ово је непроцењиво са становишта маркетинга.

Више канала (најбољи део)

48% људи почиње да тражи производ на пијацама. То значи да се половина људи тамо окреће Амазону, еБаиу или Етсију за производе.

Одлична ствар у Схопифи-у, иако је то платформа за е-трговину, такође вам помаже да продајете на Амазону, еБаиу, Етсију и другим местима. Продаја друштвених медија постаје много лакша након што га интегришете са својом продавницом.

Мобилна оптимизација

Вјероватно ће седам од 10 ваших клијената прегледати вашу трговину е-трговине помоћу мобилног уређаја.

Ево две забавне статистике веб локација еЦоммерце за вас:

 • Лош дизајн мобилног телефона довољан је за 57% корисника интернета да своје пословање не препоручују вршњацима.
 • Скоро 80% потрошача престаће да се бави вашом веб страницом ако се мобилна веб локација прикаже непријатно.

Све теме на Схопифи су оптимизоване за мобилне уређаје. То значи да нећете морати да правите две верзије веб локације да бисте остали технолошки напредни.

Схопифи Апп Сторе

схопифи продавница апликацијаСхопифи заиста покушава да понуди решење за сваки проблем е-трговине који се представља. Нажалост, превише функција на било ком софтверу смањује употребљивост истог и чини УИ олупину. Одлична ствар је – имају продавницу апликација.

Било које решење за е-трговину Схопифи не’не желим да се бавим или не’Не могу се бавити уобичајеним рјешавањем проблема у продавници апликација – било бесплатно, било по цени.

Постоје апликације за постизање готово свега – неке боље од других. Ако вам је потребна помоћ на друштвеним мрежама, постоје апликације за то. Ако желите Дропсхип, постоје апликације за то. Ако желите да направите масиван мени који плаши посетиоце ваше веб странице, за то постоје апликације. Ако желите да појачате игру подршке купцима, за то постоје апликације.

Проучавање листе апликација је помало забавно – занимљиво је само видјети проблеме у којима су људи наишли на потребно решење. Многи од њих имају месечне периодичне накнаде, тако да је друга опција која би могла бити боља након неколико продаја.

Скалирање

Шта се дешава када ваша продавница заиста добро? Шта се догоди кад стварно добро? Надамо се да се дешава пуно ствари. Једну ствар коју знаш’Не желим да се догоди да ваш раст буде ометен платформом е-трговине коју сте одлучили да користите.

По мом скромном мишљењу, Купујте ваге боље од било које друге опције на тржишту. Схопифи може расти с вама. Са вишим слојевитим цијенама, добијате помоћ којој су у прошлости имали приступ само предузећа на нивоу предузећа.

Схопифи Тхемес (в / 100 бесплатних тема)

Схопифи делује релативно слично ВордПресс функционише у смислу стварања ваше веб странице.

Процес је једноставан – све што морате учинити је одабрати тему. Свака тема ће имати драг-анд-дроп интерфејс који ће вам омогућити да прилагодите естетику. Преношење слика и других медија је такође једноставно. То се може урадити директно у интерфејсу за пребацивање и испуштање.

Схопифи нуди бесплатне и плаћене теме. Тему такође можете да купите од неког другог произвођача програмера ако ниједна од Схопифи тема није’шта си ти’тражите.

Бесплатни су минималистички и једноставни. Наш најдражи бесплатни који користимо је Брооклин, јер се чини да одговара било којој врсти продавница, али се пласира као тема средње величине трговине одећом. Каже се да се за сваку тему специјализује одређена врста продавница, али свака је толико минимална да их има’бих радио за било коју врсту продавница.

бклин

Пошто су бесплатне теме релативно основне и дон’не нудим пуно прилагођавања – није’није лоша идеја купити је. Очигледно, Схопифи већ кошта добар део промена. Рационализација трошења више новца на тему може бити тешко. Добра идеја је да започнете са бесплатном темом. Када се направи прегршт продаје, можете узети део зараде и поново инвестирати у премиум тему.

Поред великог броја тема доступних за куповину на Схопифи-у, постоји и читав низ других произвођача који креирају теме.

Ови програмери стварају теме за хостинг услуге као што су Схопифи, ВордПресс и БигЦоммерце. Најбољи долазе са сјајним базама знања и великим заједницама које ће вам помоћи у дизајну.

Купите корисничку подршку

Најбољи део подршке за Схопифи је иста ствар по којој је ВордПресс познат – и нема никакве везе са компанијом.

Заједница је масовна у Схопифи-у а форуми су увек активни. Ако имате неко питање, одговор је обично брзо тражење. Ако није’т – све што требате учинити је нешто објавити на форумима. У овом тренутку, било би тешко поставити питање које није’још није одговорено.

Међутим!

Ако постоји, и немој’немам времена да нешто објавим на форуму, Схопифи’Корисничка подршка је фантастична. Схопифи нуди подршку за телефон – што је мењач игара кад вам треба брза помоћ. Као и излазак напољу, разговор са људима је застрашујући.

Срећом, Схопифи такође има подршка за ћаскање и подршка путем е-поште. Агенти тамо су једнако корисни колико и агенти преко телефона.

Схопифи има базу знања пуну корисних информација у текстном облику. Постоје и видео снимци који покривају све оно што ће вас научити о ономе што желите да знате о Схопифију. Они такође организују вебинаре ако желите да поставите било каква питања тамо.

Објасните објашњење цена

Схопифи је, додуше, скупа. Да ли сте икада чули стару фразу, морате да потрошите новац да бисте зарадили?

Потрошити 30 долара мјесечно за потпуно формирану трговину е-трговине чини ми се вриједним ако заиста желите да изградите прави посао. Ако вам је трговина е-трговине више хоби, онда има смисла потражити јефтинију опцију.

Један од најбољих аспеката Схопифи је то што је вага са вама, можете да зарадите преко милион долара прихода и даље плаћате 29 долара месечно. Не препоручујемо да то радите, јер виша слојевита цена нуди читав низ погодности за велико предузеће.

Сваки ниво цена укључује неограничене производе, подршку 24 часа дневно, могућност продаје на другим каналима продаје, ручно креирање наруџби, кодове за попуст, ССЛ сертификат, напуштање опоравка колица, куповину плаћања са анализом преваре, ПОС апликацију, физички хардвер и робустан избор апликације.

Схопифи ПрицингБасиц СхопифиСхопифиАдванцед Схопифи
Месечна цена$ 29$ 79$ 299
КарактеристикеДва рачуна особља и отпремница са попустомПет рачуна особља, боље снижење поштарине, поклон картице, професионални извештаји, УСПС Приорити Маил Цубиц цене и ниже накнаде за плаћањеПетнаест рачуна особља, повољнија снижена поштарина, поклон картице, професионални извештаји, напредни алат за израду извештаја, израчунате стопе испоруке трећих страна, цене кубних цена УСПС Приорити Маил и ниже накнаде за плаћање

ФАК

Која је платформа е-трговине најбоља за мала предузећа?

Схопифи је најбоља платформа за е-трговину. То’дизајниран је за власнике предузећа који желе све на дохват руке с успешаном мрежном заједницом. Ако тражите више за покретање, погледајте нашу најбољи хостинг за мала предузећа чланак.

Да ли је Схопифи или БигЦоммерце бољи?

Утврдите боље оцене у већини категорија. БигЦоммерце је корисна у неколико ситуација, али генерално, Схопифи је бољи.

Који је оквир најбољи за веб локације е-трговине?

Најбољи оквир је Схопифи. Софтвер има све што вам омогућава да развијете веб страницу за е-трговину до највећих могућих висина, као и да само покренете малу бутик продавницу.

Не бих препоручио употребу бесплатни веб сајт ако се и ви озбиљно бавите својим новим подухватом.

Који је најбољи веб локација за е-трговину?

Најлакши програмер веб локација за е-трговину на коме је заправо направити веб локацију је Скуареспаце. Међутим, с том почетном лакоћом долазе и дугорочне жртве са функционалношћу е-трговине. Најбољи спој једноставности и функционалности је Схопифи.

Је ли блогирање о Схопифи корисно?

Блогање на Схопифи-у је основно, али функционише једнако као и на осталим платформама за изградњу веб локација. Једини велики корак би било угостити своју продавницу е-трговине на ВордПресс-у. Да бисте сазнали више о ВП прочитајте наш водич за најбољи ВордПресс домаћини.

Колико кошта продаја на Схопифи?

Планови за Схопифи почињу од 29 долара месечно.

Купујте у матици

Схопифи је направљен да служи надањима е-трговине. Оснивачи су покушали да направе интернет продавницу још раније и открили су да је то врло тешко учинити.

Брзо напријед и лако је видјети да је њихова визија стварања е-цоммерце платформе која се једноставно користи и која заправо нуди све што би подузетник могао пожељети у потпуности остварен..

Дефинитивно је вредно проверити друге опције тамо у простору е-трговине да бисте видели да ли било која од њих разговара са вама. Ако желите проверени метод за изградњу и узгој интернетске продавнице, само користите Схопифи.

Ако и даље тражите више хостинг рјешења, потражите наш водич за најбољи аустралијски веб хостинг. Хвала момци!

Дајемо све од себе да самостално истражујемо производе како бисмо боље помогли нашим читаоцима да доносе одлуке. Кад се каже, такође желимо да чујемо ваша мишљења. Прихватамо појединачне рецензије које су информативне и не промотивне. Молимо испуните доњи образац и објавићемо вашу рецензију. Рекламне прегледе самих компанија неће бити објављене. Хвала!

Кликом на дугме испод потврђујем да сам прочитао и прихватио Услови коришћења.


Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector