Revisió LearnDash 2020

LearnDash 3.0: visió general

Des de la primera vegada que es va publicar a la comunitat de WordPress, LearnDash ha pujat constantment a la part superior de la llista de sistemes de gestió d’aprenentatge.


És el connector líder de WordPress de LMS que us permet crear cursos que s’ofereixen de manera independent i que teniu un control complet i és el complement de creació personalitzada per a:

 • Institucions educatives
 • Creadors de cursos independents
 • Sense ànim de lucre
 • Desenvolupadors
 • Organitzacions de formació del CEU

I ara, amb el recent llançament de LearnDash 3.0, LearnDash va bufar tota la competència fora de l’aigua. Amb el seu nou mode Focus, el creador de cursos increïble i moltes funcions més brillants, la gestió i la venda de cursos en línia acabaran de ser més fàcils.


Problemes comuns amb els connectors del sistema de gestió d’aprenentatge

L’aprenentatge electrònic com a indústria ha crescut constantment en els darrers anys. La tecnologia moderna permet a qualsevol persona amb la passió d’ensenyar a crear els seus propis cursos i a distribuir-los de la manera que vol.

Sistemes de gestió d’aprenentatge són llocs web o aplicacions que us permeten impartir i gestionar cursos en línia i fer un seguiment dels usuaris també.

L’objectiu dels complements WordPress de LMS és convertir qualsevol lloc de WordPress en LMS. Tot i que en teoria és excel·lent, molts d’aquests complements contenen una càrrega de problemes que dificulten la creació del curs del que necessita.

Problemes comuns amb els connectors LMS:

 • UX / UI incorrecta que permet als creadors del curs i als estudiants una mala experiència general
 • Configuració de front-end i de fons complicada que consumeix massa temps
 • No és mòbil

El més meravellós és que es tracta exactament del que LearnDash va intentar resoldre en la seva versió recent, i no em podria emocionar més!


Característiques clau de LearnDash 3.0

Ara per a la part carnosa, anirem a conèixer les principals funcions de LearnDash 3.0 que la distingeixen realment d’altres complements de WordPress de LMS.

1. Creador de cursos potent

Interfície arrossega i deixa anar

El nou constructor de cursos fa que sigui senzill i fàcil que qualsevol pugui començar a crear cursos i lliçons. Per començar a crear un curs, feu clic a “Cursos” al tauler lateral esquerre i feu clic a “Afegir nou,” i, a continuació, escriviu el títol del vostre curs.

Creador de cursos LearnDash

A continuació, feu clic a “Constructor” a la cima. Aquí és on les coses es diverteixen. Podeu afegir fàcilment els encapçalaments de secció fent clic “Capçalera nova secció” o afegeix una nova lliçó fent clic “Nova lliçó”. També podeu reordenar-los arrossegant i deixant anar o fent clic als botons laterals cap amunt i cap avall.

afegint noves seccions i lliçons

També podeu afegir directament un nombre il·limitat de temes i preguntes sota una lliçó.

La interfície fàcil d’arrossegar i deixar anar és realment una cosa que us agradarà i us permetrà editar el flux del vostre curs en molt poc temps.

Editor de lliçons semblant a Gutenberg

Per afegir contingut real a les lliçons, només cal col·locar el ratolí sobre la lliçó i fer clic “Edita”.

Lliçons d’edició de LearnDash

Se us dirigirà a un editor similar a Gutenberg on podeu col·locar qualsevol tipus de contingut que vulgueu com a vídeos, fotos o textos..

Com que l’editor s’assembla molt a WordPress Gutenberg, no us serà massa difícil editar les lliçons.

En realitat, podeu escriure “” i triar el tipus de contingut que voleu afegir, així:

Afegint contingut a les lliçons

CONSELL: Als efectes d’aquesta revisió, he incrustat un vídeo de YouTube a la lliçó, però allotjar els vostres vídeos a YouTube no és una idea fantàstica perquè els vostres vídeos no estaran protegits. Això ho posa a l’abast de tothom, fins i tot aquells que no ho han pagat.

Contingut del curs reutilitzable

Un enorme, enorme per a mi és el fet que vostè pot fàcilment reutilitzeu qualsevol contingut del vostre curs com les lliçons o els tastos sobre els cursos que feu.

De manera que si creeu molts cursos molt relacionats en assignatures, podeu reutilitzar fàcilment les mateixes lliçons sense haver de fer-ne una altra versió o tornar a configurar-la en una altra pàgina. Aquesta funció us farà estalviar molt de temps.

Per exemple, diguem que he creat un curs nou anomenat “Màrqueting de Mitjans de Comunicació Social per a Empreses”. Com que tractaré d’utilitzar anuncis de Facebook per a empreses, puc reutilitzar les mateixes lliçons que he creat per al meu curs “Anuncis de Facebook Masterclass ”.

Puc fer-ho cercant la lliçó que vull utilitzar al tauler dret que hi ha a sota “Document” col·locant el ratolí sobre la lliçó que vull reutilitzar i, a continuació, feu clic “Afegeix”.

Això automàticament afegirà la lliçó al curs.

Lliçons de reutilització de LearnDash

2. Mode d’enfocament

Recordeu com he dit que la majoria de plugins LMS tenen un aspecte tan dolent en el frontend que redueix la qualitat de l’experiència dels aprenents?

Aquí he volgut dir:

Sembla ser una publicació ordinària del bloc amb els elements innecessaris a la barra lateral i no se sent prou professional. Si els vostres estudiants van pagar el vostre curs, voleu oferir-los una experiència increïble a sobre del contingut increïble.

Sí, només podeu eliminar manualment aquests widgets de la barra lateral, però això us permetrà deixar una pàgina senzilla i avorrida sense que res passi.

LearnDash 3.0 proporciona la solució PERFECT.

El Mode d’enfocament proporciona a les lliçons un rentat de mà instant amb un sol clic.

Per habilitar el mode d’enfocament, només heu de fer tres coses:

 • Anar a la “Configuració” de LearnDash
 • Canviar a la web “Mode enfocament”
 • I feu clic “Desa”.
activa el mode Focus en LearnDash

Un cop fet això, actualitza la pàgina de les lliçons i queda sorprès.

LearnDash amb el Mode Focus s'ha activat

Amb només un clic, les lliçons passen de semblar publicacions del bloc ordinàries a cursos d’aspecte oficial realitzats per desenvolupadors professionals.

No heu de fer cap codificació per obtenir funcions modernes com una interfície sense distraccions, una barra de progrés i un esquema de curs adequat..

El mode Focus també es pot marcar, ja que podeu utilitzar els colors de la vostra marca, el vostre logotip i altres elements relacionats amb la vostra marca per proporcionar als usuaris una experiència uniforme.

El Focus Mode és un canvi de joc i realment ajudarà a millorar l’experiència d’aprenentatge dels vostres estudiants.

3. Creador de preguntes avançat

El creador de proves de LearnDash també és una altra característica fantàstica, ja que us permet crear proves amb qualsevol tipus de pregunta i modificar més ajustaments segons els vostres requisits.

Hi ha dues maneres de crear un test. El primer és anar “Cursos” feu clic al curs que voleu crear un test i aneu a la secció Constructor de cursos.

Allà, podeu afegir un nou test per a una lliçó específica tal com es mostra aquí:

primera manera de crear un nou test

La segona manera de crear un test és fent clic “Qüestions”Al tauler lateral esquerre, fent clic “Afegir nou,” i anomenant el test.

segona manera de crear un nou test a LearnDash

Un cop fet això, haureu d’afegir preguntes al test fent clic “Constructor” i “Nova pregunta”:

Constructor de preguntes LearnDash

Podeu seleccionar el tipus de pregunta i l’editor de preguntes s’ajustarà automàticament:

Podeu modificar la configuració de la pregunta si feu clic “Configuració de preguntes”:

Configuració de la pregunta del qüestionari

També podeu modificar la configuració general del test fent clic “Configuració”:

Configuració general del test

4. Contingut alimentat per degoteig

També podeu definir una data de llançament específica per a les lliçons “Lliçons”, feu clic a la lliçó que voleu escórrer, “Configuració” i configureu el botó Programa de llançament de la lliçó sota Configuració d’accés a les lliçons.

Contingut alimentació per degoteig LearnDash

5. Pàgina de perfil d’usuari

També és un estàndard del sector perquè els estudiants del curs tinguin un perfil d’usuari on puguin veure a quins cursos tenen accés, el seu progrés i altra informació útil.

Configurar un perfil d’usuari a LearnDash és bastant fàcil. Haureu de crear un pàgina nova, feu clic a Afegeix bloc botó i busqueu Blocs LearnDash.

Feu clic a la tecla “Perfil de LearnDash” bloquejarà i crearà automàticament una magnífica presentació del perfil d’usuari:

LearnDash creant un perfil d’usuari

NOTA: El mode d’enfocament no funciona a les pàgines de WordPress, així que he hagut de treure manualment la barra lateral i ajustar l’amplada del contingut per obtenir el perfil d’usuari d’amplada completa que es mostra en el meu exemple.

6. Diverses opcions de pagament

Per començar a vendre els vostres cursos, heu d’establir el sistema de pagament ideal per a vosaltres. LearnDash us permet rebre pagaments PayPal i Stripe des del punt de sortida sense necessitat d’aplicacions o complements de tercers.

Però a aquesta opció li falten les campanes i xiula algunes persones com, per exemple, la possibilitat d’oferir cupons, vals, descomptes i fins i tot vendre coses que no siguin cursos /

Si voleu poder fer-ho, haureu d’utilitzar complements de tercers.

Us recomano molt que utilitzeu WooCommerce juntament amb Cartflows. Aquesta combinació de potència us ajudarà a afegir més productes al vostre lloc web, a configurar el carretó i, fins i tot, a augmentar o vendre més de forma als clients.

Altres opcions són:

 • ThriveCart
 • 2Control
 • Descàrregues digitals fàcils
 • SamCart

Podeu integrar aquestes aplicacions fàcilment si aneu a “Complements”:

Complements LearnDash

Altres característiques:

 • Configuració fàcil del registre d’usuaris
 • Prerequisits basats en cursos, lliçons i preguntes
 • Fòrum privat o públic per als estudiants
 • Llibrell de notes que es sincronitza amb el test i les tasques de LearnDash i també la classificació manual
 • Punts de bonificació de finalització del curs
 • Certificats i insígnies personalitzades
 • Capacitat de crear i vendre paquets de cursos
 • Possibilitat de crear un mercat de cursos com Udemy
 • Actuadors automàtics de correu electrònic per als estudiants
 • Activat en diversos llocs

Preu de LearnDash 3.0

LearnDash ofereix 3 paquets:

 • 159 dòlars dòlars per a un lloc
 • $ 189 10 llocs + ProPanel
 • 329 dòlars de 25 llocs + ProPanel

Què és ProPanel?

Si us pregunteu, ProPanel és un complement que us permet fer diverses coses com:

 • Consulteu mètriques importants com el nombre d’estudiants actual, el nombre de cursos, les tasques pendents i els assajos pendents
 • Consulteu l’activitat en temps real mentre els estudiants cursen els vostres cursos
 • Consulteu i descarregueu el progrés del curs i els resultats de la prova
 • Gestiona, aprova i suprimeix les tasques i els assajos
Informes i mètriques de ProPanel
GIF de LearnDash

Política de devolució

Pel que fa a la seva política de reembossament, podeu obtenir un reembossament en els 30 dies posteriors a la compra si decidiu que LearnDash no és el més adequat per a vosaltres. A la seva declaració de política també s’indiquen les actualitzacions de productes, complements i renovacions de llicències no es pot reemborsar.

OFERTA ESPECIAL:

Podeu obtenir accés gratuït al meu curs “Accelerador de creadors de cursos” si compreu LearnDash mitjançant els meus enllaços de referència. Aquest curs us ajudarà a crear cursos en línia mitjançant LearnDash en qüestió de dies i té un valor original de 297 dòlars. Un cop hàgiu comprat LearnDash amb el meu enllaç, envieu-me per correu electrònic una còpia dels rebuts, verificaré i us donaré una còpia del curs de forma gratuïta.


LearnDash 3.0: Algunes preguntes importants

1. Quin és el millor allotjament per als llocs web del curs LearnDash?

Si acabeu de començar i esteu buscant alguna cosa que aporti una bona relació qualitat-preu, els diners no superen el Siteground. Té una gran velocitat i rendiment.

Però si voleu crear llocs de cursos de gran volum, us recomano CloudWays.

2. Quin és el vostre tema recomanat per a LearnDash? AstraTema

3. Can Elementor Pro edita i estilitza els cursos LearnDash? No. Però Elementor i altres creadors de pàgines poden editar pàgines de temes interns.

4. El programa LearnDash funcionarà bé amb els complements de membres? Sí. LearnDash és compatible amb:

 • MemberPress
 • PaidMembershipsPro
 • Restringiu el contingut Pro
 • Membre
 • Membre
 • UltimateMember
 • ActiveMember360
 • iMembre360

LearnDash 3.0: Què m’agrada al respecte

M’agrada molt el nou LearnDash, principalment perquè l’equip que hi ha al darrere va prioritzar l’experiència dels aprenents. El Focus Mode canvia de joc realment, i el Builder de cursos facilita la vida dels creadors de cursos.

També m’agrada el suport que proporcionen als usuaris. Després d’instal·lar LearnDash, se us traslladarà al programa BootDamp d’Instrucció incorporat, on podreu veure tutorials sobre com configurar LearnDash. També podeu llegir articles, anuncis i esdeveniments recents i aprendre consells i trucs com afegir un programa d’afiliació a un curs a través de LearnDash, tot això a WordPress.

Si teniu problemes amb LearnDash, podeu consultar-ne l’extensió Base de coneixements. Si encara no heu trobat resposta, podeu enviar un bitllet dirigint-vos a la seva Pàgina de contacte.

L’aprenentatge de LearnDash fa de tot, des de crear cursos fins a crear perfils d’usuaris, però si heu d’utilitzar programari de tercers per a una funcionalitat addicional, és bo saber que LearnDash és compatible amb molts programes populars..


LearnDash 3.0: el que no m’agrada al respecte

Com que aquesta versió només s’ha llançat recentment, encara hi ha moltes coses a veure en termes de compatibilitat amb altres complements de WordPress, com ara constructors de pàgines, connectors de memòria cau, etc..

A més, LearnDash no és una solució integral en el sentit que pot ser que també necessiteu tenir un carretó de la compra i un complement de membres. Així doncs, està més dissenyat per treballar amb la vostra infraestructura existent.

Sí, podeu vendre cursos de forma bàsica sense cistella de la compra, però no té totes les campanes i els xiulets que vulgueu, com ara cupons, paquets de productes, etc. No és tan dolent, ja que és molt fàcil afegir WooCommerce.

LearnDash no és un complement de membres. Per tant, si voleu protegir el contingut fora de les lliçons mateixes, també haureu d’afegir un complement d’adhesió com MemberPress o Restrict Content Pro.


Revisió LearnDash 3.0: Pensaments finals

LearnDash 3.0 és realment revolucionari en el món de l’aprenentatge electrònic. Va establir la barra molt alta, i sé que només serà millor per aquí. Estic emocionat de veure futures actualitzacions i noves funcions que milloraran encara més l’experiència.

Recomano LearnDash a qualsevol persona que desitgi la manera més senzilla de crear un lloc web de cursos que s’allotgi sense haver de rompre el banc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector