Revisió crucial d’allotjament web

Allotjament web crucialCrucial és una empresa d’allotjament web fundada el 2003. La missió d’aquesta empresa sempre ha estat la de facilitar als negocis petits d’Austràlia l’èxit en línia.


En els seus 16 anys d’existència, Crucial ha crescut fins al punt que supera els 7.000 VPS que gestiona i desplega.

Diàriament, la seva xarxa gestiona més de 8,8 TB de dades. Crucial segueix constant a Austràlia.

Són coneguts per ser innovadors i persistents. Actualment, ho són connectant a la web més de 50.000 empreses d’Austràlia. Actualment tenen més de 6.000 clients feliços.

Per allò que s’han proposat fer, és a dir, ajudar a les petites empreses australianes a tenir presència a la xarxa, Crucial ha fet un treball lloable. Són un amfitrió digne.

Tanmateix, quan els compareu amb el que hi ha disponible a l’escena mundial, veieu que les seves velocitats, els seus servidors i les seves funcions són només mitjanes. Donen’No faig res dolent, però el que hem notat és que allà’No és gens especial que els faci destacar quan es comparen amb els altres serveis d’allotjament de fàbrica.

De fet, pel preu que pagueu amb Crucial, podeu obtenir un servei de màxima qualitat dels hostes web més alts.

Mentre Càrrecs crucials 19,99 dòlars perquè es tracti d’un allotjament compartit regular, podeu obtenir els plans similars per 3,99 dòlars SiteGround o fins i tot 0,80 dòlars al mes Hostinger.

Crucial també us cobrarà per les migracions del lloc, SSL (que és producte gratuït) i ha aconseguit desfer-se del suport de xat en viu de 24 hores, que és l’estàndard per a la majoria dels amfitrions web moderns.

Ens encanta el fet que Crucial sigui una empresa australiana. ����

Empresa responsable amb el medi ambient

ecològicCrucial s’està fent un nom com a servei d’allotjament ecològic. El seu compromís amb l’ajuda al medi ambient es veu gràcies a l’oferta de serveis neutres en termes de carboni. A més, planten un arbre per a cada client nou que s’inscrigui al seu servei d’allotjament. És una victòria idònica per a tots els implicats.

Cada any seleccionen determinades causes a les quals contribueixen a Austràlia o a altres parts del món. Per a l’any natural 2013/2014, Crucial ha pogut compensar tot l’any de les emissions de carboni.

Ara que teniu una visió bàsica de què és aquesta empresa i de què es tracta, deixeu-ho’trigueu una mica de temps i aprofundeix en allò que ofereix aquesta empresa i a qui podrien ser els seus serveis.

S’explica el preu crucial

Ens va sorprendre el que vam veure quan vam veure els preus de Crucial. No esperàvem que fossin tan barats com alguns dels altres grans noms del negoci. Tanmateix, ens ha sorprès la quantitat que demanaven pels serveis que els australians poden trobar per a una fracció del preu que passen amb altres companyies d’hostatge de bona reputació.

Hosting compartit bàsic

Crucial ofereix el seu allotjament web bàsic per a 19,90 dòlars al mes. Podeu estalviar un 16 per cent amb una subscripció anual, que acaba sent de 199 dòlars.

Quan es descriuen els paquets d’allotjament web que ofereixen, Crucial centra el servei 24x7x365. Veuen aquest paquet com una manera d’ajudar les empreses basades a Austràlia a tenir presència a Internet. Alguns dels Les característiques d’aquest punt de preu inclouen:

 • Suport durant tot el dia Està dissenyat per proporcionar tranquil·litat i ajuda als seus clients quan ho necessitin.
 • 50 GB d’emmagatzematge. Ofereixen un emmagatzematge ràpid i segur per al vostre lloc web i el vostre correu electrònic.
 • Comptes i transferències de correu electrònic il·limitades. En aquest punt de preu, ofereixen correus electrònics il·limitats i la possibilitat de transferir una quantitat il·limitada de dades.

Hosting de rendiment

El pla d’allotjament d’acompliment es presenta com una manera d’afavorir la vostra velocitat i el rendiment del vostre lloc. Aquest pla està dissenyat per servir de punt entre allotjament compartit i Plans VPS.

La seva característica principal de venda és la millora de l’assignació de recursos. Així, en teoria, aquest pla hauria de permetre que el vostre lloc pugui gestionar més visitants. Compta amb un tauler de control totalment equipat i assistència 24 hores. Les dades emmagatzemades inclouen un centre de dades basat a Sydney.

 • Similar al pla bàsic, aquest pla inclou 50 GB d’emmagatzematge.
 • La funció d’augment de velocitat us permet accedir a 4 GB de RAM, un augment del 400 per cent en el límit de la CPU, 40 processos de CPU, així com 6 E / S de disc de 6 MB..
 • De forma similar al pla bàsic, el Performance Hosting ofereix correu electrònic il·limitat i transferència il·limitada de dades per correu electrònic.

Hosting per a distribuïdors

Allotjament de distribuïdors et fa possible crear comptes i gestionar comptes per a 50 o més clients. Està dissenyat per donar-li control. Els preus oscil·len entre 39,90 $ i 89,90 $. Inclou moltes de les funcions que podeu esperar del servei de distribució de distribuïdors, incloses:

 • Múltiples opcions d’emmagatzematge
 • Transferència il·limitada de dades
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Centre de dades de Sydney
 • Assistència 24 hores al dia amb base australiana
 • Hostatge verd

Hosting VPS

L’allotjament VPS és una part central de Crucial’s negoci. Des de l’inici de la companyia, han desplegat més de 7.000 plans VPS, des de fins a 10 dòlars al mes i fins a 2.100 dòlars al mes.

Crucial ha creat tres productes VPS a mida amb l’objectiu de fer-los més accessibles per a diferents negocis. Això inclou:

 • Linux VPS
 • Windows VPS
 • VPS gestionat per cPanel

Algunes de les seves característiques inclouen:

 • Igual que els serveis que ja hem comentat, el seu VPS es fa servir en un servidor australià i utilitza una instal·lació d’alt rendiment propietat d’APDC
 • Ofereixen assistència 24 hores al dia set dies a la setmana
 • Compten amb una garantia de temps de vida del 99 per cent

VPS Blaze Business SSD

Crucial ofereix als seus clients el seu Blaze Cloud VPS. Això ve amb tot Emmagatzematge SSD anteriorment només era una opció amb un servidor dedicat.

Blaze VPS es desplega a l’instant i està dissenyat per ser escalable per satisfer les necessitats creixents d’un negoci. Els plans comencen a 164,95 dòlars al mes i pugen a 579,95 dòlars al mes.

 • Els plans van des d’una opció de dos GB de RAM fins a una opció de 12 GB de RAM
 • El pla de nivell més baix ofereix dos nuclis de CPU i el pla de nivell més alt en ofereix sis
 • Els plans comencen amb l’emmagatzematge SSD de 50 GB i es remeten a l’emmagatzematge SSD de 100 GB
 • Tots els plans us permeten pujar o descarregar 500 GB al mes
 • Tots els plans ofereixen 100 MBIT

Blaze VPS té el mateix 99,9% per cent de garantia de vida que Crucial ofereix amb els seus altres plans. Altres funcions inclouen:

 • Preparació IPv6
 • Infraestructura del núvol sense un sol punt de fracàs
 • Failover automàtic

L’aplicació “Mòbil crucial” està dissenyat per oferir als usuaris un major control sobre els seus VPS en núvol. Els usuaris poden triar entre 25 sistemes operatius més. L’aplicació inclou assistència i complements. L’objectiu és facilitar la gestió d’un servidor de petites empreses.

Els clients tenen l’opció de crear el seu propi VPS únic per satisfer les seves necessitats. Poden seleccionar la quantitat de memòria RAM que desitgen, quants nuclis d’ordinador, quants gegabytes d’emmagatzematge SSD necessiten, així com el sistema operatiu que volen utilitzar. El preu del servei oscil·larà en funció de les funcions seleccionades.

cPanel VPS

Aquest pla s’adreça a persones que volen un VPS però gaudeixen de la senzillesa d’utilitzar cPanel. Crucial compta amb un equip d’experts que entenen com utilitzar cPanel per equilibrar la configuració i el rendiment del VPS per funcionar bé amb la majoria de llocs..

Els VPS de cPanel es poden utilitzar per a allotjament web o per a allotjament de distribuïdors. Un desavantatge d’aquest pla és que l’assistència tecnològica és limitada. Per tant, l’usuari ha de tenir coneixements tècnics previs a l’hora de seleccionar aquest pla.

Aquests plans comencen a partir de 109 dòlars al mes amb l’opció de pagar 2.135 dòlars per un pla de dos anys. Aquest pla inclou diverses funcions, entre elles:

 • 99 per cent de garantia de temps de vida
 • Protecció DDoS
 • Habitació per créixer
 • Hostatge verd

L’allotjament crucial és fàcil d’utilitzar?

Crucial té una bona barreja de solucions d’allotjament web. Tenen una gran varietat de paquets de servidors. Una cosa que ens va sorprendre va ser el fet que només oferien un paquet d’allotjament compartit tot inclòs.

El paquet d’allotjament compartit ofereix grans funcions i recursos. Podria ser una bona opció per a algú que busqui un servidor basat en Austràlia.

L’inconvenient d’aquesta configuració és, tot i que, ja que només tenen un paquet d’allotjament compartit, no teniu cap opció de les funcions que obteniu si feu servir Crucial. Per exemple, què passa si no necessiteu 50 GB d’emmagatzematge?

Què passa si no necessiteu missatges de correu electrònic il·limitats o transferència il·limitada de dades? No hi ha cap opció simple per allotjar un lloc web bàsic. Això vol dir que acabeu pagant per funcions i recursos addicionals que no utilitzeu.

A més, també’Està clar que s’adrecen a principiants i a aquells que acaben d’iniciar una petita empresa a Austràlia. Això és genial. Però no’No tinc eines per a principiants Ens agradaria veure un creador de llocs web arrossegar i deixar anar i altres eines dissenyades per ajudar algú que’Les novetats en disseny web fan que el seu lloc funcioni ràpidament.

Característiques addicionals i el seu cost

A continuació, es mostren un parell d’altres àrees que crec que la gent hauria de ser conscient a l’hora de veure la possibilitat d’inscriure’s a Crucial.

Preu del registre de noms de domini

Crucial permet la transferència de noms de domini australians al seu servei gratuïtament. El nom del domini de transferència haurà de tornar a registrar-se un cop es faci la renovació del registre existent.

El registre de noms de domini oscil·la entre un preu de 20,90 dòlars durant dos anys per als dominis .com.au i 89,90 dòlars durant dos anys per als dominis.mobi.

Certificats SSL

certificats sslEls que tenen una botiga en línia probablement estarà interessat en comprar certificats SSL. Els certificats SSL ofereixen tranquil·litat als clients.

Crucial ven una gamma de certificats SSL. El seu SSL Rapid ofereix protecció a nivell d’entrada i es ven per 99 dòlars l’any. El SSL de Wildcard, dissenyat per a diversos sub-dominis, ven per 549 dòlars l’any.

Quan mires Crucial’Els plans de preus i els serveis que ofereixen de forma objectiva’És clar veure que són un amfitrió digne que ofereix una varietat de productes per oferir als seus clients.

Tanmateix, una senzilla comparació del que ofereixen amb altres hostes web com InMotion, SiteGround o HostGator demostra que, en la majoria dels casos, aquestes empreses respectives d’allotjament ofereixen un servei de qualitat més elevat, una millor atenció al client, més funcions i un preu més competitiu..

No estem dient que Crucial sigui dolent. Tenen un lloc a Austràlia’mercat. Per a empreses que tinguin un abast internacional i que vulguin beneficiar-se d’una gamma més àmplia de serveis, Crucial pot no ser la seva millor aposta.

Suport i experiència del client

atenció al clientCrucial ha estat transparent respecte al seu mercat objectiu. Ells són buscant orientar-se a petites empreses a Austràlia.

Els seus preus i els plans que ofereixen ho reflecteixen. Hi ha algunes coses que els clients han de considerar abans de decidir si Crucial és o no l’opció adequada per a ells.

Ofertes crucials, com molts altres hostes web “allotjament il·limitat.” Això sona molt bé, però la realitat és que no hi ha hosting il·limitat.

Amb Crucial, la vostra experiència d’allotjament només és il·limitada sempre que no superin els recursos de CPU que s’han assignat per al teu compte. Crucial no té una guia clara sobre quan o com se suspèn un compte.

Tanmateix, les seves Condicions del servei estableixen que, segons el seu criteri, poden donar per acabat el servei al client totalment o parcialment i fer-ho sense previ avís. Una de les raons que es donen per prendre aquesta decisió és el consum excessiu de capacitat de xarxa, cicles de CPU o E / S de disc.

Assistència
 • Correu electrònic i xat en viu, suport tècnic: 24 a 7, 365 dies a l’any
 • Vendes i facturació: de 9.00 a 17.00 dies laborables (AEST)
 • Telèfon: 9:00 – 17:00 (laborables): 1300 884 839 o +61 2 8202 9999
 • Correu: Hosting Crucial, P.O. Capsa 1, Surry Hills 2010

Crucial s’ha esforçat per millorar el suport i el servei al client que ofereixen. Fa uns anys, hi havia algunes preocupacions sobre les hores en què treballava l’assistència al client.

Ara, per a la majoria de plans, ofereixen assistència 24 hores durant set dies a la setmana. Quan envieu un bitllet, és possible que rebeu una resposta en un termini de 15 minuts. Els tècnics crucials tenen la reputació de treballar amb els seus clients fins que es resolgui qualsevol problema que el client tingui.

S’han demostrat flexibles. Si necessiteu qualsevol cosa canviada al vostre servidor o instal·lada i us poseu en contacte amb ells, faran el que calgui per aconseguir-ho.

Són ràpids per respondre quan hi ha problemes tècnics i proporcionar ajuda amb problemes de facturació. Són flexibles amb els seus clients i solen disposar a assistència per a aquells que necessiten uns dies addicionals per pagar una factura pendent.

atenció crucial al client

Quan parles amb clients que han estat treballant amb Crucial des del començament, sovint comenten l’empresa’la fiabilitat. No és infreqüent escoltar a la gent dir que si no fos per la seva fiabilitat, haurien deixat Crucial per una opció menys costosa. Quan feu allotjament amb algú, heu de confiar en ells.

Una queixa que tenen les persones sobre el seu servei d’atenció al client és que el servei telefònic només està disponible de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00. Malauradament, els problemes amb el vostre lloc web no es limiten a aquests dies o hores. A més, el número 130-088-4839 tanca a les 16:00 el darrer divendres del mes.

Experiència del client

Durant els últims dos anys, els clients han vist reduïda els serveis que ofereix Crucial. Molts vinculen aquest canvi de servei a l’adquisició de Crucial per part de Digital Pacific. Sota el nou propietari, es van suprimir coses com ara la funcionalitat de xat en viu i una assistència de correu electrònic de 24 hores al dia durant set dies a la setmana. Els clients també han experimentat un augment en el temps.

El nivell de servei que obteniu de l’equip d’assistència tècnica de Crucial dependrà del dia que truqueu i de qui respongui. Sembla que sovint contracten una nova assistència tecnològica. Si obteniu algú amb menys experiència o algú que no llegeixi atentament el vostre bitllet, és possible que no rebeu l’assistència que necessiteu.

Crucial està actiu a les xarxes socials. Responen ràpidament als missatges que s’envien a la seva pàgina de Facebook i publiquen constantment informació per educar els seus usuaris sobre l’allotjament web en general o sobre els serveis que ofereixen..

En els darrers anys, Crucial ha esborrat alguns dels seus productes heretats. Tot i així, donen suport als clients que van comprar aquests productes en el passat. Això significa que molts clients que gaudeixen dels productes que han tingut durant anys no estan obligats fins que no estiguin preparats per fer aquest canvi.

100 per cent de la garantia de devolució de diners

Crucial confia que el seu maquinari i el seu servei d’atenció al client s’ajustin a les expectatives dels seus clients. Tanmateix, si els clients volen cancel·lar el seu servei en els primers 10 a 30 dies, poden fer-ho i obtenir un reemborsament complet del preu que van pagar pel seu servei. Prometen que no hi ha cap document ni captura.

 • Els plans d’allotjament compartit, inclosos l’allotjament de distribuïdors i l’allotjament web, tenen una garantia de devolució de 30 dies
 • Plans d’allotjament VPS tenir una garantia de devolució de 10 dies

Aquesta garantia de devolució del 100% no és per certificats SSL, registres de noms de domini ni migracions de llocs. Tampoc s’apliquen a cap actualització. Només s’aplica al producte base.

Consideracions tècniques

Crucial allotja les seves dades en una instal·lació d’APD d’alt rendiment situada a Sydney, Austràlia. Com que no emmagatzemen dades fora de mar, les seves dades estan protegides per les lleis de privadesa d’Austràlia.

Tenen tècnics en personal les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Aquests empleats controlen la infraestructura i funcionen sense problemes. Crucial té la seva pròpia xarxa totalment independent. Tenen una infraestructura de propietat privada. Fins i tot conviden els hostes a visitar les seves instal·lacions.

Pensaments finals: amfitrió decent però massa car

Des de 2003, Crucial s’ha esforçat a construir una marca forta amb l’objectiu d’oferir solucions d’allotjament fiables als seus clients. Tenen l’objectiu senzill de fer que tothom tingui èxit en línia fent que l’allotjament web sigui fàcil i fiable. D’alguna manera, podeu dir que han aconseguit aquest objectiu. Ofereixen constantment noves tecnologies per facilitar als clients la seva experiència en línia.

Quan els comparem amb el que hi ha disponible a Austràlia, diem que Crucial ofereix un gran rendiment, una fàcil configuració i un bon suport. Tanmateix, si les compareu amb les altres opcions d’allotjament disponibles a tot el món, incloses empreses com SiteGround, que ofereix un servei estel·lar a empreses d’Austràlia, notareu que hi ha diverses diferències al marge del ratpenat. El primer que veuràs és que Crucial és fins a un 75 per cent més car que altres empreses de hosting.

Crucial s’enorgulleix de ser una companyia australiana per a australians. I és genial. Però l’inconvenient d’això és que ells no tens centres de dades globals. Només en tenen un a Sydney.

Crucial ofereix diversos plans d’allotjament, però el que no veiem és un pla d’allotjament centrat en WordPress. Això és un problema perquè més d’una quarta part d’Internet funciona amb WordPress. És probable que les persones que construeixen un lloc web també facin servir WordPress.

S’ha de felicitar crucialment els esforços que estan fent per reduir el seu impacte sobre el medi ambient. És un exemple que altres empreses d’allotjament poden desitjar seguir.

Crucial és un amfitrió digne. Els serveis que ofereixen són mitjans. Pel mateix preu, podreu trobar un amfitrió com SiteGround que ofereixi més funcions, un millor servei al client i una major qualitat del servei per un preu més barat..

Fem tot el possible per investigar productes de manera independent per ajudar millor els nostres lectors a prendre decisions. Dit això, també volem escoltar les vostres opinions. Acceptem ressenyes individuals que siguin informatives i no promocionals. Ompliu el formulari següent i publicarem la vostra ressenya. Les revisions promocionals de les empreses mateixes no es publicaran. Gràcies!

En fer clic al botó següent, reconec que he llegit i accepto la Condicions d’ús.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map