Revisió de MailerLite 2020

MailerLite: visió general

MailerLite és una eina de màrqueting de correu electrònic basada en web en la qual confien més de 600.000 usuaris de tot el món. Començat el 2010, aquest programari de màrqueting per correu electrònic pretén ajudar els autònoms i les petites i mitjanes empreses a gaudir d’avantatges de màrqueting per correu electrònic a un cost assequible..


Entre els principals punts forts de MailerLite hi ha la facilitat d’ús, els bells dissenys de correu electrònic i butlletins de notícies i una excel·lent atenció al client. Malgrat la seva senzillesa, MailerLite té moltes funcions i integracions diferents.

Problema comú amb el programari de màrqueting per correu electrònic

Amb tantes eines de màrqueting de correu electrònic que ofereixen gairebé el mateix conjunt de funcions estàndard, l’elecció d’una bona dependrà del vostre pressupost. Hi ha eines premium que ofereixen un conjunt de funcions més robust, però que esperen que tinguin un preu elevat. D’altra banda, algunes eines són gratuïtes o més barates, però les funcions que ofereixen són força bàsiques.

MailerLite és una de les poques eines de màrqueting de correu electrònic que ofereixen una bona combinació de funcions i assequibilitat.

Característiques clau de MailerLite

Les funcions clau de MailerLite es poden classificar en les següents:

 • Creació de campanyes
 • Gestió de subscriptors
 • Formes de construcció
 • Automatització
 • Integracions

Aquestes funcions són accessibles al menú del tauler, amb algunes disponibles a la pàgina de benvinguda. A les següents seccions, anem a conèixer els detalls d’aquestes funcions.

Pàgina de benvinguda de MailerLite

1. Campanyes

MailerLite us permetrà fer campanyes de correu electrònic boniques i d’alta conversió per a la vostra nova publicació de bloc, webinar o altres esdeveniments. Podeu iniciar una campanya si aneu a “Campanyes” al menú del tauler i, a continuació, feu clic a “Creeu campanya”. Aquesta funció de “Campanyes” també es pot accedir a la pàgina de benvinguda.

Campanyes de MailerLite

Se li oferirà quatre tipus de campanya per triar:

 • Regular: La clàssica campanya de correu electrònic.
 • Divisió A / B: Prova per divisió de dos formats de correu electrònic diferents. Amb aquesta funció, podeu determinar la millor configuració de campanyes que es convertirà més alta que les altres.
 • Reenviament automàtic: Ajuda a reenviar campanyes anteriors als subscriptors que no han obert o han fet clic als vostres correus electrònics. Es pot personalitzar l’assumpte i el contingut del correu electrònic que s’ha de presentar per motivar que els subscriptors segueixin connectats amb vosaltres.
 • Campanya RSS: Una campanya recurrent d’enviament automàtic de correus electrònics RSS sempre que publiquéssiu una publicació nova.
MailerLite Trieu tipus de campanya

Creació d’una campanya regular

Passem el procés per fer una campanya regular. Després de triar una campanya regular, se us demanarà si voleu començar des de zero o no. Si us agrada un inici nou, se us demanarà l’editor preferit: arrossegar i deixar anar de nou o clàssic, text ric o HTML personalitzat.

Campanya de MailerLite Disseny de correu electrònic 1

Vaig provar el clàssic editor d’arrossegar i deixar anar, i em sembla correcte. El conjunt de blocs de contingut de la barra lateral cobreix la majoria de les coses que necessitareu, com ara vídeos, imatges, signatura, articles RSS, botons i enllaços socials. L’editor també realitza un seguiment dels canvis de manera que es poden corregir errors. També hi ha una galeria que us permetrà escollir imatges sense sortir de l’editor. Una altra característica única és que podeu afegir publicacions de Facebook directament al vostre correu electrònic.

Les campanyes de MailerLite creen contingut de correu electrònic

L’atractiu principal de l’editor d’arrossegar i deixar anar és que no necessitareu HTML ni cap coneixement de codificació per poder-lo utilitzar. Tanmateix, si voleu treballar amb HTML, només podeu canviar a l’editor HTML personalitzat.

Si començar des de zero no és una cosa que voleu, podeu triar una plantilla o reutilitzar un dels vostres correus electrònics comissats. Malauradament, les plantilles només estan disponibles per als subscriptors de pagament.

Campanya de MailerLite Disseny de correu electrònic 2

Un cop hàgiu acabat de dissenyar el vostre correu electrònic amb un editor o una plantilla, feu clic a “Edició finalitzada” i trieu un grup o segment de subscriptors. (Tingueu en compte que el grup és diferent d’un segment que abordarem a la següent secció de “Gestió de subscriptors”).

Destinataris de campanyes de MailerLite

A continuació, se us demanarà que reviseu i confirmeu la vostra campanya. El darrer pas és programar la vostra campanya.

Programació de campanyes de MailerLite

Els tres tipus de campanya restants (divisió A / B, reenviament automàtic i RSS) segueixen els passos regulars de la campanya, amb algunes opcions addicionals.

2. Gestió de subscriptors

Segments i grups

L’enviament d’un correu electrònic genèric a tots els vostres subscriptors és un no-no en el màrqueting per correu electrònic. Si voleu augmentar les taxes d’obertura, de clic i de conversió, cal personalitzar les vostres campanyes. Per això, heu de categoritzar al màxim els vostres subscriptors en diverses persones.

La majoria de les eines de màrqueting per correu electrònic ho fan mitjançant “etiquetes”, però MailerLite utilitza “segments” i “grups”. Si creieu que els segments i els grups són conceptes similars, tingueu en compte que MailerLite tracta aquests dos de manera diferent. I això fa que l’enfocament de MailerLite sigui força confús.

Si feu clic a “Subscriptors”, veureu dues pestanyes separades per a “Segments” i “Grups”.

Pàgina de subscriptors de MailerLite

Parlem de segments. Els segments es basen en diverses regles. Els subscriptors seran inclosos en un segment si compleixen les regles que heu definit per a aquest segment. Podeu combinar regles o establir una regla alternativa. Configurar una regla serà així:

Segments de subscriptors de MailerLite

D’altra banda, els grups és el que podem equiparar a les “etiquetes” d’altres eines de màrqueting per correu electrònic. Podeu actualitzar els vostres grups de forma manual o amb una regla d’automatització. (Consulteu la secció “Automatització” a continuació per obtenir més informació sobre automatització.)

Grups de subscriptors de MailerLite

Gràcies a l’ajuda de MailerLite, hi ha una guia addicional per ajudar-vos a diferenciar segments i grups. Si bé els segments i grups poden ser confusos per utilitzar, aquestes dues opcions us ofereixen una nova manera de classificar els vostres subscriptors i fer campanyes més personalitzades. Si encara esteu desbordats, podeu optar per no utilitzar segments o grups, ja que aquests dos són purament opcionals.

Grups i segments de subscriptors de MailerLite

Camps, estadístiques i neteja inactiva

Aquestes són les pestanyes restants a “Subscriptors”. A “Camps”, MailerLite ja enumerava els seus propis camps, com ara correu electrònic, nom, cognom, empresa i país. També podeu crear camps personalitzats en aquesta secció, tant si pengeu un fitxer CSV de la llista dels vostres subscriptors com si afegiu manualment nous camps. Els camps són útils per crear formes.

Camps de subscriptors de MailerLite

“Estadístiques” proporciona estadístiques diferents, incloses les tarifes obertes, de clic, de subscripció i de baixa de mitjana.

Estadístiques de subscriptors de MailerLite

Finalment, la pestanya “Neteja inactiva” et permet eliminar els membres inactius que han estat a la teva llista des de fa més de sis mesos, però que no han obert cap correu electrònic..

Neteja de subscriptors de MailerLite Inactiu

3. Formes

Els creadors de formularis de MailerLite us permetran crear formularis, finestres emergents i pàgines de destinació incrustades.

Formes incrustades

Crea un nou formulari, anomenant el formulari i seleccionant un grup de subscriptors: aquests són els primers passos per crear un formulari incrustat. MailerLite us portarà a una pàgina on podeu editar l’aspecte tant del formulari de subscripció com del missatge d’èxit amb la pestanya “Disseny”. Com es pot veure a les imatges de sota, els formularis incrustats són bàsics i no hi ha plantilles disponibles per personalitzar-les.

Formulari incrustat de MailerLite
Èxit de les formes incrustades de MailerLite

A continuació, podeu col·locar el codi incrustat al vostre lloc web de manera que el formulari aparegui a les pàgines seleccionades. També podeu configurar les funcions del formulari amb la pestanya “Configuració”.

Configuració del formulari incrustat MailerLite

Pop ups

Els passos per crear, anomenar i seleccionar un grup de subscriptors per a nous grups emergents són similars als dels formularis incrustats. Tanmateix, a diferència de les formes incrustades, les finestres emergents tenen plantilles per triar.

Popup Forms emergents de MailerLite Trieu la plantilla

MailerLite us portarà a una altra pàgina on podeu canviar el disseny tant de la forma emergent com del missatge d’èxit.

Popup 1 de disseny de formes MailerLite
Popup 2 de disseny de formes MailerLite
Popup 3 de disseny de formes MailerLite

No tot això. MailerLite ofereix opcions addicionals per controlar el comportament del popup mitjançant la pestanya “Configuració”.

Popup 4 de disseny de formes MailerLite

Pàgina de destinació

Si encara no us impressiona el creador de formularis i finestres emergents incrustades, potser l’editor de pàgines de destinació —una característica única de MailerLite— us pot fer creure.

Un cop hàgiu creat una pàgina de destinació nova, li heu posat un nom i hàgiu escollit un grup de subscriptors, se us demanarà que escolliu una plantilla. Les opcions actuals inclouen: llibre electrònic, curs electrònic, convidar, pre-llançar, webinar, “aviat”, generació de plom i producte. Tot i que les seleccions actuals són poques, aquestes haurien de ser suficients per començar a crear una pàgina de destinació.

Pàgina de destinació de formularis de MailerLite Trieu la plantilla

Vaig provar la plantilla webinar. L’editor de MailerLite va oferir 17 blocs de construcció més opcions d’estil addicionals per construir i modificar tant la meva pàgina de destinació com el missatge d’èxit..

MailerLite Forms Design Landing Page 1
Pàgina 2 de MailerLite Forms Design Landing
Landing de disseny de formularis de MailerLite Pàgina 3

A més, hi ha la següent secció on podeu optimitzar la vostra nova pàgina de destinació amb finalitats de SEO.

Configuració de la pàgina de destinació del formulari MailerLite

És impressionant que MailerLite ofereixi una forma de crear aquests tres formularis: formularis integrats, finestres emergents i pàgina de destinació, fins i tot per a la seva versió gratuïta. Fins i tot podeu combinar els colors i altres elements d’estil per fer coincidir aquests formularis amb la vostra marca. Mentre que altres proveïdors de serveis de correu electrònic ofereixen funcions de creació de formularis, potser haureu de pagar per fer els vostres formularis.

4. Automatització

L’automatització per correu electrònic és una de les funcions útils de MailerLite i s’utilitza per crear fluxos de treball basats en accions de campanya. Alguns exemples d’accions són: abonats que obren i fan clic enllaços, subscriptors que s’uneixen a una llista, subscriptors que actualitzen un o diversos camps de contacte o que abonen la millora de Freemium a un pla de pagament. L’automatització de MailerLite és senzilla, senzilla i fàcil de navegar. Aquestes descripcions no es poden dir per a l’automatització d’altres programes de màrqueting per correu electrònic.

Per crear una nova automatització, creeu primer un flux de treball i, després, configureu un disparador de flux de treball. Després d’establir un activador, podeu afegir passos, com ara enviar un correu electrònic o afegir un retard, condició o acció. Per exemple, podeu crear sucursals sí / no en diferents punts per enviar correus electrònics separats sempre que els abonats compleixin o no compleixin criteris específics. També podeu utilitzar l’automatització per configurar resposta automàtica o actualitzar els vostres grups.

Disparador de flux de treball de configuració d'automatització MailerLite

Si bé MailerLite ofereix múltiples automatitzacions per a infinites possibilitats, no és tan rica en funcions com ActiveCampaign i altres plataformes de màrqueting de correu electrònic més sofisticades. Manquen elements condicionats avançats i no us permetrà fer un seguiment de la interacció dels subscriptors amb les pàgines del vostre lloc web.

5. Integració

MailerLite té moltes integracions disponibles. La llista és llarga i inclou Shopify, WooCommerce, PayPal, Stripe, Magento, WordPress, Facebook, Zapier, Zendesk, ClickFunnels, Slack, Trello, Basecamp 3, Google Docs, Google Sheets i formularis Google..

Llista d'integracions de MailerLite

A més, és fàcil integrar MailerLite amb llocs de WordPress mitjançant el complement de WordPress. MailerLite també permet l’accés a l’API del desenvolupador, cosa que ajuda a la seva integració amb altres aplicacions.

6. Altres característiques

Aquí teniu altres funcions de MailerLite:

 • Informes i anàlisis: MailerLite té una funció bàsica d’informació, però no hi ha cap secció dedicada per a això. Hi ha “Estadístiques” a “Subscriptors” i també hi ha els informes de les campanyes. MailerLite té un seguiment limitat del comerç electrònic, que s’aplica a WooCommerce i Shopify. No té seguiment social, però té mapatge de clics.
 • Gestió de rebots: Després d’un rebot dur o cinc rebots suaus, MailerLite trasllada els subscriptors automàticament a una carpeta de rebots on els podeu gestionar. Els correus electrònics rebuts es produeixen quan la safata d’entrada de l’abonat està plena o quan una adreça de correu electrònic no és vàlida.
 • Biblioteca d’imatges il·limitada: MailerLite tampoc imposa cap límit a la mida de la imatge.

Preu MailerLite

MailerLite és un proveïdor de serveis de correu electrònic assequible. És excel·lent per a les empreses petites, empreses petites i mitjanes i persones que no tinguin massa diners per gastar. Hi ha cinc models de preus, incloent-hi una versió freemium. Tanmateix, si teniu la intenció d’utilitzar MailerLite per a ús empresarial, us suggereixo que aneu amb el pla de 10 dòlars / mes per tal de gaudir de totes les funcions i de poder enviar correus electrònics il·limitats..

Aquests són els plans de preus:

 • 0 $ / mes (gratuït): fins a 1.000 subscriptors; fins a 12.000 correus electrònics al mes; amb funcions limitades.
 • 10 $ / mes (84 $ / any): fins a 1.000 subscriptors; missatges de correu electrònic il·limitats al mes; accés a totes les funcions.
 • 15 $ / mes ($ 126 / any): 1.001 a 2.500 subscriptors; missatges de correu electrònic il·limitats al mes; accés a totes les funcions.
 • 30 $ / mes (252 $ / any): 2.5001 a 5.000 subscriptors; missatges de correu electrònic il·limitats al mes; accés a totes les funcions.
 • 50 $ / mes (420 $ / any): 5.001 a 10.000 subscriptors; missatges de correu electrònic il·limitats al mes; accés a totes les funcions.
Pla de preus anuals de MailerLite

Si teniu curiositat sobre les diferències de funcions entre els plans gratuïts i els pagats, consulteu aquesta imatge:

MailerLite Free vs Plans pagats

Devolucions

Els subscriptors només poden obtenir un reemborsament si MailerLite acaba els serveis sense causa. Altres situacions seran a discreció de MailerLite.

MailerLite: El que m’ha agradat al respecte

En primer lloc, MailerLite és fàcil d’iniciar i fàcil d’utilitzar. Sens dubte em va agradar el tauler de comandament, el creador d’arrossegar i deixar anar, el nombre generós de blocs de contingut, els creadors de formularis, integracions sense problemes i l’automatització senzilla però prou potent..

L’atenció al client (composta per correu electrònic i xat en directe 24 hores / 24) és excel·lent i sensible. L’equip pot parlar 12 idiomes, inclòs anglès, francès, espanyol, alemany, rus i holandès. MailerLite també té una base de coneixement completa.

Tot i això, el principal que m’ha gravat a MailerLite és el pla gratuït. Tot i que aquest pla pot no tenir totes les campanes i els xiulets dels plans de pagament, la seva opció gratuïta ja inclou una automatització força potent i la majoria de les funcions clau de MailerLite. Afegiu que els primers 1.000 subscriptors de correu electrònic són gratuïts. Aquest pla gratuït és simplement perfecte per a qualsevol persona que vulgui fer una prova del funcionament d’una eina de màrqueting per correu electrònic.

MailerLite: El que no m’agrada al respecte

Si bé MailerLite té funcions d’automatització útils, encara manca determinats disparadors. La diferència entre segments i grups és confusa. Les plantilles disponibles, les opcions de pagament i les eines de personalització són limitades.

La part més frustrant de MailerLite és el procés d’aprovació estricte. Si bé el procés d’aprovació pot trigar un dia, si el vostre compte no està aprovat, MailerLite no proporcionarà cap explicació per a la desaprovació. Tot i que potser es tracta de l’esforç de MailerLite per frenar el correu brossa i mantenir la rendibilitat de les campanyes de correu electrònic a un ritme elevat, el procés continua sent molest.

Revisió de MailerLite: Pensaments finals

MailerLite és un programari de màrqueting de correu electrònic fàcil d’utilitzar, amb prou funcions que han d’adaptar-se a petites i mitjanes empreses, bloggers i venedors autònoms que funcionen amb un pressupost modest. Els usuaris novells i intermediaris amb un mínim coneixement HTML o de codificació agradaran al creador arrossegueu i a altres aspectes senzills de la interfície de MailerLite..

MailerLite és a la vegada (si no és millor) que MailChimp, amb els plans de pagament de MailerLite també són més assequibles. El pla gratuït no té totes les funcions, però amb 1.000 subscriptors gratuïts i 12.000 missatges de correu electrònic mensuals, no deixa de ser un bon preu. MailerLite compta amb una gran automatització per a disparadors simples, però no espereu que realitze automatització avançada vista a ActiveCampaign i altres eines més sofisticades.

MailerLite ofereix una gestió important de llistes que us serà útil per elaborar campanyes més personalitzades. Tot i això, crear segments i grups pot ser confús per als principiants, sobretot si esteu acostumats a “etiquetar” altres eines de màrqueting per correu electrònic. A més, el procés d’aprovació de MailerLite per als nous comptes és més rigorós que el d’altres proveïdors.

Per tant, MailerLite és per vosaltres? Si teniu un pressupost limitat i necessiteu una eina que faci més que enviar campanyes de correu electrònic, MailerLite s’ajustaria a la factura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector